Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke-elev

Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig til kok? Så søger vi en elev, der ønsker at uddanne sig inden for alle køkkenets partier.

Dit arbejdssted vil være på Inge Lehmanns Gade i Århus C og opstart til 6. april 2020.

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du skal arbejde på fuld tid i hverdagene fra kl. 07.00-15.00 - aftenarrangementer forekommer løbende
  • For at gennenføre gastronomuddannelsen i specialet KOK skal du igennem a la carte træning. Måske har du allerede praktiktid fra en a la carte restaurant og du ønsker at færdiggøre din uddannelse i en personalekantine? Hvis ikke, så skal du som minimum udstationeres i 2 x 3 måneder. I et a la carte træningsforløb indgår man i et team på en restaurant. I disse måneder er der aften/weekend arbejde.
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, deli/takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, konditori – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i alle køkkenerne: fx. menuplanlægning, beregninger, kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Du vil som elev hos Fazer deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation i en uge. Der vil også være andre spændende events som Fazer Food Lab osv. som du som elev kan deltage i.

Kort om dig...

  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerig
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er enerigisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 15 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og herkomst. Vi laver frokost til ca. 650 gæster hver dag. Vi er et meget passioneret team med fokus på vores stolte håndværk samt gode sammenhold, med en lille smule portion jysk ydmyghed. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 6. april 2020

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330160058Phoenix-6715393f12020-01-17T00:00:00Kokke-elev

Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig til kok? Så søger vi en elev, der ønsker at uddanne sig inden for alle køkkenets partier.

Dit arbejdssted vil være på Inge Lehmanns Gade i Århus C og opstart til 6. april 2020.

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du skal arbejde på fuld tid i hverdagene fra kl. 07.00-15.00 - aftenarrangementer forekommer løbende
  • For at gennenføre gastronomuddannelsen i specialet KOK skal du igennem a la carte træning. Måske har du allerede praktiktid fra en a la carte restaurant og du ønsker at færdiggøre din uddannelse i en personalekantine? Hvis ikke, så skal du som minimum udstationeres i 2 x 3 måneder. I et a la carte træningsforløb indgår man i et team på en restaurant. I disse måneder er der aften/weekend arbejde.
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, deli/takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, konditori – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i alle køkkenerne: fx. menuplanlægning, beregninger, kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Du vil som elev hos Fazer deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation i en uge. Der vil også være andre spændende events som Fazer Food Lab osv. som du som elev kan deltage i.

Kort om dig...

  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerig
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er enerigisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 15 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og herkomst. Vi laver frokost til ca. 650 gæster hver dag. Vi er et meget passioneret team med fokus på vores stolte håndværk samt gode sammenhold, med en lille smule portion jysk ydmyghed. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 6. april 2020

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk

2020-02-17T19:50:47.990 Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig til kok? Så søger vi en elev, der ønsker at uddanne sig inden for alle køkkenets partier. Dit arbejdssted vil være på Inge Lehmanns Gade i Århus C og opstart til 6. april 2020. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Hjemmelavet er bare bedst det er lige dig Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Elev-jobbet… Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv: Du skal arbejde på fuld tid i hverdagene fra kl. 07.00-15.00 - aftenarrangementer forekommer løbende For at gennenføre gastronomuddannelsen i specialet KOK skal du igennem a la carte træning. Måske har du allerede praktiktid fra en a la carte restaurant og du ønsker at færdiggøre din uddannelse i en personalekantine? Hvis ikke, så skal du som minimum udstationeres i 2 x 3 måneder. I et a la carte træningsforløb indgår man i et team på en restaurant. I disse måneder er der aften weekend arbejde. Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, deli takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, konditori kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden Du skal være med til at servicere ved vores buffeter Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i alle køkkenerne: fx. menuplanlægning, beregninger, kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv. Du vil som elev hos Fazer deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation i en uge. Der vil også være andre spændende events som Fazer Food Lab osv. som du som elev kan deltage i. Kort om dig... Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerig Du er morgenfrisk og mødestabil Du er kreativ og har ja hatten på Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv. Du er enerigisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 15 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og herkomst. Vi laver frokost til ca. 650 gæster hver dag. Vi er et meget passioneret team med fokus på vores stolte håndværk samt gode sammenhold, med en lille smule portion jysk ydmyghed. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 6. april 2020 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk11Jobnet6715393f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-13T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/536010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3694030Fazer Food Services A/S11Skibhusvej 52A, 1.5000Odense CDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset10000887575JobNet5102202510220210017-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6715393fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6715393fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6715393f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6715393f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgKokke-elev12008001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration363950188Andreasnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK