Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Peder Lykke Skolens nye madskole

Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? 
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019.  
 
Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager – tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse.  
 
Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk.  
 
Om dig  
Du vil gerne:  
  • bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever  
  • være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune)
Dine opgaver bliver at 
  • starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende  
  • stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen  
  • have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet  
  • være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad 
Dine kvalifikationer  
  • køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken  
  • erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken.  
  • gerne erfaring med madproduktion til børn og unge  
Vi tilbyder  
  • Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver  
  • Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen  
  • Familievenlige arbejdstider  
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere  
  • Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus 
Om Madskolerne i Københavns Kommune   
En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune.   
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019.
Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København.
Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.
 
Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.  
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019  
Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen. 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330022271Phoenix-d383196a12019-05-10T18:04:16.360Kok til Peder Lykke Skolens nye madskole
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? 
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019.  
 
Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager – tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse.  
 
Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk.  
 
Om dig  
Du vil gerne:  
  • bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever  
  • være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune)
Dine opgaver bliver at 
  • starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende  
  • stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen  
  • have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet  
  • være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad 
Dine kvalifikationer  
  • køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken  
  • erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken.  
  • gerne erfaring med madproduktion til børn og unge  
Vi tilbyder  
  • Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver  
  • Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen  
  • Familievenlige arbejdstider  
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere  
  • Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus 
Om Madskolerne i Københavns Kommune   
En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune.   
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019.
Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København.
Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.
 
Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.  
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019  
Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen. 
 
2019-05-30T00:51:54.450 Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse. Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk. Om dig Du vil gerne: bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune) Dine opgaver bliver at starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad Dine kvalifikationer køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken. gerne erfaring med madproduktion til børn og unge Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus Om Madskolerne i Københavns Kommune En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune. Ansættelsesvilkår Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019. Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København. Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest. Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019 Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen.10Phoenixd383196a101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-29T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=158312&DepartmentId=19215&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3525278Peder Lykke Skolen11Brydes Allé 252300København SDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent759139KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15831200010-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d383196ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d383196ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d383196a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d383196a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Peder Lykke Skolen får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361762009mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330033254Kok - Varmt PartiBasic MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad. Vi kan tilbyde:En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at:du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant du har passion og respekt for godt håndværk du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen. du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen. du taler og forstår dansk Ansøgning:Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: petersensfamiliehave.brandero.com
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad.

Vi kan tilbyde:
En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer at:
  • du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant
  • du har passion og respekt for godt håndværk
  • du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen.
  • du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel
  • du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød
  • du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres
  • du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen.
  • du taler og forstår dansk
Ansøgning:
Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen "Send ansøgning".

 

Se mere på vores ansøgersite: https://petersensfamiliehave.brandero.com

ORS/Small/07d5ff52_logo.pngFAMILIEHAVEN ApSFrederiksberg2019-05-28T15:06:03.8332019-07-01T00:00:00
330032065Kok søges / Chef WantedBasic Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores ansøgersite: https: indianacafe.brandero.com
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. 

Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender.



Se mere på vores ansøgersite: https://indianacafe.brandero.com

ORS/Small/3fa9a096_logo.pngIndiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-05-27T14:01:05.9302019-06-30T00:00:00
330043114Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsuddannet kok kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til, at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Ansættelsesforhold Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse 7. august 2019. Yderligere information Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen. Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019 Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker.

Vi forventer, at du

  • er restaurationsuddannet kok
  • kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden
  • har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn

Vi tilbyder

  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever
  • rum til, at dine ideer kan udfoldes
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider

Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.

Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90% økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 7. august 2019.

Yderligere information
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.

Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019
Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-06-13T17:02:59.7332019-06-28T00:00:00
330047646Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre ByBasic Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om digDu er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.Du arbejder struktureret, rent og målrettet.Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.Vi tilbyderHos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.Løn efter kvalifikationer.En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1 7-2019 eller hurtigst muligt. Kontakt os AnsøgHvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen Send ansøgning . Mere om AamannsVi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af:Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli.Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Se mere på vores ansøgersite: https: aamanns-1921.brandero.comOm arbejdspladsen
Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com

ORS/Small/5976faeb_logo.pngNHG CPH A/SKøbenhavn K2019-06-21T16:01:48.4072019-07-25T00:00:00
330022975Kitchen Assistant wanted for a noodle and dumpling concept at Broens Gadekøkken (The bridge Street Kitchen)Robot Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary. We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in production. If you think you would like to be a part of this exciting new project please send your application to dumpling@will-cph.dk

Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary.

We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in production. 

If you think you would like to be a part of this exciting new project please send your application to dumpling@will-cph.dk

 

WJS Holdings ApSKøbenhavn K2019-06-04T00:00:002019-07-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok - Varmt Parti

FAMILIEHAVEN ApS

Frederiksberg
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dan...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kok søges / Chef Wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores an...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsud...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By

NHG CPH A/S

København K
Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men ...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Kitchen Assistant wanted for a noodle and dumpling concept at Broens Gadekøkken (The bridge Street Kitchen)

WJS Holdings ApS

København K
Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary. We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in ...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:7. juli 2019