Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Kantinekøkken & Konferencecenter

Kantine, Konference og selskaber på Aarhus Universitet

Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger en inspirerende, engageret faglært kok.

I Stakladens køkken laver vi Kantinemad, vi laver og leverer forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til Events, Receptioner, private selskaber og til mange forskellige arrangementer rundt om på Universitetes forskellige lokationer.

Vores lav- og højsæson følger stort set Skolernes og Universitetes undervisningsplan, dog med ekstraordinær høj aktivitet ved studiestart og op til jul ifm. julefrokoster.

Hvem er du?

  • Du er en dygtig kok og gerne med gode samarbejdsevne.
  • Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag.
  • Du har fingeren på tidens madpuls.
  • Du interesserer dig for en bæredygtig produktion i køkkenet.  
  • Du vil gerne gøre en forskel.

Du ved, at…

  • Det kræver godt kokke-håndværk, at lave alt fra bunden i eget køkken.
  • Maden skal være genkendelig med et tvist.
  • Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson.
  • Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven.

Om os:

I Studenterhusfonden er vi ca. 45 fastansatte medarbejdere og driver foruden Konferencecenteret på Aarhus Universitet også to storkøkkener, et med fokus på Konferenceforplejning og et med fokus på Kantineforplejning.

Endvidere driver vi flere mindre kantiner, to caféer, samt har eget bageri, alt dette på Aarhus Universitet. 

Vores madkoncept er kort fortalt baseret på

  • Det gode håndværk
  • Hjemmelavede produkter
  • Brug af årstidens økologiske råvarer
  • Bæredygtige principper.

Om vores madproduktion:

Vores madproduktion er opdelt i flere områder, dette dog med et stærkt tværfagligt samarbejde:

Vores eget bageri producerer ALT vores brød og kager.

Vores 2 storkøkkener er opdelt i:

  • Et kantine- cafe- og Deli produktionskøkken.
  • Et Konference- og selskabs produktionskøkken

I vores Konference- og Selskabskøkken har vi integreret et Basis køkken med fokus på udvikling og produktion af basisprodukter, primært kød- og pålægsforædling til alle vores øvrige køkkener.

Om jobbet:

Du refererer til Køkkenchefen i Stakladen og samarbejder selvfølgelig tæt sammen med de øvrige ansatte i Stakladens køkken, ansatte i vores basiskøkken samt bageri.

Desuden vil du i løbet af din arbejdsdag have tæt dialog og kontakt med den øvrige organisation.

Arbejdstiden er baseret på 37 timer om ugen, disse ligger primært i dagtimerne, men med en hensyntagen til vores højsæson, hvor aftenarbejde kan forekomme, dette primært om fredagen.

Aflønning sker på et attraktivt gageniveau med pension, sundhedssikring med mere.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Kristina Kristensen på 5382 8094

Vi vurderer ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest.


Send din ansøgning mærket ”Kok – konference” til: job@shf-au.dk  

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032678Phoenix-bd9ae06412019-05-27T00:00:00Kok til Kantinekøkken & Konferencecenter

Kantine, Konference og selskaber på Aarhus Universitet

Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger en inspirerende, engageret faglært kok.

I Stakladens køkken laver vi Kantinemad, vi laver og leverer forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til Events, Receptioner, private selskaber og til mange forskellige arrangementer rundt om på Universitetes forskellige lokationer.

Vores lav- og højsæson følger stort set Skolernes og Universitetes undervisningsplan, dog med ekstraordinær høj aktivitet ved studiestart og op til jul ifm. julefrokoster.

Hvem er du?

  • Du er en dygtig kok og gerne med gode samarbejdsevne.
  • Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag.
  • Du har fingeren på tidens madpuls.
  • Du interesserer dig for en bæredygtig produktion i køkkenet.  
  • Du vil gerne gøre en forskel.

Du ved, at…

  • Det kræver godt kokke-håndværk, at lave alt fra bunden i eget køkken.
  • Maden skal være genkendelig med et tvist.
  • Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson.
  • Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven.

Om os:

I Studenterhusfonden er vi ca. 45 fastansatte medarbejdere og driver foruden Konferencecenteret på Aarhus Universitet også to storkøkkener, et med fokus på Konferenceforplejning og et med fokus på Kantineforplejning.

Endvidere driver vi flere mindre kantiner, to caféer, samt har eget bageri, alt dette på Aarhus Universitet. 

Vores madkoncept er kort fortalt baseret på

  • Det gode håndværk
  • Hjemmelavede produkter
  • Brug af årstidens økologiske råvarer
  • Bæredygtige principper.

Om vores madproduktion:

Vores madproduktion er opdelt i flere områder, dette dog med et stærkt tværfagligt samarbejde:

Vores eget bageri producerer ALT vores brød og kager.

Vores 2 storkøkkener er opdelt i:

  • Et kantine- cafe- og Deli produktionskøkken.
  • Et Konference- og selskabs produktionskøkken

I vores Konference- og Selskabskøkken har vi integreret et Basis køkken med fokus på udvikling og produktion af basisprodukter, primært kød- og pålægsforædling til alle vores øvrige køkkener.

Om jobbet:

Du refererer til Køkkenchefen i Stakladen og samarbejder selvfølgelig tæt sammen med de øvrige ansatte i Stakladens køkken, ansatte i vores basiskøkken samt bageri.

Desuden vil du i løbet af din arbejdsdag have tæt dialog og kontakt med den øvrige organisation.

Arbejdstiden er baseret på 37 timer om ugen, disse ligger primært i dagtimerne, men med en hensyntagen til vores højsæson, hvor aftenarbejde kan forekomme, dette primært om fredagen.

Aflønning sker på et attraktivt gageniveau med pension, sundhedssikring med mere.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Kristina Kristensen på 5382 8094

Vi vurderer ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest.


Send din ansøgning mærket ”Kok – konference” til: job@shf-au.dk  

 

2019-06-24T17:52:51.783 Kantine, Konference og selskaber på Aarhus Universitet Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger en inspirerende, engageret faglært kok. I Stakladens køkken laver vi Kantinemad, vi laver og leverer forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til Events, Receptioner, private selskaber og til mange forskellige arrangementer rundt om på Universitetes forskellige lokationer. Vores lav- og højsæson følger stort set Skolernes og Universitetes undervisningsplan, dog med ekstraordinær høj aktivitet ved studiestart og op til jul ifm. julefrokoster. Hvem er du? Du er en dygtig kok og gerne med gode samarbejdsevne. Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag. Du har fingeren på tidens madpuls. Du interesserer dig for en bæredygtig produktion i køkkenet. Du vil gerne gøre en forskel. Du ved, at… Det kræver godt kokke-håndværk, at lave alt fra bunden i eget køkken. Maden skal være genkendelig med et tvist. Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson. Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven. Om os: I Studenterhusfonden er vi ca. 45 fastansatte medarbejdere og driver foruden Konferencecenteret på Aarhus Universitet også to storkøkkener, et med fokus på Konferenceforplejning og et med fokus på Kantineforplejning. Endvidere driver vi flere mindre kantiner, to caféer, samt har eget bageri, alt dette på Aarhus Universitet. Vores madkoncept er kort fortalt baseret på Det gode håndværk Hjemmelavede produkter Brug af årstidens økologiske råvarer Bæredygtige principper. Om vores madproduktion: Vores madproduktion er opdelt i flere områder, dette dog med et stærkt tværfagligt samarbejde: Vores eget bageri producerer ALT vores brød og kager. Vores 2 storkøkkener er opdelt i: Et kantine- cafe- og Deli produktionskøkken. Et Konference- og selskabs produktionskøkken I vores Konference- og Selskabskøkken har vi integreret et Basis køkken med fokus på udvikling og produktion af basisprodukter, primært kød- og pålægsforædling til alle vores øvrige køkkener. Om jobbet: Du refererer til Køkkenchefen i Stakladen og samarbejder selvfølgelig tæt sammen med de øvrige ansatte i Stakladens køkken, ansatte i vores basiskøkken samt bageri. Desuden vil du i løbet af din arbejdsdag have tæt dialog og kontakt med den øvrige organisation. Arbejdstiden er baseret på 37 timer om ugen, disse ligger primært i dagtimerne, men med en hensyntagen til vores højsæson, hvor aftenarbejde kan forekomme, dette primært om fredagen. Aflønning sker på et attraktivt gageniveau med pension, sundhedssikring med mere. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Kristina Kristensen på 5382 8094 Vi vurderer ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest. Send din ansøgning mærket Kok konference til: job@shf-au.dk11jobnetbd9ae064100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3536013Studenterhusfonden11Fredrik Nielsens Vej 48000Aarhus CDKDanmark0job@shf-au.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768494JobNet4996010499601010027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKok til Kantinekøkken & Konferencecenter1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361933009Kristina Kristensenjob@shf-au.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK