Kok til vores catring/ mad ud af huset

Slagteren & Kokken i Gistrup søger en kok der har lyst til at arbejde med mad ud af huset.

Slagteren og Kokken er en privatslagter placeret 10 km syd for Aalborg, i byen Gistrup. Vi er yderst ambitiøse og vi arbejder hele tiden for en ting: at give kunderne den bedste kvalitet i fest mad,  kød, pålæg, færdigretter,  tilbehør og ikke mindst den bedste service. Hos os kan du forvente en travl hverdag, hvor du vil komme til at arbejde med alt hvad hvad vi laver af catring og mad ud af huset. Vi går meget op i at lave alle ting fra bunden, og vi arbejder hårdt hver dag, for at være kendt for vores gode kvalitet.

Vi kan tilbyder en arbejdsplads hvor du har mulighed for at udvikle dig, og hvor du også kan få lov at være kreativ. En arbejdsplads hvor der hersker en god ånd, med gode kollegaer, som sætter trivsel højt. Til
gengæld forventer vi af vores ansatte at de:

  • er selvstændige
  • har gå på mod
  • er positivt indstillet
  • kan tage ansvar
  • er ambitiøse
  • vil være med i teamet, og arbejde sammen om vores fælles mål.

Vi kan så tilbyde en arbejdsplads med:

En afvekslende arbejdsdag,

plads til nye ideer og være kreativ,

gode og ordnet arbejdsforhold,

gode arbejdstider

Og meget meget mere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014385Phoenix-06c4891912019-04-30T00:00:00Kok til vores catring/ mad ud af huset

Slagteren & Kokken i Gistrup søger en kok der har lyst til at arbejde med mad ud af huset.

Slagteren og Kokken er en privatslagter placeret 10 km syd for Aalborg, i byen Gistrup. Vi er yderst ambitiøse og vi arbejder hele tiden for en ting: at give kunderne den bedste kvalitet i fest mad,  kød, pålæg, færdigretter,  tilbehør og ikke mindst den bedste service. Hos os kan du forvente en travl hverdag, hvor du vil komme til at arbejde med alt hvad hvad vi laver af catring og mad ud af huset. Vi går meget op i at lave alle ting fra bunden, og vi arbejder hårdt hver dag, for at være kendt for vores gode kvalitet.

Vi kan tilbyder en arbejdsplads hvor du har mulighed for at udvikle dig, og hvor du også kan få lov at være kreativ. En arbejdsplads hvor der hersker en god ånd, med gode kollegaer, som sætter trivsel højt. Til
gengæld forventer vi af vores ansatte at de:

  • er selvstændige
  • har gå på mod
  • er positivt indstillet
  • kan tage ansvar
  • er ambitiøse
  • vil være med i teamet, og arbejde sammen om vores fælles mål.

Vi kan så tilbyde en arbejdsplads med:

En afvekslende arbejdsdag,

plads til nye ideer og være kreativ,

gode og ordnet arbejdsforhold,

gode arbejdstider

Og meget meget mere.

Slagteren Kokken i Gistrup søger en kok der har lyst til at arbejde med mad ud af huset. Slagteren og Kokken er en privatslagter placeret 10 km syd for Aalborg, i byen Gistrup. Vi er yderst ambitiøse og vi arbejder hele tiden for en ting: at give kunderne den bedste kvalitet i fest mad, kød, pålæg, færdigretter, tilbehør og ikke mindst den bedste service. Hos os kan du forvente en travl hverdag, hvor du vil komme til at arbejde med alt hvad hvad vi laver af catring og mad ud af huset. Vi går meget op i at lave alle ting fra bunden, og vi arbejder hårdt hver dag, for at være kendt for vores gode kvalitet. Vi kan tilbyder en arbejdsplads hvor du har mulighed for at udvikle dig, og hvor du også kan få lov at være kreativ. En arbejdsplads hvor der hersker en god ånd, med gode kollegaer, som sætter trivsel højt. Tilgengæld forventer vi af vores ansatte at de: er selvstændige har gå på mod er positivt indstillet kan tage ansvar er ambitiøse vil være med i teamet, og arbejde sammen om vores fælles mål. Vi kan så tilbyde en arbejdsplads med: En afvekslende arbejdsdag, plads til nye ideer og være kreativ, gode og ordnet arbejdsforhold, gode arbejdstider Og meget meget mere.11jobnet06c48919100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandRebild3516954Slagteren & Kokken i Gistrup11Nøvlingvej 219260GistrupDKDanmark0
mester@slagteren-kokken.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent751881JobNet4980956498095610030-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c48919https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c48919https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c48919&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=06c48919&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgHos Slagteren & Kokken i Gistrup søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361628994claus jensenmester@slagteren-kokken.dkDKDanmarkDKDanmark3300185522 friske kokke-elever søgesRobot Vi søger to friske kokke-elever m k med snarlig tiltrædelse. Du skal regne med, at arbejde aftener og weekends, og der findes ingen offentlige transportmidler i nærheden. Løn og fri efter overenskomst. Vi har et stort og alsidigt menukort, hvor du vil lære alt fra det danske køkken til 5 retters gourmet-menuer.Vi har åbent i a la carte restauranten hver dag, mad ud af huset, kurser og selskaber m.m. Der er 30 værelser på kroen. En af vore forrige kokke-elever, Louise var ca. 3 mdr. på Chateau Eza, i Nice. Det er en et-stjernet Michelin restaurant, hvor hun var udstationeret. Hvis det har interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98658333, eller mail binderupkro@hotmail.com,- spørg efter Lene.Besøg også vores hjemmeside www.binderupkro.dk MVH Lene KristensenSt. Binderup Kro

Vi søger to friske kokke-elever m/k med snarlig tiltrædelse.


Du skal regne med, at arbejde aftener og weekends, og der findes ingen offentlige transportmidler i nærheden.

Løn og fri efter overenskomst.


Vi har et stort og alsidigt menukort, hvor du vil lære alt fra det danske køkken til 5 retters gourmet-menuer.
Vi har åbent i a la carte restauranten hver dag, mad ud af huset, kurser og selskaber m.m.

Der er 30 værelser på kroen.


En af vore forrige kokke-elever, Louise var ca. 3 mdr. på Chateau Eza, i Nice. Det er en et-stjernet Michelin restaurant, hvor hun var udstationeret.


Hvis det har interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98658333, eller mail binderupkro@hotmail.com,
- spørg efter Lene.
Besøg også vores hjemmeside www.binderupkro.dk

MVH Lene Kristensen
St. Binderup Kro

 

ST. BINDERUP KRO V/HANS RAVN KRISTENSENAars2019-05-07T00:00:002019-07-02T00:00:00
330023395Søger Fuldtids kokRobot Kimbrer Kroen søger en kok, primært til selskaber og mad ud af huset. det vil være dagvagter med få aftenvagter. kroens travelste tid er fra september til maj. vi forventer: -at du er uddannet kok og har en del års erfaring inden branchen, hvor du har været en del af den daglige produktion. - at du har erfaring med menu planlægning og varebestilling - at du kan arbejde selvstændig - at du i samarbejde med de anden kok, tilretterlægger vagtplan og arbejdsgangene mellem jer. - at du er mødestabil, fleksibel og er indstillet på skiftene arbejdstider, men med mulighed for en fast ugentlig fridag - at du kan li , og har kendskab til dansk tradionel mad. vi tilbyder: - en spændene stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper alle. - skiftende og afvekslende arbejdsopgaver - løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området. - tiltrædelse snarest muligt efter aftale, senest 1 august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 98621966. vi ser frem til at høre fra dig :-) Ansøgning og CV sendes på mail til mail@kimbrerkroen.dk senest 3 juni. Ivil høre nærmere straks derefter.

Kimbrer Kroen søger en kok, primært til selskaber og mad ud af huset. det vil være dagvagter med få aftenvagter. kroens travelste tid er fra september til maj.

vi forventer:

-at du er uddannet kok og har en del års erfaring inden branchen, hvor du har været en del af den daglige produktion.

- at du har erfaring med menu planlægning og varebestilling

- at du kan arbejde selvstændig

- at du i samarbejde med de anden kok, tilretterlægger vagtplan og arbejdsgangene mellem jer.

- at du er mødestabil, fleksibel og er indstillet på skiftene arbejdstider, men med mulighed for en fast ugentlig fridag

- at du kan li', og har kendskab til dansk tradionel mad.

 

vi tilbyder:

- en spændene stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper alle.

- skiftende og afvekslende arbejdsopgaver

- løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området.

- tiltrædelse snarest muligt efter aftale, senest 1 august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 98621966.

 

vi ser frem til at høre fra dig :-)

 

Ansøgning og CV sendes på mail til mail@kimbrerkroen.dk senest 3 juni.

Ivil høre nærmere straks derefter.

Hos Fru Jensen / Kimbrerkroen Maj-Brit JensenAars2019-05-13T00:00:002019-07-03T00:00:00
330014040Dygtig A la Carte KokBasic Dygtig A la Carte Kok Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok til vores kombinerede restaurant bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum. Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves. Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn. Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter. Ansøgningsfrist: 23. juni 2019 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Kontaktperson Ejer Lisa Søgaard Hovednummer: 98161114 Mobil: 51520825 Email: lisa@soegaardsbryghus.dk Se mere på vores ansøgersite: https: soegaardsbryghus.brandero.com
Dygtig A la Carte Kok

Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok
til vores kombinerede restaurant & bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum.  

Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant & gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves.

Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn.

Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. 

Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson
Ejer
Lisa Søgaard
Hovednummer: 98161114
Mobil: 51520825
Email: lisa@soegaardsbryghus.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://soegaardsbryghus.brandero.com

ORS/Small/30cb9cdd_logo.pngSØGAARDS BRYGHUS ApSAalborg2019-04-30T16:01:15.1432019-06-03T00:00:00
330018924Kok eller erfaren køkkenassistentBasic La Dolce Vita på Torvet i Hadsund søger en frokostkok, til at klare vores middagstimer og derudover kan træde til når vi holder selskaber og ellers har brug for en ekstra hånd i køkken og evt. ved borde. Køkkenet er primært italiensk, men vi har også danske frokostretter, så vi ønsker en der både kan lave en god carbonara, stege en bøf perfekt og anrette smørrebrød, når det er det vi skal. Du skal ligeledes have mod på at lære at lave pizza, så de smager af Italien. Vi har en italiensk kok på deltid, samt en dygtig kroatisk pizzabager - som ligesom dig også kan klare det meste andet på vores menukort. Du skal være erfaren indenfor fødevarehåndtering, have hygiejnebevis og have en høj standard og arbejdsmoral. Du skal kunne kommunikere på dansk og helst også engelsk. Din ansættelse er på timebasis indtil videre, vi er nystartede og håber på stor succes og dermed flere timer eller flere ansatte. Du må gerne være førtidspensionist eller fleksjobber, du skal bare være klar over hvad du kan klare og være mødestabil. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: ldv.brandero.com
La Dolce Vita på Torvet i Hadsund søger en frokostkok, til at klare vores middagstimer og derudover kan træde til når vi holder selskaber og ellers har brug for en ekstra hånd i køkken og evt. ved borde.

Køkkenet er primært italiensk, men vi har også danske frokostretter, så vi ønsker en der både kan lave en god carbonara, stege en bøf perfekt og anrette smørrebrød, når det er det vi skal. Du skal ligeledes have mod på at lære at lave pizza, så de smager af Italien.

Vi har en italiensk kok på deltid, samt en dygtig kroatisk pizzabager - som ligesom dig også kan klare det meste andet på vores menukort. Du skal være erfaren indenfor fødevarehåndtering, have hygiejnebevis og have en høj standard og arbejdsmoral. Du skal kunne kommunikere på dansk og helst også engelsk.

Din ansættelse er på timebasis indtil videre, vi er nystartede og håber på stor succes og dermed flere timer eller flere ansatte.

Du må gerne være førtidspensionist eller fleksjobber, du skal bare være klar over hvad du kan klare og være mødestabil.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://ldv.brandero.com

ORS/Small/67bf4c5c_logo.pngIl Brigantes IVSHadsund2019-05-07T17:04:13.9972019-06-10T00:00:00
330004939Kawayi Sushi søger sushikokkeRobot Kawayi Sushi søger sushikokke med min. to års erfaring til fuldtidsjob. Har du ikke erfaring, så ingen interesse. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com

Kawayi Sushi søger sushikokke med min. to års erfaring til fuldtidsjob.

Har du ikke erfaring, så ingen interesse.

Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan.

Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com

 

 

Kawayi Sushi IVSAalborg SV2019-04-10T00:00:002019-06-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

2 friske kokke-elever søges

ST. BINDERUP KRO V/HANS RAVN KRISTENSEN

Aars
Vi søger to friske kokke-elever m k med snarlig tiltrædelse. Du skal regne med, at arbejde aftener og weekends, og der findes ingen offentlige transportmidler i nærheden. Løn og fri efter overenskomst. Vi har et stort og alsidigt menukort, hvor du v...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:2. juli 2019

Søger Fuldtids kok

Hos Fru Jensen / Kimbrerkroen Maj-Brit Jensen

Aars
Kimbrer Kroen søger en kok, primært til selskaber og mad ud af huset. det vil være dagvagter med få aftenvagter. kroens travelste tid er fra september til maj. vi forventer: -at du er uddannet kok og har en del års erfaring inden branchen, hvor du h...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:3. juli 2019

Dygtig A la Carte Kok

SØGAARDS BRYGHUS ApS

Aalborg
Dygtig A la Carte Kok Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok til vores kombinerede restaurant bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum. Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant gastro pub, med mange gæste...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Kok eller erfaren køkkenassistent

Il Brigantes IVS

Hadsund
La Dolce Vita på Torvet i Hadsund søger en frokostkok, til at klare vores middagstimer og derudover kan træde til når vi holder selskaber og ellers har brug for en ekstra hånd i køkken og evt. ved borde. Køkkenet er primært italiensk, men vi har ogs...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

Kawayi Sushi søger sushikokke

Kawayi Sushi IVS

Aalborg SV
Kawayi Sushi søger sushikokke med min. to års erfaring til fuldtidsjob. Har du ikke erfaring, så ingen interesse. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com
Indrykket:10. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019