Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Plejecentret Hørgården

Plejecentret Hørgården søger kok 37 timer om ugen fra den 1. maj 2018.  
 
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave lækker, varieret og sund mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.   
 
Hvor: Plejecentret Hørgården på Brydes Allé på Amager.  
 
Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, rehabiliteringsafdeling, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 140 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.  
 
Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket.  
Et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.  
 
Arbejdstid: Skiftende arbejdstider mellem 07.00 og 17.00, samt en dag hver 6. weekend fra kl. 10-17.  
 
Vi søger: En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger medarbejdere, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.  
 
Interesseret?
Du kan få flere oplysninger hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718/8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.   
 
Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.plejecentret-hoergaarden.dk  
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.  
 
Søg stillingen via nedenstående linl senest torsdag den 19. april 2018.  
 
Ansættelse fra den 1. maj eller efter aftale.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787989Phoenix-d2895a9f12018-04-05T15:00:35.310Kok til Plejecentret Hørgården
Plejecentret Hørgården søger kok 37 timer om ugen fra den 1. maj 2018.  
 
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave lækker, varieret og sund mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.   
 
Hvor: Plejecentret Hørgården på Brydes Allé på Amager.  
 
Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, rehabiliteringsafdeling, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 140 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.  
 
Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket.  
Et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.  
 
Arbejdstid: Skiftende arbejdstider mellem 07.00 og 17.00, samt en dag hver 6. weekend fra kl. 10-17.  
 
Vi søger: En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger medarbejdere, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.  
 
Interesseret?
Du kan få flere oplysninger hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718/8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.   
 
Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.plejecentret-hoergaarden.dk  
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.  
 
Søg stillingen via nedenstående linl senest torsdag den 19. april 2018.  
 
Ansættelse fra den 1. maj eller efter aftale.
2018-04-19T22:51:23.187 Plejecentret Hørgården søger kok 37 timer om ugen fra den 1. maj 2018. Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave lækker, varieret og sund mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Hvor: Plejecentret Hørgården på Brydes Allé på Amager. Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, rehabiliteringsafdeling, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 140 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016. Arbejdstid: Skiftende arbejdstider mellem 07.00 og 17.00, samt en dag hver 6. weekend fra kl. 10-17. Vi søger: En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger medarbejdere, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet. Interesseret? Du kan få flere oplysninger hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718 8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016. Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.plejecentret-hoergaarden.dk Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune. Søg stillingen via nedenstående linl senest torsdag den 19. april 2018. Ansættelse fra den 1. maj eller efter aftale.10Phoenixd2895a9f101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-19T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=150155&DepartmentId=20803&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3206412Plejecentret Hørgården Køkken11Brydes Allé 302300København SDKDanmarkORS/d2895a9f_logo.pngORS/Small/d2895a9f_logo.png155.6589960012.59777100
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent549834KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354171002mediacenter@of.kk.dkDKDanmarkDKDanmark329899361Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender). En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Om dig: Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler dansk og eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Kontakt os Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk Skriv Kok til Aamanns Deli Take Away i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli take away (Aamanns Deli Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Om arbejdspladsen

Adam Aamann åbnede Aamanns Deli & Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

 

Vi tilbyder:

  • Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender).
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 

Om dig:

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler dansk og/eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Kontakt os

Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen.  

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk

Skriv 'Kok til Aamanns Deli & Take Away' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. 

I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli & take away (Aamanns Deli & Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Aamanns ApSKøbenhavn2018-10-22T00:00:002018-12-17T00:00:00
329905859Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige KøkkenRobot Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Beit Sitti IVSKøbenhavn2018-11-02T00:00:002018-12-28T00:00:00
329914012Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wantedRobot Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. English Version--------- Do you want to be a part of the Sachi Sushi team? We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard. We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. We are looking forward to having you.

 

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi?

Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard.

Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

English Version---------

 

Do you want to be a part of the Sachi Sushi team?

We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard.

We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

We are looking forward to having you. 

 

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329914596KokRobot We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai food to deliver exceptional dining experience to our guest daily. Who you are: - Educated as chef or have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person - It is a big plus if you have work experience as a chef in Thai restaurant.

We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai food to deliver exceptional dining experience to our guest daily.  

Who you are: - Educated as chef or have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person - It is a big plus if you have work experience as a chef in Thai restaurant.

kiin kiin tok tokKøbenhavn2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329915741Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtidRobot Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder. Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere. Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

VikarBasen A/S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/S2018-12-03T00:00:002019-01-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns ApS

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:22. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Beit Sitti IVS

København
Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wanted

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Kok

kiin kiin tok tok

København
We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

VikarBasen A/S

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019