Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Københavns Madservice

Til vores køkken søger vi en ny kollega, 37 timer ugentligt, der i samarbejde med vore øvrige ansatte skal fremstille god og varieret hverdagsmad til ca. 2000 ældre borgere.

Vi er et moderne køkken, der kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor ny teknologi i forhold til madlavning, nedkøling og pakning af maden danner rammen om arbejdet.

Vi forventer, at du

  • er uddannet kok eller har en lignende uddannelse
  • er en dygtig håndværker og elsker at lave ældremad efter de gældende nationale anbefalinger
  • er stabil og en god samarbejdspartner
  • er fleksibel og god til forandring
  • er rolig, åben og udadvendt
  • er stærk i Officepakken og er bruger af Master Cater styringssystem
  • har tekniske færdigheder til vores maskiner i en stor maskinpark

I vores køkken lægger vi vægt på

  • godt samarbejde mellem glade og dygtige kollegaer
  • fagligt fællesskab
  • et sundt miljø og arbejdsmiljø
  • ordentlige personaleforhold
  • familievenlige arbejdstider 

Københavns Madservice er et selvstændigt produktionskøkken under Københavns kommune. Vi beskæftiger ca. 50 ansatte og producerer mad til ca. 2000 personer, fordelt mellem plejehjem og hjemmeboende pensionister.

Ansættelse pr. 1. februar 2020 – vi venter dog gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Har du lyst til at samarbejde med os og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Gitte Gross på 3827 4203 eller produktionsleder Gitte Cornwell Madsen på 3827 4261.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 28. januar 2020
Vi forventer at holde samtaler tirsdag og torsdag i uge 5.

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330156234Phoenix-76e0669612020-01-13T17:00:50.677Kok til Københavns Madservice

Til vores køkken søger vi en ny kollega, 37 timer ugentligt, der i samarbejde med vore øvrige ansatte skal fremstille god og varieret hverdagsmad til ca. 2000 ældre borgere.

Vi er et moderne køkken, der kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor ny teknologi i forhold til madlavning, nedkøling og pakning af maden danner rammen om arbejdet.

Vi forventer, at du

  • er uddannet kok eller har en lignende uddannelse
  • er en dygtig håndværker og elsker at lave ældremad efter de gældende nationale anbefalinger
  • er stabil og en god samarbejdspartner
  • er fleksibel og god til forandring
  • er rolig, åben og udadvendt
  • er stærk i Officepakken og er bruger af Master Cater styringssystem
  • har tekniske færdigheder til vores maskiner i en stor maskinpark

I vores køkken lægger vi vægt på

  • godt samarbejde mellem glade og dygtige kollegaer
  • fagligt fællesskab
  • et sundt miljø og arbejdsmiljø
  • ordentlige personaleforhold
  • familievenlige arbejdstider 

Københavns Madservice er et selvstændigt produktionskøkken under Københavns kommune. Vi beskæftiger ca. 50 ansatte og producerer mad til ca. 2000 personer, fordelt mellem plejehjem og hjemmeboende pensionister.

Ansættelse pr. 1. februar 2020 – vi venter dog gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Har du lyst til at samarbejde med os og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Gitte Gross på 3827 4203 eller produktionsleder Gitte Cornwell Madsen på 3827 4261.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 28. januar 2020
Vi forventer at holde samtaler tirsdag og torsdag i uge 5.

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

2020-01-29T00:50:50.427 Til vores køkken søger vi en ny kollega, 37 timer ugentligt, der i samarbejde med vore øvrige ansatte skal fremstille god og varieret hverdagsmad til ca. 2000 ældre borgere. Vi er et moderne køkken, der kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor ny teknologi i forhold til madlavning, nedkøling og pakning af maden danner rammen om arbejdet. Vi forventer, at du er uddannet kok eller har en lignende uddannelse er en dygtig håndværker og elsker at lave ældremad efter de gældende nationale anbefalinger er stabil og en god samarbejdspartner er fleksibel og god til forandring er rolig, åben og udadvendt er stærk i Officepakken og er bruger af Master Cater styringssystem har tekniske færdigheder til vores maskiner i en stor maskinpark I vores køkken lægger vi vægt på godt samarbejde mellem glade og dygtige kollegaer fagligt fællesskab et sundt miljø og arbejdsmiljø ordentlige personaleforhold familievenlige arbejdstider Københavns Madservice er et selvstændigt produktionskøkken under Københavns kommune. Vi beskæftiger ca. 50 ansatte og producerer mad til ca. 2000 personer, fordelt mellem plejehjem og hjemmeboende pensionister. Ansættelse pr. 1. februar 2020 vi venter dog gerne på den rette. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Har du lyst til at samarbejde med os og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Gitte Gross på 3827 4203 eller produktionsleder Gitte Cornwell Madsen på 3827 4261. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 28. januar 2020 Vi forventer at holde samtaler tirsdag og torsdag i uge 5. Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk10Phoenix76e06696100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-01-28T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=163337&DepartmentId=20949&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3691066Københavns Madservice - Produktionsteam11Bystævneparken 152700BrønshøjDKDanmarkORS/Small/kk_logo_small.png0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent10001884383KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk16333700013-01-2020001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76e06696https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=76e06696https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76e06696&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76e06696&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKok til Københavns Madservice12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363921335mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330162443Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöDProfile Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/906e9a11_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2020-01-22T11:01:35.9402020-02-25T00:00:00
330159191ISS søger faglært kok/cater til barselvikariat til vores store kontrakt i BillundRobot Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af. Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov. Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 400 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt. Er du vores nye kollega? Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende: Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt Du er glad, smilende og med humøret i top Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06:00-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 11. maj 2020 til ca. d. 31. januar 2021. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest. Et gastronomisk netværk Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 28. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Janus Frøslev på tlf.: 2066 8070. Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov.

Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 400 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende:

  • Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine
  • Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt
  • Du er glad, smilende og med humøret i top
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06:00-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 11. maj 2020 til ca. d. 31. januar 2021. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest.

Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 28. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Janus Frøslev på tlf.: 2066 8070.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SKøbenhavn NV2020-01-16T00:00:002020-02-28T00:00:00
330183051Kok til dansk perle - med udsigt over øresund og søde kollegaer! ( Helårsstilling )Robot Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling ) Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten! Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flotteste udsigt over øresund, den nye skibakke samt tæt på 1000 sejlskibe. Vi er et team bestående af 5 kokke som deler vagtplanen ( I alt i firmaet er vi 27 kokke ), vi arbejder som udgangspunkt 5-2, men tager selvfølgelig højde for hinandens ønsker. Vores køkken tager udgangspunkt i klassiske danske køkken dog med udstikkere som moules frittes, pil selv rejer mm.. Nogle af vores stikord på arbejde er Glæde, Orden, gensidigrespekt, Humor! Vi har åbent året rundt, fra morgen til aften - så arbejdstiderne vil være både morgen og aften. Om du er uddannet eller ej er ikke så vigtigt - så længe du har færdighederne i orden! Vi giver løn efter kvalifikationer :) for mere info om vores restaurant, kan du se vores hjemmeside www.restaurantlynetten.dk For meget mere info og en uforpligtende snak - KONTAKT MIG, Kasper, 60174832 Lidt om os ouloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten to restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev to til tre Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste Anders Vang Kasper Nielsen

Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling )

 

Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten!

Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flotteste udsigt over øresund, den nye skibakke samt tæt på 1000 sejlskibe.

Vi er et team bestående af 5 kokke som deler vagtplanen ( I alt i firmaet er vi 27 kokke ), vi arbejder som udgangspunkt 5-2, men tager selvfølgelig højde for hinandens ønsker.

Vores køkken tager udgangspunkt i klassiske danske køkken dog med udstikkere som moules frittes, pil selv rejer mm.. 

Nogle af vores stikord på arbejde er; Glæde, Orden, gensidigrespekt, Humor!

Vi har åbent året rundt, fra morgen til aften - så arbejdstiderne vil være både morgen og aften.

 

Om du er uddannet eller ej er ikke så vigtigt - så længe du har færdighederne i orden! 

Vi giver løn efter kvalifikationer :)

 

for mere info om vores restaurant, kan du se vores hjemmeside www.restaurantlynetten.dk

 

For meget mere info og en uforpligtende snak - KONTAKT MIG, Kasper, 60174832

 

Lidt om os;

 

ouloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

– Anders Vang & Kasper Nielsen

 

 

Restaurant LynettenKøbenhavn K2020-02-18T00:00:002020-03-19T00:00:00
330183048Kok til dagsarbejdeRobot Faglært eller ufaglært kok søges til dagsarbejde. Vi er en mindre kæde bestående af 4 restauranter og en kaffebar - igennem de sidste 5 år har vi leveret fast til flere botilbud i københavns kommune og vi har udviget antallet af bocentre, dette gør at vi har valgt at samle vores produktion et sted.. og her til mangler vi en kok :) Du skal møde kl 8 eller 9.. så skal du producere 2 forskellige retter ( til samlet set 150 personer ) - dette skal pakkes og være klart kl 16 i varmekasser. Ligeledes skal der dagligt laves en god og fyldig salat som også skal pakkes. Du vil kunne opleve at sku arbejde en weekend i ny eller næ.. ligesom det ville være rart hvis du havde kørekort. Vi forventer du sætter en ære i det du laver, er meget stabil samt er smilende og glad. Løn efter kvalifikationer. Der er tiltrædelse med det samme da vi allerede har startet leveringerne op. VI ser frem til at høre fra dig.

Faglært eller ufaglært kok søges til dagsarbejde.

Vi er en mindre kæde bestående af 4 restauranter og en kaffebar - igennem de sidste 5 år har vi leveret fast til flere botilbud i københavns kommune og vi har udviget antallet af bocentre, dette gør at vi har valgt at samle vores produktion et sted.. og her til mangler vi en kok :)

Du skal møde kl 8 eller 9.. så skal du producere 2 forskellige retter ( til samlet set 150 personer ) - dette skal pakkes og være klart kl 16 i varmekasser. Ligeledes skal der dagligt laves en god og fyldig salat som også skal pakkes.

Du vil kunne opleve at sku arbejde en weekend i ny eller næ.. ligesom det ville være rart hvis du havde kørekort.

Vi forventer du sætter en ære i det du laver, er meget stabil samt er smilende og glad.

Løn efter kvalifikationer.

 

Der er tiltrædelse med det samme da vi allerede har startet leveringerne op.

 

VI ser frem til at høre fra dig.

COULOIR ApSKøbenhavn S2020-02-18T00:00:002020-03-19T00:00:00
330182064Kok til personalerestaurant hos FLSmidthRobot Om jobbet og din nye arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer lokale og i sæson, til vores kantine hos FLSmidth i Valby. Vores team består af 11 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 650 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at Menuplanlægning og e-smiley Det varme og kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol Bidrage med at sikre mersalg af varer udover maden Du deltager i APV arbejde og rengøring. Hvem er du og havd står du for? Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse og fokus på sund og bæredygtig mad. Vi har stort fokus på at udvikle veganske retter og optimal udnyttelse af råvarerne Du er udlært kok, Cater eller anden relevant uddannelse. Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, er iderig, tænker ud af boksen, faglig stærk og fremfor alt, en teamplayer. I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse. Arbjedssted og arbejdstid. Eurest Services kantine hos FLSmidth Ramsingsvej 5 2500 Valby Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til fredag kl 06.30 til 14:24. Søg jobbet Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jeanette Munksø på 45 3093 1544. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter.

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer – lokale og i sæson, til vores kantine hos FLSmidth i Valby. Vores team består af 11 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 650 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at

  • Menuplanlægning og e-smiley
  • Det varme og kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet
  • Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol
  • Bidrage med at sikre mersalg af varer udover maden
  • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Hvem er du og havd står du for?

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse og fokus på sund og bæredygtig mad. Vi har stort fokus på at udvikle veganske retter og optimal udnyttelse af råvarerne
Du er udlært kok, Cater eller anden relevant uddannelse. Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, er iderig, tænker ud af boksen, faglig stærk og fremfor alt, en teamplayer. I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse.

Arbjedssted og arbejdstid.

Eurest Services kantine hos FLSmidth
Ramsingsvej 5
2500 Valby

Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til fredag kl 06.30 til 14:24.

Søg jobbet

Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jeanette Munksø på +45 3093 1544.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter.

Compass Group Danmark A/SKøbenhavn S2020-02-18T00:00:002020-04-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöD

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores ...
Indrykket:22. januar 2020

ISS søger faglært kok/cater til barselvikariat til vores store kontrakt i Billund

ISS Facility Services A/S

København NV
Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får...
Indrykket:16. januar 2020

Kok til dansk perle - med udsigt over øresund og søde kollegaer! ( Helårsstilling )

Restaurant Lynetten

København K
Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling ) Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten! Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flot...
Indrykket:18. februar 2020

Kok til dagsarbejde

COULOIR ApS

København S
Faglært eller ufaglært kok søges til dagsarbejde. Vi er en mindre kæde bestående af 4 restauranter og en kaffebar - igennem de sidste 5 år har vi leveret fast til flere botilbud i københavns kommune og vi har udviget antallet af bocentre, dette gør ...
Indrykket:18. februar 2020

Kok til personalerestaurant hos FLSmidth

Compass Group Danmark A/S

København S
Om jobbet og din nye arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer lokale og i sæson, til vores kantine hos FLSmidth i Valby. Vores team består af 11 kollegaer, som dagligt laver mad ti...
Indrykket:18. februar 2020