Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til restaurant Couloir

Med udsigt over Amagerstrandpark og øresund ligger Restaurant Couloir! Vi åbnede i 2011 og har gennem de sidste 7 år været gennem en voldsom udvikling, fra et omtumlet liv på en strandpark der slet ikke var færdig, til at flytte i nye lokaler med smuk udsigt voksede ambitionerne og vores drøm om at være folks fortrukne spisested på amager - en drøm vi stadig forfølger! 

Vi har fået travlere end nogensinde før og vi skal bruge flere dygtige, kreative og nytænkende hoveder i vores køkken - vi er pt 5 kokke i vores lille team.

Vi bruger hinanden meget som sparring, og udvikler i samarbejde vores menukort, hele tiden mod det bedre!

 

Du vil indgå i en 5-2 vagtplan, med fri hver anden weekend - og vi holder meget på du har dine fridage, da vi nødig vil ha du brænder ud.

At arbejde hos os skal være sjovt, og vi går meget op i vi i hverdagen har det sjovt - på denne måde bliver slutproduktet det bedst mulige!

Udannelse er ikke et krav, men derimod forventer vi meget erfarign, masser af gå på mod og lyst til at udvikle og skabe resultater!!

Løn efter kvalifikationer

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok

Restaurant Klubben v/Daniella angelique dalsgård

København
Restaurant Klubben søger en erfaren kok som er vant til at arbejde under pres og efter god gammel dansk mad menukort. Vi ønsker fra dig at være en team player, hos os går det ud på en for alle og alle for en. Vi accepterer ikke problemer med alkohol...
Indrykket:1. april 2018
Udløbsdato:27. maj 2018

kok eller smørrebrødsjomfru

Sofie Kælderen

Faglært kok eller dygtig smørrebrødskomfru med kendskab og erfaring i det klasssiske dansk franskekøkken søges til Sofie Kælderen på Christianshavn. Vores krav er, at du har høj kvalitetssans med erfaring i det danske køkken, styr på dine anretninge...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Restaurant Barr looking for chefs

93 Operating ApS

København
Restaurant Barr seeks full time chefs and seasonal chefs for the summer. We are looking for passionate chefs to join our team on Strandgade!We are a small international team who appreciate a hard days work, while also having a good time together. Ev...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

kok

FINEDINING ApS

Vi søger kokke til Restaurant Kastrup Strandpark. Vi tilbyder en sjov arbejdsplads med masser af humør. Løn efter kvalifikationer.
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Kok søges til steakhouse

Restauration Hereford Steak 2014 I/S

Erfaren kok søges til Herford Steakhouse. Minimum tre års erfaring. Skal kunne arbejde selvstændigt. Mødestabil. God løn.
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018