Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

kok til Post-Pub i Lyngby

Vi søger til Post-Pub i Lyngby 1 rutineret KoK, der kan sit håndværk, tager ansvar og brænder for det danske køkken. Hvor det at lave alt fra bunden er en selvfølge. Du skal brænde for både det kolde og det varme køkken.

Du brænder for faget og har hjertet med i dit håndværk. Du er stabil og dygtig. Du har humor og et lyst sind, der er med til at påvirke din arbejdsplads positivt.

Du kommer til at ingå i et stærkt team i det kolde og varme køkken, der servicerer 2 a la carte restauranter, selskaber både i og uden for huset.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, fast vagtplan og ikke mindst, gode kolleger.

Vi har en rigtig god tone i køkkenet.

Vi ser frem til at høre fra netop dig, der har ovenstående kvalifikationer.

God løn gives til den rette person.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787112Phoenix-4c4c4dcc12018-04-04T00:00:00kok til Post-Pub i Lyngby

Vi søger til Post-Pub i Lyngby 1 rutineret KoK, der kan sit håndværk, tager ansvar og brænder for det danske køkken. Hvor det at lave alt fra bunden er en selvfølge. Du skal brænde for både det kolde og det varme køkken.

Du brænder for faget og har hjertet med i dit håndværk. Du er stabil og dygtig. Du har humor og et lyst sind, der er med til at påvirke din arbejdsplads positivt.

Du kommer til at ingå i et stærkt team i det kolde og varme køkken, der servicerer 2 a la carte restauranter, selskaber både i og uden for huset.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, fast vagtplan og ikke mindst, gode kolleger.

Vi har en rigtig god tone i køkkenet.

Vi ser frem til at høre fra netop dig, der har ovenstående kvalifikationer.

God løn gives til den rette person.

 

 

2018-05-24T08:52:09.827 Vi søger til Post-Pub i Lyngby 1 rutineret KoK, der kan sit håndværk, tager ansvar og brænder for det danske køkken. Hvor det at lave alt fra bunden er en selvfølge. Du skal brænde for både det kolde og det varme køkken. Du brænder for faget og har hjertet med i dit håndværk. Du er stabil og dygtig. Du har humor og et lyst sind, der er med til at påvirke din arbejdsplads positivt. Du kommer til at ingå i et stærkt team i det kolde og varme køkken, der servicerer 2 a la carte restauranter, selskaber både i og uden for huset. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, fast vagtplan og ikke mindst, gode kolleger. Vi har en rigtig god tone i køkkenet. Vi ser frem til at høre fra netop dig, der har ovenstående kvalifikationer. God løn gives til den rette person.11Jobnet4c4c4dcc100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3205154Post-Pub & Bjælke-Stuen11Lyngby Hovedgade 782800Kgs. LyngbyDKDanmark0
pia@post-pub.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent549008JobNet48039541000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c4dcchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c4dcchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c4dcc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c4c4dcc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr du den nye Kok i Post-Pub & Bjælke-Stuen?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354156438Pia Petersenpia@post-pub.dkDKDanmarkDKDanmark329934451Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)Robot We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years) We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc. YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http: www.bindia.dk jobs.html

We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.

 

Your profile should match this:

- You have a relevant education

- You have relevant work experience (minimum 5 years)

- You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time)

- You are organized in your work

- You speak English and / or Urdu

- You are accustomed to European work culture

- You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)

 

We offer:

- Freedom with responsibility

- Good, regular working hours

- Wages as per the rules and regulations

- A friendly and helpful team

- We can help you with accommodation etc.

 

YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-01-02T00:00:002019-02-24T00:00:00
329950974Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby! Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54 Dine primære opgaver består bl.a. af menuplanlægning i samarbejde med de andre souschefer, skabe retter med et internationalt præg og lave mad på alle køkkenets partier Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra storkøkken i hotel- restaurationsbranchen ?Du skal have gode engelskkundskaber, da både teamet og kunden er meget international ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 34 medarbejdere - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi er en travl enhed som servicerer mange gæster med forskellige nationaliteter. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til mellem 1000-1500 gæster i alt. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby!

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54
  • Dine primære opgaver består bl.a. af menuplanlægning i samarbejde med de andre souschefer, skabe retter med et internationalt præg og lave mad på alle køkkenets partier
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • ?Du skal have gode engelskkundskaber, da både teamet og kunden er meget international
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 34 medarbejdere - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi er en travl enhed som servicerer mange gæster med forskellige nationaliteter. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til mellem 1000-1500 gæster i alt. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-01-30T00:00:002019-03-27T00:00:00
329946421Dygtig kok søgesBasic Til FrokostExpressen søger vi en dygtig kok med erfaring fra frokostordninger. Du skal være hurtig med fingrene, lærenem, ansvarsbevidst og mødestabil. Derudover skal du have kørekort til alm. personbil. Vi forventer: Dygtigt til dit håndværkDu sætter en ære i dit arbejdeDu kan arbejde selvstændigt samt lede andre på rette vej.Du har erfaring fra lignende virksomhed med frokostordninger ud af huset.Du vil blive en del af et ungt team, som alle brænder for det de laver! Vi hopper, danser, hører højt musik og har det sjovt sammen, men vi er også seriøse når det brænder på. Det vigtigste er, at du er glad for at lave (god) mad! Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at sende en mail til dennis@frokostexpressen.dk Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: frokostexpressen.brandero.com

Til FrokostExpressen søger vi en dygtig kok med erfaring fra frokostordninger.

Du skal være hurtig med fingrene, lærenem, ansvarsbevidst og mødestabil. Derudover skal du have kørekort til alm. personbil.

Vi forventer:

  • Dygtigt til dit håndværk
  • Du sætter en ære i dit arbejde
  • Du kan arbejde selvstændigt samt lede andre på rette vej.
  • Du har erfaring fra lignende virksomhed med frokostordninger ud af huset.

Du vil blive en del af et ungt team, som alle brænder for det de laver!

Vi hopper, danser, hører højt musik og har det sjovt sammen, men vi er også seriøse når det brænder på.
Det vigtigste er, at du er glad for at lave (god) mad!

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at sende en mail til 
dennis@frokostexpressen.dk

Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://frokostexpressen.brandero.com

ORS/Small/a7d74040_logo.pngFrokostExpressenLynge2019-01-22T13:05:03.2472019-02-25T00:00:00
329952683Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpereRobot Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30 ernes og 40 ernes danske madkultur. Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by. Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Arbejdsopgaver: Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering Sikre en god anvendelse af alle råvarer Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne Medansvarlig for at hygiejnen er i top Kvalifikationer: Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener Erfaring med det danske køkken Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder Ansvarsbevidst og fleksibel Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner Korsbæk på Bakken tilbyder: En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348. Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig! Om Korsbæk på BakkenKorsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere. Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Korsbæks åbningsdage i sæson 2019Fredag den 12.april - søndag den 8. septemberLørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktoberTorsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. 

Arbejdsopgaver: 

  • Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering
  • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
  • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
  • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

  • Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
  • Erfaring med det danske køkken
  • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Ansvarsbevidst og fleksibel
  • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
  • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
  • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
  • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
  • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København.

Korsbæks åbningsdage i sæson 2019
Fredag den 12.april - søndag den 8. september
Lørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktober
Torsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

 

 

CIRKUSREVYEN A/SKlampenborg2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
329963007Kok søges til fast job - try and hireRobot VikarBasen søger professionelle faguddannet kok, med henblik på fastansættelse hos en af vores kunder Arbejdstiden er fra 6.30-14.30 og kun i dagtimerne, så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personen vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk, men kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen søger professionelle faguddannet kok, med henblik på fastansættelse hos en af vores kunder

Arbejdstiden er fra 6.30-14.30 og kun i dagtimerne, så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personen vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk, men kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/SHellerup2019-02-19T00:00:002019-03-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work ...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:27. marts 2019

Dygtig kok søges

FrokostExpressen

Lynge
Til FrokostExpressen søger vi en dygtig kok med erfaring fra frokostordninger. Du skal være hurtig med fingrene, lærenem, ansvarsbevidst og mødestabil. Derudover skal du have kørekort til alm. personbil. Vi forventer: Dygtigt til dit håndværkDu sætt...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:25. februar 2019

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

CIRKUSREVYEN A/S

Klampenborg
Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige rest...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Kok søges til fast job - try and hire

VikarBasen A/S

Hellerup
VikarBasen søger professionelle faguddannet kok, med henblik på fastansættelse hos en af vores kunder Arbejdstiden er fra 6.30-14.30 og kun i dagtimerne, så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personen...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019