Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Kronborg Røgeri

Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. 

Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. 

Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. 

Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 51899954

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330046402Phoenix-76f05c7912019-06-19T00:00:00Kok til Kronborg Røgeri

Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. 

Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. 

Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. 

Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 51899954

 

 

2019-07-15T11:50:11.990 Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 5189995411jobnet76f05c79100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-14T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHelsingør3549962Kronborg Røgeri ApS11Nordhavnsvej 33000HelsingørDKDanmark0adm@fiskeriet.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent781060JobNet5007373500737310019-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76f05c79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=76f05c79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76f05c79&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76f05c79&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKok til Kronborg Røgeri1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362110493adm@fiskeriet.dkadm@fiskeriet.dkDKDanmarkDKDanmark330119915Faglært kok/ernæringsassistent til Region Hovedstadens mødecenterRobot Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega! Vi er otte meget motiverende kolleger og to ernæringsassistentelever, som sammen står for den daglige betjening af regiongårdens ca. 600 ansatte. Arbejdsopgaver Du skal være indstillet på en travl hverdag med følgende arbejdsopgaver: madlavning, både koldt og varmt, herunder både frokost og aftenarrangementer for ansatte, politikere og gæster udregning af økologi daglig rengøring opvask i kantine køkken oplæring af ernæringsassistentelever menuplanlægning Om dig Stillingen forudsætter, at du er uddannet kok eller ernæringsassistent. Vi forventer, at du: er en fleksibel og positiv teamplayer, som er indstillet på, at vi hjælper hinanden producerer med høj kvalitet og kreativitet er positiv og har lyst til nye arbejdsopgaver har humor og godt humør, og kan klare perioder med spidsbelastninger er stabil og har et godt praktisk håndelag har et godt overblik, er serviceminded og imødekommende Det er en fordel, hvis du er bekendt med lovgivningen omkring egenkontrol. Vi tilbyder Vi kan give dig en arbejdsplads med mange udfordringer og stor medarbejderindflydelse i en kantine, der lægger vægt på god hygiejne, kvalitet og god service. Du vil få en travl arbejdsplads under konstant udvikling, hvor der er tæt kontakt til kunderne og nogle gode arbejdskolleger. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Laila Borgstrøm på tlf.: 29642780 på hverdage i tidsrummet 9-15. Ansættelsesforhold Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med 3F Kost og Ernæringsforbundet. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, der placeres efter aftale mellem klokken 7.00 15.00 på hverdage. Derudover er du forpligtiget til at stå til rådighed ved aftenarrangementer ca. en-to gange månedligt og meget få gange i weekenden. Tiltrædelse forventes 1. februar 2020. Ansøgningsprocedure Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter via linket her på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 29. november 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator?

Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega!

Vi er otte meget motiverende kolleger og to ernæringsassistentelever, som sammen står for den daglige betjening af regiongårdens ca. 600 ansatte.

Arbejdsopgaver

  • Du skal være indstillet på en travl hverdag med følgende arbejdsopgaver:
  • madlavning, både koldt og varmt, herunder både frokost og aftenarrangementer for ansatte, politikere og gæster
  • udregning af økologi
  • daglig rengøring/opvask i kantine/køkken
  • oplæring af ernæringsassistentelever
  • menuplanlægning
Om dig
Stillingen forudsætter, at du er uddannet kok eller ernæringsassistent.

Vi forventer, at du:

  • er en fleksibel og positiv teamplayer, som er indstillet på, at vi hjælper hinanden
  • producerer med høj kvalitet og kreativitet
  • er positiv og har lyst til nye arbejdsopgaver
  • har humor og godt humør, og kan klare perioder med spidsbelastninger
  • er stabil og har et godt praktisk håndelag
  • har et godt overblik, er serviceminded og imødekommende
Det er en fordel, hvis du er bekendt med lovgivningen omkring egenkontrol.

Vi tilbyder
Vi kan give dig en arbejdsplads med mange udfordringer og stor medarbejderindflydelse i en kantine, der lægger vægt på god hygiejne, kvalitet og god service. Du vil få en travl arbejdsplads under konstant udvikling, hvor der er tæt kontakt til kunderne og nogle gode arbejdskolleger.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Laila Borgstrøm på tlf.: 29642780
på hverdage i tidsrummet 9-15.

Ansættelsesforhold
Løn – og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med 3F/Kost og Ernæringsforbundet.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, der placeres efter aftale mellem klokken 7.00 – 15.00 på hverdage. Derudover er du forpligtiget til at stå til rådighed ved aftenarrangementer ca. en-to gange månedligt og meget få gange i weekenden.

Tiltrædelse forventes 1. februar 2020.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er fredag den 29. november 2019.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.



Region HovedstadenHillerød2019-11-07T00:00:002019-11-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok/ernæringsassistent til Region Hovedstadens mødecenter

Region Hovedstaden

Hillerød
Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator? Så er det mås...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:29. november 2019