Kok/Cater - Esbjerg

RESTAURANT THE GRILL I ESBJERG SØGER KOK / CATER

Med en restaurant hvor der altid er fart over feltet, søger vi netop nu ekstra kokke eller catere til vores køkkenteam. Er du klar til at blive en del af et team hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsgange er en del af hverdagen?

Så tøv ikke med at søge stillingen som kok eller cater i The Grill Esbjerg.

Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til, at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Som kok/cater i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

 • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 12.00- ca. 21.00 i hverdagen. I weekenden hvor der serveres brunch møder kokken kl. 8.

 • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

 • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt

 • Løn efter kvalifikationer

 • Et stort udvalg af personalegoder

En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.

Arbejdsopgaver

 • Som kok/cater hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

 • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

 • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol

 • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

 • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

 • Ad Hoc opgaver

Vi forventer

 • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

 • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

 • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

 • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

 • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

 • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

 • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn efter kvalifikationer.

Der er mulighed for både fuldtid og deltid.

Opstart efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok til Hotel Christiansmide

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD

Svendborg
Vi søger kokke afløser henover sommer og efterår. Er du frisk på at blive en del af et fantastisk team, hvor der er høj til loftet og det gode liv for vores gæster kommer i første række. Vi har en travl hverdag med alt inden for al carte, selskaber,...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Kok

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Kok søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Storebælt i Nyborg. Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder o...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Kok søges.

ANCA Gastronomi og Vin

Faaborg-Midtfyn
Kok søges til deltidsstilling, ca. 20 timer pr. uge. Du skal være fleksibel i forhold til vagtplan. Skal kunne tale og skrive dansk, og også gerne kunne tale tysk eller engelsk. Staffeattest skal forevises. Kun skriftlig henvendelse.
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Fazer Food Services AS

Odense
Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Hedelundvej i Esbjerg! Så...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018

Køkkenleder - Haderslev

BowlnFun

Svendborg
DRIFTORIENTERET OG ARBEJDSSOM KØKKENLEDER SØGES TIL RESTAURANT THE GRILL Vi søger netop nu ny køkkenleder til vores restaurant The Grill. Du skal være engageret, og have lyst til at producere og servere en masse lækker mad og gode oplevelser, til vo...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018