Kok til restaurant Lynetten

På refshaleøen ligger Danmarks største privat eget havn og i denne ligger vores perle - Restaurant Lynetten!

Lynetten tager udgangspunkt i det danske køkken og de klassiske danske retter! Vi er så heldige at råde over en rigtig fin a la carte afdeling, ligesom vi også har et fantastisk selskabslokale der rummer op til 200 personer.

Vi er et team af unge medarbejdere som nyder at arbejde sammen, det er vigtigt at trives på arbejdspladsen og det går vi meget op i - vi skal også kunne hygge på arbejdet!

Vi forventer du er faglært kok, eller har erfaring i et køkken, du gerne vil arbejde i et muntert køkken, at du har mod på travle dage, hvor vi knokler side om side samt du er fleksibel og sætter en ære i det du laver og ikke mindst er holdspiller.

Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, en 5-2 vagtplan, dog selvfølgelig med mulighed for ændringer hvis dette behøves, en arbejdsplads hvor vi går op i du trives.

Et job i en mindre kæde med 5 restauranter, så der er mulighed for at skifte internt i koncernen, hvis der ønskes mere ansvar

Løn efter kvalifikationer 

Samtaler holdes løbendes.

Ansættelse ASAP.

 

Lidt om os,

ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ekspedient til fiskehandler

HARALDS FISK ApS

Vi søger en ekspedient til vores detail fiskeafdeling På grud af travlhed, Du skal elske kundekontakt og pleje dit salgsgen, da dette bliver din primære opgave. En vis viden om fødevare og hygiejne er påkrævet Vi sætter pris på smil og humor. Du for...
Indrykket:24. februar 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Til vores næste Kok

Køkkenet UNICEF

Kok søges til spændende, kvalitetsbevidst og kreativt kantine i et internationalt miljø. Vi lægger stor vægt på at lave god mad fra bunden, med klare internationale referencer og fokus på kvalitet, velsmag og hygiejne. Kantinen er placeret i en stør...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Dedikeret kok/køkkenchef

LE DIAMANT ApS

København
Restaurant Le Diamant søger en ny kok køkkenchef Restaurant Le Diamant søger en ung, dynamisk og dygtig kok til at skabe kreative menuer af høj kvalitet med et nordisk islæt som vil appellerer til både vores internationale og lokale gæster. Du skal ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Kok

VIKAR ASSISTANCE ApS

København
Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer. Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok. Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vik...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Hereford SteakHouse søger Kok og kokkelev

Restauration Hereford Steak 2014 I/S

København
Hereford Steak House søger kok Til travl restaurant, beliggende København K, søges en frisk erfaren kok til steakhouse, samt en kokkelev til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden er fuldtid, i tidsrummet kl. 12.00 - 23.00, som kan aftales nærmere. Kompe...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018