Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Mr. Mums

Mr. Mums søger kok

Mr. Mums er fin mad uden fine fornemmelser. Det er mad lavet fra bunden af ordentlige friske råvarer med godt grønt, urter og kød fra danske avlere.

Vi søger en uddannet kok til en fuldtidsstilling i tidsrummet 10.00 - 21.00.

Vagtplan efter aftale med hver 2 weekend fri.

Der laves mad fra bunden, bl.a. aftenretter, tapas osv. til takeaway.

Send CV + Ansøgning med foto til: benjaminrichards@hotmail.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330023921Phoenix-de3585af12019-05-14T00:00:00Kok til Mr. Mums

Mr. Mums søger kok

Mr. Mums er fin mad uden fine fornemmelser. Det er mad lavet fra bunden af ordentlige friske råvarer med godt grønt, urter og kød fra danske avlere.

Vi søger en uddannet kok til en fuldtidsstilling i tidsrummet 10.00 - 21.00.

Vagtplan efter aftale med hver 2 weekend fri.

Der laves mad fra bunden, bl.a. aftenretter, tapas osv. til takeaway.

Send CV + Ansøgning med foto til: benjaminrichards@hotmail.dk

2019-07-10T00:50:52.130 Mr. Mums søger kok Mr. Mums er fin mad uden fine fornemmelser. Det er mad lavet fra bunden af ordentlige friske råvarer med godt grønt, urter og kød fra danske avlere. Vi søger en uddannet kok til en fuldtidsstilling i tidsrummet 10.00 - 21.00. Vagtplan efter aftale med hver 2 weekend fri. Der laves mad fra bunden, bl.a. aftenretter, tapas osv. til takeaway. Send CV Ansøgning med foto til: benjaminrichards@hotmail.dk11jobnetde3585af100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3527157MR. MUMS Jægergårdsgade11Jægergårdsgade 128000Aarhus CDKDanmark0benjaminrichards@hotmail.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent760599JobNet4988976498897610014-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de3585afhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=de3585afhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de3585af&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de3585af&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKok til Mr. Mums1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361811334Benjamin Richardsbenjaminrichards@hotmail.dkDKDanmarkDKDanmark330133283Ny platform søger ledige til alternativt job!Basic Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening. Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform. Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse. Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling. Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag. Der forventes at du som person: - har erfaring med slibning af knive - er selvtænkende og løsningsorienteret - kan fremstå præsentabelt - kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person Materielle krav: - Kørekort B - Egen bil - Eget slibeudstyr Sådan søges jobbet: Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: Anders Weinreich Tlf.nr.: 2870 9206 Email: anden63@gmail.com Jesper Laier Tlf.nr:: 2088 0766 Email: jesperlaier@hotmail.com Vi glæder os til at høre fra dig - Skarsliberen.dk

Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse.

Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive.

Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening.

Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform.

Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse.

Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling.

Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag.

Der forventes at du som person:

- har erfaring med slibning af knive

- er selvtænkende og løsningsorienteret

- kan fremstå præsentabelt

- kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person

Materielle krav:

- Kørekort B

- Egen bil

- Eget slibeudstyr

Sådan søges jobbet:

Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk

Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: 

Anders Weinreich

Tlf.nr.: 2870 9206

Email: anden63@gmail.com

 

Jesper Laier

Tlf.nr:: 2088 0766

Email: jesperlaier@hotmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig

- Skarsliberen.dk

Skærsliberen I/SAarhus C2019-12-02T00:00:002020-01-23T00:00:00
330113763KokRobot Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-12-12T00:00:002019-12-20T00:00:00
330113074Vi søger en Kok til "Det Glade Vanvid''Robot Vi søger en kok til Det Glade Vanvid . Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs Kok til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og gode råvarer først. Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden. Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs at du kan indgå i et team arbejde struktureret. Ved Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner. Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Skal du have lyst til et udfordrende job i et udviklings orienteret og internationalt miljø. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt gryderne koger . Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for. Det glade Vanvid tilbyder: Opstart snarest muligt En 4 dages arbejdsuge God løn der matcher Overenskomsten En attraktiv vagtplan Unikt sammenhold blandt medarbejderne En varieret og travl arbejdsdag Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet velsmag Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger en kok til ”Det Glade Vanvid".
 
Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs  Kok til ”Det Glade Vanvid” på havnen i Aarhus.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og gode råvarer først.

Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden.

Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs & at du kan indgå i et team & arbejde struktureret.

Ved Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner.

Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Skal du have lyst til et udfordrende job i et udviklings orienteret og internationalt miljø. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt & gryderne koger….

Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster & Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for.

Det glade Vanvid tilbyder:
•Opstart snarest muligt
•En 4 dages arbejdsuge
•God løn der matcher Overenskomsten
•En attraktiv vagtplan
•Unikt sammenhold blandt medarbejderne
•En varieret og travl arbejdsdag
•Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau
•En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet & velsmag
•Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer

Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

KOCHERIET ApSAarhus C2019-10-28T00:00:002019-12-19T00:00:00
330111475ChefRobot We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish food.

We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. 

Your need to like all kind of work in th kitchen. 

The pay will be between 130 to 150 kr/hour. 

Working hours  are mostlly in the evening.

Is good to know spanish food.

I/S Casa De AntonioAarhus C2019-10-24T00:00:002019-12-17T00:00:00
330133349Kok med faglig stolthedRobot HORISONT er en arbejdsplads med et køkken i fart. Vi er nysgerrige, og vi udvikler os og lærer, mens vi arbejder. Derfor leder vi efter en dygtig kok, der kan bruge hoved, hænder og hjerte samtidigt. Kan du tænde et bål, lave bålmad og kan du se dig selv stå ud i vores hyggelige gård på en kold vinterdag og skænke varm kakao til vores gæster, så er du den vi søger! Vores forventninger til dig Du skal være faglært kok med erfaringDu skal have energi og lyst til at tage ansvar for både daglige pligter og særlige opgaverDu skal være bevidst om madspildDu skal have kendskab til egenkontrolDu skal være indstillet på, at opgaver som rengøring og oprydning også er en del af hverdagen i køkkenetVi laver mad, som er tilberedt fra bunden. Det er vi stolte af. Derfor skal du kunne dit fag og have grund til at være stolt af det, du præstererDu skal være ikke-ryger, når du er på arbejde Du skal passe godt ind i vores team på tre kokke, to køkkenmedhjælpere og to opvaskere. Derfor er det vigtigt, at du siger ja til at prøve nye id er af, og er bevidst om, at dit humør påvirker dine kolleger Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold og fart på. Vi har sundhedsforsikringer, pensionsordning og overenskomst. Maksimalt to aftenvagter om ugen. I gennemsnit kan du regne med seks weekendvagter om året. Et positivt og udadvendt team, som hjælper og støtter hinanden i en grundlæggende afslappet atmosfære. Godt humør og kampånd er en væsentlig del af hverdagen og vi holder fælles pauser på arbejdet hver dag. Vores gæster sætter pris på ærlig og sund mad, og vi har den holdindstilling, at alt kan lade sig gøre. Hos os bliver du en del af et gastronomisk interessant miljø, hvor vi bruger mange lokale råvarer og har vores egen store krydderurtehave. Vi har flere ting i støbeskeen, både i og uden for huset og vi lytter gerne til dine id er, så vi kan gøre det endnu bedre for vores gæster. Stillingen er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet mellem kl. 6.00 og kl. 22.00. HORISONT Hotel og Konference er ejet af Landbrug Fødevarer og ligger i Agro Food Park i Skejby. Ansøgning Send din ansøgning ved at klikke på knappen Ansøg herunder. Du skal vedhæfte ansøgning, cv og en kopi af dit svendebrev. Vi afholder løbende samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmål? Så kontakt F B chef Rolf Imhof på telefon 22 96 61 89 mellem klokken 13.00 og 14.00.HORISONT er en arbejdsplads med et køkken i fart. Vi er nysgerrige, og vi udvikler os og lærer, mens vi arbejder. 

Derfor leder vi efter en dygtig kok, der kan bruge hoved, hænder og hjerte samtidigt. Kan du tænde et bål, lave bålmad og kan du se dig selv stå ud i vores hyggelige gård på en kold vinterdag og skænke varm kakao til vores gæster, så er du den vi søger!

Vores forventninger til dig
 
  • Du skal være faglært kok med erfaring
  • Du skal have energi og lyst til at tage ansvar for både daglige pligter og særlige opgaver
  • Du skal være bevidst om madspild
  • Du skal have kendskab til egenkontrol
  • Du skal være indstillet på, at opgaver som rengøring og oprydning også er en del af hverdagen i køkkenet
  • Vi laver mad, som er tilberedt fra bunden. Det er vi stolte af. Derfor skal du kunne dit fag og have grund til at være stolt af det, du præsterer
  • Du skal være ikke-ryger, når du er på arbejde

Du skal passe godt ind i vores team på tre kokke, to køkkenmedhjælpere og to opvaskere. Derfor er det vigtigt, at du siger ja til at prøve nye idéer af, og er bevidst om, at dit humør påvirker dine kolleger
                     
Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold og fart på. Vi har sundhedsforsikringer, pensionsordning og overenskomst.

Maksimalt to aftenvagter om ugen. I gennemsnit kan du regne med seks weekendvagter om året.

Et positivt og udadvendt team, som hjælper og støtter hinanden i en grundlæggende afslappet atmosfære. Godt humør og kampånd er en væsentlig del af hverdagen og vi holder fælles pauser på arbejdet hver dag.

Vores gæster sætter pris på ærlig og sund mad, og vi har den holdindstilling, at alt kan lade sig gøre.

Hos os bliver du en del af et gastronomisk interessant miljø, hvor vi bruger mange lokale råvarer og har vores egen store krydderurtehave. Vi har flere ting i støbeskeen, både i og uden for huset og vi lytter gerne til dine idéer, så vi kan gøre det endnu bedre for vores gæster.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet mellem kl. 6.00 og kl. 22.00. 

HORISONT Hotel og Konference er ejet af Landbrug & Fødevarer og ligger i Agro Food Park i Skejby.

Ansøgning
Send din ansøgning ved at klikke på knappen "Ansøg" herunder. Du skal vedhæfte ansøgning, cv og en kopi af dit svendebrev.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat. 

Har du spørgsmål? Så kontakt F&B chef Rolf Imhof på telefon 22 96 61 89 mellem klokken 13.00 og 14.00.



 

HorisontAarhus N2019-12-02T00:00:002020-01-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ny platform søger ledige til alternativt job!

Skærsliberen I/S

Aarhus C
Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men brug...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:23. januar 2020

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? S...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Vi søger en Kok til "Det Glade Vanvid''

KOCHERIET ApS

Aarhus C
Vi søger en kok til Det Glade Vanvid . Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs Kok til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastr...
Indrykket:28. oktober 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Chef

I/S Casa De Antonio

Aarhus C
We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish ...
Indrykket:24. oktober 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Kok med faglig stolthed

Horisont

Aarhus N
HORISONT er en arbejdsplads med et køkken i fart. Vi er nysgerrige, og vi udvikler os og lærer, mens vi arbejder. Derfor leder vi efter en dygtig kok, der kan bruge hoved, hænder og hjerte samtidigt. Kan du tænde et bål, lave bålmad og kan du se dig...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:6. januar 2020