Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Cater søges til kontrakt i Sæby

Kok/Cater søges til kantine i Sæby
ISS søger en dygtig og ambitiøs kok/cater til kantine i Sæby, der har stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. I kantinen serveres der alt fra salatbar til kolde og varme retter, hvor du vil få lov til at sætte dig eget præg på den fastlagte frokostmenu. Det er derfor vigtigt, at du har gåpåmod og er en engageret teamplayer således, at teamet i fællesskab kan etablere en kantine, der efterlever kundens forventning.
ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på, hvorfor det er vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave velsmagende mad til kantinens gæster.
Stillingen er på 37 timer mandag til fredag i tidsrummet 07.00 – 15.00.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne at den rette kandidat:

  • er uddannet kok eller cater
  • har erfaring med kantinebranchen eller fra restaurations- og hotelbranchen
  • kan levere mad af høj kvalitet og sætter en ære i at lave mad fra bunden
  • har sans for velsmag og anretning
  • kan bevare overblikket og det gode humør, når der arbejdes under pres
  • er serviceminded, smilende og ikke mindst samarbejdsvillig
Derudover ser vi gerne, at du har en holdning til sæsonens råvarer, er passioneret omkring dit fag og sætter en ære i at producere og nytænke mad. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag, dog senest 19. maj 2019 – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Tommy Ladegaard Berthelsen på tlf.: 25 63 90 14


Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.




Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012438Phoenix-cd6b94c912019-04-26T00:00:00Kok/Cater søges til kontrakt i SæbyKok/Cater søges til kantine i Sæby
ISS søger en dygtig og ambitiøs kok/cater til kantine i Sæby, der har stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. I kantinen serveres der alt fra salatbar til kolde og varme retter, hvor du vil få lov til at sætte dig eget præg på den fastlagte frokostmenu. Det er derfor vigtigt, at du har gåpåmod og er en engageret teamplayer således, at teamet i fællesskab kan etablere en kantine, der efterlever kundens forventning.
ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på, hvorfor det er vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave velsmagende mad til kantinens gæster.
Stillingen er på 37 timer mandag til fredag i tidsrummet 07.00 – 15.00.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne at den rette kandidat:
  • er uddannet kok eller cater
  • har erfaring med kantinebranchen eller fra restaurations- og hotelbranchen
  • kan levere mad af høj kvalitet og sætter en ære i at lave mad fra bunden
  • har sans for velsmag og anretning
  • kan bevare overblikket og det gode humør, når der arbejdes under pres
  • er serviceminded, smilende og ikke mindst samarbejdsvillig
Derudover ser vi gerne, at du har en holdning til sæsonens råvarer, er passioneret omkring dit fag og sætter en ære i at producere og nytænke mad. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag, dog senest 19. maj 2019 – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Tommy Ladegaard Berthelsen på tlf.: 25 63 90 14


Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.



2019-05-20T00:50:29.127 Kok Cater søges til kantine i Sæby ISS søger en dygtig og ambitiøs kok cater til kantine i Sæby, der har stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et stærkt team, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. I kantinen serveres der alt fra salatbar til kolde og varme retter, hvor du vil få lov til at sætte dig eget præg på den fastlagte frokostmenu. Det er derfor vigtigt, at du har gåpåmod og er en engageret teamplayer således, at teamet i fællesskab kan etablere en kantine, der efterlever kundens forventning. ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på, hvorfor det er vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave velsmagende mad til kantinens gæster. Stillingen er på 37 timer mandag til fredag i tidsrummet 07.00 15.00. Er du vores nye kollega? Vi ser gerne at den rette kandidat: er uddannet kok eller cater har erfaring med kantinebranchen eller fra restaurations- og hotelbranchen kan levere mad af høj kvalitet og sætter en ære i at lave mad fra bunden har sans for velsmag og anretning kan bevare overblikket og det gode humør, når der arbejdes under pres er serviceminded, smilende og ikke mindst samarbejdsvillig Derudover ser vi gerne, at du har en holdning til sæsonens råvarer, er passioneret omkring dit fag og sætter en ære i at producere og nytænke mad. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag, dog senest 19. maj 2019 vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Tommy Ladegaard Berthelsen på tlf.: 25 63 90 14 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.11jobnetcd6b94c9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-19T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=194701&DepartmentId=290&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3514495ISS Facility Services A/S11Møntmestervej 319300Sæby25639014DKDanmark0
tommy.ladegaard.berthelsen@dk.issworld.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent750202JobNet4979538497953810026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd6b94c9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd6b94c9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd6b94c9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cd6b94c9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361575962Tommytommy.ladegaard.berthelsen@dk.issworld.comDKDanmarkDKDanmark330013729Sushi-kok søgesBasic Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt! Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er nysgerrig, stabil og har let til smil Der vil være 5-6 vagter om ugen Arbejdstiderne ligger imellem kl. 11.30-23.00 mandag til søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. På mere travle dage vil arbejdstiden være udvidet. Løn efter kvalifikationer. Send ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: sushi-tsukiji.brandero.com
Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt!

Hvem er du:

  • Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde
  • Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke
  • Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på
  • Du er nysgerrig, stabil og har let til smil
  • Der vil være 5-6 vagter om ugen 
Arbejdstiderne ligger imellem kl. 11.30-23.00 mandag til søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. På mere travle dage vil arbejdstiden være udvidet.

Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://sushi-tsukiji.brandero.com

ORS/Small/60eb34b6_logo.pngSushi Tsukiji ApSKøbenhavn K2019-04-30T12:03:28.8602019-06-03T00:00:00
330017733Kok til køkkenet på plejecentret SølundBasic Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad. Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte. En kok med overblik og tempo Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere. Generelt forventer vi, at du er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks fagligt sætter baren højt og finder energi i dette har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 økologiske, hvilket du også skal bidrage til. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans. Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning. Kvadratisk, praktisk, Sølund Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest. Vil du vide mere? Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com Plejecentretsoelund. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSølund KøkkenKøbenhavn N2019-05-06T16:01:43.3302019-05-26T00:00:00
330022271Kok til Peder Lykke Skolens nye madskoleBasic Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse. Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk. Om dig Du vil gerne: bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune) Dine opgaver bliver at starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad Dine kvalifikationer køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken. gerne erfaring med madproduktion til børn og unge Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus Om Madskolerne i Københavns Kommune En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune. Ansættelsesvilkår Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019. Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København. Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest. Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019 Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen.
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? 
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019.  
 
Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager – tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse.  
 
Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk.  
 
Om dig  
Du vil gerne:  
  • bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever  
  • være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune)
Dine opgaver bliver at 
  • starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende  
  • stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen  
  • have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet  
  • være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad 
Dine kvalifikationer  
  • køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken  
  • erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken.  
  • gerne erfaring med madproduktion til børn og unge  
Vi tilbyder  
  • Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver  
  • Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen  
  • Familievenlige arbejdstider  
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere  
  • Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus 
Om Madskolerne i Københavns Kommune   
En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune.   
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019.
Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København.
Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.
 
Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.  
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019  
Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen. 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPeder Lykke SkolenKøbenhavn S2019-05-10T18:04:16.3602019-05-29T00:00:00
330030319Kok søges til restaurant KarlaBasic Kok søges til restaurant Karla. Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold. God løn og ordnede forhold. Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen send ansøgning . Ansøgningsfrist: 28. juni 2019 Ansættelsesdato: Hurtigst muligt. Kontaktperson Restauratør Lizette Gerlach Hovednummer: 33127025 Email: info@karla.nu Se mere på vores ansøgersite: https: karla.brandero.com
Kok søges til restaurant Karla.

Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed.

Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed.

Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk.

Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold.

God løn og ordnede forhold. 

Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen "send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 28. juni 2019
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.

Kontaktperson
Restauratør Lizette Gerlach 
Hovednummer: 33127025
Email: info@karla.nu

Se mere på vores ansøgersite: https://karla.brandero.com

ORS/Small/61ed860d_logo.pngRestaurant KarlaKøbenhavn V2019-05-23T16:02:46.5502019-06-26T00:00:00
330030379Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - og evt. en på deltidBasic Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid og evt. en på deltid I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort www.cafetrold.dk. Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørsservering, som giver os ekstra travlt om sommeren. Er du erfaren kok, der brænder for at skabe den gode madoplevelse ? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne? Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. Søg stillingen som kok, hvis du:Har minimum 2 års erfaring fra køkkenEr udadvendt og elsker at lave madEr en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthedLaver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenenKan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutterFor begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid. I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for køkkenets åbningstider, som er kl. 08.00 til 22.00 alle ugens dage. Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende (hvis deltid). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter. Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder også når vi har travlt. Send din ansøgning og CV via knappen send ansøgning hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale. Kontaktperson Søren Nissen Email: info@cafetrold.dk Se mere på vores ansøgersite: https: cafetrold.brandero.com
Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid – og evt. en på deltid

I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort www.cafetrold.dk.

Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørsservering, som giver os ekstra travlt om sommeren. Er du erfaren kok, der brænder for at skabe ”den gode madoplevelse”? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne?

Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang – både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver.

Søg stillingen som kok, hvis du:
  • Har minimum 2 års erfaring fra køkken
  • Er udadvendt og elsker at lave mad
  • Er en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthed
  • Laver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenen
  • Kan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutter
For begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid.

I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer

Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for køkkenets åbningstider, som er kl. 08.00 til 22.00 alle ugens dage.

Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende (hvis deltid). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter. Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder – også når vi har travlt.

Send din ansøgning og CV via knappen "send ansøgning" hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale.

Kontaktperson
Søren Nissen
Email: info@cafetrold.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://cafetrold.brandero.com

ORS/Small/06041aa4_logo.pngCafe TroldKøbenhavn V2019-05-23T17:00:23.8002019-06-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi-kok søges

Sushi Tsukiji ApS

København K
Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt! Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er n...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Kok til køkkenet på plejecentret Sølund

Sølund Køkken

København N
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældr...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Kok til Peder Lykke Skolens nye madskole

Peder Lykke Skolen

København S
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Am...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok søges til restaurant Karla

Restaurant Karla

København V
Kok søges til restaurant Karla. Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på ...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - og evt. en på deltid

Cafe Trold

København V
Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid og evt. en på deltid I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levend...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019