Gem job

Kok til Stuen th./Hotel Skjern

Brænder du for at lave god mad?

Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående 6 engagerede og dygtige kollegaer er du med til at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

Om jobbet

Mere specifikt skal du:

- Køre selskaber, a la carte og catering,

- Forberede og planlægge frem i tiden,

- Følge op på varelager i forhold til kommende ordrer,

- Sørge for at opgaver på dagsseddel udføres,

- Sørge for at egenkontrol og rengøring overholdes,

- Medansvarlig for at køkkenet kører tilfredsstillende,

- Sørge for at der holdes et højt fagligt niveau og professionel tone i køkkenet,

- Bidrage til fortsat udvikling af menuer

Vi forventer du:

  • Er uddannet kok og har kokkeerfaring
  • Har et højt drive, er mødestabil samt god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Skaber gæsteoplevelser på et højt gastronomisk niveau
  • Er en inspirerende og motiverende kollega
  • Kulinarisk nysgerrig og nytænkende
  • Er udadvendt og kan lide samværet med kollegaer og kunder
  • Er en teamplayer og er derfor altid villig til at hjælpe kolleger
  • Kan bevarer overblikket og sikre, at opgaverne følges til dørs

 

Om Stuen th./Hotel Skjern

  • Vi laver al vores mad fra bunden.
  • Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæsoner.
  • At mindske madspild er en mærkesag - vi er netop blevet Green Key certificeret
  • Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkken.
  • Menuen skifter hver sjette uge således, at der altid venter kunderne nye

 

Køkkenet holder åbent mandag-lørdag kl. 17.00-21.00 året rundt samt for selskaber og møder i dagtimerne. Dog lukket den 24.-27. december + 31. december og 1. januar.

 

Yderligere information

Fastansættelse med løn efter erfaring og kvalifikationer. Arbejdstiden vil være varierende, med enkelte undtagelser dog lukket søndag.  Vil du vide mere: www.hotelskjern.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning samt CV og relevante bilag til jonatan@hotelskjern.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: køkkenchef Jónatan

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Experienced chef wanted

Hotel Skjern ApS

Skjern
We are going through a period of growth at Hotel Skjern and Restaurant stuen th., and we are looking to expand our kitchen team. We are looking for a chef or very experienced kitchen assistant to join our team of three chefs, two apprentice chefs an...
Indrykket:29. juli 2021

Forpagter til Lem Hallens køkken

LEM HALLEN

Lem St
Forpagter til Lem Hallens Køkken Efter mange år hvor Lem Hallen selv har drevet køkkenet, vil vi nu gerne prøve at indgå et frugtbart samarbejde med en forpagter, der kan videreudvikle forretningen i samarbejde med hallens personale. Vi leder efter ...
Indrykket:13. august 2021

Kok søges til Restaurant Kineseren i Borris

Kineseren i Borris ApS

Skjern
Brænder du for at lave god mad og yde personlig service i verdensklasse? Så har vi jobbet til dig! Restaurant Kineseren i Borris søger snarest en dygtig og innovativ kok til vores restaurant i Borris. Du vil i tæt samarbejde med vores dygtige kolleg...
Indrykket:24. august 2021

Faglært kok til personalerestaurant i Brande

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine bel...
Indrykket:13. august 2021

Faglært kok til souschef stilling

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. august 2021

Kok til Stuen th./Hotel Skjern

Brænder du for at lave god mad?

Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående 6 engagerede og dygtige kollegaer er du med til at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

Om jobbet

Mere specifikt skal du:

- Køre selskaber, a la carte og catering,

- Forberede og planlægge frem i tiden,

- Følge op på varelager i forhold til kommende ordrer,

- Sørge for at opgaver på dagsseddel udføres,

- Sørge for at egenkontrol og rengøring overholdes,

- Medansvarlig for at køkkenet kører tilfredsstillende,

- Sørge for at der holdes et højt fagligt niveau og professionel tone i køkkenet,

- Bidrage til fortsat udvikling af menuer

Vi forventer du:

  • Er uddannet kok og har kokkeerfaring
  • Har et højt drive, er mødestabil samt god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Skaber gæsteoplevelser på et højt gastronomisk niveau
  • Er en inspirerende og motiverende kollega
  • Kulinarisk nysgerrig og nytænkende
  • Er udadvendt og kan lide samværet med kollegaer og kunder
  • Er en teamplayer og er derfor altid villig til at hjælpe kolleger
  • Kan bevarer overblikket og sikre, at opgaverne følges til dørs

 

Om Stuen th./Hotel Skjern

  • Vi laver al vores mad fra bunden.
  • Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæsoner.
  • At mindske madspild er en mærkesag - vi er netop blevet Green Key certificeret
  • Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkken.
  • Menuen skifter hver sjette uge således, at der altid venter kunderne nye

 

Køkkenet holder åbent mandag-lørdag kl. 17.00-21.00 året rundt samt for selskaber og møder i dagtimerne. Dog lukket den 24.-27. december + 31. december og 1. januar.

 

Yderligere information

Fastansættelse med løn efter erfaring og kvalifikationer. Arbejdstiden vil være varierende, med enkelte undtagelser dog lukket søndag.  Vil du vide mere: www.hotelskjern.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning samt CV og relevante bilag til jonatan@hotelskjern.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: køkkenchef Jónatan

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Experienced chef wanted

Hotel Skjern ApS

Skjern
We are going through a period of growth at Hotel Skjern and Restaurant stuen th., and we are looking to expand our kitchen team. We are looking for a chef or very experienced kitchen assistant to join our team of three chefs, two apprentice chefs an...
Indrykket:29. juli 2021

Forpagter til Lem Hallens køkken

LEM HALLEN

Lem St
Forpagter til Lem Hallens Køkken Efter mange år hvor Lem Hallen selv har drevet køkkenet, vil vi nu gerne prøve at indgå et frugtbart samarbejde med en forpagter, der kan videreudvikle forretningen i samarbejde med hallens personale. Vi leder efter ...
Indrykket:13. august 2021

Kok søges til Restaurant Kineseren i Borris

Kineseren i Borris ApS

Skjern
Brænder du for at lave god mad og yde personlig service i verdensklasse? Så har vi jobbet til dig! Restaurant Kineseren i Borris søger snarest en dygtig og innovativ kok til vores restaurant i Borris. Du vil i tæt samarbejde med vores dygtige kolleg...
Indrykket:24. august 2021

Faglært kok til personalerestaurant i Brande

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine bel...
Indrykket:13. august 2021

Faglært kok til souschef stilling

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. august 2021