Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til restaurant Lynetten

På refshaleøen ligger Danmarks største privat eget havn og i denne ligger vores perle - Restaurant Lynetten!

Lynetten tager udgangspunkt i det danske køkken og de klassiske danske retter! Vi er så heldige at råde over en rigtig fin a la carte afdeling, ligesom vi også har et fantastisk selskabslokale der rummer op til 200 personer.

Vi er et team af unge medarbejdere som nyder at arbejde sammen, det er vigtigt at trives på arbejdspladsen og det går vi meget op i - vi skal også kunne hygge på arbejdet!

Vi forventer du er faglært kok, eller har erfaring i et køkken, du gerne vil arbejde i et muntert køkken, at du har mod på travle dage, hvor vi knokler side om side samt du er fleksibel og sætter en ære i det du laver og ikke mindst er holdspiller.

Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, en 5-2 vagtplan, dog selvfølgelig med mulighed for ændringer hvis dette behøves, en arbejdsplads hvor vi går op i du trives.

Et job i en mindre kæde med 5 restauranter, så der er mulighed for at skifte internt i koncernen, hvis der ønskes mere ansvar

Løn efter kvalifikationer 

Samtaler holdes løbendes.

Ansættelse ASAP.

 

Lidt om os,

ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Uddannet kok til KöD København

KöD København

Lidt om KöD: Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restauranter, med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra medarbejdere, og vi tror på at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske k...
Indrykket:22. august 2018
Udløbsdato:20. oktober 2018

Aamanns søger kokke eller smørrebrødsjomfruer til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Erfaren kok søges til restaurant Selma

Open Faced ApS

København
Ambitiøs og erfaren kok søges til restaurant Selma i indre by. Vi er en lille ,men travl restaurant med høje ambitioner. Du skal kunde arbejde i et kreativt og højpresterende køkken hvor vi respekterer hinanden og har en seriøs tilgang til gastronom...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:30. oktober 2018

Grillen Burgerbar søger en frisk og energisk kok til vores restaurant på Vesterbrogade (fuldtidsstilling)

GRILLEN GROUP ApS

København
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt har du en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:9. november 2018

Kreativ faglært kok til klassisk 5/2 vagtplan

Fazer Food Services A/S

København
Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5 2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Lufthavn. Tiltrædelse: ?Sna...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:13. november 2018