Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til konference

Konference og selskaber på Aarhus Universitet

Vores team i Stakladens køkken på Aarhus Universitet søger endnu en engageret kok.

Fra Stakladen leverer vi forplejninger til Universitetets Konferencecenter, til store Events, receptioner, private selskaber og et hav af forskellige arrangementer med op til 500 kuverter.

Vi har dagligt 1-2 større arrangementer i gennemsnit foruden de mindre forplejninger igennem dagen, mens der er højsæson forår, sensommer og efterår.

Ligesom dig, tænker vi i Studenterhusfondens køkkener lidt længere og ser at vores madproduktion kan være med til at bidrage til fremtidens køkken.

Du er en dygtig faguddannet kok. Du har ambitioner med de økologiske råvarer og den gode smag. Du har fingeren på tidens madpuls og derfor interesserer du dig for en bærdedygtig produktion i køkkenet.  

Hvis du ligesom os gerne vil gøre en forskel og du gerne vil bidrage med omhu, kreativitet og en indsats overfor madspild, så vil du passe godt ind hos os.

Om dig
Du ved, at…

  • Det kræver godt kokke-håndværk, når vi laver alt fra bunden i eget køkken
  • Maden skal ”sidde i skabet” og hver gang være genkendelig
  • Der er sund fornuft, smag og økonomi i at anvende råvarer i sæson
  • Samarbejdet i køkkenet løfter opgaven

Om os
Studenterhusfonden driver foruden konferencecenteret på Aarhus Universitet også tre storkøkkener, der leverer daglig madproduktion til flere destinationer på Universitetet. Vi har eget bageri. Og vi har to caféer, hvor vi både sælger mad, drikkevarer og delikatesser fra vores egne køkkener.

Vores madkoncept er baseret på principper om bæredygtighed med brug af økologiske råvarer (Sølv-spisemærke), at reducere madspild og anvendelse af råvarer i sæson.

Om jobbet
Du refererer til køkkenchefen, men samarbejder tæt med køkkenets team og du kan også støde ind i andre fra Studenterhusfondens øvrige afdelinger; Service, Booking, Administration eller Marketing.

Din arbejdstid på 37 timer om ugen, som primært ligger i dagtimerne på hverdage.
Men i højsæsonen kan vi få travlt og forventer, at du dér vil være fleksibel.

Aflønning sker efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte køkkenchef Majse Korter på 2242 0869 efter kl. 14.

Vi vurderer ansøgningerne løbende.  
Send din ansøgning mærket ”Kok – konference” til: majse@shf-au.dk  

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her