Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til en timers stilling hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV til Nabil al Chimali på : post@lepagnol.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945153Phoenix-5cdc0b2312019-01-21T00:00:00Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til en timers stilling hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV til Nabil al Chimali på : post@lepagnol.dk

Le Pagnol søger en kok til en timers stilling hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV til Nabil al Chimali på : post@lepagnol.dk11Jobnet5cdc0b23100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3439615Le pagnol11Sønder Allé 298000Aarhus CDKDanmark0
post@lepagnol.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696642JobNet493294549329451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5cdc0b23https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5cdc0b23https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5cdc0b23&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5cdc0b23&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360258900Nabil al Chimalipost@lepagnol.dkDKDanmarkDKDanmark3299377522 kokke søgesRobot 2 Kokke, FR D Aarhus - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde Hos FR D, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejder. Vi lover, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Læs mere om os på frud.dk Som Kok hos FR D vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Når VI sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse. Om stillingen. Dine arbejdsopgaver vil være mange, men vil blandt andet være følgende: ? Varetagelse af koncept menuen ? Varetagelse af A la carte ? Grundtilberedninger ? Kontrol af råvarer ? Præsentation af menuer i restauranten Personprofil Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan leverer mad i top kvalitet. Det er vigtigt at du er med til at gøre en positiv forskel da vi sætter stor ære i vores værtsskab overfor vores gæster. Vi hos FR D sætter en store ære i at vi er en lille familie på, så det er vigtigt med samarbejdet på tværs af køkken og servicen, vi løfter altid i flok. Vi tilbyder Som kok for FR D får du mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel. Du får en selvstændig stilling, hvor vores forventninger er at skabe unikke resultater, som gæsterne vil huske. Yderligere oplysninger For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte J rgen Fr hwirth på telefon 45 21600264 eller info@frud.dk Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler. Ansøgning Vi modtager kun ansøgninger på info@frud.dk vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

2 Kokke, FRÜD Aarhus

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

Hos FRÜD, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejder. Vi lover, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Læs mere om os på frud.dk

Som Kok hos FRÜD vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Når VI sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse.

Om stillingen.

Dine arbejdsopgaver vil være mange, men vil blandt andet være følgende:

? Varetagelse af koncept menuen

? Varetagelse af A la carte

? Grundtilberedninger

? Kontrol af råvarer

? Præsentation af menuer i restauranten

Personprofil

Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan leverer mad i top kvalitet.

Det er vigtigt at du er med til at gøre en positiv forskel da vi sætter stor ære i vores værtsskab overfor vores gæster. Vi hos FRÜD sætter en store ære i at vi er en lille familie på, så det er vigtigt med samarbejdet på tværs af køkken og servicen, vi løfter altid i flok.

Vi tilbyder

Som kok for FRÜD får du mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel.

Du får en selvstændig stilling, hvor vores forventninger er at skabe unikke resultater, som gæsterne vil huske.

Yderligere oplysninger

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jürgen Frühwirth på telefon +45 21600264 eller info@frud.dk

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger på info@frud.dk vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

FRÜD ApSAarhus C2019-01-07T00:00:002019-03-04T00:00:00
329935286Kreative kok, cater eller smørrebrødsjomfru til dagstimer i johan r, Musikhuset AarhusRobot Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og samtidig ønsker tid til familien er du måske den vi søger. Johan r har rygende travlt og derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at lave mad i vores cafe i Musikhuset. Din primære arbejdsplads vil være i Musikhuset Café, Lounge og Restaurant johan r, hvor du bliver en del af et dynamisk og stærkt samarbejdende køkkenteam, med plads til nye og kreative indput! (Der er dog mulighed for at arbejde på vores andre restaurationer Turbinehallen og Malt restaurant Lounge) Turbinehallen ApS er forpagter af Café, Lounge og Restaurant johan r. Arbejdstid: Primært i dagstimer med fri hver anden weekend. (Der kan være brug for enkelte aftenvagter ved større arrangementer) Vores forventninger til dig: Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du har erfaring fra branchen. Du er selvstændig og kreativ. Har et godt humør og stor energi. Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvarre. Du har kørekort til bil. Du er forandringsvillig og fleksibel. Vi tilbyder: En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på veltilberedt mad på friske råvarer. En kultur med uformel omgangstone, hvor der er plads til at tænke selvstændigt og tage ansvar, og hvor samarbejde og glæde er vigtige ingredienser. Mulighed for ansvar og medindflydelse i dagligdagen. Løn efter kvalifikationer. Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til vores køkkenchef Simon Christoffersen på kokke@turbinehallen.dk For yderligere information angående stillingen kontakt: Simon Christoffersen på tlf. 50 10 31 29 Vi glæder os til at høre fra dig!

Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og samtidig ønsker tid til familien er du måske den vi søger.

Johan r har rygende travlt og derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at lave mad i vores cafe i Musikhuset.
Din primære arbejdsplads vil være i Musikhuset Café, Lounge og Restaurant johan r, hvor du bliver en del af et dynamisk og stærkt samarbejdende køkkenteam, med plads til nye og kreative indput! (Der er dog mulighed for at arbejde på vores andre restaurationer Turbinehallen og Malt restaurant & Lounge)

Turbinehallen ApS er forpagter af Café, Lounge og Restaurant johan r.

Arbejdstid:
Primært i dagstimer med fri hver anden weekend.
(Der kan være brug for enkelte aftenvagter ved større arrangementer)

Vores forventninger til dig:

  • Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru.
  • Du har erfaring fra branchen.
  • Du er selvstændig og kreativ.
  • Har et godt humør og stor energi.
  • Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvarre.
  • Du har kørekort til bil.
  • Du er forandringsvillig og fleksibel.

Vi tilbyder:

  • En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på veltilberedt mad på friske råvarer.
  • En kultur med uformel omgangstone, hvor der er plads til at tænke selvstændigt og tage ansvar, og hvor samarbejde og glæde er vigtige ingredienser.
  • Mulighed for ansvar og medindflydelse i dagligdagen.
  • Løn efter kvalifikationer.

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til vores køkkenchef Simon Christoffersen på kokke@turbinehallen.dk

For yderligere information angående stillingen kontakt:

Simon Christoffersen på tlf. 50 10 31 29

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

johan r.Aarhus C2019-01-03T00:00:002019-02-27T00:00:00
329934904Kok søges til Cafe OperaRobot Kok søges til Cafe Opera Vi har rygende travlt på begge cafeer (cafe opera og cafe stiften ) og søger derfor en kok som er god i pressede situationer. Vi er et ungt team i køkkenet, der søger en teamplayer - som ikke er bange for at give en hånd i opvasken, hvis dette er nødvendigt. Vi er en a la carte restaurant som også har selskaber. Du skal kunne lære fra dig, da vi har elever i køkkenet. Løn aftales efter kvalifikationer. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at sende køkkenchef Sofie Kristensen en mail på sofiekristensen4@gmail.com

Kok søges til Cafe Opera 

 

Vi har rygende travlt på begge cafeer (cafe opera og cafe stiften ) og søger derfor en kok som er god i pressede situationer. 

Vi er et ungt team i køkkenet, der søger en teamplayer - som ikke er bange for at give en hånd i opvasken, hvis dette er nødvendigt.

Vi er en a la carte restaurant som også har selskaber.

Du skal kunne lære fra dig, da vi har elever i køkkenet.

Løn aftales efter kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at sende køkkenchef Sofie Kristensen en mail på sofiekristensen4@gmail.com 

 

Café Opera ApSAarhus C2019-01-02T00:00:002019-02-27T00:00:00
329939907Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid.
  • Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SRisskov2019-01-22T00:00:002019-03-11T00:00:00
329945106Kokke til restaurant SeafoodRobot Restaurant Seafood er en af Århus første fiskerestauranter. Carlton og TeaterBodega overtager Restaurant Seafood pr. 1 marts og søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Er lige dele kreativ og struktureret Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Gode muligheder for personlig og faglig udvikling Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Restaurant Seafood er en af Århus første fiskerestauranter. Carlton og TeaterBodega overtager Restaurant Seafood pr. 1 marts og søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Er lige dele kreativ og struktureret
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
CarltonAarhus C2019-01-21T00:00:002019-03-13T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

2 kokke søges

FRÜD ApS

Aarhus C
2 Kokke, FR D Aarhus - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde Hos FR D, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. De...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Kreative kok, cater eller smørrebrødsjomfru til dagstimer i johan r, Musikhuset Aarhus

johan r.

Aarhus C
Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og samtidig ønsker tid til familien er du måske den vi søger. Johan r har rygende travlt og derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Kok søges til Cafe Opera

Café Opera ApS

Aarhus C
Kok søges til Cafe Opera Vi har rygende travlt på begge cafeer (cafe opera og cafe stiften ) og søger derfor en kok som er god i pressede situationer. Vi er et ungt team i køkkenet, der søger en teamplayer - som ikke er bange for at give en hånd i o...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Risskov
Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov. Ansøgningsfrist: Hurtigs...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Kokke til restaurant Seafood

Carlton

Aarhus C
Restaurant Seafood er en af Århus første fiskerestauranter. Carlton og TeaterBodega overtager Restaurant Seafood pr. 1 marts og søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at si...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019