Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til køkkenet på plejecentret Sølund

Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017733Phoenix-4c75af1312019-05-06T16:01:43.330Kok til køkkenet på plejecentret Sølund
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 
2019-05-27T00:52:32.320 Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad. Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte. En kok med overblik og tempo Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere. Generelt forventer vi, at du er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks fagligt sætter baren højt og finder energi i dette har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 økologiske, hvilket du også skal bidrage til. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans. Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning. Kvadratisk, praktisk, Sølund Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest. Vil du vide mere? Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com Plejecentretsoelund. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 201910Phoenix4c75af13101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-26T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=158154&DepartmentId=20640&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3521161Sølund Køkken11Ryesgade 202200København NDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent754872KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15815400006-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Sølund Køkken får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361711478mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330030379Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - og evt. en på deltidBasic Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid og evt. en på deltid I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort www.cafetrold.dk. Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørsservering, som giver os ekstra travlt om sommeren. Er du erfaren kok, der brænder for at skabe den gode madoplevelse ? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne? Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. Søg stillingen som kok, hvis du:Har minimum 2 års erfaring fra køkkenEr udadvendt og elsker at lave madEr en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthedLaver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenenKan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutterFor begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid. I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for køkkenets åbningstider, som er kl. 08.00 til 22.00 alle ugens dage. Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende (hvis deltid). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter. Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder også når vi har travlt. Send din ansøgning og CV via knappen send ansøgning hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale. Kontaktperson Søren Nissen Email: info@cafetrold.dk Se mere på vores ansøgersite: https: cafetrold.brandero.com
Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid – og evt. en på deltid

I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort www.cafetrold.dk.

Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørsservering, som giver os ekstra travlt om sommeren. Er du erfaren kok, der brænder for at skabe ”den gode madoplevelse”? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne?

Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang – både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver.

Søg stillingen som kok, hvis du:
  • Har minimum 2 års erfaring fra køkken
  • Er udadvendt og elsker at lave mad
  • Er en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthed
  • Laver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenen
  • Kan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutter
For begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid.

I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer

Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for køkkenets åbningstider, som er kl. 08.00 til 22.00 alle ugens dage.

Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende (hvis deltid). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter. Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder – også når vi har travlt.

Send din ansøgning og CV via knappen "send ansøgning" hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale.

Kontaktperson
Søren Nissen
Email: info@cafetrold.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://cafetrold.brandero.com

ORS/Small/06041aa4_logo.pngCafe TroldKøbenhavn V2019-05-23T17:00:23.8002019-06-26T00:00:00
330030319Kok søges til restaurant KarlaBasic Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærekær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold. God løn og ordnede forhold. Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 28. juni 2019Ansættelsesdato: Hurtigst muligt. For yderligere spørgsmål kontakt restauratør Lizette Gerlach på telefon 33 12 70 25. Vi glæder os til at høre fra dig! Se mere på vores ansøgersite: https: karla.brandero.com
Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed.

Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed.

Vi forventer at vores nye kollega er ærekær, stabil og sætter pris på et godt håndværk.

Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold.

God løn og ordnede forhold.

Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 28. juni 2019
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.

For yderligere spørgsmål kontakt restauratør Lizette Gerlach på telefon 33 12 70 25.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Se mere på vores ansøgersite: https://karla.brandero.com

ORS/Small/61ed860d_logo.jpegRestaurant KarlaKøbenhavn V2019-05-23T16:02:46.5502019-06-26T00:00:00
330032065Kok søges / Chef WantedBasic Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores ansøgersite: https: indianacafe.brandero.com
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. 

Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender.



Se mere på vores ansøgersite: https://indianacafe.brandero.com

ORS/Small/3fa9a096_logo.pngIndiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-05-27T14:01:05.9302019-06-30T00:00:00
330033254Kok - Varmt PartiBasic MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad. Vi kan tilbyde:En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at:du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant du har passion og respekt for godt håndværk du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen. du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen. du taler og forstår dansk Ansøgning:Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: petersensfamiliehave.brandero.com
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad.

Vi kan tilbyde:
En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer at:
  • du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant
  • du har passion og respekt for godt håndværk
  • du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen.
  • du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel
  • du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød
  • du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres
  • du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen.
  • du taler og forstår dansk
Ansøgning:
Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen "Send ansøgning".

 

Se mere på vores ansøgersite: https://petersensfamiliehave.brandero.com

ORS/Small/07d5ff52_logo.pngFAMILIEHAVEN ApSFrederiksberg2019-05-28T15:06:03.8332019-07-01T00:00:00
330043114Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsuddannet kok kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til, at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Ansættelsesforhold Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse 7. august 2019. Yderligere information Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen. Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019 Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker.

Vi forventer, at du

  • er restaurationsuddannet kok
  • kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden
  • har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn

Vi tilbyder

  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever
  • rum til, at dine ideer kan udfoldes
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider

Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.

Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90% økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 7. august 2019.

Yderligere information
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.

Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019
Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-06-13T17:02:59.7332019-06-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - og evt. en på deltid

Cafe Trold

København V
Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid og evt. en på deltid I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levend...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Kok søges til restaurant Karla

Restaurant Karla

København V
Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærekær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lill...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Kok søges / Chef Wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores an...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Kok - Varmt Parti

FAMILIEHAVEN ApS

Frederiksberg
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dan...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsud...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:28. juni 2019