Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Cater/smørrebrødsassistent 35 timer om ugen til Eurest kantinen på Arla Foods i Slagelse.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en Cater til vores Eurest kantine hos Arla foods i Slagelse. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 100 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.
  • Egenkontrol og lettere pc indtastning

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, Cater eller Køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at lave en farve og smagsrig varm ret/salatbar og er god til det, samt pyntning af smørrebrød. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du arbejder primært dagvagter og et par enkelte nattevagter over 8 uger. Du har erfaring med natarbejde, er fleksibel og har godt kendskab til pc. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et godt humør og er villig til at lære nyt.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods

Karolinevej 1, 4200 Slagelse

Arbejdstider
Primært dagvagter fra 6-14, 7-14 og enkelte nattevagter fra 22.30-06 i et 8 ugers rul. Ved ferie dækker vi for hinanden på tværs af dag og nat.

Din arbejdstid udgør i gennemsnit 35 timer om ugen.

Tiltrædelse 1. april 2020 eller efter aftale.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Conni Okoye på +45 2368 8791. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 15. februar 2020, men send din ansøgning allerede nu da vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter når vi har den rette kandidat.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330157478Phoenix-7d9fb4a312020-01-15T00:00:00Kok/Cater/smørrebrødsassistent 35 timer om ugen til Eurest kantinen på Arla Foods i Slagelse.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en Cater til vores Eurest kantine hos Arla foods i Slagelse. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 100 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.
  • Egenkontrol og lettere pc indtastning

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, Cater eller Køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at lave en farve og smagsrig varm ret/salatbar og er god til det, samt pyntning af smørrebrød. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du arbejder primært dagvagter og et par enkelte nattevagter over 8 uger. Du har erfaring med natarbejde, er fleksibel og har godt kendskab til pc. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et godt humør og er villig til at lære nyt.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods

Karolinevej 1, 4200 Slagelse

Arbejdstider
Primært dagvagter fra 6-14, 7-14 og enkelte nattevagter fra 22.30-06 i et 8 ugers rul. Ved ferie dækker vi for hinanden på tværs af dag og nat.

Din arbejdstid udgør i gennemsnit 35 timer om ugen.

Tiltrædelse 1. april 2020 eller efter aftale.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Conni Okoye på +45 2368 8791. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 15. februar 2020, men send din ansøgning allerede nu da vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter når vi har den rette kandidat.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

2020-02-16T00:51:31.943 Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en Cater til vores Eurest kantine hos Arla foods i Slagelse. Vores team består af 6 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 100 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Egenkontrol og lettere pc indtastning Vores forventninger til dig Du er udlært kok, Cater eller Køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at lave en farve og smagsrig varm ret salatbar og er god til det, samt pyntning af smørrebrød. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du arbejder primært dagvagter og et par enkelte nattevagter over 8 uger. Du har erfaring med natarbejde, er fleksibel og har godt kendskab til pc. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et godt humør og er villig til at lære nyt. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos Arla Foods Karolinevej 1, 4200 Slagelse Arbejdstider Primært dagvagter fra 6-14, 7-14 og enkelte nattevagter fra 22.30-06 i et 8 ugers rul. Ved ferie dækker vi for hinanden på tværs af dag og nat. Din arbejdstid udgør i gennemsnit 35 timer om ugen. Tiltrædelse 1. april 2020 eller efter aftale. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Conni Okoye på 45 2368 8791. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 15. februar 2020, men send din ansøgning allerede nu da vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter når vi har den rette kandidat. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.11Jobnet7d9fb4a3100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-15T00:00:000000https://compass-group.dk/job-og-karriere/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3692144Rued Langgaards Vej 8 København S Compass Group11Rued Langgaards Vej 82300København SDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent10000884320JobNet5099013509901310013-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d9fb4a3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d9fb4a3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d9fb4a3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7d9fb4a3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKok/Cater/smørrebrødsassistent 35 timer om ugen til Eurest kantinen på Arla Foods i Slagelse.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363935432Conninoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330184147Kok til personalerestaurant hos Aalborg PortlandRobot Er du kok eller cater, og vild med at forkæle gæsterne med lækker mad? Vil du indtage en central rolle i mange menneskers hverdag? Så er du måske vores nye kollega i Eurest personalerestauranten på Aalborg Portland Vi søger en dygtig kokeller cater, som er en teamplayer, men også kan og vil arbejde selvstændigt med sine faste daglige områder i vores personalerestaurant, hvor vi dagligt laver mad til ca. 200 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Egenkontrol og lettere administrative opgaver Hvem er du og hvad står du for? Udover dine kollegaer i kantine-teamet, som består af 4 faste medarbejdere samt aften- og weekendmedarbejdere, så kommer du til at arbejde sammen med 20 af Aalborgs bedste kollegaer i et Facility Management team, der tæller både rengøring, handymænd, reception og portvagter. Du skal være mødestabil, udadvendt og have godt humør, da stillingen indebærer daglig kontakt med mange forskellige brugere. Du skal kunne lide at yde service på højt niveau og arbejde i et miljø, hvor kunden er i fokus hver dag. Vi forventer at du: Er udlært kok cater kantineassistent og har erfaring fra lignende job. Har lyst og evner til både den varme og kolde buffet samt salatbar Er selvkørende og kan planlægge din dag selvstændigt ud fra de opgaver du skal løse, samtidig med du hjælper dine kollegaer, hvor der er behov Har passion for kvalitet Er kreativ og prøver gerne nye id er af, gerne med fokus på miljø og bæredygtighed. 37 timer ugentlig i skiftende vagter i tidsrummet 05.30 16.00 mandag til fredag, Søg jobbet Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte køkkenchef Ulla Sloth ulla.sloth@eurest.dk, eller contract manager Lone Winther lone.winther@eurest-services.dk. Tiltrædelse 1. april eller efter aftale. Eurest Services er markedsledende inden for Facility Services og levere en bred vifte af innovative løsninger lige fra rengøring og kantinedrift til teknisk vedligehold af bygninger. Der er derfor tale om en virksomhed med en spændende bredde, som oplever høje vækstrater. Læs mere på www.compass-group.dk

Er du kok eller cater, og vild med at forkæle gæsterne med lækker mad? Vil du indtage en central rolle i mange menneskers hverdag?

Så er du måske vores nye kollega i Eurest personalerestauranten på Aalborg Portland

Vi søger en dygtig kokeller cater, som er en teamplayer, men også kan og vil arbejde selvstændigt med sine faste daglige områder i vores personalerestaurant, hvor vi dagligt laver mad til ca. 200 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.
  • Egenkontrol og lettere administrative opgaver

Hvem er du og hvad står du for?

Udover dine kollegaer i kantine-teamet, som består af 4 faste medarbejdere samt aften- og weekendmedarbejdere, så kommer du til at arbejde sammen med 20 af Aalborgs bedste kollegaer i et Facility Management team, der tæller både rengøring, handymænd, reception og portvagter.

Du skal være mødestabil, udadvendt og have godt humør, da stillingen indebærer daglig kontakt med mange forskellige brugere. Du skal kunne lide at yde service på højt niveau og arbejde i et miljø, hvor kunden er i fokus hver dag.

Vi forventer at du:

  • Er udlært kok/cater/kantineassistent og har erfaring fra lignende job.
  • Har lyst og evner til både den varme og kolde buffet samt salatbar
  • Er selvkørende og kan planlægge din dag selvstændigt ud fra de opgaver du skal løse, samtidig med du hjælper dine kollegaer, hvor der er behov
  • Har passion for kvalitet
  • Er kreativ og prøver gerne nye idéer af, gerne med fokus på miljø og bæredygtighed.

37 timer ugentlig i skiftende vagter i tidsrummet 05.30 – 16.00 mandag til fredag,

Søg jobbet

Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte køkkenchef Ulla Sloth ulla.sloth@eurest.dk, eller contract manager Lone Winther lone.winther@eurest-services.dk.

Tiltrædelse 1. april eller efter aftale.

Eurest Services er markedsledende inden for Facility Services og levere en bred vifte af innovative løsninger lige fra rengøring og kantinedrift til teknisk vedligehold af bygninger. Der er derfor tale om en virksomhed med en spændende bredde, som oplever høje vækstrater. Læs mere på www.compass-group.dk

Compass Group Danmark A/SKøbenhavn S2020-02-19T00:00:002020-04-06T00:00:00
330183051Kok til dansk perle - med udsigt over øresund og søde kollegaer! ( Helårsstilling )Robot Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling ) Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten! Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flotteste udsigt over øresund, den nye skibakke samt tæt på 1000 sejlskibe. Vi er et team bestående af 5 kokke som deler vagtplanen ( I alt i firmaet er vi 27 kokke ), vi arbejder som udgangspunkt 5-2, men tager selvfølgelig højde for hinandens ønsker. Vores køkken tager udgangspunkt i klassiske danske køkken dog med udstikkere som moules frittes, pil selv rejer mm.. Nogle af vores stikord på arbejde er Glæde, Orden, gensidigrespekt, Humor! Vi har åbent året rundt, fra morgen til aften - så arbejdstiderne vil være både morgen og aften. Om du er uddannet eller ej er ikke så vigtigt - så længe du har færdighederne i orden! Vi giver løn efter kvalifikationer :) for mere info om vores restaurant, kan du se vores hjemmeside www.restaurantlynetten.dk For meget mere info og en uforpligtende snak - KONTAKT MIG, Kasper, 60174832 Lidt om os ouloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten to restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev to til tre Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste Anders Vang Kasper Nielsen

Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling )

 

Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten!

Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flotteste udsigt over øresund, den nye skibakke samt tæt på 1000 sejlskibe.

Vi er et team bestående af 5 kokke som deler vagtplanen ( I alt i firmaet er vi 27 kokke ), vi arbejder som udgangspunkt 5-2, men tager selvfølgelig højde for hinandens ønsker.

Vores køkken tager udgangspunkt i klassiske danske køkken dog med udstikkere som moules frittes, pil selv rejer mm.. 

Nogle af vores stikord på arbejde er; Glæde, Orden, gensidigrespekt, Humor!

Vi har åbent året rundt, fra morgen til aften - så arbejdstiderne vil være både morgen og aften.

 

Om du er uddannet eller ej er ikke så vigtigt - så længe du har færdighederne i orden! 

Vi giver løn efter kvalifikationer :)

 

for mere info om vores restaurant, kan du se vores hjemmeside www.restaurantlynetten.dk

 

For meget mere info og en uforpligtende snak - KONTAKT MIG, Kasper, 60174832

 

Lidt om os;

 

ouloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

– Anders Vang & Kasper Nielsen

 

 

Restaurant LynettenKøbenhavn K2020-02-18T00:00:002020-03-19T00:00:00
330183048Kok til dagsarbejdeRobot Faglært eller ufaglært kok søges til dagsarbejde. Vi er en mindre kæde bestående af 4 restauranter og en kaffebar - igennem de sidste 5 år har vi leveret fast til flere botilbud i københavns kommune og vi har udviget antallet af bocentre, dette gør at vi har valgt at samle vores produktion et sted.. og her til mangler vi en kok :) Du skal møde kl 8 eller 9.. så skal du producere 2 forskellige retter ( til samlet set 150 personer ) - dette skal pakkes og være klart kl 16 i varmekasser. Ligeledes skal der dagligt laves en god og fyldig salat som også skal pakkes. Du vil kunne opleve at sku arbejde en weekend i ny eller næ.. ligesom det ville være rart hvis du havde kørekort. Vi forventer du sætter en ære i det du laver, er meget stabil samt er smilende og glad. Løn efter kvalifikationer. Der er tiltrædelse med det samme da vi allerede har startet leveringerne op. VI ser frem til at høre fra dig.

Faglært eller ufaglært kok søges til dagsarbejde.

Vi er en mindre kæde bestående af 4 restauranter og en kaffebar - igennem de sidste 5 år har vi leveret fast til flere botilbud i københavns kommune og vi har udviget antallet af bocentre, dette gør at vi har valgt at samle vores produktion et sted.. og her til mangler vi en kok :)

Du skal møde kl 8 eller 9.. så skal du producere 2 forskellige retter ( til samlet set 150 personer ) - dette skal pakkes og være klart kl 16 i varmekasser. Ligeledes skal der dagligt laves en god og fyldig salat som også skal pakkes.

Du vil kunne opleve at sku arbejde en weekend i ny eller næ.. ligesom det ville være rart hvis du havde kørekort.

Vi forventer du sætter en ære i det du laver, er meget stabil samt er smilende og glad.

Løn efter kvalifikationer.

 

Der er tiltrædelse med det samme da vi allerede har startet leveringerne op.

 

VI ser frem til at høre fra dig.

COULOIR ApSKøbenhavn S2020-02-18T00:00:002020-03-19T00:00:00
330182064Kok til personalerestaurant hos FLSmidthRobot Om jobbet og din nye arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer lokale og i sæson, til vores kantine hos FLSmidth i Valby. Vores team består af 11 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 650 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at Menuplanlægning og e-smiley Det varme og kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol Bidrage med at sikre mersalg af varer udover maden Du deltager i APV arbejde og rengøring. Hvem er du og havd står du for? Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse og fokus på sund og bæredygtig mad. Vi har stort fokus på at udvikle veganske retter og optimal udnyttelse af råvarerne Du er udlært kok, Cater eller anden relevant uddannelse. Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, er iderig, tænker ud af boksen, faglig stærk og fremfor alt, en teamplayer. I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse. Arbjedssted og arbejdstid. Eurest Services kantine hos FLSmidth Ramsingsvej 5 2500 Valby Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til fredag kl 06.30 til 14:24. Søg jobbet Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jeanette Munksø på 45 3093 1544. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter.

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer – lokale og i sæson, til vores kantine hos FLSmidth i Valby. Vores team består af 11 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 650 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at

  • Menuplanlægning og e-smiley
  • Det varme og kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet
  • Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol
  • Bidrage med at sikre mersalg af varer udover maden
  • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Hvem er du og havd står du for?

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse og fokus på sund og bæredygtig mad. Vi har stort fokus på at udvikle veganske retter og optimal udnyttelse af råvarerne
Du er udlært kok, Cater eller anden relevant uddannelse. Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, er iderig, tænker ud af boksen, faglig stærk og fremfor alt, en teamplayer. I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse.

Arbjedssted og arbejdstid.

Eurest Services kantine hos FLSmidth
Ramsingsvej 5
2500 Valby

Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til fredag kl 06.30 til 14:24.

Søg jobbet

Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jeanette Munksø på +45 3093 1544.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter.

Compass Group Danmark A/SKøbenhavn S2020-02-18T00:00:002020-04-06T00:00:00
330172422Sushi kok - Sushi Chef Karma Sushi KøbenhavnRobot DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF Karma Sushi søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon. ABOUT THE POSITION Vi søger kokke, der har erfaring med, hvordan et køkken fungerer. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi. Forventninger til ansøgeren You should identify your self with being: Du har køkkenfærdigheder Kitchen skills Du er imødekommende Open minded Du er lærenem Fast to learn Du er fleksibel Flexible Du er tålmodig Patient Du har overblik Overview ABOUT THE CANDIDAT Det forlanges at du It is expected that you are: Er fleksibel og stabil Flexible and stable Kan løse opgaver på egen hånd Pro-active Er kvalitetsbevist i dit arbejde, men kan løse opgaver effektivt i stressede situationer Knows how to work fast, maintaining the quality Har sprogfærdigheder på engelsk Skilled in English Kan arbejde om aftenen og i weekenden Work in the night time and in the weekends. WORK TIME I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK/ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF

Karma Sushi  søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt.

Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon.

ABOUT THE POSITION

Vi søger kokke, der har erfaring med, hvordan et køkken fungerer. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med sushi. 

We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi.

Forventninger til ansøgeren/ You should identify your self with being:

  • Du har køkkenfærdigheder / Kitchen skills
  • Du er imødekommende / Open minded
  • Du er lærenem / Fast to learn
  • Du er fleksibel / Flexible 
  • Du er tålmodig / Patient 
  • Du har overblik / Overview

ABOUT THE CANDIDAT

Det forlanges at du/ It is expected that you are:

  • Er fleksibel og stabil/ Flexible and stable  
  • Kan løse opgaver på egen hånd/ Pro-active 
  • Er kvalitetsbevist i dit arbejde, men kan løse opgaver effektivt i stressede situationer/ Knows how to work fast, maintaining the quality
  • Har sprogfærdigheder på engelsk/ Skilled in English
  • Kan arbejde om aftenen og i weekenden/ Work in the night time and in the weekends. 

WORK TIME

I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne.

Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

 

Karma Sushi NyhavnKøbenhavn K2020-02-05T00:00:002020-03-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til personalerestaurant hos Aalborg Portland

Compass Group Danmark A/S

København S
Er du kok eller cater, og vild med at forkæle gæsterne med lækker mad? Vil du indtage en central rolle i mange menneskers hverdag? Så er du måske vores nye kollega i Eurest personalerestauranten på Aalborg Portland Vi søger en dygtig kokeller cater,...
Indrykket:19. februar 2020

Kok til dansk perle - med udsigt over øresund og søde kollegaer! ( Helårsstilling )

Restaurant Lynetten

København K
Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling ) Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten! Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flot...
Indrykket:18. februar 2020

Kok til dagsarbejde

COULOIR ApS

København S
Faglært eller ufaglært kok søges til dagsarbejde. Vi er en mindre kæde bestående af 4 restauranter og en kaffebar - igennem de sidste 5 år har vi leveret fast til flere botilbud i københavns kommune og vi har udviget antallet af bocentre, dette gør ...
Indrykket:18. februar 2020

Kok til personalerestaurant hos FLSmidth

Compass Group Danmark A/S

København S
Om jobbet og din nye arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer lokale og i sæson, til vores kantine hos FLSmidth i Valby. Vores team består af 11 kollegaer, som dagligt laver mad ti...
Indrykket:18. februar 2020

Sushi kok - Sushi Chef Karma Sushi København

Karma Sushi Nyhavn

København K
DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF Karma Sushi søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon. ABOUT THE POSITION Vi søger kokke, der ...
Indrykket:5. februar 2020