Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til Plejecentret Hørgården

Plejecentret Hørgården søger kok 37 timer om ugen fra den 1. maj 2018.  
 
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave lækker, varieret og sund mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.   
 
Hvor: Plejecentret Hørgården på Brydes Allé på Amager.  
 
Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, rehabiliteringsafdeling, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 140 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.  
 
Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket.  
Et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.  
 
Arbejdstid: Skiftende arbejdstider mellem 07.00 og 17.00, samt en dag hver 6. weekend fra kl. 10-17.  
 
Vi søger: En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger medarbejdere, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.  
 
Interesseret?
Du kan få flere oplysninger hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718/8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.   
 
Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.plejecentret-hoergaarden.dk  
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.  
 
Søg stillingen via nedenstående linl senest torsdag den 19. april 2018.  
 
Ansættelse fra den 1. maj eller efter aftale.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787989Phoenix-d2895a9f12018-04-05T15:00:35.310Kok til Plejecentret Hørgården
Plejecentret Hørgården søger kok 37 timer om ugen fra den 1. maj 2018.  
 
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave lækker, varieret og sund mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.   
 
Hvor: Plejecentret Hørgården på Brydes Allé på Amager.  
 
Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, rehabiliteringsafdeling, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 140 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.  
 
Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket.  
Et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.  
 
Arbejdstid: Skiftende arbejdstider mellem 07.00 og 17.00, samt en dag hver 6. weekend fra kl. 10-17.  
 
Vi søger: En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger medarbejdere, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.  
 
Interesseret?
Du kan få flere oplysninger hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718/8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.   
 
Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.plejecentret-hoergaarden.dk  
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.  
 
Søg stillingen via nedenstående linl senest torsdag den 19. april 2018.  
 
Ansættelse fra den 1. maj eller efter aftale.
2018-04-19T22:51:23.187 Plejecentret Hørgården søger kok 37 timer om ugen fra den 1. maj 2018. Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave lækker, varieret og sund mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Hvor: Plejecentret Hørgården på Brydes Allé på Amager. Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, rehabiliteringsafdeling, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 140 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016. Arbejdstid: Skiftende arbejdstider mellem 07.00 og 17.00, samt en dag hver 6. weekend fra kl. 10-17. Vi søger: En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger medarbejdere, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet. Interesseret? Du kan få flere oplysninger hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718 8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016. Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.plejecentret-hoergaarden.dk Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune. Søg stillingen via nedenstående linl senest torsdag den 19. april 2018. Ansættelse fra den 1. maj eller efter aftale.10Phoenixd2895a9f101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-19T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=150155&DepartmentId=20803&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3206412Plejecentret Hørgården Køkken11Brydes Allé 302300København SDKDanmarkORS/d2895a9f_logo.pngORS/Small/d2895a9f_logo.png155.6589960012.59777100
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent549834KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d2895a9f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354171002mediacenter@of.kk.dkDKDanmarkDKDanmark329956611Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kok?

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/ae1ea4f5_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:40.7202019-03-24T00:00:00
329960571Faglært Kok til frokostrestaurantRobot Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod? Har du erfaring fra tilsvarende stilling restaurant? Er du faglært kok med selskabs erfaring? Så er det måske dig vi mangler.. Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal. I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet. Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket. Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster. Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag. Jobbet indebærer: Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold. Både a la carte og selskabs vagter Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00. Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor. Gode kolleger og fleksibilitet En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed. Løn efter gældende overenskomst. Pension Det er et krav at du taler dansk. Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig. Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok.

  • Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød?
  • Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme?
  • Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod?
  • Har du erfaring fra tilsvarende stilling/restaurant?
  • Er du faglært kok med selskabs erfaring?

Så er det måske dig vi mangler..

Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal.

I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet.

Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket.

Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster.

Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag.

Jobbet indebærer:

  • Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold.
  • Både a la carte og selskabs vagter
  • Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00.
  • Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor.
  • Gode kolleger og fleksibilitet
  • En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone
  • En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse
  • Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed.
  • Løn efter gældende overenskomst.
  • + Pension

Det er et krav at du taler dansk.

Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig.

Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Café & Øl-Halle '1892'København K2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
329951287Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns generelt Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig  

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns generelt

Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. 

Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 

Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
329963473Kok i TivoliRobot Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke. Opgaver: Tilberedring af varme og kolde retter i høj kvalitet Oplæring af nye kollegaer kokke og 2 elever Egenkontrol Hvem er du: Du er udlært kok Kan arbejde både på vores stegeparti og fiskeparti Kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger Har interesse i at forkæle vores gæster Vi tilbyder: Arbejdsplads med gode ordnede forhold og mange års erfarring Vi betaler typisk højere løn end andre forretninger for den rette medarbejder Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde hos os i Tivoli end andre steder Vores køkkenchef er både dygtig og meget vellidt Vi håber du vil være en del af vores team og glæder os til at tage en snak med dig. Du kan søge jobbet både ved at sende en ansøgning til p@fuglen.dk eller ringe direkte til vores køkkenchef Frederik T. 53588658 eller T. 30709540 - ring venligst efter 12.00.

Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke.

Opgaver:

Tilberedring af varme og kolde retter i høj kvalitet

Oplæring af nye kollegaer kokke og 2 elever

Egenkontrol

Hvem er du:

Du er udlært kok

Kan arbejde både på vores stegeparti og fiskeparti

Kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger

Har interesse i at forkæle vores gæster

Vi tilbyder:

Arbejdsplads med gode ordnede forhold og mange års erfarring

Vi betaler typisk højere løn end andre forretninger for den rette medarbejder

Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde hos os i Tivoli end andre steder

Vores køkkenchef er både dygtig og meget vellidt

 

Vi håber du vil være en del af vores team og glæder os til at tage en snak med dig. Du kan søge jobbet både ved at sende en ansøgning til p@fuglen.dk eller ringe direkte til vores køkkenchef Frederik T. 53588658 eller T. 30709540 - ring venligst efter 12.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLIKøbenhavn V2019-02-20T00:00:002019-03-29T00:00:00
329968402A la carte kok _ Mangal KødbyenRobot Vi søger en fuldtids kok med minimum 3 års erfaring helst med sydeuropæisk køkken og meze

Vi søger en fuldtids kok med minimum 3 års erfaring helst med sydeuropæisk køkken og meze

 

FLEA ApSKøbenhavn V2019-02-28T00:00:002019-04-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Faglært Kok til frokostrestaurant

Café & Øl-Halle '1892'

København K
Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, ...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Kok i Tivoli

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLI

København V
Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke. Opgaver: Tilberedring...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

A la carte kok _ Mangal Kødbyen

FLEA ApS

København V
Vi søger en fuldtids kok med minimum 3 års erfaring helst med sydeuropæisk køkken og meze
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:25. april 2019