Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Cater/køkkenasssistent/madnørd

Jeg mangler en kok/cater/køkkenfaglig/madnørd pr 1/8 da vi overtager Kongenshus kro og hotel efter nuværende forpagter. Vi driver i dag Cafe Spangsbjerg.

Vi forventer at du er
• Er initiativrig
• Har lyst til en travl hverdag
• Har kendskab til det både det danske men også det udenlandske
• Er arbejdsom
• Er engageret, positiv og kan indgå i et team
• Er kvalitetsorienteret
• Er fleksibel, udadvendt, imødekommende og er smilende

Som kok får du mulighed for at sætte dit præg på maden.
Vi sætter en ære i at så meget som muligt er hjemmelavet og ned respekt for råvarerne.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330029271Phoenix-c4bf083312019-06-04T00:00:00Kok/Cater/køkkenasssistent/madnørd

Jeg mangler en kok/cater/køkkenfaglig/madnørd pr 1/8 da vi overtager Kongenshus kro og hotel efter nuværende forpagter. Vi driver i dag Cafe Spangsbjerg.

Vi forventer at du er
• Er initiativrig
• Har lyst til en travl hverdag
• Har kendskab til det både det danske men også det udenlandske
• Er arbejdsom
• Er engageret, positiv og kan indgå i et team
• Er kvalitetsorienteret
• Er fleksibel, udadvendt, imødekommende og er smilende

Som kok får du mulighed for at sætte dit præg på maden.
Vi sætter en ære i at så meget som muligt er hjemmelavet og ned respekt for råvarerne.

 

2019-07-18T00:51:08.993 Jeg mangler en kok cater køkkenfaglig madnørd pr 1 8 da vi overtager Kongenshus kro og hotel efter nuværende forpagter. Vi driver i dag Cafe Spangsbjerg. Vi forventer at du er • Er initiativrig • Har lyst til en travl hverdag • Har kendskab til det både det danske men også det udenlandske • Er arbejdsom • Er engageret, positiv og kan indgå i et team • Er kvalitetsorienteret • Er fleksibel, udadvendt, imødekommende og er smilende Som kok får du mulighed for at sætte dit præg på maden. Vi sætter en ære i at så meget som muligt er hjemmelavet og ned respekt for råvarerne.11jobnetc4bf0833100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-17T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3531875Mulligan18 ApS11Vestre Skivevej 1428800ViborgDKDanmark0info@cafespangsbjerg.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent765504JobNet4993072499307210022-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4bf0833https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4bf0833https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4bf0833&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4bf0833&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKok/Cater/køkkenasssistent/madnørd1Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration361846304Marianne Frøik Laurseninfo@cafespangsbjerg.dkDKDanmarkDKDanmark330073316Fredagsarbejde i kantineRobot For en virksomhed i Silkeborg, søger vi en medarbejder til at hjælpe i virksomhedens kantine. Der er tale om en fast stilling til arbejde hver fredag. Arbejdsdagen starter kl. 07.00 og foregår som følger: - sørge for morgenmad fra kl. 8.30-10.00 for ca. 45 medarbejdere - sørge for frokost fra kl. 11.30-13.00 for ca. 35 medarbejdere - sørge for en pæn og ren kantine Vi forventer af dig, at du: - kan arbejde hver fredag - har kærlighed for mad - kan arbejde selvstændigt og tage ansvar - skal være fleksibel ifht. hjælp ved sygdom og ferier Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med mulighed for egen indflydelse til menuplanlægningen. Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen kantine Silkeborg For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311.

For en virksomhed i Silkeborg, søger vi en medarbejder til at hjælpe i virksomhedens kantine. 

Der er tale om en fast stilling til arbejde hver fredag. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00 og foregår som følger:

- sørge for morgenmad fra kl. 8.30-10.00 for ca. 45 medarbejdere 

- sørge for frokost fra kl. 11.30-13.00 for ca. 35 medarbejdere 

- sørge for en pæn og ren kantine 

 

Vi forventer af dig, at du:

- kan arbejde hver fredag 

- har kærlighed for mad 

- kan arbejde selvstændigt og tage ansvar 

- skal være fleksibel ifht. hjælp ved sygdom og ferier 

 

Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med mulighed for egen indflydelse til menuplanlægningen. 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "kantine Silkeborg"

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311.

Work4all ApSSilkeborg2019-08-15T00:00:002019-10-10T00:00:00
330071025Restaurant Flammen Randers søger udskærerRobot Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Randers? Så søger vi en energisk og serviceminded udskærer. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 7 - 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Randers? Så søger vi en energisk og serviceminded udskærer.
Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 7 - 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside.

 

Lidt om Restaurant Flammen:
Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang.
I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.


Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

Thorsgade 25, RandersRanders C2019-08-10T00:00:002019-09-29T00:00:00
330078858Køkkenvant medarbejder søges til Borbjerg Mølle KroRobot Vi søger en erfaren køkkenmedarbejder med godt kendskab til større selskaber. Om du er kok, køkkenassistent, ernæringsassistent, smørrebrødsjomfru eller lignende er ikke det afgørende det er din erfaring med madlavning til større selskaber, der tæller. Jobbet Dine arbejdstider vil være skiftende, så det vil både være dag, aften og weekend, og din arbejdstid vil være mellem 20-25 timer det aftaler vi, som det passer for dig. Dine personlige og faglige kompetencer: Erfaring med madlavning til større selskaber Ansvarsbevidst Fleksibel og klar på en travl hverdag Har glimt i øjet og et godt humør God til at bevare overblikket Arbejdsom, ansvarsfuld og glad for dit fag Vi tilbyder til gengæld: Løn efter aftale ifølge gældende overenskomst Fast ansættelse for den rette Et fast team af glade og engagerede medarbejdere En glad, engageret og livlig arbejdsplads på en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser Ansøgning og kontakt: Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. Send derfor din ansøgning med billede og CV hurtigst muligt til: info@borbjergmill.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mark Harpøth på tlf.: 45 97 46 10 10 eller e-mail: info@borbjergmill.dk

Vi søger en erfaren køkkenmedarbejder med godt kendskab til større selskaber.

Om du er kok, køkkenassistent, ernæringsassistent, smørrebrødsjomfru eller lignende er ikke det afgørende – det er din erfaring med madlavning til større selskaber, der tæller.

Jobbet

Dine arbejdstider vil være skiftende, så det vil både være dag, aften og weekend, og din arbejdstid vil være mellem 20-25 timer – det aftaler vi, som det passer for dig.

Dine personlige og faglige kompetencer:

 • Erfaring med madlavning til større selskaber
 • Ansvarsbevidst
 • Fleksibel og klar på en travl hverdag
 • Har glimt i øjet og et godt humør
 • God til at bevare overblikket
 • Arbejdsom, ansvarsfuld og glad for dit fag

Vi tilbyder til gengæld:

 • Løn efter aftale ifølge gældende overenskomst
 • Fast ansættelse for den rette
 • Et fast team af glade og engagerede medarbejdere
 • En glad, engageret og livlig arbejdsplads på en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser
 •  

Ansøgning og kontakt:

Opstart hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. Send derfor din ansøgning med billede og CV hurtigst muligt til: info@borbjergmill.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mark Harpøth

på tlf.: + 45 97 46 10 10 eller e-mail: info@borbjergmill.dk

BORBJERG MØLLE KRO APSHolstebro2019-08-27T00:00:002019-10-18T00:00:00
330081831Rasses Skovpølser søger KøkkenmedhjælperRobot Rasses Skovpølser er en moderne Gastro Grill beliggende i Skanderborg Skov.Vi er en restaurant i rivende udvikling både i og ude af huset, og har derfor brug for en køkkenmedhjælper, som brænder for faget. Vi søger en køkkenmedhjælper til at indgå i vores team med tiltrædelse hurtigst muligt Din profil : Du har køkkenerfaring fra tidligere jobs Du er ikke bange for at tage fat og er i fysisk god form Du går op i smag, udseende og kvalitet af maden Du er produktiv og har et godt overblik er vant til at have mange bolde i luften Du kan lide at have travlt Du har erfaring med kundebetjening og kan godt lide den personlige kontakt til gæsterne Du er en team-player og udadvendt Du prioriterer hygiejne, orden, egenkontrol, og det er naturlig del af din hverdag Du forstår og taler dansk, da kasseekspedition er en del af jobbeskrivelsen Din stilling: Kernen i dit arbejde vil være at stå for den daglige service i køkkenet på hos Rasses Skovpølser: Styring tilberedning af mad Åbning og lukning Indkøb samt kontrol af varer Oplæring af nye medarbejdere Rengøring og fastholdelse af Elite Smiley gennem en god egenkontrol Du er vores ansigt udadtil, og servicering af gæster herunder kassebetjening er en stor del af jobbet. Vi tilbyder dig et udfordrende job og et arbejdsklima præget af entusiasme, nysgerrighed og en stærk faglighed. ?Vi lægger vægt på at give vores medarbejdere gode vilkår og udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er en kombination af dag-, aften weekendvagter (fri hver 2. weekend). Der er tale om en deltids-fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Minimum 4. vagter pr. uge. Få et indtryk af Rasses på vores hjemmeside: www.rasses.dk Sådan søger du stillingen: Er du interesseret i stillingen, så send en ansøgning med relevante dokumenter (herunder straffeattest) samt vel lignende foto ?til hej@rasses.dk. Ansøgningsfrist er d. 25.09.2019 til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Hvis vi ikke har svaret på din henvendelse inden den 25.9.2019, så er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet.

Rasses Skovpølser er en moderne Gastro Grill beliggende i Skanderborg Skov.
Vi er en restaurant i rivende udvikling både i og ude af huset, og har derfor brug for en køkkenmedhjælper, som brænder for faget.

Vi søger en køkkenmedhjælper til at indgå i vores team med tiltrædelse hurtigst muligt

Din profil :

 • Du har køkkenerfaring fra tidligere jobs
 • Du er ikke bange for at tage fat og er i fysisk god form
 • Du går op i smag, udseende og kvalitet af maden
 • Du er produktiv og har et godt overblik; er vant til at have mange bolde i luften
 • Du kan lide at have travlt
 • Du har erfaring med kundebetjening og kan godt lide den personlige kontakt til gæsterne
 • Du er en team-player og udadvendt
 • Du prioriterer hygiejne, orden, egenkontrol, og det er naturlig del af din hverdag
 • Du forstår og taler dansk, da kasseekspedition er en del af jobbeskrivelsen

Din stilling:

Kernen i dit arbejde vil være at stå for den daglige service i køkkenet på hos Rasses Skovpølser:

 • Styring & tilberedning af mad
 • Åbning og lukning
 • Indkøb samt kontrol af varer
 • Oplæring af nye medarbejdere
 • Rengøring og fastholdelse af Elite Smiley gennem en god egenkontrol
 • Du er vores ansigt udadtil, og servicering af gæster herunder kassebetjening er en stor del af jobbet.

Vi tilbyder dig et udfordrende job og et arbejdsklima præget af entusiasme, nysgerrighed og en stærk faglighed. ?Vi lægger vægt på at give vores medarbejdere gode vilkår og udviklingsmuligheder.

Arbejdstiden er en kombination af dag-, aften & weekendvagter (fri hver 2. weekend). Der er tale om en deltids-fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Minimum 4. vagter pr. uge.

Få et indtryk af Rasses på vores hjemmeside: www.rasses.dk

Sådan søger du stillingen:

Er du interesseret i stillingen, så send en ansøgning med relevante dokumenter (herunder straffeattest) samt vel lignende foto ?til hej@rasses.dk.

Ansøgningsfrist er d. 25.09.2019 til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Hvis vi ikke har svaret på din henvendelse inden den 25.9.2019, så er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet.

Skammeritz & GræmSkanderborg2019-09-02T00:00:002019-09-25T00:00:00
330081853køkkenmedhjælperRobot Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan lave spændende Italienske menuer. Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress. Du har ordenssans, da tiden mellem tilberedning af menuer til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm. Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. alkohold. Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend. Erfaring med servering er ikke et krav. Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere. Send din ansøgning på mail - VEDH FT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO. Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side. Din ansøgning vil dog blive gemt. KUN ANSØGNING VIA MAIL.

Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers.

Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet

for at servere den højeste kvalitet mad.

Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza.

Vi søger personer som er glade og smilende,

der kan lave spændende Italienske menuer.

Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne

håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress.

Du har ordenssans, da tiden mellem tilberedning af menuer

til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. alkohold.

Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend.

Erfaring med servering er ikke et krav.

Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere.

Send din ansøgning på mail - VEDHÆFT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO.

Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side.

Din ansøgning vil dog blive gemt.

KUN ANSØGNING VIA MAIL.

 

CAFE TOSCANA Randers ApSRanders C2019-09-02T00:00:002019-10-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fredagsarbejde i kantine

Work4all ApS

Silkeborg
For en virksomhed i Silkeborg, søger vi en medarbejder til at hjælpe i virksomhedens kantine. Der er tale om en fast stilling til arbejde hver fredag. Arbejdsdagen starter kl. 07.00 og foregår som følger: - sørge for morgenmad fra kl. 8.30-10.00 for...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:10. oktober 2019

Restaurant Flammen Randers søger udskærer

Thorsgade 25, Randers

Randers C
Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Randers? Så søger vi en energisk og serviceminded udskærer. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded...
Indrykket:10. august 2019
Udløbsdato:29. september 2019

Køkkenvant medarbejder søges til Borbjerg Mølle Kro

BORBJERG MØLLE KRO APS

Holstebro
Vi søger en erfaren køkkenmedarbejder med godt kendskab til større selskaber. Om du er kok, køkkenassistent, ernæringsassistent, smørrebrødsjomfru eller lignende er ikke det afgørende det er din erfaring med madlavning til større selskaber, der tæll...
Indrykket:27. august 2019
Udløbsdato:18. oktober 2019

Rasses Skovpølser søger Køkkenmedhjælper

Skammeritz & Græm

Skanderborg
Rasses Skovpølser er en moderne Gastro Grill beliggende i Skanderborg Skov.Vi er en restaurant i rivende udvikling både i og ude af huset, og har derfor brug for en køkkenmedhjælper, som brænder for faget. Vi søger en køkkenmedhjælper til at indgå i...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:25. september 2019

køkkenmedhjælper

CAFE TOSCANA Randers ApS

Randers C
Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan ...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:24. oktober 2019