Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke og Kokkelever søges

Kokke søges snarest muligt til Smag & Slægt koncernen

I anledningen af, at vi åbner vores femte restaurant i Smag & Slægt søger vi: kokke og kokkeelever til at blive en del af familien. Vi søger både til 8000 Aarhus og 5500 Middelfart. 

Smag & Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, ANKER, MAST og Marselisborg havnekro. Restauranterne er beliggende i Aarhus C og Midddelfart, og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk

Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. 
Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. 
Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet.

Hos Smag & Slægt tilbyder vi:
- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
- ordnede lønforhold efter kvalifikationer
- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø

Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen holdet ved Smag & Slægt


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329986001Phoenix-03f4518512019-03-28T00:00:00Kokke og Kokkelever søges

Kokke søges snarest muligt til Smag & Slægt koncernen

I anledningen af, at vi åbner vores femte restaurant i Smag & Slægt søger vi: kokke og kokkeelever til at blive en del af familien. Vi søger både til 8000 Aarhus og 5500 Middelfart. 

Smag & Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, ANKER, MAST og Marselisborg havnekro. Restauranterne er beliggende i Aarhus C og Midddelfart, og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk

Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. 
Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. 
Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet.

Hos Smag & Slægt tilbyder vi:
- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
- ordnede lønforhold efter kvalifikationer
- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø

Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen holdet ved Smag & Slægt

2019-05-24T00:51:09.590 Kokke søges snarest muligt til Smag Slægt koncernen I anledningen af, at vi åbner vores femte restaurant i Smag Slægt søger vi: kokke og kokkeelever til at blive en del af familien. Vi søger både til 8000 Aarhus og 5500 Middelfart. Smag Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, ANKER, MAST og Marselisborg havnekro. Restauranterne er beliggende i Aarhus C og Midddelfart, og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet. Hos Smag Slægt tilbyder vi:- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider- ordnede lønforhold efter kvalifikationer- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk Vi glæder os til at høre fra dig! Med venlig hilsen holdet ved Smag Slægt11jobnet03f45185100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-23T00:00:000000http://www.meresmag.dk/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3496280Restaurant Martino ApS11Marselisborg Havnevej 46B8000Aarhus CDKDanmark0
martin@meresmag.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent735318JobNet4966453496645310028-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=03f45185https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=03f45185https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=03f45185&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=03f45185&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgKokke og Kokkelever søges12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361204074Martin Schultzmartin@meresmag.dkDKDanmarkDKDanmark330151520Cater/kok søges til vores Grab'N Go kantine i HillerødRobot Du vil som cater kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning Produktion og håndtering af mødeforplejning Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef. Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: Efter aftale. Frist for indsendelse af ansøgning: 31 01 2020. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket Cater kok Hillerød . Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Du vil som cater/kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: Efter aftale. Frist for indsendelse af ansøgning: 31/01/2020.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Cater/kok Hillerød'. 

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSÅbyhøj2020-01-08T00:00:002020-01-31T00:00:00
330149836Dygtig kollega til afvikling af frokost i MIBPakhuseneRobot MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på? Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den daglige produktion og anretning af frokostordninger, sandwich, tapas og smørrebrød. Hvad forventer vi af dig? Du er udlært cater eller kok med erfaring fra kantine, produktionskøkken eller storkøkken. Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du har overblik og kan holde styr på dit parti også når der er travlt. Du har ordenssans og god hygiejne i køkkenet. Du er glad, smilende og har lyst til at indgå i teamet. Du er arbejdsom, loyal og kan lide at have mange bolde i luften. Du er omstillingsparat og klar på nye udfordringer. Arbejdsopgaver: Opbakning og produktion Afviklingen af den daglige frokostordning ud af huset Tænke logisk i og omkring afvikling og pakning Klargøring til specialarrangementer Deltage i den daglige rengøring, egenkontrol samt uddannelse af elever Hvad kan vi tilbyde? En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø En kreativ arbejdsplads med plads til udvikling Arbejdstider fra mandag til fredag i tidsrummet ca. kl. 06.00 - 15.00 Løn efter kvalifikationer Pensionsordning Vil du vide mere? Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef Anders Brøgger anders@mibpakhusene.dk, senest 20. januar 2020. MIB PAKHUSENE er en del af MARTIN IB A S et gastronomisk univers

 

MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø

Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på?

Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den daglige produktion og anretning af frokostordninger, sandwich, tapas og smørrebrød.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er udlært cater eller kok med erfaring fra kantine, produktionskøkken eller storkøkken.
  • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
  • Du har overblik og kan holde styr på dit parti – også når der er travlt.
  • Du har ordenssans og god hygiejne i køkkenet.
  • Du er glad, smilende og har lyst til at indgå i teamet.
  • Du er arbejdsom, loyal og kan lide at have mange bolde i luften.
  • Du er omstillingsparat og klar på nye udfordringer. 

Arbejdsopgaver:

  • Opbakning og produktion
  • Afviklingen af den daglige frokostordning ud af huset
  • Tænke logisk i og omkring afvikling og pakning
  • Klargøring til specialarrangementer
  • Deltage i den daglige rengøring, egenkontrol samt uddannelse af elever

 

 

 

Hvad kan vi tilbyde?

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø
  • En kreativ arbejdsplads med plads til udvikling
  • Arbejdstider fra mandag til fredag i tidsrummet ca. kl. 06.00 - 15.00
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning

Vil du vide mere? Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef Anders Brøgger – anders@mibpakhusene.dk, senest 20. januar 2020.

MIB PAKHUSENE er en del af MARTIN IB A/S – et gastronomisk univers

MIBpakhusene ApSAarhus C2020-01-06T00:00:002020-02-23T00:00:00
330143391Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du uddannet kok og har du nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være med kok i vores personalekantine i Aarhus N. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid fra kl. 7-15 eller 6-14 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver og planlægning af menuer inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har en bred erfaring fra forskellige køkkener Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver i køkkenet, herunder bagning, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol, lageroptælling, almindelig daglig rengøring og mødeforplejning Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 10 kolleger. Sammen skal I dagligt servicere ca. 400 spisende gæster. I kommer til at hjælpe hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, gæsterne og for hinanden. I Fazer Food Services lægger vi vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenerne. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk

Er du uddannet kok og har du nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være med kok i vores personalekantine i Aarhus N.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid fra kl. 7-15 eller 6-14
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver og planlægning af menuer inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har en bred erfaring fra forskellige køkkener
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver i køkkenet, herunder bagning, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol, lageroptælling, almindelig daglig rengøring og mødeforplejning
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 10 kolleger. Sammen skal I dagligt servicere ca. 400 spisende gæster. I kommer til at hjælpe hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, gæsterne og for hinanden. I Fazer Food Services lægger vi vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenerne.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk

Fazer Food Services A/SAarhus N2019-12-17T00:00:002020-02-11T00:00:00
330156591Kok til MIBpakhuseneRobot Er du vores nye kok i MIBPAKHUSENE på AARHUS Ø? Brænder du for det gastronomiske univers og udviklingen heraf med særligt fokus på det kreative og innovative? Vi sørger en udlært kok, der kan bidrage med: Klargøring og afvikling til de enkelte menuer til fester, event, arrangementer i og ud af huset. Du skal ligeledes deltage i menuplanlægning, egenkontrol, kvalitetskontrol og uddannelse af elever. Hvad forventer vi af dig? - Du er glad, smilende og kan lide at have mange bolde i luften. - Du er nysgerrig, kreativ og yder en god service overfor gæsten. - Du er arbejdsom, loyal og har lyst til at indgå i samarbejder med flere aktører. - Du har er udlært kok og har stor faglig erfaring fra andre køkkener. - Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar. - Du har særlig sans for god orden og hygiejne i køkkenet. - Du er omstillingsparat, fleksibel og klar på nye udfordringer. Arbejdsopgaver: Opbakning og daglig produktion af mad med i den nordiske stil, dog med inspiration fra hele verden Sparring og samarbejde med souschef og køkkenchef Afviklingen af events og fester i og ud af huset fra MIBpakhusene Udvikling af koncept og retter i samarbejde med MIB Hvad kan vi tilbyde? - At blive respekteret samt udfordret og få stillet krav - Af få en god løn efter kvalifikation og pensionsordning - At blive en del af en stor og kreativ virksomhed med plads til udvikling, samt sikker fremtid - At vi arbejde med gode og spændene råvarer i sæson- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø. Er du interesseret? Har du spørgsmål til stillingen hos MIBPAKHUSENE på Mariane Thomsens Gade 1 på Aarhus Ø, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Simona Daskute på 24619568 Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef på mail simona@mibpakhusene.dk senest 14. feb 2020. MIBPAKHUSENE er en del af MARTIN IB A S et gastronomisk univers Vi glæder os til at høre fra dig

Er du vores nye kok i MIBPAKHUSENE på AARHUS Ø?

Brænder du for det gastronomiske univers og udviklingen heraf med særligt fokus på det kreative og innovative? Vi sørger en udlært kok, der kan bidrage med:

Klargøring og afvikling til de enkelte menuer til fester, event, arrangementer i og ud af huset.

Du skal ligeledes deltage i menuplanlægning, egenkontrol, kvalitetskontrol og uddannelse af elever.

Hvad forventer vi af dig?

- Du er glad, smilende og kan lide at have mange bolde i luften.

- Du er nysgerrig, kreativ og yder en god service overfor gæsten.

- Du er arbejdsom, loyal og har lyst til at indgå i samarbejder med flere aktører.

- Du har er udlært kok og har stor faglig erfaring fra andre køkkener.

- Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar. 

- Du har særlig sans for god orden og hygiejne i køkkenet. 

- Du er omstillingsparat, fleksibel og klar på nye udfordringer. 

Arbejdsopgaver: 

  • Opbakning og daglig produktion af mad med i den nordiske stil, dog med inspiration fra hele verden
  • Sparring og samarbejde med souschef og køkkenchef
  • Afviklingen af events og fester i og ud af huset fra MIBpakhusene
  • Udvikling af koncept og retter i samarbejde med MIB

Hvad kan vi tilbyde?

- At blive respekteret samt udfordret og få stillet krav

- Af få en god løn efter kvalifikation og pensionsordning 

- At blive en del af en stor og kreativ virksomhed med plads til udvikling, samt sikker fremtid

- At vi arbejde med gode og spændene råvarer i sæson

- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø. 

 

 

 

Er du interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen hos MIBPAKHUSENE på Mariane Thomsens Gade 1 på Aarhus Ø, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Simona Daskute på 24619568

Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef på mail; simona@mibpakhusene.dk senest 14. feb 2020.

MIBPAKHUSENE er en del af MARTIN IB A/S – et gastronomisk univers

Vi glæder os til at høre fra dig

MIBpakhusene ApSAarhus C2020-01-14T00:00:002020-02-15T00:00:00
330158536Sushikok søgesRobot Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt. Stillingen kan både være på fuldtid eller deltid. Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf. Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com Tlf : 28834151

Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt.

Stillingen kan både være på fuldtid eller deltid.

Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup

Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf.

Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com

Tlf : 28834151

Unagi Sushibar ApSHinnerup2020-01-16T00:00:002020-03-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Cater/kok søges til vores Grab'N Go kantine i Hillerød

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Du vil som cater kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning ...
Indrykket:8. januar 2020

Dygtig kollega til afvikling af frokost i MIBPakhusene

MIBpakhusene ApS

Aarhus C
MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på? Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den dag...
Indrykket:6. januar 2020

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Aarhus N
Er du uddannet kok og har du nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til...
Indrykket:17. december 2019

Kok til MIBpakhusene

MIBpakhusene ApS

Aarhus C
Er du vores nye kok i MIBPAKHUSENE på AARHUS Ø? Brænder du for det gastronomiske univers og udviklingen heraf med særligt fokus på det kreative og innovative? Vi sørger en udlært kok, der kan bidrage med: Klargøring og afvikling til de enkelte menue...
Indrykket:14. januar 2020

Sushikok søges

Unagi Sushibar ApS

Hinnerup
Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt. Stillingen kan både være på fuldtid eller deltid. Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf. Mail : Unagisushi.hinnerup...
Indrykket:16. januar 2020