Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Nyvest Centret

Nyvest Centret søger snarest muligt en ny medarbejder til at stå for køkkenet.

”Vores dygtige halinspektør Heidi Tolstrup har fået tilbudt en stilling med enestående mulighed for at bruge sine spidskompetencer inden for sit speciale i smørrebrød. Det er vi rigtig kede af, men har fuld forståelse for hendes beslutning, som vi bakker op om.

Med Heidis indsats i Nyvest har vi imidlertid også set, hvilke udviklingspotentialer vi har som center. Derfor styrker vi køkkenet og leder efter en ny gastronom med specialet kok eller smørrebrød, ernæringsassistent, eller en person med stor erfaring og passion for at lave mad til mange mennesker”, udtaler bestyrelsesformand Jens S. Koefoed.

Den nye medarbejder får ansvaret for køkkenaktiviteterne i Nyvest Centret, herunder Samlingshuset. Centret søger en medarbejder som er samvittighedsfuld, fleksibel og gør sig umage for at give gæsterne den bedste oplevelse.

Interesserede kan sende en ansøgning til bestyrelsesformand Jens S. Koefoed på mail vestergaard@post.tele.dk senest  onsdag 14. februar 2018. Vil man høre mere om stillingen, kan man kontakte Jens på tlf. 24 84 32 01.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her