Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KOK til Restaurant Hellerup sejlklub

Med Øresund som nærmeste nabo - en sand lille perle.

Vi er et muntert hold af unge medarbejdere som alle går meget op i vores arbejde, det er vigtigt at du har det godt på arbejde, og vi går derfor meget op i din trivsel - har vi det sjovt, bliver slutproduktet bedre.  

Vi er et hold bestående af 5 kokke, 10 tjenere og 2 opvaskere, og er nu ved at gøre klar en ny sæson, dog er stillingerne helårsstillinger, da travlheden iår har været større end forventet.

Vi arbejder primært med det danske og franske køkken, dog med et moderne tvist, vi går meget op i nytænkning, hvorfor vores kort bærer præg af dette.

Om sommeren arbejder vi meget med det bedste fra havet, rejer, østers og hummere.

Vi er så heldige at have 4 søster restauranter, så hvis du skulle ha lyst til luftforandring er dette ligetil.

Vi arbejder i en fast 5-2 vagtplan, der kan dog komme ændringer i forbindelse med ferier ect - men det er vigtigt for os du har dine friweekender, så du ikke brænder ud.

Uddannelse er ikke et krav, men vi forventer du har gåpåmod, masser erfaring og lyst til at være en del af noget stort! 

Forventninger:
• Mødestabil 
• Kan håndtere stress 
• Du kan tænke selv
• Erfaring med både a la carte og selskaber

Vi tilbyder:
• Et uformelt arbejdsmiljø 
• Gode kollegaer
• En MASSE frihed under ansvar
• Indflydelse på egen arbejdsdag
• Ordnede forhold og fri weekend hver anden 
weekend
• Mulighed for mange timer

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi glæder os meget til at mødetage din ansøgnign!

Se også vores hjemmeside www.restauranthellerupsejlklub.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330164953Phoenix-6160e5b412020-01-27T00:00:00KOK til Restaurant Hellerup sejlklub

Med Øresund som nærmeste nabo - en sand lille perle.

Vi er et muntert hold af unge medarbejdere som alle går meget op i vores arbejde, det er vigtigt at du har det godt på arbejde, og vi går derfor meget op i din trivsel - har vi det sjovt, bliver slutproduktet bedre.  

Vi er et hold bestående af 5 kokke, 10 tjenere og 2 opvaskere, og er nu ved at gøre klar en ny sæson, dog er stillingerne helårsstillinger, da travlheden iår har været større end forventet.

Vi arbejder primært med det danske og franske køkken, dog med et moderne tvist, vi går meget op i nytænkning, hvorfor vores kort bærer præg af dette.

Om sommeren arbejder vi meget med det bedste fra havet, rejer, østers og hummere.

Vi er så heldige at have 4 søster restauranter, så hvis du skulle ha lyst til luftforandring er dette ligetil.

Vi arbejder i en fast 5-2 vagtplan, der kan dog komme ændringer i forbindelse med ferier ect - men det er vigtigt for os du har dine friweekender, så du ikke brænder ud.

Uddannelse er ikke et krav, men vi forventer du har gåpåmod, masser erfaring og lyst til at være en del af noget stort! 

Forventninger:
• Mødestabil 
• Kan håndtere stress 
• Du kan tænke selv
• Erfaring med både a la carte og selskaber

Vi tilbyder:
• Et uformelt arbejdsmiljø 
• Gode kollegaer
• En MASSE frihed under ansvar
• Indflydelse på egen arbejdsdag
• Ordnede forhold og fri weekend hver anden 
weekend
• Mulighed for mange timer

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi glæder os meget til at mødetage din ansøgnign!

Se også vores hjemmeside www.restauranthellerupsejlklub.dk

 

2020-02-17T20:51:02.827 Med Øresund som nærmeste nabo - en sand lille perle. Vi er et muntert hold af unge medarbejdere som alle går meget op i vores arbejde, det er vigtigt at du har det godt på arbejde, og vi går derfor meget op i din trivsel - har vi det sjovt, bliver slutproduktet bedre. Vi er et hold bestående af 5 kokke, 10 tjenere og 2 opvaskere, og er nu ved at gøre klar en ny sæson, dog er stillingerne helårsstillinger, da travlheden iår har været større end forventet. Vi arbejder primært med det danske og franske køkken, dog med et moderne tvist, vi går meget op i nytænkning, hvorfor vores kort bærer præg af dette. Om sommeren arbejder vi meget med det bedste fra havet, rejer, østers og hummere. Vi er så heldige at have 4 søster restauranter, så hvis du skulle ha lyst til luftforandring er dette ligetil. Vi arbejder i en fast 5-2 vagtplan, der kan dog komme ændringer i forbindelse med ferier ect - men det er vigtigt for os du har dine friweekender, så du ikke brænder ud. Uddannelse er ikke et krav, men vi forventer du har gåpåmod, masser erfaring og lyst til at være en del af noget stort! Forventninger: Mødestabil Kan håndtere stress Du kan tænke selv Erfaring med både a la carte og selskaber Vi tilbyder: Et uformelt arbejdsmiljø Gode kollegaer En MASSE frihed under ansvar Indflydelse på egen arbejdsdag Ordnede forhold og fri weekend hver anden weekend Mulighed for mange timer Løn efter kvalifikationer. Vi glæder os meget til at mødetage din ansøgnign! Se også vores hjemmeside www.restauranthellerupsejlklub.dk11Jobnet6160e5b4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-19T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3698862COULOIR ApS11Amager Strandvej 1122300København SDKDanmark0
kasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000890778JobNet5105045510504510023-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6160e5b4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6160e5b4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6160e5b4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6160e5b4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512211-76-1.jpgKOK til Restaurant Hellerup sejlklub12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration364012118Kasper Nielsenkasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark330162443Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöDProfile Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/906e9a11_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2020-01-22T11:01:35.9402020-02-25T00:00:00
330172422Sushi kok - Sushi Chef Karma Sushi KøbenhavnRobot DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF Karma Sushi søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon. ABOUT THE POSITION Vi søger kokke, der har erfaring med, hvordan et køkken fungerer. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi. Forventninger til ansøgeren You should identify your self with being: Du har køkkenfærdigheder Kitchen skills Du er imødekommende Open minded Du er lærenem Fast to learn Du er fleksibel Flexible Du er tålmodig Patient Du har overblik Overview ABOUT THE CANDIDAT Det forlanges at du It is expected that you are: Er fleksibel og stabil Flexible and stable Kan løse opgaver på egen hånd Pro-active Er kvalitetsbevist i dit arbejde, men kan løse opgaver effektivt i stressede situationer Knows how to work fast, maintaining the quality Har sprogfærdigheder på engelsk Skilled in English Kan arbejde om aftenen og i weekenden Work in the night time and in the weekends. WORK TIME I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK/ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF

Karma Sushi  søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt.

Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon.

ABOUT THE POSITION

Vi søger kokke, der har erfaring med, hvordan et køkken fungerer. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med sushi. 

We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi.

Forventninger til ansøgeren/ You should identify your self with being:

  • Du har køkkenfærdigheder / Kitchen skills
  • Du er imødekommende / Open minded
  • Du er lærenem / Fast to learn
  • Du er fleksibel / Flexible 
  • Du er tålmodig / Patient 
  • Du har overblik / Overview

ABOUT THE CANDIDAT

Det forlanges at du/ It is expected that you are:

  • Er fleksibel og stabil/ Flexible and stable  
  • Kan løse opgaver på egen hånd/ Pro-active 
  • Er kvalitetsbevist i dit arbejde, men kan løse opgaver effektivt i stressede situationer/ Knows how to work fast, maintaining the quality
  • Har sprogfærdigheder på engelsk/ Skilled in English
  • Kan arbejde om aftenen og i weekenden/ Work in the night time and in the weekends. 

WORK TIME

I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne.

Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

 

Karma Sushi NyhavnKøbenhavn K2020-02-05T00:00:002020-03-10T00:00:00
330159191ISS søger faglært kok/cater til barselvikariat til vores store kontrakt i BillundRobot Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af. Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov. Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 400 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt. Er du vores nye kollega? Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende: Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt Du er glad, smilende og med humøret i top Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06:00-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 11. maj 2020 til ca. d. 31. januar 2021. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest. Et gastronomisk netværk Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 28. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Janus Frøslev på tlf.: 2066 8070. Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov.

Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 400 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende:

  • Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine
  • Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt
  • Du er glad, smilende og med humøret i top
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06:00-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 11. maj 2020 til ca. d. 31. januar 2021. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest.

Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 28. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Janus Frøslev på tlf.: 2066 8070.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SKøbenhavn NV2020-01-16T00:00:002020-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöD

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores ...
Indrykket:22. januar 2020

Sushi kok - Sushi Chef Karma Sushi København

Karma Sushi Nyhavn

København K
DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF Karma Sushi søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon. ABOUT THE POSITION Vi søger kokke, der ...
Indrykket:5. februar 2020

ISS søger faglært kok/cater til barselvikariat til vores store kontrakt i Billund

ISS Facility Services A/S

København NV
Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får...
Indrykket:16. januar 2020