Kok til Kantinekøkken & Konferencecenter

Kantine, Konference og selskaber på Aarhus Universitet

Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger en inspirerende, engageret faglært kok.

I Stakladens køkken laver vi Kantinemad, vi laver og leverer forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til Events, Receptioner, private selskaber og til mange forskellige arrangementer rundt om på Universitetes forskellige lokationer.

Vores lav- og højsæson følger stort set Skolernes og Universitetes undervisningsplan, dog med ekstraordinær høj aktivitet ved studiestart og op til jul ifm. julefrokoster.

Hvem er du?

  • Du er en dygtig kok og gerne med gode samarbejdsevne.
  • Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag.
  • Du har fingeren på tidens madpuls.
  • Du interesserer dig for en bæredygtig produktion i køkkenet.  
  • Du vil gerne gøre en forskel.

Du ved, at…

  • Det kræver godt kokke-håndværk, at lave alt fra bunden i eget køkken.
  • Maden skal være genkendelig med et tvist.
  • Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson.
  • Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven.

Om os:

I Studenterhusfonden er vi ca. 45 fastansatte medarbejdere og driver foruden Konferencecenteret på Aarhus Universitet også to storkøkkener, et med fokus på Konferenceforplejning og et med fokus på Kantineforplejning.

Endvidere driver vi flere mindre kantiner, to caféer, samt har eget bageri, alt dette på Aarhus Universitet. 

Vores madkoncept er kort fortalt baseret på

  • Det gode håndværk
  • Hjemmelavede produkter
  • Brug af årstidens økologiske råvarer
  • Bæredygtige principper.

Om vores madproduktion:

Vores madproduktion er opdelt i flere områder, dette dog med et stærkt tværfagligt samarbejde:

Vores eget bageri producerer ALT vores brød og kager.

Vores 2 storkøkkener er opdelt i:

  • Et kantine- cafe- og Deli produktionskøkken.
  • Et Konference- og selskabs produktionskøkken

I vores Konference- og Selskabskøkken har vi integreret et Basis køkken med fokus på udvikling og produktion af basisprodukter, primært kød- og pålægsforædling til alle vores øvrige køkkener.

Om jobbet:

Du refererer til Køkkenchefen i Stakladen og samarbejder selvfølgelig tæt sammen med de øvrige ansatte i Stakladens køkken, ansatte i vores basiskøkken samt bageri.

Desuden vil du i løbet af din arbejdsdag have tæt dialog og kontakt med den øvrige organisation.

Arbejdstiden er baseret på 37 timer om ugen, disse ligger primært i dagtimerne, men med en hensyntagen til vores højsæson, hvor aftenarbejde kan forekomme, dette primært om fredagen.

Aflønning sker på et attraktivt gageniveau med pension, sundhedssikring med mere.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Kristina Kristensen på 5382 8094

Vi vurderer ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest.


Send din ansøgning mærket ”Kok – konference” til: job@shf-au.dk  

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032678Phoenix-bd9ae06412019-05-27T00:00:00Kok til Kantinekøkken & Konferencecenter

Kantine, Konference og selskaber på Aarhus Universitet

Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger en inspirerende, engageret faglært kok.

I Stakladens køkken laver vi Kantinemad, vi laver og leverer forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til Events, Receptioner, private selskaber og til mange forskellige arrangementer rundt om på Universitetes forskellige lokationer.

Vores lav- og højsæson følger stort set Skolernes og Universitetes undervisningsplan, dog med ekstraordinær høj aktivitet ved studiestart og op til jul ifm. julefrokoster.

Hvem er du?

  • Du er en dygtig kok og gerne med gode samarbejdsevne.
  • Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag.
  • Du har fingeren på tidens madpuls.
  • Du interesserer dig for en bæredygtig produktion i køkkenet.  
  • Du vil gerne gøre en forskel.

Du ved, at…

  • Det kræver godt kokke-håndværk, at lave alt fra bunden i eget køkken.
  • Maden skal være genkendelig med et tvist.
  • Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson.
  • Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven.

Om os:

I Studenterhusfonden er vi ca. 45 fastansatte medarbejdere og driver foruden Konferencecenteret på Aarhus Universitet også to storkøkkener, et med fokus på Konferenceforplejning og et med fokus på Kantineforplejning.

Endvidere driver vi flere mindre kantiner, to caféer, samt har eget bageri, alt dette på Aarhus Universitet. 

Vores madkoncept er kort fortalt baseret på

  • Det gode håndværk
  • Hjemmelavede produkter
  • Brug af årstidens økologiske råvarer
  • Bæredygtige principper.

Om vores madproduktion:

Vores madproduktion er opdelt i flere områder, dette dog med et stærkt tværfagligt samarbejde:

Vores eget bageri producerer ALT vores brød og kager.

Vores 2 storkøkkener er opdelt i:

  • Et kantine- cafe- og Deli produktionskøkken.
  • Et Konference- og selskabs produktionskøkken

I vores Konference- og Selskabskøkken har vi integreret et Basis køkken med fokus på udvikling og produktion af basisprodukter, primært kød- og pålægsforædling til alle vores øvrige køkkener.

Om jobbet:

Du refererer til Køkkenchefen i Stakladen og samarbejder selvfølgelig tæt sammen med de øvrige ansatte i Stakladens køkken, ansatte i vores basiskøkken samt bageri.

Desuden vil du i løbet af din arbejdsdag have tæt dialog og kontakt med den øvrige organisation.

Arbejdstiden er baseret på 37 timer om ugen, disse ligger primært i dagtimerne, men med en hensyntagen til vores højsæson, hvor aftenarbejde kan forekomme, dette primært om fredagen.

Aflønning sker på et attraktivt gageniveau med pension, sundhedssikring med mere.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Kristina Kristensen på 5382 8094

Vi vurderer ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest.


Send din ansøgning mærket ”Kok – konference” til: job@shf-au.dk  

 

Kantine, Konference og selskaber på Aarhus Universitet Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger en inspirerende, engageret faglært kok. I Stakladens køkken laver vi Kantinemad, vi laver og leverer forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til Events, Receptioner, private selskaber og til mange forskellige arrangementer rundt om på Universitetes forskellige lokationer. Vores lav- og højsæson følger stort set Skolernes og Universitetes undervisningsplan, dog med ekstraordinær høj aktivitet ved studiestart og op til jul ifm. julefrokoster. Hvem er du? Du er en dygtig kok og gerne med gode samarbejdsevne. Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag. Du har fingeren på tidens madpuls. Du interesserer dig for en bæredygtig produktion i køkkenet. Du vil gerne gøre en forskel. Du ved, at… Det kræver godt kokke-håndværk, at lave alt fra bunden i eget køkken. Maden skal være genkendelig med et tvist. Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson. Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven. Om os: I Studenterhusfonden er vi ca. 45 fastansatte medarbejdere og driver foruden Konferencecenteret på Aarhus Universitet også to storkøkkener, et med fokus på Konferenceforplejning og et med fokus på Kantineforplejning. Endvidere driver vi flere mindre kantiner, to caféer, samt har eget bageri, alt dette på Aarhus Universitet. Vores madkoncept er kort fortalt baseret på Det gode håndværk Hjemmelavede produkter Brug af årstidens økologiske råvarer Bæredygtige principper. Om vores madproduktion: Vores madproduktion er opdelt i flere områder, dette dog med et stærkt tværfagligt samarbejde: Vores eget bageri producerer ALT vores brød og kager. Vores 2 storkøkkener er opdelt i: Et kantine- cafe- og Deli produktionskøkken. Et Konference- og selskabs produktionskøkken I vores Konference- og Selskabskøkken har vi integreret et Basis køkken med fokus på udvikling og produktion af basisprodukter, primært kød- og pålægsforædling til alle vores øvrige køkkener. Om jobbet: Du refererer til Køkkenchefen i Stakladen og samarbejder selvfølgelig tæt sammen med de øvrige ansatte i Stakladens køkken, ansatte i vores basiskøkken samt bageri. Desuden vil du i løbet af din arbejdsdag have tæt dialog og kontakt med den øvrige organisation. Arbejdstiden er baseret på 37 timer om ugen, disse ligger primært i dagtimerne, men med en hensyntagen til vores højsæson, hvor aftenarbejde kan forekomme, dette primært om fredagen. Aflønning sker på et attraktivt gageniveau med pension, sundhedssikring med mere. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Kristina Kristensen på 5382 8094 Vi vurderer ansøgningerne løbende og ønsker stillingen besat snarest. Send din ansøgning mærket Kok konference til: job@shf-au.dk11jobnetbd9ae064100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3536013Studenterhusfonden11Fredrik Nielsens Vej 48000Aarhus CDKDanmark0job@shf-au.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768494JobNet4996010499601010027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bd9ae064&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361933009Kristina Kristensenjob@shf-au.dkDKDanmarkDKDanmark330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
330041821Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerneBasic Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter med noget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv. Det er derfor vi søger en kollega til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.? Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation. Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver:Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends. Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer. Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000. Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke caterfunktioner. Dine kvalifikationer:Du er uddannet cater eller kok. Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau. Du går forrest og er stolt af dit håndværk. Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik. Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden. Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer. Selvkørende, fleksibel og ansvarlig. Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.Vores tilbud: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde.En masse spændende og sjove oplevelser. Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi. Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK ARENA.Løn efter kvalifikationer.KontaktpersonKøkkenchefDorte IkkalaHovednummer: 20701630Email: dorte@spiseriet8000.dk Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: spiseriet8000.brandero.com
Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

I M A R T I N I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter med noget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv.

Det er derfor vi søger en kollega til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.
Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
  • Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.
  • Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
  • Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.
  • Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.
  • Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke/caterfunktioner.'
Dine kvalifikationer:
  • Du er uddannet cater eller kok.
  • Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.
  • Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
  • Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
  • Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
  • Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
  • Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.
  • Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.
Vores tilbud: 
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
  • En masse spændende og sjove oplevelser.
  • Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
  • Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
  • Løn efter kvalifikationer.
Kontaktperson
Køkkenchef
Dorte Ikkala
Hovednummer: 20701630

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://spiseriet8000.brandero.com

ORS/Small/82a00421_logo.pngSPISERIET 8000 ApSSkødstrup2019-06-12T15:02:53.7972019-07-16T00:00:00
330017289Kok søges til Raadhuus KafeenRobot Vores søster restaurant har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette. Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Fri hveranden weekend Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Vores søster restaurant har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette.
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Fri hveranden weekend
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
CarltonAarhus C2019-05-05T00:00:002019-06-30T00:00:00
330013071Er du den nye kok vi leder efter?Robot Er du den nye kok vi leder efter? Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden. Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig: Fortsat personlig udvikling Vækstmuligheder Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet. Hvad vi søger fra dig: En stor passion for madlavning Erfaring fra et professionelt køkken Ansvarsfølelse Initiativrig Teamwork Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk Are you the new cook we are looking for? Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the kitchen. This kitchen professional will perform in all aspects of a la carte service. Who we are: Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn t have to be fancy to be damn good the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. You will join a professional experienced team which will offer you: Continuous development. Growth opportunities. An insight in Southern BBQ and cuisine. A place where your ideas and creativity are listened to. What you need to bring to the table: A great passion for food Experience in a professional kitchen Responsibility Initiative Team work If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk Der er 1 ledig stilling

Er du den nye kok vi leder efter?

 

Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet.

 

Hvem er vi:

Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden.

 

Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig:

 

  • Fortsat personlig udvikling
  • Vækstmuligheder
  • Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken
  • Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet.

 

Hvad vi søger fra dig:

 

  • En stor passion for madlavning
  • Erfaring fra et professionelt køkken
  • Ansvarsfølelse
  • Initiativrig
  • Teamwork

 

Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk

 

Are you the new cook we are looking for?

Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the kitchen.  This kitchen professional will perform in all aspects of a’ la carte service.

 

Who we are:

Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn't have to be fancy to be damn good; the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. 

 

You will join a professional experienced team which will offer you:

  • Continuous development.
  • Growth opportunities.
  • An insight in Southern BBQ and cuisine.
  • A place where your ideas and creativity are listened to.

 

What you need to bring to the table:

  • A great passion for food
  • Experience in a professional kitchen
  • Responsibility
  • Initiative
  • Team work

 

If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Der er 1 ledig stilling

Memphis RoadhouseAarhus C2019-04-30T00:00:002019-06-24T00:00:00
330011376Kok søges til Sophiendal GodsRobot Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som kok på Sophiendal Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol. Vi kan tilbyde Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. Vi søger En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger! Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019 Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale.

Sophiendal Slotshotel søger kok

På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Sophiendal

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.  Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi kan tilbyde

Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. 

Vi søger

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger!

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk

Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019

Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale. 

Danske Slotte F.M.B.A.Skanderborg2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

SPISERIET 8000 ApS

Skødstrup
Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter med noget andet, så har det givet pl...
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:16. juli 2019

Kok søges til Raadhuus Kafeen

Carlton

Aarhus C
Vores søster restaurant har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokk...
Indrykket:5. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Er du den nye kok vi leder efter?

Memphis Roadhouse

Aarhus C
Er du den nye kok vi leder efter? Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at væ...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:24. juni 2019

Kok søges til Sophiendal Gods

Danske Slotte F.M.B.A.

Skanderborg
Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vor...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019