Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Cater/Ufaglært kok med erfaring - Vejle

Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave god og lækker mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill? Så har du netop nu chancen for at blive en del af et køkkenteamet i Vejle, der sammen giver vores gæster gode smagsoplevelser. Vi leder efter en kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo og er engageret i sit arbejde.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er timebaseret med mulighed for fast ansættelse fra efteråret.

Vi ønsker opstart hurtigst muligt, efter aftale med den rette kandidat. Send os derfor gerne din ansøgning allerede i dag!

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330033626Phoenix-13262a1312019-06-03T00:00:00Kok/Cater/Ufaglært kok med erfaring - Vejle

Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave god og lækker mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill? Så har du netop nu chancen for at blive en del af et køkkenteamet i Vejle, der sammen giver vores gæster gode smagsoplevelser. Vi leder efter en kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo og er engageret i sit arbejde.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er timebaseret med mulighed for fast ansættelse fra efteråret.

Vi ønsker opstart hurtigst muligt, efter aftale med den rette kandidat. Send os derfor gerne din ansøgning allerede i dag!

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

2019-06-17T00:55:49.900 Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave god og lækker mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Så har du netop nu chancen for at blive en del af et køkkenteamet i Vejle, der sammen giver vores gæster gode smagsoplevelser. Vi leder efter en kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo og er engageret i sit arbejde. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Stillingen er timebaseret med mulighed for fast ansættelse fra efteråret. Vi ønsker opstart hurtigst muligt, efter aftale med den rette kandidat. Send os derfor gerne din ansøgning allerede i dag! Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.11jobnet13262a13100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-16T00:00:000000http://vejle.bowlnfun.dk/job?hr=show-job/444330EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3536781Bowl'n'Fun Vejle11Enghavevej 97100VejleDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent769282JobNet4997006499700610028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13262a13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=13262a13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13262a13&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13262a13&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgKok/Cater/Ufaglært kok med erfaring - Vejle12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361937994Thomasfoodmanager@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmark330088697Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!Robot Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver. Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel). At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt. At man er ansvarsbevist. Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere. At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne. Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri. _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

Søger ny kok der kan starte Snarest!

Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver.

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel).

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt.

At man er ansvarsbevist.

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere.

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

KORNING KRO A/SHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330088605kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)Robot Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com. In english. We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark. You are a trained chef or do have experience with making sushi. Working hours are 37 hours a week. Start up as soon as possible. Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant.

Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi.

Arbejdstid er på 37 timer om ugen.

Opstart hurtigst muligt.

Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

In english.

We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark.

You are a trained chef or do have experience with making sushi.

Working hours are 37 hours a week.

Start up as soon as possible.

Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

Sakura Sushibar ApSHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330091692Sushi kok til både fuldtid og deltids stillingerRobot Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest. Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer. Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan. Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad. Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk. Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel. Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805. For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com

Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest.

Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer.

Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan.

Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad.

Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk.

Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805.

For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com

Sushi Daily VejleVejle2019-09-18T00:00:002019-11-11T00:00:00
330092462Munkebjerg Hotel søger kokkeelevRobot Munkebjerg Hotel søger dygtig og engageret elev til spændende og udfordrende elevstilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Som kokkeelev skal du have lyst til at arbejde i vores køkken, hvor vi laver mad til både konferencegæster og private selskaber, og hvor du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger. Vi tilbereder selv alle vores råvarer fra bunden, så vi forventer, du brænder for faget og for at give gæsterne den bedste oplevelse hver gang. Hvem er vi? Munkebjerg Hotel har en helt unik beliggenhed midt i bøgeskoven med en fantastisk udsigt over Vejle Fjord. Vi kan tilbyde vores gæster Jackpot Restauranten, Panorama Restauranten, Treetop Restauranten, Lobbybaren, Evergreen Bar, kasinoet, samt lokaler til konferencer og selskaber fra de helt små til de helt store. Munkebjerg Hotel har desuden oprettet et legat. Det er tilegnet hotellets sidsteårselever og går til opkvalificering af eleverne via et studieophold på 1-2 uger i udlandet som supplement til elevuddannelsen. Modtagere af legatet udvælges på baggrund af faglighed, personlighed, vedholdenhed og servicemindedhed. Hvem er du: Du er engageret i dit arbejde og kan lide at udfordre dig selv. Du har en passion for madlavning, er kvalitetsbevidst og ivrig efter at lære. Du er proaktiv og kan bevare overblikket også i meget travle perioder. Du er serviceminded, smilende og velsoigneret. Du er fleksibel, mødestabil og udadvendt. Du er teamplayer og prioriterer samarbejde højt. Du har lyst til at være en del af et fantastisk team. Vi tilbyder: Vi tilbyder ordnede forhold med stort fokus på medarbejdertrivsel, engagerede kolleger og høj faglighed med gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling med vagter placeret inden for tidsrammen kl. 6.30 til kl. 02.00. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Jesper Schytte eller souschef Kenneth Holm på tlf. 76428540. Hvis du mener, du har det, der skal til, så send din ansøgning med CV til jsh@munkebjerg.dk hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage den. Stillingsopslaget tages ned, så snart vi har den rette kandidat til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Munkebjerg Hotel søger dygtig og engageret elev til spændende og udfordrende elevstilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Som kokkeelev skal du have lyst til at arbejde i vores køkken, hvor vi laver mad til både konferencegæster og private selskaber, og hvor du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger.

Vi tilbereder selv alle vores råvarer fra bunden, så vi forventer, du brænder for faget og for at give gæsterne den bedste oplevelse hver gang.

 

Hvem er vi?

Munkebjerg Hotel har en helt unik beliggenhed midt i bøgeskoven med en fantastisk udsigt over Vejle Fjord. Vi kan tilbyde vores gæster Jackpot Restauranten, Panorama Restauranten, Treetop Restauranten, Lobbybaren, Evergreen Bar, kasinoet, samt lokaler til konferencer og selskaber – fra de helt små til de helt store.

Munkebjerg Hotel har desuden oprettet et legat. Det er tilegnet hotellets sidsteårselever og går til opkvalificering af eleverne via et studieophold på 1-2 uger i udlandet som supplement til elevuddannelsen. Modtagere af legatet udvælges på baggrund af faglighed, personlighed, vedholdenhed og servicemindedhed.

 

Hvem er du:

  • Du er engageret i dit arbejde og kan lide at udfordre dig selv.
  • Du har en passion for madlavning, er kvalitetsbevidst og ivrig efter at lære.
  • Du er proaktiv og kan bevare overblikket – også i meget travle perioder.
  • Du er serviceminded, smilende og velsoigneret.
  • Du er fleksibel, mødestabil og udadvendt.
  • Du er teamplayer og prioriterer samarbejde højt.
  • Du har lyst til at være en del af et fantastisk team.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder ordnede forhold med stort fokus på medarbejdertrivsel, engagerede kolleger og høj faglighed med gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling med vagter placeret inden for tidsrammen kl. 6.30 til kl. 02.00.

 

Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Jesper Schytte eller souschef Kenneth Holm på tlf. 76428540.

Hvis du mener, du har det, der skal til, så send din ansøgning med CV til jsh@munkebjerg.dk hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage den.

Stillingsopslaget tages ned, så snart vi har den rette kandidat til stillingen.

Tiltrædelse snarest muligt.

MUNKEBJERG HOTELVejle2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330098410Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)

Sakura Sushibar ApS

Horsens
Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

Sushi kok til både fuldtid og deltids stillinger

Sushi Daily Vejle

Vejle
Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest. Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den a...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Munkebjerg Hotel søger kokkeelev

MUNKEBJERG HOTEL

Vejle
Munkebjerg Hotel søger dygtig og engageret elev til spændende og udfordrende elevstilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Som kokkeelev skal du have lyst ...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019