Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til MIBpakhusene

Er du vores nye kok i MIBPAKHUSENE på AARHUS Ø?

Brænder du for det gastronomiske univers og udviklingen heraf med særligt fokus på det kreative og innovative? Vi sørger en udlært kok, der kan bidrage med:

Klargøring og afvikling til de enkelte menuer til fester, event, arrangementer i og ud af huset.

Du skal ligeledes deltage i menuplanlægning, egenkontrol, kvalitetskontrol og uddannelse af elever.

Hvad forventer vi af dig?

- Du er glad, smilende og kan lide at have mange bolde i luften.

- Du er nysgerrig, kreativ og yder en god service overfor gæsten.

- Du er arbejdsom, loyal og har lyst til at indgå i samarbejder med flere aktører.

- Du har er udlært kok og har stor faglig erfaring fra andre køkkener.

- Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar. 

- Du har særlig sans for god orden og hygiejne i køkkenet. 

- Du er omstillingsparat, fleksibel og klar på nye udfordringer. 

Arbejdsopgaver: 

  • Opbakning og daglig produktion af mad med i den nordiske stil, dog med inspiration fra hele verden
  • Sparring og samarbejde med souschef og køkkenchef
  • Afviklingen af events og fester i og ud af huset fra MIBpakhusene
  • Udvikling af koncept og retter i samarbejde med MIB

Hvad kan vi tilbyde?

- At blive respekteret samt udfordret og få stillet krav

- Af få en god løn efter kvalifikation og pensionsordning 

- At blive en del af en stor og kreativ virksomhed med plads til udvikling, samt sikker fremtid

- At vi arbejde med gode og spændene råvarer i sæson

- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø. 

 

 

 

Er du interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen hos MIBPAKHUSENE på Mariane Thomsens Gade 1 på Aarhus Ø, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Simona Daskute på 24619568

Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef på mail; simona@mibpakhusene.dk senest 14. feb 2020.

MIBPAKHUSENE er en del af MARTIN IB A/S – et gastronomisk univers

Vi glæder os til at høre fra dig


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330156591Phoenix-66a6b12b12020-01-14T00:00:00Kok til MIBpakhusene

Er du vores nye kok i MIBPAKHUSENE på AARHUS Ø?

Brænder du for det gastronomiske univers og udviklingen heraf med særligt fokus på det kreative og innovative? Vi sørger en udlært kok, der kan bidrage med:

Klargøring og afvikling til de enkelte menuer til fester, event, arrangementer i og ud af huset.

Du skal ligeledes deltage i menuplanlægning, egenkontrol, kvalitetskontrol og uddannelse af elever.

Hvad forventer vi af dig?

- Du er glad, smilende og kan lide at have mange bolde i luften.

- Du er nysgerrig, kreativ og yder en god service overfor gæsten.

- Du er arbejdsom, loyal og har lyst til at indgå i samarbejder med flere aktører.

- Du har er udlært kok og har stor faglig erfaring fra andre køkkener.

- Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar. 

- Du har særlig sans for god orden og hygiejne i køkkenet. 

- Du er omstillingsparat, fleksibel og klar på nye udfordringer. 

Arbejdsopgaver: 

  • Opbakning og daglig produktion af mad med i den nordiske stil, dog med inspiration fra hele verden
  • Sparring og samarbejde med souschef og køkkenchef
  • Afviklingen af events og fester i og ud af huset fra MIBpakhusene
  • Udvikling af koncept og retter i samarbejde med MIB

Hvad kan vi tilbyde?

- At blive respekteret samt udfordret og få stillet krav

- Af få en god løn efter kvalifikation og pensionsordning 

- At blive en del af en stor og kreativ virksomhed med plads til udvikling, samt sikker fremtid

- At vi arbejde med gode og spændene råvarer i sæson

- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø. 

 

 

 

Er du interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen hos MIBPAKHUSENE på Mariane Thomsens Gade 1 på Aarhus Ø, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Simona Daskute på 24619568

Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef på mail; simona@mibpakhusene.dk senest 14. feb 2020.

MIBPAKHUSENE er en del af MARTIN IB A/S – et gastronomisk univers

Vi glæder os til at høre fra dig

2020-02-16T00:51:19.007 Er du vores nye kok i MIBPAKHUSENE på AARHUS Ø? Brænder du for det gastronomiske univers og udviklingen heraf med særligt fokus på det kreative og innovative? Vi sørger en udlært kok, der kan bidrage med: Klargøring og afvikling til de enkelte menuer til fester, event, arrangementer i og ud af huset. Du skal ligeledes deltage i menuplanlægning, egenkontrol, kvalitetskontrol og uddannelse af elever. Hvad forventer vi af dig? - Du er glad, smilende og kan lide at have mange bolde i luften. - Du er nysgerrig, kreativ og yder en god service overfor gæsten. - Du er arbejdsom, loyal og har lyst til at indgå i samarbejder med flere aktører. - Du har er udlært kok og har stor faglig erfaring fra andre køkkener. - Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar. - Du har særlig sans for god orden og hygiejne i køkkenet. - Du er omstillingsparat, fleksibel og klar på nye udfordringer. Arbejdsopgaver: Opbakning og daglig produktion af mad med i den nordiske stil, dog med inspiration fra hele verden Sparring og samarbejde med souschef og køkkenchef Afviklingen af events og fester i og ud af huset fra MIBpakhusene Udvikling af koncept og retter i samarbejde med MIB Hvad kan vi tilbyde? - At blive respekteret samt udfordret og få stillet krav - Af få en god løn efter kvalifikation og pensionsordning - At blive en del af en stor og kreativ virksomhed med plads til udvikling, samt sikker fremtid - At vi arbejde med gode og spændene råvarer i sæson- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø. Er du interesseret? Har du spørgsmål til stillingen hos MIBPAKHUSENE på Mariane Thomsens Gade 1 på Aarhus Ø, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Simona Daskute på 24619568 Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef på mail simona@mibpakhusene.dk senest 14. feb 2020. MIBPAKHUSENE er en del af MARTIN IB A S et gastronomisk univers Vi glæder os til at høre fra dig11Jobnet66a6b12b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3691366MIBpakhusene ApS11Mariane Thomsens Gade 18000Aarhus CDKDanmark0
simona@mibpakhusene.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000882770JobNet5097587509758710010-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=66a6b12bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=66a6b12bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=66a6b12b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=66a6b12b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgKok til MIBpakhusene12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363924264Simona Daskutesimona@mibpakhusene.dkDKDanmarkDKDanmark330181415Kok til cateringRobot Vi er en cateringvirksomhed, der producerer frokostordninger til virksomheder og kantiner.På grund af fremgang vil vi gerne forøge vores faste stab med endnu en kok.Vi søger derfor en arbejdsvillig og kreativ kok, med hjerte for det gode produkt.Vi har dygtige, selvstændige, ansvarsbevidste og ikke mindst faglærte medarbejdere og derfor søger vi en kok med tilsvarende kvalifikationer.Vi kan tilbyde aktraktive arbejdstider og fri hver weekendOm dig og jobbet: Fuldtidsstilling. Du har erfaring fra lignende stilling. Du er moden og ikke bange for at gå forrest. Du er produktiv og har et godt overblik. Du er vant til at have mange bolde i luften. Du er ordensmenneske.

Vi er en cateringvirksomhed, der producerer frokostordninger til virksomheder og kantiner.

På grund af fremgang vil vi gerne forøge vores faste stab med endnu en kok.

Vi søger derfor en arbejdsvillig og kreativ kok, med hjerte for det gode produkt.

Vi har dygtige, selvstændige, ansvarsbevidste og ikke mindst faglærte medarbejdere og derfor søger vi en kok med tilsvarende kvalifikationer.
Vi kan tilbyde aktraktive arbejdstider og fri hver weekend

Om dig og jobbet:
•Fuldtidsstilling.
•Du har erfaring fra lignende stilling.
•Du er moden og ikke bange for at gå forrest.
•Du er produktiv og har et godt overblik.
•Du er vant til at have mange bolde i luften.
•Du er ordensmenneske.

DinnerdeLuxe ÅrhusViby J2020-02-18T00:00:002020-02-29T00:00:00
330181003Faglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i Odense hos HF VUC FYNRobot Er du til en travl hverdag med vekslende opgaver? Er du vild med økologi, bæredygtighed og minimering af madspild? Og forstår du også betydning af mad lavet fra bunden? Helt fra bunden? Er du klar til at give vores kunder en god oplevelse - hver dag? Er du kreativ og samtidig stærk på planlæging og optimering? Du vil som kok indgå i vores team på 5 personer til daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Vi vil se positivt på, hvis du har bagererfaring. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning Produktion og håndtering af mødeforplejning Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef. Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Der er tale om en fuldtidsstilling. Meget lidt weekendarbejde. Tiltrædelse: 01 03 2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 29 02 2020. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket Kok Odense . Vi afholder samtaler løbende. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Er du til en travl hverdag med vekslende opgaver?

Er du vild med økologi, bæredygtighed og minimering af madspild? Og forstår du også betydning af mad lavet fra bunden? Helt fra bunden?

Er du klar til at give vores kunder en god oplevelse - hver dag?

Er du kreativ og samtidig stærk på planlæging og optimering?

Du vil som kok indgå i vores team på 5 personer til daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Vi vil se positivt på, hvis du har bagererfaring. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Meget lidt weekendarbejde.

Tiltrædelse: 01/03/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 29/02/2020.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Kok Odense'. Vi afholder samtaler løbende.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSÅbyhøj2020-02-18T00:00:002020-02-29T00:00:00
330177496Chef Wanted for Radisson Blu Scandinavia Hotel, AarhusRobot Are you our missing ingredient? Is cooking the spice of your life? Then why not come and join us at the Radisson Blu Scandinavia Hotel in Aarhus to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience! Our Kitchen Team has a taste for developing the flavors to cook up a storm and strives to deliver a hospitality experience that is beyond expectation - creating memorable moments for our guests. As a Chef, you will join a team that is passionate about delivering exceptional service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do! Interested? Then why not say Yes I Can! as we are looking for passionate people just like you! Key Responsibilities: Supports the smooth running of the kitchen department, where all aspects of the guest dining experience throughout the whole hotel are delivered to the highest level Works as part of a team that maximizes guest satisfaction and comfort, delivering a positive and timely response to enquiries and problem resolution Takes responsibility for the duties and tasks assigned to the role, ensuring that all work is carried out in a timely and professional manner Delivers on departmental plans and objectives, where hotel initiatives targets are achieved Collaborates with immediate report, ensuring that costs and inventory are controlled, that productivity and performance levels are attained Builds and maintains effective working relationships whilst promoting the company culture and values. Ensures adherence and compliance to all legislation where due diligence requirements and best practice activities are planned, delivered and documented for internal and external audit, performing follow-up as required Requirements: Experience in kitchen beneficial You are a trained chef (you have a skilled worker s certificate i.e. svendebrev ) Hands-on approach with a can-do work style Commitment to delivering exceptional guest service with a passion for the hospitality industry Ability to find creative solutions taking ownership for duties and tasks assigned Personal integrity, with the ability to work in an environment that demands excellence Strong communication skills Want to apply? Apply for the position here: https: harri.com Radisson-Blu-Scandinavia-Hotel---Aarhus---Kitchen job 1126379-radisson-blu-scandinavia-hotel---aarhus---kitchen Suitable candidates will be called forward for interviews throughout the entire recruitment process. About Radisson Blu Scandinavia Hotel Our award winning hotel in the Aarhus city center is perfectly situated beside the popular ARoS Art Museum and just 2 kilometers from Den Gamle By , the open-air Old Town Museum. In addition to a superb location, the hotel offers 234 rooms and suites with bold colors and contemporary design with themes of New York Mansion, Natural Cool or Urban. For a convenient and delicious dining experience, guests can visit our on-site restaurant RAA Nordic Brasserie Bar offering an upscale setting to gather over food and drinks. After a fine meal or a day of meetings, guests can relieve stress at the Fitness World center or take care of unfinished work in the business center. We are very proud to have been named Best Hotel in Denmark Outside Copenhagen and Best Hotel Chain in Denmark . CAREERS Join us in our mission to make every moment matter for our guests and be part of the most inspired hotel company in the world. At Radisson Hotel Group we believe that people are our number one asset. As one of the world s largest hotel companies, we are always looking for great people to join our team. If this sounds like an ambition you share, then start with us. To find out more about the Radisson Hotel Group, our Culture and Beliefs, then why not visit us at careers.radissonhotels.com.

Are you our missing ingredient? Is cooking the spice of your life? Then why not come and join us at the Radisson Blu Scandinavia Hotel in Aarhus to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience!

Our Kitchen Team has a taste for developing the flavors to cook up a storm and strives to deliver a hospitality experience that is beyond expectation - creating memorable moments for our guests.

As a Chef, you will join a team that is passionate about delivering exceptional service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do!

Interested? Then why not say Yes I Can! as we are looking for passionate people just like you!

Key Responsibilities:

  • Supports the smooth running of the kitchen department, where all aspects of the guest dining experience throughout the whole hotel are delivered to the highest level
  • Works as part of a team that maximizes guest satisfaction and comfort, delivering a positive and timely response to enquiries and problem resolution
  • Takes responsibility for the duties and tasks assigned to the role, ensuring that all work is carried out in a timely and professional manner
  • Delivers on departmental plans and objectives, where hotel initiatives & targets are achieved
  • Collaborates with immediate report, ensuring that costs and inventory are controlled, that productivity and performance levels are attained
  • Builds and maintains effective working relationships whilst promoting the company culture and values.
  • Ensures adherence and compliance to all legislation where due diligence requirements and best practice activities are planned, delivered and documented for internal and external audit, performing follow-up as required

Requirements:

  • Experience in kitchen beneficial
  • You are a trained chef (you have a skilled worker's certificate i.e. 'svendebrev')
  • Hands-on approach with a can-do work style
  • Commitment to delivering exceptional guest service with a passion for the hospitality industry
  • Ability to find creative solutions taking ownership for duties and tasks assigned
  • Personal integrity, with the ability to work in an environment that demands excellence
  • Strong communication skills

 

Want to apply?

Apply for the position here: https://harri.com/Radisson-Blu-Scandinavia-Hotel---Aarhus---Kitchen/job/1126379-radisson-blu-scandinavia-hotel---aarhus---kitchen

Suitable candidates will be called forward for interviews throughout the entire recruitment process.

About Radisson Blu Scandinavia Hotel

Our award winning hotel in the Aarhus city center is perfectly situated beside the popular ARoS Art Museum and just 2 kilometers from "Den Gamle By", the open-air Old Town Museum.

In addition to a superb location, the hotel offers 234 rooms and suites with bold colors and contemporary design with themes of New York Mansion, Natural Cool or Urban. For a convenient and delicious dining experience, guests can visit our on-site restaurant RAA – Nordic Brasserie & Bar offering an upscale setting to gather over food and drinks. After a fine meal or a day of meetings, guests can relieve stress at the Fitness World center or take care of unfinished work in the business center.

We are very proud to have been named “Best Hotel in Denmark Outside Copenhagen” and “Best Hotel Chain in Denmark".

CAREERS
Join us in our mission to make every moment matter for our guests and be part of the most inspired hotel company in the world. At Radisson Hotel Group we believe that people are our number one asset. As one of the world’s largest hotel companies, we are always looking for great people to join our team. If this sounds like an ambition you share, then start with us.

To find out more about the Radisson Hotel Group, our Culture and Beliefs, then why not visit us at careers.radissonhotels.com.

Radisson Blu Scandinavia HotelAarhus C2020-02-13T00:00:002020-03-10T00:00:00
330181895Faglært kok eller cater til 30 timer ugentligtRobot - søges til kunde i Højbjerg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet.Vi søger en faglært kok eller cater, til en nyoprettet stilling på 30 timer ugentligt til vores personalerestaurant i Højbjerg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 200 spisende om dagen. Du vil blive en del af et mindre team, så I samlet er 3 medarbejdere, hvor samarbejdet i dagligdagen er et vigtigt krydderi, hvor vi sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Vi går op i bæredygtighed og laver alt fra bunden, samt har fokus på Foodwaste og hvordan det kan indgå som en del af buffeten.Jobbet består af: Primært det kolde køkken såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. God kundepleje og service Rengøring, opvask, oprydning, aftørre borde som man fælles varetager I teamet lægges der vægt på at vi hjælper hinanden hvor vi kan, så der bliver skabt en flot og imødekommende buffet. Derudover er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen, og vi ser gerne du kan træde til hvis vi er underbemandede. Din profilVi ser gerne du er faglært kok eller cater, og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener, og udviser en faglig stolthed. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og udviser respekt for kollegaer såvel som kunden. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07:30-14:00. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Ansøg , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. I Sodexo er vi 470.000 medarbejdere, som globalt servicerer 100 millioner mennesker hver dag. I Danmark er vi ca. 600 medarbejdere og omsætter for knap 400 millioner kroner. Vi tilbyder drift af personalerestauranter, reception, rengøring og andre interne serviceydelser altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet.

 - søges til kunde i Højbjerg

I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet.

Vi søger en faglært kok eller cater, til en nyoprettet stilling på 30 timer ugentligt til vores personalerestaurant i Højbjerg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 200 spisende om dagen. Du vil blive en del af et mindre team, så I samlet er 3 medarbejdere, hvor samarbejdet i dagligdagen er et vigtigt krydderi, hvor vi sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Vi går op i bæredygtighed og laver alt fra bunden, samt har fokus på Foodwaste og hvordan det kan indgå som en del af buffeten.

Jobbet består af:

  • Primært det kolde køkken; såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm.
  • God kundepleje og service
  • Rengøring, opvask, oprydning, aftørre borde som man fælles varetager

I teamet lægges der vægt på at vi hjælper hinanden hvor vi kan, så der bliver skabt en flot og imødekommende buffet. Derudover er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen, og vi ser gerne du kan træde til hvis vi er underbemandede.  

Din profil
Vi ser gerne du er faglært kok eller cater, og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener, og udviser en faglig stolthed. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og udviser respekt for kollegaer såvel som kunden.  

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07:30-14:00. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Ansøg", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

I Sodexo er vi 470.000 medarbejdere, som globalt servicerer 100 millioner mennesker hver dag. I Danmark er vi ca. 600 medarbejdere og omsætter for knap 400 millioner kroner. Vi tilbyder drift af personalerestauranter, reception, rengøring og andre interne serviceydelser – altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet.

Sodexo A/SHøjbjerg2020-02-18T00:00:002020-03-30T00:00:00
330183790Sushikok søgesRobot Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt. Stillingen kan både være på fuldtid eller deltid. Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf. Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com Tlf : 28834151

Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt.

Stillingen kan både være på fuldtid eller deltid.

Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup

Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf.

Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com

Tlf : 28834151

Unagi Sushibar ApSHinnerup2020-02-18T00:00:002020-03-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til catering

DinnerdeLuxe Århus

Viby J
Vi er en cateringvirksomhed, der producerer frokostordninger til virksomheder og kantiner.På grund af fremgang vil vi gerne forøge vores faste stab med endnu en kok.Vi søger derfor en arbejdsvillig og kreativ kok, med hjerte for det gode produkt.Vi ...
Indrykket:18. februar 2020

Faglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i Odense hos HF VUC FYN

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Er du til en travl hverdag med vekslende opgaver? Er du vild med økologi, bæredygtighed og minimering af madspild? Og forstår du også betydning af mad lavet fra bunden? Helt fra bunden? Er du klar til at give vores kunder en god oplevelse - hver dag...
Indrykket:18. februar 2020

Chef Wanted for Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Aarhus C
Are you our missing ingredient? Is cooking the spice of your life? Then why not come and join us at the Radisson Blu Scandinavia Hotel in Aarhus to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience! Our Kitchen Team has a...
Indrykket:13. februar 2020

Faglært kok eller cater til 30 timer ugentligt

Sodexo A/S

Højbjerg
- søges til kunde i Højbjerg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, ...
Indrykket:18. februar 2020

Sushikok søges

Unagi Sushibar ApS

Hinnerup
Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt. Stillingen kan både være på fuldtid eller deltid. Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf. Mail : Unagisushi.hinnerup...
Indrykket:18. februar 2020