Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Cater - Skive

RESTAURANT THE GRILL I SKIVE SØGER KOK / CATER

Med en restaurant hvor der altid er fart over feltet, søger vi netop nu ekstra kokke eller catere til vores køkkenteam. Er du klar til at blive en del af et team hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsgange er en del af hverdagen?

Så tøv ikke med at søge stillingen som kok eller cater i The Grill Skive.

Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til, at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Som kok/cater i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 12.00- ca. 21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder til morgenvagten og en anden kok møder til aftenvagten.

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt

  • Løn efter kvalifikationer

  • Et stort udvalg af personalegoder

En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.

Arbejdsopgaver

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol

  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

  • Ad Hoc opgaver

Vi forventer

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er deltid på ca. 25 timer med eventuelt mulighed for fuldtid i fremtiden.

Løn efter kvalifikationer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787771Phoenix-6554ee3612018-04-05T13:02:32.040Kok/Cater - Skive

RESTAURANT THE GRILL I SKIVE SØGER KOK / CATER

Med en restaurant hvor der altid er fart over feltet, søger vi netop nu ekstra kokke eller catere til vores køkkenteam. Er du klar til at blive en del af et team hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsgange er en del af hverdagen?

Så tøv ikke med at søge stillingen som kok eller cater i The Grill Skive.

Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til, at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Som kok/cater i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 12.00- ca. 21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder til morgenvagten og en anden kok møder til aftenvagten.

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt

  • Løn efter kvalifikationer

  • Et stort udvalg af personalegoder

En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen.

Arbejdsopgaver

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering

  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol

  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere

  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder

  • Ad Hoc opgaver

Vi forventer

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er deltid på ca. 25 timer med eventuelt mulighed for fuldtid i fremtiden.

Løn efter kvalifikationer.

2018-04-21T00:51:14.933 RESTAURANT THE GRILL I SKIVE SØGER KOK CATER Med en restaurant hvor der altid er fart over feltet, søger vi netop nu ekstra kokke eller catere til vores køkkenteam. Er du klar til at blive en del af et team hvor højt arbejdshumør og gode arbejdsgange er en del af hverdagen? Så tøv ikke med at søge stillingen som kok eller cater i The Grill Skive. Om The Grill Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til, at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne. Som kok cater i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold: Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 12.00- ca. 21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder til morgenvagten og en anden kok møder til aftenvagten. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stillingen. Arbejdsopgaver Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Ad Hoc opgaver Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Stillingen er deltid på ca. 25 timer med eventuelt mulighed for fuldtid i fremtiden. Løn efter kvalifikationer.11Jobnet6554ee36100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-20T00:00:000000http://skive.bowlnfun.dk/job?hr=show-job/278810EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3206233BowlnFun11Østre Havnevej 315700SvendborgDKDanmark155.0612962010.62214940
hr@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent549579JobNet48043511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6554ee36https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6554ee36https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6554ee36&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6554ee36&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgSom Kok hos BowlnFun bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354170828Stinehr@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK