Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til "Mangfoldighedens køkken" på Herlev Hospital

Vi søger en faguddannet dygtig og glad kok.  
Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste – så har vi jobbet til dig 
 
HVEM ER VI 
 
Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi laver mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup.  
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket. 
 
Vi producerer kølet mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vores ambition er at være et køkken, der laver mad af høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, som får patienterne til at spise mere og komme ud af sengene. 
 
VI SØGER 
 
Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret kok som brænder for at lave fantastisk mad i samarbejde med de øvrige kokke og ernæringsassistenter.  
 
Vi søger en kollega som har erfaring med produktion af mad l store gryder, lavet med engagement og fra bunden. Det er en fordel du har arbejdet med økologi og kan være med til at indføre endnu flere økologiske råvarer. 
 
Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver.  
 
VI FORVENTER 

  • Du har en personlighed og et humør, som virker motiverende på dine kollegaer. 
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet  
  • Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse 
  • Du kan både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med teamet 
  • Du er ”super-smager” og faglig stærk til at diskutere og vurdere den kulinariske kvalitet 
  • Du har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre for dit arbejde og indsats  
  • Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer  
  • Du er arbejdsom, har overblik og er god til at strukturere din arbejdsdag. 
  • Du brænder for kvalitet og skal være i stand til at sætte dig ind i patienternes behov og efterleve disse 
  • Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde 
 

VI TILBYDER 

  • En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder 
  • En arbejdsplads hvor der arbejdes kontinuerligt på bedre trivsel og godt kollegaskab 
  • Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter. 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-15.00  
Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme.
Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til 
Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon 38 68 24 62
eller 24 64 15 19 
 
Ansøgningsfrist senest: onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. 
Samtaler afholdes den 22/2, 26/2 og 27/2 eller efter aftale 
 
Ansættelse pr 1. april 2018 eller hurtigst muligt. 
 
Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329757561Phoenix-4f17e3df12018-02-08T15:02:57.840Kok til "Mangfoldighedens køkken" på Herlev HospitalVi søger en faguddannet dygtig og glad kok.  
Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste – så har vi jobbet til dig 
 
HVEM ER VI 
 
Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi laver mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup.  
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket. 
 
Vi producerer kølet mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vores ambition er at være et køkken, der laver mad af høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, som får patienterne til at spise mere og komme ud af sengene. 
 
VI SØGER 
 
Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret kok som brænder for at lave fantastisk mad i samarbejde med de øvrige kokke og ernæringsassistenter.  
 
Vi søger en kollega som har erfaring med produktion af mad l store gryder, lavet med engagement og fra bunden. Det er en fordel du har arbejdet med økologi og kan være med til at indføre endnu flere økologiske råvarer. 
 
Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver.  
 
VI FORVENTER 
  • Du har en personlighed og et humør, som virker motiverende på dine kollegaer. 
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet  
  • Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse 
  • Du kan både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med teamet 
  • Du er ”super-smager” og faglig stærk til at diskutere og vurdere den kulinariske kvalitet 
  • Du har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre for dit arbejde og indsats  
  • Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer  
  • Du er arbejdsom, har overblik og er god til at strukturere din arbejdsdag. 
  • Du brænder for kvalitet og skal være i stand til at sætte dig ind i patienternes behov og efterleve disse 
  • Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde 
 

VI TILBYDER 

  • En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder 
  • En arbejdsplads hvor der arbejdes kontinuerligt på bedre trivsel og godt kollegaskab 
  • Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter. 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-15.00  
Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme.
Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til 
Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon 38 68 24 62
eller 24 64 15 19 
 
Ansøgningsfrist senest: onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. 
Samtaler afholdes den 22/2, 26/2 og 27/2 eller efter aftale 
 
Ansættelse pr 1. april 2018 eller hurtigst muligt. 
 
Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads. 
2018-02-22T01:03:09.527 Vi søger en faguddannet dygtig og glad kok. Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste så har vi jobbet til dig HVEM ER VI Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi laver mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket. Vi producerer kølet mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vores ambition er at være et køkken, der laver mad af høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, som får patienterne til at spise mere og komme ud af sengene. VI SØGER Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret kok som brænder for at lave fantastisk mad i samarbejde med de øvrige kokke og ernæringsassistenter. Vi søger en kollega som har erfaring med produktion af mad l store gryder, lavet med engagement og fra bunden. Det er en fordel du har arbejdet med økologi og kan være med til at indføre endnu flere økologiske råvarer. Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver. VI FORVENTER Du har en personlighed og et humør, som virker motiverende på dine kollegaer. Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse Du kan både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med teamet Du er super-smager og faglig stærk til at diskutere og vurdere den kulinariske kvalitet Du har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre for dit arbejde og indsats Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer Du er arbejdsom, har overblik og er god til at strukturere din arbejdsdag. Du brænder for kvalitet og skal være i stand til at sætte dig ind i patienternes behov og efterleve disse Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde VI TILBYDER En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder En arbejdsplads hvor der arbejdes kontinuerligt på bedre trivsel og godt kollegaskab Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter. Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-15.00 Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme. Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon 38 68 24 62 eller 24 64 15 19 Ansøgningsfrist senest: onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. Samtaler afholdes den 22 2, 26 2 og 27 2 eller efter aftale Ansættelse pr 1. april 2018 eller hurtigst muligt. Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.11Jobnet4f17e3df100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-21T00:00:000010https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=210175&DepartmentId=18542&MediaId=4720&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlev3105242Køkkenenheden11Herlev Ringvej 752730HerlevDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent523147JobNet47669761000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f17e3dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f17e3dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f17e3df&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4f17e3df&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352892228importimport_4f17e3dfDKDanmarkDKDanmark329916513Frisk faglært kok eller caterRobot Er du faglært gastronom i et af specialerne kok eller catering? Har du også nogle års erfaring gerne fra en kantine og sætter du pris på at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores personalekantine på Lautrupvang i Ballerup! Tiltrædelse: 7. januar 2019 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job Du får en glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: Fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge, arbejdstiden påregnes til at være 6.30-14.30 7.00-15.00. Du får mange forskellige opgaver det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, som I skal er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, bestilling af varer, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok eller cater med nogle års erfaring gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded og fleksibel kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 5 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi arbejder hårdt på at skabe gode resultater, ser positivt på tingene og vægter medarbejdertrivsel meget højt. Vi laver frokost til ca. 400 gæster hver dag. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært gastronom i et af specialerne kok eller catering? Har du også nogle års erfaring – gerne fra en kantine og sætter du pris på at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores personalekantine på Lautrupvang i Ballerup!

Tiltrædelse: 7. januar 2019

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får en glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge, arbejdstiden påregnes til at være 6.30-14.30 / 7.00-15.00.
  • Du får mange forskellige opgaver; det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, som I skal er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, bestilling af varer, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok eller cater med nogle års erfaring – gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded og fleksibel kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet får du 5 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi arbejder hårdt på at skabe gode resultater, ser positivt på tingene og vægter medarbejdertrivsel meget højt. Vi laver frokost til ca. 400 gæster hver dag. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SAlbertslund2018-11-22T00:00:002019-01-17T00:00:00
329926272Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Hovedgaden i Hedehusene. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7.00 - 15.00. Fredag 07.00-14.30. Masser af opgaver inden for varmt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, samt bagning i ferie perioder kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og det er vigtigt at du kan planlægge din arbejdsdag et par dage frem i tiden. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok gerne med erfaring fra lignende køkken Du kan rokere imellem partierne i køkkenet Du har logisk sans, et godt øje for detaljen og stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet og kvalitet er i fokus Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du kan arbejde på fuld tid og møde kl. 06.00 hvis dette er nødvendigt Du medbringer godt humør og selvstændighed Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 11 kolleger. Vi servicerer husenes ca. 600 ansatte hvoraf vi dagligt laver frokost til ca. 360 frokostgæster fordelt på 2 buffeter (300 60). Køkkenet servicerer også den store daglige mødeaktivitet, nogle også med frokost. Samtidig vil der henover året være enkelte aften arrangementer. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce

Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Hovedgaden i Hedehusene.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7.00 - 15.00. Fredag 07.00-14.30.
  • Masser af opgaver inden for varmt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, samt bagning i ferie perioder – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og det er vigtigt at du kan planlægge din arbejdsdag et par dage frem i tiden.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok – gerne med erfaring fra lignende køkken
  • Du kan rokere imellem partierne i køkkenet
  • Du har logisk sans, et godt øje for detaljen og stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet og kvalitet er i fokus
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du kan arbejde på fuld tid og møde kl. 06.00 hvis dette er nødvendigt
  • Du medbringer godt humør og selvstændighed
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 11 kolleger. Vi servicerer husenes ca. 600 ansatte hvoraf vi dagligt laver frokost til ca. 360 frokostgæster fordelt på 2 buffeter (300/60). Køkkenet servicerer også den store daglige mødeaktivitet, nogle også med frokost. Samtidig vil der henover året være enkelte aften arrangementer.

Vi lægger vægt på maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce

Fazer Food Services A/SHøje-Taastrup2018-12-11T00:00:002019-02-05T00:00:00
329914596KokRobot We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai food to deliver exceptional dining experience to our guest daily. Who you are: - Educated as chef or have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person - It is a big plus if you have work experience as a chef in Thai restaurant.

We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai food to deliver exceptional dining experience to our guest daily.  

Who you are: - Educated as chef or have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person - It is a big plus if you have work experience as a chef in Thai restaurant.

kiin kiin tok tokKøbenhavn2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329914012Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wantedRobot Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. English Version--------- Do you want to be a part of the Sachi Sushi team? We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard. We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. We are looking forward to having you.

 

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi?

Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard.

Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

English Version---------

 

Do you want to be a part of the Sachi Sushi team?

We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard.

We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

We are looking forward to having you. 

 

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329911244Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kokRobot Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør. Du skal kunne tale og forstå dansk.

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok.

Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

Mocca & more ApSFrederiksberg2018-11-13T00:00:002019-01-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisk faglært kok eller cater

Fazer Food Services A/S

Albertslund
Er du faglært gastronom i et af specialerne kok eller catering? Har du også nogle års erfaring gerne fra en kantine og sætter du pris på at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores personalekantine på Lautrupvang i Ba...
Indrykket:22. november 2018
Udløbsdato:17. januar 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Høje-Taastrup
Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:5. februar 2019

Kok

kiin kiin tok tok

København
We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wanted

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok

Mocca & more ApS

Frederiksberg
Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt h...
Indrykket:13. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019