Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke-elev


Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til kok.

Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb. Eller du har været ude og snuse lidt til a´la carten og kan ikke få det til at hænge sammen med din hverdag.

Dit arbejdssted vil være i Bagsværd og tiltrædelse er til 1. marts 2018

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du bliver kokkeelev i et moderne, spændende hus, hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til den daglige buffet, mødeservice, takeaway, receptioner, VIP middage etc.
  • Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne, men enkelte vagter om aftenen vil forekomme
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, bagning – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og café område: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os

  • Kort om dig...
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bunden
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

  • Sådan er din nye arbejdsplads

    I en af vores kundes nyere bygninger får du i køkkenet 7 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi arbejder hårdt på at skabe gode resultater, ser positivt på tingene og vægter medarbejdertrivsel meget højt.

    Vi laver frokost til ca. 400 gæster hver dag. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: 1 elev pr. 1. marts 2018

    Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk

    Ansøgningsfrist: Løbende



    Mere af samme slags?

    Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

    329742941Phoenix-aaecc96512018-01-18T04:17:43.233Kokke-elev
    Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til kok.

    Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb. Eller du har været ude og snuse lidt til a´la carten og kan ikke få det til at hænge sammen med din hverdag.

    Dit arbejdssted vil være i Bagsværd og tiltrædelse er til 1. marts 2018

    Sådan er Fazer

    Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

    Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

    Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

    Elev-jobbet…

    Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:
  • Du bliver kokkeelev i et moderne, spændende hus, hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til den daglige buffet, mødeservice, takeaway, receptioner, VIP middage etc.
  • Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne, men enkelte vagter om aftenen vil forekomme
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, bagning – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og café område: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os

  • Kort om dig...
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bunden
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

  • Sådan er din nye arbejdsplads

    I en af vores kundes nyere bygninger får du i køkkenet 7 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi arbejder hårdt på at skabe gode resultater, ser positivt på tingene og vægter medarbejdertrivsel meget højt.

    Vi laver frokost til ca. 400 gæster hver dag. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: 1 elev pr. 1. marts 2018

    Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk

    Ansøgningsfrist: Løbende


    2018-03-01T16:10:09.783 Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til kok. Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb. Eller du har været ude og snuse lidt til a´la carten og kan ikke få det til at hænge sammen med din hverdag. Dit arbejdssted vil være i Bagsværd og tiltrædelse er til 1. marts 2018 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Hjemmelavet er bare bedst det er lige dig Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Elev-jobbet… Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv: Du bliver kokkeelev i et moderne, spændende hus, hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til den daglige buffet, mødeservice, takeaway, receptioner, VIP middage etc.Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne, men enkelte vagter om aftenen vil forekommeDu får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, bagning kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bundenDu skal være med til at servicere ved vores buffeterOg så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og café område: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os Kort om dig... Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bundenDu er morgenfrisk og mødestabilDu er kreativ og har ja hatten påDu medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt Sådan er din nye arbejdsplads I en af vores kundes nyere bygninger får du i køkkenet 7 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi arbejder hårdt på at skabe gode resultater, ser positivt på tingene og vægter medarbejdertrivsel meget højt. Vi laver frokost til ca. 400 gæster hver dag. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1 elev pr. 1. marts 2018 Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk Ansøgningsfrist: Løbende11Jobnetaaecc965100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-14T00:00:000010http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/253840EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3079827Fazer Food Services AS11Skibhusvej 52A5000Odense CDKDanmark155.7552670012.45484800
    DKDanmarkDKDanmark
    8Fuldtid46Permanent510377JobNet47420911000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aaecc965https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=aaecc965https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aaecc965&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=aaecc965&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpg12008001Dansk3Læse/ tale15Elev & trainee18Hotel og restauration352348476importimport_aaecc965DKDanmarkDKDanmarkda-DK