Kok/chef til fransk bistro i lufthavnen

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi har fået luft under vingerne igen og søger derfor en dygtig kok/gastronom til Bistro Sommelier i CPH-lufthavn. Har du lyst til at sende rejsende fra hele verden godt afsted med god mad i maven og forrygende service, så kig med her.

Hvem er du:

  • Du sætter en ære i at levere et godt produkt
  • Du har krudt i måsen, så du har det godt med, at der sker noget
  • Du er ikke bleg for at tage ansvar og kan lide at arbejde selvstændigt
  • Du har svendebrev og erfaring med egenkontrol og a la carte
  • Du har en straffeattest uden bemærkninger
  • Du taler og forstår et nordisk sprog og engelsk

 

Vi tilbyder:

  • Arbejde med råvarer af høj kvalitet
  • En afvekslende hverdag med gæster fra hele verden
  • Sparring og teamwork med søde og sjove kollegaer
  • Ordnede forhold med overenskomst, pension og sundhedsforsikring
  • Varierende arbejdstider i helårs virksomhed
  • At blive en del af SSP, der er en international koncern med masser af udviklingsmuligheder

Når vi spørger dine kollegaer, om de vil anbefale andre at arbejde hos os siger de ja og fremhæver stemningen i teamet og de gode kollegaer, atmosfæren og den afveksling det giver at arbejde i lufthavnen samt de gode udviklingsmuligheder.

Bistro Sommelier:

Er en fransk inspireret bistro, der serverer mad af høj kvalitet og tilbyder et pusterum for vores gæster og ikke mindst et venligt smil og en hyggelig bemærkning. Vi har åbent hele året og serverer mad for et bredt udpluk af lufthavnens gæster

Hvem er SSP Danmark?

SSP Danmark er en del af Select Service Partners og har i knapt 60 år været eksperter i mad på farten. Hvert år besøges vores restauranter og lounger i lufthavnen af tusindvis af gæster fra ind og udland, der har brug for en god madoplevelse, hurtig service og et venligt smil.

Har du lyst til at arbejde sammen med os?
Så send din ansøgning og CV til køkkenchef Jon Mortensen jon.mortensen@ssp.dk. Vi tripper for at komme i gang igen, så vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollegaer.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte køkkenchef Jon Mortensen på jon.mortensen@ssp.dk eller telefon 4213 3235

 Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kok/chef til fransk bistro i lufthavnen

Vi har fået luft under vingerne igen og søger derfor en dygtig kok/gastronom til Bistro Sommelier i CPH-lufthavn. Har du lyst til at sende rejsende fra hele verden godt afsted med god mad i maven og forrygende service, så kig med her.

Hvem er du:

  • Du sætter en ære i at levere et godt produkt
  • Du har krudt i måsen, så du har det godt med, at der sker noget
  • Du er ikke bleg for at tage ansvar og kan lide at arbejde selvstændigt
  • Du har svendebrev og erfaring med egenkontrol og a la carte
  • Du har en straffeattest uden bemærkninger
  • Du taler og forstår et nordisk sprog og engelsk

 

Vi tilbyder:

  • Arbejde med råvarer af høj kvalitet
  • En afvekslende hverdag med gæster fra hele verden
  • Sparring og teamwork med søde og sjove kollegaer
  • Ordnede forhold med overenskomst, pension og sundhedsforsikring
  • Varierende arbejdstider i helårs virksomhed
  • At blive en del af SSP, der er en international koncern med masser af udviklingsmuligheder

Når vi spørger dine kollegaer, om de vil anbefale andre at arbejde hos os siger de ja og fremhæver stemningen i teamet og de gode kollegaer, atmosfæren og den afveksling det giver at arbejde i lufthavnen samt de gode udviklingsmuligheder.

Bistro Sommelier:

Er en fransk inspireret bistro, der serverer mad af høj kvalitet og tilbyder et pusterum for vores gæster og ikke mindst et venligt smil og en hyggelig bemærkning. Vi har åbent hele året og serverer mad for et bredt udpluk af lufthavnens gæster

Hvem er SSP Danmark?

SSP Danmark er en del af Select Service Partners og har i knapt 60 år været eksperter i mad på farten. Hvert år besøges vores restauranter og lounger i lufthavnen af tusindvis af gæster fra ind og udland, der har brug for en god madoplevelse, hurtig service og et venligt smil.

Har du lyst til at arbejde sammen med os?
Så send din ansøgning og CV til køkkenchef Jon Mortensen jon.mortensen@ssp.dk. Vi tripper for at komme i gang igen, så vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollegaer.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte køkkenchef Jon Mortensen på jon.mortensen@ssp.dk eller telefon 4213 3235

 Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.