Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til "Mangfoldighedens køkken" på Herlev Hospital

Vi søger en faguddannet dygtig og glad kok.  
Brænder du for at gøre en forskel og tænker at patienter skal have det bedste – så har vi jobbet til dig 
 
HVEM ER VI 
 
Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi laver mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup.  
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket. 
 
Vi producerer kølet mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vores ambition er at være et køkken, der laver mad af høj ernæringsmæssig og kulinarisk kvalitet, som får patienterne til at spise mere og komme ud af sengene. 
 
VI SØGER 
 
Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret kok som brænder for at lave fantastisk mad i samarbejde med de øvrige kokke og ernæringsassistenter.  
 
Vi søger en kollega som har erfaring med produktion af mad l store gryder, lavet med engagement og fra bunden. Det er en fordel du har arbejdet med økologi og kan være med til at indføre endnu flere økologiske råvarer. 
 
Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver.  
 
VI FORVENTER 

  • Du har en personlighed og et humør, som virker motiverende på dine kollegaer. 
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet  
  • Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse 
  • Du kan både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med teamet 
  • Du er ”super-smager” og faglig stærk til at diskutere og vurdere den kulinariske kvalitet 
  • Du har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre for dit arbejde og indsats  
  • Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer  
  • Du er arbejdsom, har overblik og er god til at strukturere din arbejdsdag. 
  • Du brænder for kvalitet og skal være i stand til at sætte dig ind i patienternes behov og efterleve disse 
  • Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde 
 

VI TILBYDER 

  • En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder 
  • En arbejdsplads hvor der arbejdes kontinuerligt på bedre trivsel og godt kollegaskab 
  • Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter. 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-15.00  
Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme.
Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til 
Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon 38 68 24 62
eller 24 64 15 19 
 
Ansøgningsfrist senest: onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. 
Samtaler afholdes den 22/2, 26/2 og 27/2 eller efter aftale 
 
Ansættelse pr 1. april 2018 eller hurtigst muligt. 
 
Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok/cater med høj faglighed og engagement søges til personalekantinen

Herlev Hospital

Herlev
HVEM ER VI Vi er et team på 6 medarbejdere og 3 elever i personalekantinen på Herlev hospital, hvor vi hver dag serverer frokost for husets personale med fokus på mad af høj kvalitet, sundhed, økologi og madspild. Vi har et tæt samarbejde med cafete...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Kok søges til kantine i Ballerup

SODEXO TRAFIK A/S

Er du passioneret inden for mad, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du måske vores nye kok. Vi søger en selvstændig, energisk og serviceminded kok til vores kantine i Ballerup. Vi servicerer dagligt ca. 150 spisende gæster fra mandag til fre...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:9. november 2018

Kok til cateringvirksomhed med hovedvægt på tilberedning af frokostordninger

Produktionskøkken

Gladsaxe
Kunne du tænke dig at være en del af vores cateringvirksomhed der på 8. år er i konstant udvikling og vækst? Vi vokser og søger derfor en kok til det varme køkken, der vil indgå i et tæt og udviklende samarbejde med os. Du vil indgå i vores team, hv...
Indrykket:28. august 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018

Aamanns søger kokke eller smørrebrødsjomfruer til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

kok søges

FLORAS CAFE

København
kok søges min 3 års erfaring fra restaurant cafe du skal være vant til at køre ala carte bonner tale og skrive Dansk
Indrykket:4. september 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018