Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke i København

Er du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012535Phoenix-75d7f3ac12019-05-29T00:00:00Kokke i København
Er du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

2019-06-10T00:51:19.710 Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaer En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet Medbestemmelse og ansvar God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.comdiningsix.brandero.com10Phoenix75d7f3ac101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-09T00:00:000000https://diningsix.brandero.com/job/kokke-i-koebenhavn-1327710331#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3514583DiningSix A/S11Nørregade 28 A1165København KDKDanmarkORS/75d7f3ac_logo.pngORS/Small/75d7f3ac_logo.png0job@diningsix.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent750214MwCareerSitePremium31805583-2407-4ed6-b2d6-ac5b8399762d2019052901126-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=75d7f3achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=75d7f3achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=75d7f3ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=75d7f3ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361576306Morten Pedersenjob@diningsix.dkDanmarkDanmark330033254Kok - Varmt PartiBasic MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad. Vi kan tilbyde:En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at:du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant du har passion og respekt for godt håndværk du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen. du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen. du taler og forstår dansk Ansøgning:Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: petersensfamiliehave.brandero.com
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad.

Vi kan tilbyde:
En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer at:
  • du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant
  • du har passion og respekt for godt håndværk
  • du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen.
  • du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel
  • du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød
  • du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres
  • du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen.
  • du taler og forstår dansk
Ansøgning:
Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto via knappen "Send ansøgning".

 

Se mere på vores ansøgersite: https://petersensfamiliehave.brandero.com

ORS/Small/07d5ff52_logo.pngFAMILIEHAVEN ApSFrederiksberg2019-05-28T15:06:03.8332019-07-01T00:00:00
330032065Kok søges / Chef WantedBasic Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores ansøgersite: https: indianacafe.brandero.com
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. 

Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender.



Se mere på vores ansøgersite: https://indianacafe.brandero.com

ORS/Small/3fa9a096_logo.pngIndiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-05-27T14:01:05.9302019-06-30T00:00:00
330043114Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsuddannet kok kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til, at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Ansættelsesforhold Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse 7. august 2019. Yderligere information Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen. Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019 Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker.

Vi forventer, at du

  • er restaurationsuddannet kok
  • kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden
  • har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn

Vi tilbyder

  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever
  • rum til, at dine ideer kan udfoldes
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider

Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.

Maden i vores Madskole er hovedsageligt vegetarisk og mindst 90% økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er 6-8 elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 7. august 2019.

Yderligere information
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.

Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. juni 2019
Ansættelsessamtaler mandag den 1. juli 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-06-13T17:02:59.7332019-06-28T00:00:00
330047646Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre ByBasic Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om digDu er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.Du arbejder struktureret, rent og målrettet.Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.Vi tilbyderHos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.Løn efter kvalifikationer.En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1 7-2019 eller hurtigst muligt. Kontakt os AnsøgHvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen Send ansøgning . Mere om AamannsVi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af:Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli.Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Se mere på vores ansøgersite: https: aamanns-1921.brandero.comOm arbejdspladsen
Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com

ORS/Small/5976faeb_logo.pngNHG CPH A/SKøbenhavn K2019-06-21T16:01:48.4072019-07-25T00:00:00
330022975Kitchen Assistant wanted for a noodle and dumpling concept at Broens Gadekøkken (The bridge Street Kitchen)Robot Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary. We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in production. If you think you would like to be a part of this exciting new project please send your application to dumpling@will-cph.dk

Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary.

We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in production. 

If you think you would like to be a part of this exciting new project please send your application to dumpling@will-cph.dk

 

WJS Holdings ApSKøbenhavn K2019-06-04T00:00:002019-07-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok - Varmt Parti

FAMILIEHAVEN ApS

Frederiksberg
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dan...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kok søges / Chef Wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores an...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsud...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By

NHG CPH A/S

København K
Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men ...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Kitchen Assistant wanted for a noodle and dumpling concept at Broens Gadekøkken (The bridge Street Kitchen)

WJS Holdings ApS

København K
Will at The Bridge is a street food concept be focused on the Chinese kitchen, predominently noodles and handmade dumplings. Experience in this area is of course favourable but not necesary. We are looking to offer around 20 hours a week. Mainly in ...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:7. juli 2019