Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til køkkenet på plejecentret Sølund

Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017733Phoenix-4c75af1312019-05-06T16:01:43.330Kok til køkkenet på plejecentret Sølund
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 
2019-05-27T00:52:32.320 Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad. Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte. En kok med overblik og tempo Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere. Generelt forventer vi, at du er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks fagligt sætter baren højt og finder energi i dette har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 økologiske, hvilket du også skal bidrage til. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans. Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning. Kvadratisk, praktisk, Sølund Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest. Vil du vide mere? Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com Plejecentretsoelund. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 201910Phoenix4c75af13101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-26T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=158154&DepartmentId=20640&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3521161Sølund Køkken11Ryesgade 202200København NDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent754872KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15815400006-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Sølund Køkken får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361711478mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330033254Kok - Varmt PartiBasic MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad. Vi kan tilbyde:En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at:du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant du har passion og respekt for godt håndværk du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen. du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen. du taler og forstår dansk Ansøgning:Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: petersensfamiliehave.brandero.com
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad.

Vi kan tilbyde:
En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer at:
  • du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant
  • du har passion og respekt for godt håndværk
  • du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen.
  • du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel
  • du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød
  • du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres
  • du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen.
  • du taler og forstår dansk
Ansøgning:
Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen "Send ansøgning".

 

Se mere på vores ansøgersite: https://petersensfamiliehave.brandero.com

ORS/Small/07d5ff52_logo.pngFAMILIEHAVEN ApSFrederiksberg2019-05-28T15:06:03.8332019-07-01T00:00:00
330032065Kok søges / Chef WantedBasic Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores ansøgersite: https: indianacafe.brandero.com
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. 

Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender.



Se mere på vores ansøgersite: https://indianacafe.brandero.com

ORS/Small/3fa9a096_logo.pngIndiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-05-27T14:01:05.9302019-06-30T00:00:00
330043114Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsuddannet kok kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til, at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Ansættelsesforhold Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse 7. august 2019. Yderligere information Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen. Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019 Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker.

Vi forventer, at du

  • er restaurationsuddannet kok
  • kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden
  • har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn

Vi tilbyder

  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever
  • rum til, at dine ideer kan udfoldes
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider

Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.

Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90% økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 7. august 2019.

Yderligere information
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.

Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019
Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-06-13T17:02:59.7332019-06-28T00:00:00
330047646Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre ByBasic Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om digDu er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.Du arbejder struktureret, rent og målrettet.Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.Vi tilbyderHos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.Løn efter kvalifikationer.En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1 7-2019 eller hurtigst muligt. Kontakt os AnsøgHvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen Send ansøgning . Mere om AamannsVi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af:Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli.Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Se mere på vores ansøgersite: https: aamanns-1921.brandero.comOm arbejdspladsen
Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com

ORS/Small/5976faeb_logo.pngNHG CPH A/SKøbenhavn K2019-06-21T16:01:48.4072019-07-25T00:00:00
330022975Kitchen Assistant wanted for a noodle and dumpling concept at Broens Gadekøkken (The bridge Street Kitchen)Robot Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary. We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in production. If you think you would like to be a part of this exciting new project please send your application to dumpling@will-cph.dk

Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary.

We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in production. 

If you think you would like to be a part of this exciting new project please send your application to dumpling@will-cph.dk

 

WJS Holdings ApSKøbenhavn K2019-06-04T00:00:002019-07-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok - Varmt Parti

FAMILIEHAVEN ApS

Frederiksberg
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dan...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kok søges / Chef Wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores an...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsud...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By

NHG CPH A/S

København K
Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men ...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Kitchen Assistant wanted for a noodle and dumpling concept at Broens Gadekøkken (The bridge Street Kitchen)

WJS Holdings ApS

København K
Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary. We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in ...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:7. juli 2019