Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke-elev


Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig til kok? Så søger vi en elev, der ønsker at uddanne sig inden for alle køkkenets partier. Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå igang med dit hovedforløb.

Dit arbejdssted vil være på Inge Lehmanns Gade i Århus C og opstart den 16. maj 2018.

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du skal arbejde på fuld tid i hverdagene fra kl. 07.00-15:00 - aftenarrangemeneter forekommer løbende
  • Som kokkeelev kommer du i 2 x 3 måneders a la carte træning som løber i månederne:Juni-Juli-August, dette er et must for at kunne gennemføre gastronomudannelsen, under denne a la carte træningsforløb indgår man i et team på en restaurant. I disse måneder er der aften/weekend arbejde.
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, deli/takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, konditori – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i alle køkkenerne: fx. menuplanlægning, beregninger, kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Du vil som elev hos Fazer deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation i en uge.

  • Kort om dig...
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerig
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er enerigisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet får du 14 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og herkomst. Vi laver frokost til ca. 650 gæster hver dag. Vi er et meget passioneret team med fokus på vores stolte håndværk samt gode sammenhold, med en lille smule portion jysk ydmyghed. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Pr. 16. maj 2018

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her