Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Cater søges

Restaurant Bøgely på Dyrehavsbakken søger udlært Kok eller Cater til vores til tider travle Ala carte Restaurant.

Du skal være vandt til Ala carte - kunne arbejde og tænke selvstændigt.

Vi søger en kok med mødetid man-fredag 16-21 og lør-søndag 11-22

løn 187,50 kr pr. time 

Bakken åbner d 23 marts - 16 september. Og i år åbner vi også i efterårsferien og til jul.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329759367Phoenix-e686c4b112018-02-11T07:00:00.433Kok/Cater søges

Restaurant Bøgely på Dyrehavsbakken søger udlært Kok eller Cater til vores til tider travle Ala carte Restaurant.

Du skal være vandt til Ala carte - kunne arbejde og tænke selvstændigt.

Vi søger en kok med mødetid man-fredag 16-21 og lør-søndag 11-22

løn 187,50 kr pr. time 

Bakken åbner d 23 marts - 16 september. Og i år åbner vi også i efterårsferien og til jul.

2018-03-31T04:50:07.530 Restaurant Bøgely på Dyrehavsbakken søger udlært Kok eller Cater til vores til tider travle Ala carte Restaurant. Du skal være vandt til Ala carte - kunne arbejde og tænke selvstændigt. Vi søger en kok med mødetid man-fredag 16-21 og lør-søndag 11-22 løn 187,50 kr pr. time Bakken åbner d 23 marts - 16 september. Og i år åbner vi også i efterårsferien og til jul.11Jobnete686c4b1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-31T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-TaarbækEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3108414Restaurationsselskabet Bøgely ApS11Dyrehavsbakken 922930KlampenborgDKDanmark155.7768090012.57581400
boegely@bakken.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset524531JobNet47557371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e686c4b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e686c4b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e686c4b1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e686c4b1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Restaurationsselskabet Bøgely ApS får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352966462Bente Dyring-Andersenboegely@bakken.dkDKDanmarkDKDanmark329915741Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtidRobot Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder. Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere. Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

VikarBasen A/S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/SHellerup2018-12-03T00:00:002019-01-20T00:00:00
329934451Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)Robot We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years) We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc. YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http: www.bindia.dk jobs.html

We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.

 

Your profile should match this:

- You have a relevant education

- You have relevant work experience (minimum 5 years)

- You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time)

- You are organized in your work

- You speak English and / or Urdu

- You are accustomed to European work culture

- You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)

 

We offer:

- Freedom with responsibility

- Good, regular working hours

- Wages as per the rules and regulations

- A friendly and helpful team

- We can help you with accommodation etc.

 

YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-01-02T00:00:002019-02-24T00:00:00
329941849Sushi bar i Hellerup søger erfaren sushi kokRobot Vi er en sushi bar i hellerup som søger en fuldtid erfaren sushi kok Kvalifikationer: Du skal have minimum erfaring min 3-4 år Du skal kunne tilberede ris og skære fisk Du skal kunne lave maki og nigiri Du er kreativ Du er stabilt Du er imødekommende Du har overblik og er ikke bange for at tage fat Du er god til at samarbejde med andre Du skal kunne tale engelske el dansk Arbejds opgave At forberede alt i køkkenet At lave sushi Hverdags rengøring af køkkenet ved lukke tid Arbejds tid er ca.fra 14-21.20 kan være både i hverdag og weekende Lønnen efter kvalifikationer

Vi er en sushi bar i hellerup som søger en fuldtid erfaren sushi kok

 

Kvalifikationer:

Du skal have minimum erfaring min 3-4 år

Du skal kunne tilberede ris og skære fisk

Du skal kunne lave maki og nigiri 

Du er kreativ 

Du er stabilt

Du er imødekommende 

Du har overblik og er ikke bange for at tage fat

Du er god til at samarbejde med andre

Du skal kunne tale engelske el dansk

 

Arbejds opgave 

 

At forberede alt i køkkenet 

At lave sushi

Hverdags rengøring af køkkenet ved lukke tid

Arbejds tid er ca.fra 14-21.20 kan være både i hverdag og weekende

 

Lønnen efter kvalifikationer 

Nordic Sushi ApSHellerup2019-01-14T00:00:002019-02-14T00:00:00
329939002Faglært kok - primært varmt partiRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne
  • Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle
  • Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329940782Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfruRobot Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

VikarBasen A/S

Hellerup
Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work ...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Sushi bar i Hellerup søger erfaren sushi kok

Nordic Sushi ApS

Hellerup
Vi er en sushi bar i hellerup som søger en fuldtid erfaren sushi kok Kvalifikationer: Du skal have minimum erfaring min 3-4 år Du skal kunne tilberede ris og skære fisk Du skal kunne lave maki og nigiri Du er kreativ Du er stabilt Du er imødekommend...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:14. februar 2019

Faglært kok - primært varmt parti

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurti...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at hav...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019