Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/cater (barselsvikariat)

Vil du være med til at drive en kantine i topklasse? Så er dette vikariat måske noget for dig!

Zitcom søger en kok/cater til vores hovedkontor i Skanderborg, som vil være med til at indvie og drive vores nye køkken. Køkkenet har de seneste måneder gennemgået en gennemgribende renovering og er blevet fornyet med topmoderne udstyr. Som vores nye kok/cater vil du derfor få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan køkkenet skal drives fremadrettet.

Dine opgaver 

Du vil sammen med vores elev, to køkkenmedhjælpere og køkkenchef være med til at sikre, at vores ca. 150 medarbejdere på kontoret i Skanderborg får serveret morgenmad og frokost hver dag.   Som vores nye kok/cater får du bl.a. følgende opgaver:  

  • Lave og anrette morgenmads- og frokostbuffet (salatbar + varm ret) til ca. 150 kolleger plus evt. gæster, der er i huset til møder eller seminarer
  • Komme med (kreative) input til ugens menu
  • Sikre at køkkenet altid bliver præsenteret flot udadtil
  • Hjælpe til med at holde orden og give en hånd med i opvasken, hvis der er behov.  

Din baggrund og profil 

Om du er faglært kok, eller hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtigt for os. Vi lægger mere vægt på, at:  

  • Du er ansvarsfuld og stabil - og er klar til at være stedfortræder, når vores køkkenchef holder ferie el.lign.
  • Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver
  • Du er god til at samarbejde med dine kollegaer
  • Du sætter en ære i at yde en god service og servere præsentabel mad
  • Du brænder for gastronomi og gode råvarer

Din (måske) kommende arbejdsgiver 

Med 190 medarbejdere og mere end 250.000 kunder er Zitcom A/S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vi er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for det, de laver og for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder.

Som ansat i Zitcom A/S tilbyder vi:

  • Fast lønpakke og pension
  • Faste arbejdstider (37 timer om ugen i tidsrummet 7-15 i hverdagene)
  • Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask
  • Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau.  

Information og ansøgning

Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Køkkenchef, Susanne Zederkof, på slz@zitcom.dk eller +45 2051 0383.

Ønsker du at søge stillingen, kan du bruge ansøgningsknappen.

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Stillingen er et barselsvikariat, som løber frem til august 2020.

Arbejdssted: Zitcom A/S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg

Tiltrædelse: 1. juli 2019, eller efter aftale.   


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330028120Phoenix-23385b6e12019-06-03T00:00:00Kok/cater (barselsvikariat)

Vil du være med til at drive en kantine i topklasse? Så er dette vikariat måske noget for dig!

Zitcom søger en kok/cater til vores hovedkontor i Skanderborg, som vil være med til at indvie og drive vores nye køkken. Køkkenet har de seneste måneder gennemgået en gennemgribende renovering og er blevet fornyet med topmoderne udstyr. Som vores nye kok/cater vil du derfor få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan køkkenet skal drives fremadrettet.

Dine opgaver 

Du vil sammen med vores elev, to køkkenmedhjælpere og køkkenchef være med til at sikre, at vores ca. 150 medarbejdere på kontoret i Skanderborg får serveret morgenmad og frokost hver dag.   Som vores nye kok/cater får du bl.a. følgende opgaver:  

  • Lave og anrette morgenmads- og frokostbuffet (salatbar + varm ret) til ca. 150 kolleger plus evt. gæster, der er i huset til møder eller seminarer
  • Komme med (kreative) input til ugens menu
  • Sikre at køkkenet altid bliver præsenteret flot udadtil
  • Hjælpe til med at holde orden og give en hånd med i opvasken, hvis der er behov.  

Din baggrund og profil 

Om du er faglært kok, eller hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtigt for os. Vi lægger mere vægt på, at:  

  • Du er ansvarsfuld og stabil - og er klar til at være stedfortræder, når vores køkkenchef holder ferie el.lign.
  • Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver
  • Du er god til at samarbejde med dine kollegaer
  • Du sætter en ære i at yde en god service og servere præsentabel mad
  • Du brænder for gastronomi og gode råvarer

Din (måske) kommende arbejdsgiver 

Med 190 medarbejdere og mere end 250.000 kunder er Zitcom A/S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vi er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for det, de laver og for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder.

Som ansat i Zitcom A/S tilbyder vi:

  • Fast lønpakke og pension
  • Faste arbejdstider (37 timer om ugen i tidsrummet 7-15 i hverdagene)
  • Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask
  • Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau.  

Information og ansøgning

Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Køkkenchef, Susanne Zederkof, på slz@zitcom.dk eller +45 2051 0383.

Ønsker du at søge stillingen, kan du bruge ansøgningsknappen.

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Stillingen er et barselsvikariat, som løber frem til august 2020.

Arbejdssted: Zitcom A/S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg

Tiltrædelse: 1. juli 2019, eller efter aftale.   

2019-06-18T12:53:51.843 Vil du være med til at drive en kantine i topklasse? Så er dette vikariat måske noget for dig! Zitcom søger en kok cater til vores hovedkontor i Skanderborg, som vil være med til at indvie og drive vores nye køkken. Køkkenet har de seneste måneder gennemgået en gennemgribende renovering og er blevet fornyet med topmoderne udstyr. Som vores nye kok cater vil du derfor få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan køkkenet skal drives fremadrettet. Dine opgaver Du vil sammen med vores elev, to køkkenmedhjælpere og køkkenchef være med til at sikre, at vores ca. 150 medarbejdere på kontoret i Skanderborg får serveret morgenmad og frokost hver dag. Som vores nye kok cater får du bl.a. følgende opgaver: Lave og anrette morgenmads- og frokostbuffet (salatbar varm ret) til ca. 150 kolleger plus evt. gæster, der er i huset til møder eller seminarer Komme med (kreative) input til ugens menu Sikre at køkkenet altid bliver præsenteret flot udadtil Hjælpe til med at holde orden og give en hånd med i opvasken, hvis der er behov. Din baggrund og profil Om du er faglært kok, eller hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtigt for os. Vi lægger mere vægt på, at: Du er ansvarsfuld og stabil - og er klar til at være stedfortræder, når vores køkkenchef holder ferie el.lign. Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver Du er god til at samarbejde med dine kollegaer Du sætter en ære i at yde en god service og servere præsentabel mad Du brænder for gastronomi og gode råvarer Din (måske) kommende arbejdsgiver Med 190 medarbejdere og mere end 250.000 kunder er Zitcom A S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vi er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for det, de laver og for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder. Som ansat i Zitcom A S tilbyder vi: Fast lønpakke og pension Faste arbejdstider (37 timer om ugen i tidsrummet 7-15 i hverdagene) Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau. Information og ansøgning Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Køkkenchef, Susanne Zederkof, på slz@zitcom.dk eller 45 2051 0383. Ønsker du at søge stillingen, kan du bruge ansøgningsknappen. Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Stillingen er et barselsvikariat, som løber frem til august 2020. Arbejdssted: Zitcom A S, Højvangen 4, 8660 Skanderborg Tiltrædelse: 1. juli 2019, eller efter aftale.11jobnet23385b6e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-16T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1363&ProjectId=143642&DepartmentId=18963&MediaId=5&SkipAdvertisement=False0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhusEuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdder3530985ZITCOM A/S11Højvangen 48660SkanderborgDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent764497JobNet4992391499239110021-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23385b6ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=23385b6ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23385b6e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23385b6e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgKok/cater (barselsvikariat)12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361844594Signesmj@zitcom.dkDKDanmarkDKDanmark330133283Ny platform søger ledige til alternativt job!Basic Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening. Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform. Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse. Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling. Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag. Der forventes at du som person: - har erfaring med slibning af knive - er selvtænkende og løsningsorienteret - kan fremstå præsentabelt - kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person Materielle krav: - Kørekort B - Egen bil - Eget slibeudstyr Sådan søges jobbet: Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: Anders Weinreich Tlf.nr.: 2870 9206 Email: anden63@gmail.com Jesper Laier Tlf.nr:: 2088 0766 Email: jesperlaier@hotmail.com Vi glæder os til at høre fra dig - Skarsliberen.dk

Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse.

Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive.

Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening.

Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform.

Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse.

Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling.

Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag.

Der forventes at du som person:

- har erfaring med slibning af knive

- er selvtænkende og løsningsorienteret

- kan fremstå præsentabelt

- kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person

Materielle krav:

- Kørekort B

- Egen bil

- Eget slibeudstyr

Sådan søges jobbet:

Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk

Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: 

Anders Weinreich

Tlf.nr.: 2870 9206

Email: anden63@gmail.com

 

Jesper Laier

Tlf.nr:: 2088 0766

Email: jesperlaier@hotmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig

- Skarsliberen.dk

Skærsliberen I/SAarhus C2019-12-02T00:00:002020-01-23T00:00:00
330113763KokRobot Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-12-12T00:00:002019-12-20T00:00:00
330113074Vi søger en Kok til "Det Glade Vanvid''Robot Vi søger en kok til Det Glade Vanvid . Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs Kok til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og gode råvarer først. Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden. Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs at du kan indgå i et team arbejde struktureret. Ved Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner. Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Skal du have lyst til et udfordrende job i et udviklings orienteret og internationalt miljø. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt gryderne koger . Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for. Det glade Vanvid tilbyder: Opstart snarest muligt En 4 dages arbejdsuge God løn der matcher Overenskomsten En attraktiv vagtplan Unikt sammenhold blandt medarbejderne En varieret og travl arbejdsdag Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet velsmag Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger en kok til ”Det Glade Vanvid".
 
Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs  Kok til ”Det Glade Vanvid” på havnen i Aarhus.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og gode råvarer først.

Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden.

Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs & at du kan indgå i et team & arbejde struktureret.

Ved Det Glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner.

Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Skal du have lyst til et udfordrende job i et udviklings orienteret og internationalt miljø. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt & gryderne koger….

Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster & Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for.

Det glade Vanvid tilbyder:
•Opstart snarest muligt
•En 4 dages arbejdsuge
•God løn der matcher Overenskomsten
•En attraktiv vagtplan
•Unikt sammenhold blandt medarbejderne
•En varieret og travl arbejdsdag
•Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau
•En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet & velsmag
•Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer

Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

KOCHERIET ApSAarhus C2019-10-28T00:00:002019-12-19T00:00:00
330111475ChefRobot We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish food.

We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. 

Your need to like all kind of work in th kitchen. 

The pay will be between 130 to 150 kr/hour. 

Working hours  are mostlly in the evening.

Is good to know spanish food.

I/S Casa De AntonioAarhus C2019-10-24T00:00:002019-12-17T00:00:00
330132067Learnmark Horsens søger faglært kokRobot Vi søger en faglært kok til et vikariat på fuldtid i Learnmark Horsens kantine på Vejlevej i perioden 20. januar til medio maj 2020 med mulighed for forlængelse. Vi har brug for en stabil vikar, da en af vores faste medarbejdere er langtidssygemeldt. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor alle medarbejdere tager ansvar. Dine faglige kvalifikationer For at komme i betragtning til stillingen skal du være uddannet kok med svendebrev have erfaring fra brancherne og gerne kantinedrift have gode pædagogiske evner have lyst til at servicere vores kunder, som er elever, kursister og undervisere. Vores forventninger til dig Vi forventer, at du kan indgå i et team og deltage i alle de funktioner, der er i køkkenet har gode kommunikationsevner ikke er bange for at tage fat kan medvirke til at tilpasse og udvikle kantinen til stadige nye krav kan sætte dig ind i og opfylde de nye krav, der jævnligt bliver stillet en kantine inden for hygiejne og levnedsmiddel. Arbejdsområderne vikariatet Som kok kommer du til at arbejde med Tilberedning og produktion af mad til videresalg Servicering af kantinens kunder Indkøb Ajourføring af kantinesystem og andre administrative opgaver Kassebetjening Opvask Rengøring. Vi tilbyder dig I Learnmark Horsens kantine på Vejlevej får du et godt arbejdsmiljø med fem engagerede kollegaer, som arbejder i alle funktioner i køkkenet stor medindflydelse i planlægningen og udviklingen af kantinens sortiment og produktion rammerne til at lave en stor del af maden fra bunden. Arbejdstid inden for tidsrummet kl. 6.00 - 16.00 og med 6 - 8 aftenarrangementer om året. Ansættelsesvilkår Stillingen er på 37 timer og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Vikariatets længde: 20. januar 2020 til medio maj 2020 med mulighed for forlængelse Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 27. eller 30. december 2019.

Vi søger en faglært kok til et vikariat på fuldtid i Learnmark Horsens’ kantine på Vejlevej i perioden 20. januar til medio maj 2020 med mulighed for forlængelse.
Vi har brug for en stabil vikar, da en af vores faste medarbejdere er langtidssygemeldt. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor alle medarbejdere tager ansvar.

Dine faglige kvalifikationer

For at komme i betragtning til stillingen skal du

  • være uddannet kok med svendebrev
  • have erfaring fra brancherne og gerne kantinedrift
  • have gode pædagogiske evner
  • have lyst til at servicere vores kunder, som er elever, kursister og undervisere.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du

  • kan indgå i et team og deltage i alle de funktioner, der er i køkkenet
  • har gode kommunikationsevner
  • ikke er bange for at tage fat
  • kan medvirke til at tilpasse og udvikle kantinen til stadige nye krav
  • kan sætte dig ind i og opfylde de nye krav, der jævnligt bliver stillet en kantine inden for hygiejne og levnedsmiddel.

Arbejdsområderne vikariatet

Som kok kommer du til at arbejde med

  • Tilberedning og produktion af mad til videresalg
  • Servicering af kantinens kunder
  • Indkøb
  • Ajourføring af kantinesystem og andre administrative opgaver
  • Kassebetjening
  • Opvask
  • Rengøring.

Vi tilbyder dig

I Learnmark Horsens’ kantine på Vejlevej får du

  • et godt arbejdsmiljø med fem engagerede kollegaer, som arbejder i alle funktioner i køkkenet
  • stor medindflydelse i planlægningen og udviklingen af kantinens sortiment og produktion
  • rammerne til at lave en stor del af maden fra bunden.

Arbejdstid inden for tidsrummet kl. 6.00 - 16.00 og med 6 - 8 aftenarrangementer om året.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Vikariatets længde: 20. januar 2020 til medio maj 2020 med mulighed for forlængelse

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 27. eller 30. december 2019. 

Learnmark HorsensHorsens2019-12-12T00:00:002019-12-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ny platform søger ledige til alternativt job!

Skærsliberen I/S

Aarhus C
Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men brug...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:23. januar 2020

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? S...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Vi søger en Kok til "Det Glade Vanvid''

KOCHERIET ApS

Aarhus C
Vi søger en kok til Det Glade Vanvid . Grundet travlhed søger Brødrene Koch en dygtig og ambitiøs Kok til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastr...
Indrykket:28. oktober 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Chef

I/S Casa De Antonio

Aarhus C
We are a small spanish restaurent. We need a chef for between 30 to 40 hours every week. Your need to like all kind of work in th kitchen. The pay will be between 130 to 150 kr hour. Working hours are mostlly in the evening. Is good to know spanish ...
Indrykket:24. oktober 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Learnmark Horsens søger faglært kok

Learnmark Horsens

Horsens
Vi søger en faglært kok til et vikariat på fuldtid i Learnmark Horsens kantine på Vejlevej i perioden 20. januar til medio maj 2020 med mulighed for forlængelse. Vi har brug for en stabil vikar, da en af vores faste medarbejdere er langtidssygemeldt...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019