Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke søges til Den lille Kro i Aarhus - Smag og Slægt ApS

Smag og Slægt er i rivende udvikling - og er lige nu på jagt efter nye kok til Den lille Kro. 

Hvem er Smag & Slægt

Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER og Marselisborg Havnekro i Aarhus C, samt MAST i Middelfart.

Alle fem restauranter drives af Familien Schultz, efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil.

Mere smag er vores gastronomiske stolthed og en familie er fundamentet i hele vores selskab, hvor alle Smag & Slægt’s medarbejdere er en del af denne familie.

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag & Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag – hvad enten konceptet er dansk, italiensk eller fransk.

 

Smag & Slægts restauranter i Aarhus C

Restaurant Martino

Restaurant Martino har været ejet af familien siden 2006. Restauranten er liggende på 1. sal på Marselisborg lystbådehavn med en af byens bedste udsigter. Den bliver drevet efter konceptet Italiensk inspireret mad. Dertil tilbydes et stort sortiment af vin, øl og vand.

 

Den Lille Kro

Den Lille Kro købte vi i februar 2016. Den bliver drevet efter konceptet klassisk dansk mad. Det betyder, at der udelukkende serveres danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snapse.

 

ANKER

ANKER er Aarhus nye franske fiskerestaurant, som vi åbnede marts 2018.

Familiens tredje skud på stammen, Anker, skal blive Danmark ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre.

 

Marselisborg Havnekro
I januar 2019 overtog familien det tidligere Navigator og omdannede det til Marselisborg Havnekro – en søster restaurant til Den lille Kro. Marselisborg Havnekro er beliggende, ligesom Restaurant Martino, på Marselislystbådehavn med klassiske danske retter på menukort. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snaps.

 

Smag & Slægts restaurant i Middelfart

MAST
MAST er Middelfarts nye fransk fiskerestaurant, som åbnes maj 2019. MAST er familiens femte skud på stammen og første restaurant uden for Aarhus C. MAST, skal blive (ligesom ANKER) Danmarks ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre.

 

Stillingsbeskrivelse

Som Kok på Den lille Kro vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores super dygtige køkkenteam.

 

Primære arbejdsopgaver:

  • Daglig opbakning til a la carte køkken, selskaber, møder, events
  • Egenkontrol
  • Oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Planlægning af menuer mv i samarbejde med vores køkkenchefer

 

Dine kvalifikationer:

  • Har en faglig uddannelse som gastronom
  • Kan arbejde selvstændigt, er en teamplayer og kan finde ud af at strukturere din arbejdsdag
  • Har stor faglig stolthed og elsker at præsentere dine ting for vores gæster
  • Har brancheerfaring min. 1 års erfaring

 

Vi tilbyder:

  • Gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
  • Ordnede lønforhold efter kvalifikationer
  • Gode og glade kolleger, samt godt arbejdsmiljø

 

 

Ønsker du at søge ovenstående stilling eller har du spørgsmål til stillingen mv. så kontakt Martin på 21496077 eller send en mail til martin@meresmag.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010118Phoenix-3bbbc80012019-04-23T00:00:00Kokke søges til Den lille Kro i Aarhus - Smag og Slægt ApS

Smag og Slægt er i rivende udvikling - og er lige nu på jagt efter nye kok til Den lille Kro. 

Hvem er Smag & Slægt

Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER og Marselisborg Havnekro i Aarhus C, samt MAST i Middelfart.

Alle fem restauranter drives af Familien Schultz, efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil.

Mere smag er vores gastronomiske stolthed og en familie er fundamentet i hele vores selskab, hvor alle Smag & Slægt’s medarbejdere er en del af denne familie.

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag & Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag – hvad enten konceptet er dansk, italiensk eller fransk.

 

Smag & Slægts restauranter i Aarhus C

Restaurant Martino

Restaurant Martino har været ejet af familien siden 2006. Restauranten er liggende på 1. sal på Marselisborg lystbådehavn med en af byens bedste udsigter. Den bliver drevet efter konceptet Italiensk inspireret mad. Dertil tilbydes et stort sortiment af vin, øl og vand.

 

Den Lille Kro

Den Lille Kro købte vi i februar 2016. Den bliver drevet efter konceptet klassisk dansk mad. Det betyder, at der udelukkende serveres danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snapse.

 

ANKER

ANKER er Aarhus nye franske fiskerestaurant, som vi åbnede marts 2018.

Familiens tredje skud på stammen, Anker, skal blive Danmark ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre.

 

Marselisborg Havnekro
I januar 2019 overtog familien det tidligere Navigator og omdannede det til Marselisborg Havnekro – en søster restaurant til Den lille Kro. Marselisborg Havnekro er beliggende, ligesom Restaurant Martino, på Marselislystbådehavn med klassiske danske retter på menukort. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snaps.

 

Smag & Slægts restaurant i Middelfart

MAST
MAST er Middelfarts nye fransk fiskerestaurant, som åbnes maj 2019. MAST er familiens femte skud på stammen og første restaurant uden for Aarhus C. MAST, skal blive (ligesom ANKER) Danmarks ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre.

 

Stillingsbeskrivelse

Som Kok på Den lille Kro vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores super dygtige køkkenteam.

 

Primære arbejdsopgaver:

  • Daglig opbakning til a la carte køkken, selskaber, møder, events
  • Egenkontrol
  • Oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Planlægning af menuer mv i samarbejde med vores køkkenchefer

 

Dine kvalifikationer:

  • Har en faglig uddannelse som gastronom
  • Kan arbejde selvstændigt, er en teamplayer og kan finde ud af at strukturere din arbejdsdag
  • Har stor faglig stolthed og elsker at præsentere dine ting for vores gæster
  • Har brancheerfaring min. 1 års erfaring

 

Vi tilbyder:

  • Gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
  • Ordnede lønforhold efter kvalifikationer
  • Gode og glade kolleger, samt godt arbejdsmiljø

 

 

Ønsker du at søge ovenstående stilling eller har du spørgsmål til stillingen mv. så kontakt Martin på 21496077 eller send en mail til martin@meresmag.dk

2019-05-22T17:52:26.810 Smag og Slægt er i rivende udvikling - og er lige nu på jagt efter nye kok til Den lille Kro. Hvem er Smag Slægt Smag Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER og Marselisborg Havnekro i Aarhus C, samt MAST i Middelfart. Alle fem restauranter drives af Familien Schultz, efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil. Mere smag er vores gastronomiske stolthed og en familie er fundamentet i hele vores selskab, hvor alle Smag Slægt s medarbejdere er en del af denne familie. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag hvad enten konceptet er dansk, italiensk eller fransk. Smag Slægts restauranter i Aarhus C Restaurant Martino Restaurant Martino har været ejet af familien siden 2006. Restauranten er liggende på 1. sal på Marselisborg lystbådehavn med en af byens bedste udsigter. Den bliver drevet efter konceptet Italiensk inspireret mad. Dertil tilbydes et stort sortiment af vin, øl og vand. Den Lille Kro Den Lille Kro købte vi i februar 2016. Den bliver drevet efter konceptet klassisk dansk mad. Det betyder, at der udelukkende serveres danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snapse. ANKER ANKER er Aarhus nye franske fiskerestaurant, som vi åbnede marts 2018. Familiens tredje skud på stammen, Anker, skal blive Danmark ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre. Marselisborg Havnekro I januar 2019 overtog familien det tidligere Navigator og omdannede det til Marselisborg Havnekro en søster restaurant til Den lille Kro. Marselisborg Havnekro er beliggende, ligesom Restaurant Martino, på Marselislystbådehavn med klassiske danske retter på menukort. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snaps. Smag Slægts restaurant i Middelfart MAST MAST er Middelfarts nye fransk fiskerestaurant, som åbnes maj 2019. MAST er familiens femte skud på stammen og første restaurant uden for Aarhus C. MAST, skal blive (ligesom ANKER) Danmarks ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre. Stillingsbeskrivelse Som Kok på Den lille Kro vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores super dygtige køkkenteam. Primære arbejdsopgaver: Daglig opbakning til a la carte køkken, selskaber, møder, events Egenkontrol Oplæring af vores dygtige kokkeelever Planlægning af menuer mv i samarbejde med vores køkkenchefer Dine kvalifikationer: Har en faglig uddannelse som gastronom Kan arbejde selvstændigt, er en teamplayer og kan finde ud af at strukturere din arbejdsdag Har stor faglig stolthed og elsker at præsentere dine ting for vores gæster Har brancheerfaring min. 1 års erfaring Vi tilbyder: Gode ansættelsesvilkår og arbejdstider Ordnede lønforhold efter kvalifikationer Gode og glade kolleger, samt godt arbejdsmiljø Ønsker du at søge ovenstående stilling eller har du spørgsmål til stillingen mv. så kontakt Martin på 21496077 eller send en mail til martin@meresmag.dk11star3bbbc800100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-18T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3512181Smag & Slægt ApS11Nørre alle 558000Aarhus CDKDanmark0
martin@meresmag.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent748005JobNet4977609497760910023-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3bbbc800https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3bbbc800https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3bbbc800&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3bbbc800&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgEr du den nye Kok i Smag & Slægt ApS?12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361555697Martin Schultzmartin@meresmag.dkDKDanmarkDKDanmark330012123Faglært fuldtids kok til sæsonansættelseBasic Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.Løn efter aftale. Opstart:Hurtigt muligt. Ansøgning:Send gerne din ansøgning samt CV via knappen send ansøgning . Med venlig hilsen F B Manager Kenneth Strunge Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01. Se mere på vores ansøgersite: https: lyg.brandero.com
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com

ORS/Small/e27cf1a9_logo.pngLYNGBYGAARD GOLF DRIFTBrabrand2019-04-26T14:15:35.9102019-05-29T00:00:00
330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
329988132Neem Deli i Risskov søger udlært kokRobot Hos Neem Deli har vi forrygende travlt og søger derfor en udlært kok både til restauranten samt til vores take-away afdeling. Neem Deli er en del af Turbinehallen ApS, som ud over Neem Deli og Turbinehallen også har Restaurant Malt i Ceresbyen samt er forpagter af Café og Restaurant Johan r i Musikhuset. Du bliver derfor del af en større virksomhed med mange muligheder. NEEM Deli har stor succes med kvalitets take-away lavet på friske råvarer. Vi udbygger nu forretningen med restaurationsdrift og etablerer ca. 40 siddepladser til spisende gæster, som vi vil tage på en udsøgt rundtur i det orientalske køkken. Vores ønske er, ligeledes at udbygge udvalget af kvalitets take-away. Alt det og meget mere, vil du blive en vigtig del af. Vi tilbyder... At du bliver en del af byens fedeste arbejdsplads, med højt til loftet og plads til kreativitet og udfoldelse. Vi tilbyder dig en selvstændig og udfordrende stilling i en levende og vækstorienteret virksomhed, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du skal understøtte køkkenchefen og samtidig være stedfortræder, når køkkenchefen holder fri. Vi forventer at... Du har bred viden og erfaring som kok og det er ikke et krav, at du har haft berøring med det asiatiske køkken, men absolut heller ikke en hindring. Med din erfaring og færdigheder i køkkenet vil du, sammen med teamet og køkkenchefen være en vigtig spiller i forhold til at udvikle Neem Deli i fremtiden. Vi forventer, at du tager ejerskab og er vant til at arbejde effektivt og struktureret også når der er travlt. Som person er du... Faglig stolt, engageret med høje krav og forventninger til dit eget produkt. Vi søger en person som... Er uddannet kok Evt. har erfaring med tilberedning samt udvikling af asiatisk mad Har succes fra tidligere jobs og elsker sit fag Har erfaring med a la carte og evt. take-away Har overblik også i pressede situationer Er beslutsom kombineret med gode samarbejdsevner Har økonomisk forståelse Er stærk i kommunikation Har en praktisk og positiv tilgang til de mange forskelligartede opgaver Har lyst til at indgå i en levende virksomhed med højt til loftet og til tider pressede deadlines samt kort reaktionstid Om os... Turbinehallen ApS er en virksomhed i konstant udvikling. Vi griber idéerne og løber afsted i højt tempo. I skrivende stund består Turbinehallen ApS af Turbinehallen, Café Restaurant Johan r i Musikhuset Aarhus, Bumblebee Event samt MALT Restaurant Lounge Alt det praktiske... Kørekort B er ønskværdigt Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet Ansættelsesstart: Snarest muligt eller efter nærmere aftale Løn: Efter aftale og kvalifikationer Spørgsmål og ansøgning samt CV sendes til F B Manager Kim Hansen kh@turbinehallen.dk eller ring på telefon 25 48 70 71

Hos Neem Deli har vi forrygende travlt og søger derfor en udlært kok – både til restauranten samt til vores take-away afdeling.

Neem Deli er en del af Turbinehallen ApS, som ud over Neem Deli og Turbinehallen også har Restaurant Malt i Ceresbyen samt er forpagter af Café og Restaurant Johan r i Musikhuset. Du bliver derfor del af en større virksomhed med mange muligheder.

 

NEEM Deli har stor succes med kvalitets take-away lavet på friske råvarer. Vi udbygger nu forretningen med restaurationsdrift og etablerer ca. 40 siddepladser til spisende gæster, som vi vil tage på en udsøgt rundtur i det orientalske køkken. Vores ønske er, ligeledes at udbygge udvalget af kvalitets take-away. Alt det og meget mere, vil du blive en vigtig del af.

 

Vi tilbyder...

At du bliver en del af byens fedeste arbejdsplads, med højt til loftet og plads til kreativitet og udfoldelse. Vi tilbyder dig en selvstændig og udfordrende stilling i en levende og vækstorienteret virksomhed, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du skal understøtte køkkenchefen og samtidig være stedfortræder, når køkkenchefen holder fri.

 

Vi forventer at...

Du har bred viden og erfaring som kok og det er ikke et krav, at du har haft berøring med det asiatiske køkken, men absolut heller ikke en hindring. Med din erfaring og færdigheder i køkkenet vil du, sammen med teamet og køkkenchefen være en vigtig spiller i forhold til at udvikle Neem Deli i fremtiden. Vi forventer, at du tager ejerskab og er vant til at arbejde effektivt og struktureret – også når der er travlt.

 

Som person er du...

Faglig stolt, engageret med høje krav og forventninger til dit eget produkt.

 

Vi søger en person som...

  • Er uddannet kok
  • Evt. har erfaring med tilberedning samt udvikling af asiatisk mad
  • Har succes fra tidligere jobs og elsker sit fag
  • Har erfaring med a la carte og evt. take-away
  • Har overblik – også i pressede situationer
  • Er beslutsom kombineret med gode samarbejdsevner
  • Har økonomisk forståelse
  • Er stærk i kommunikation
  • Har en praktisk og positiv tilgang til de mange forskelligartede opgaver
  • Har lyst til at indgå i en levende virksomhed med højt til loftet og til tider pressede deadlines samt kort reaktionstid

 

Om os...

Turbinehallen ApS er en virksomhed i konstant udvikling. Vi griber idéerne og løber afsted i højt tempo.

I skrivende stund består Turbinehallen ApS af Turbinehallen, Café & Restaurant Johan r i Musikhuset Aarhus, Bumblebee Event samt MALT Restaurant & Lounge

 

Alt det praktiske...

Kørekort B er ønskværdigt

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet

Ansættelsesstart: Snarest muligt eller efter nærmere aftale

Løn: Efter aftale og kvalifikationer

 

Spørgsmål og ansøgning samt CV sendes til F&B Manager Kim Hansen kh@turbinehallen.dk eller ring på telefon 25 48 70 71

 

TURBINEHALLEN ApSRisskov2019-04-01T00:00:002019-05-27T00:00:00
330003613Restaurant Egå Marina søger uddannet kokRobot Om os I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt. Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service. vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber Du får: Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad. Derfor venter vi også gerne på den rette kok. Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser. Om dig. Vi søger en m K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling. Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig. Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk Vi holder løbende samtaler.

Om os

I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt.

Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service.

vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber

 

Du får:

Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad.

Derfor venter vi også gerne på den rette kok.

Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser.

 

Om dig.

Vi søger en m/K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling.

Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk

Vi holder løbende samtaler.

 

 

EKC EGÅ ApSEgå2019-04-09T00:00:002019-06-01T00:00:00
330003574Kok søges til FrüdRobot Kok, FR D Aarhus - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde Hos FR D, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejder. Vi lover, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Læs mere om os på frud.dk Som Kok hos FR D vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Når VI sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse. Personprofil Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan leverer mad i top kvalitet. J rgen Fr hwirth på telefon 45 21600264 eller info@frud.dk Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler. Ansøgning Vi modtager kun ansøgninger på info@frud.dk vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag. J rgen Fr hwirth Ejer FR D 45 21600264 info@frud.dk

Kok, FRÜD Aarhus

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

Hos FRÜD, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejder. Vi lover, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Læs mere om os på frud.dk

Som Kok hos FRÜD vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Når VI sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse.

Personprofil

Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan leverer mad i top kvalitet.

Jürgen Frühwirth på telefon +45 21600264 eller info@frud.dk

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger på info@frud.dk vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

 

Jürgen Frühwirth

Ejer/FRÜD

 

+45 21600264

info@frud.dk

FRÜD ApSAarhus C2019-04-09T00:00:002019-06-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse

LYNGBYGAARD GOLF DRIFT

Brabrand
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. ...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Neem Deli i Risskov søger udlært kok

TURBINEHALLEN ApS

Risskov
Hos Neem Deli har vi forrygende travlt og søger derfor en udlært kok både til restauranten samt til vores take-away afdeling. Neem Deli er en del af Turbinehallen ApS, som ud over Neem Deli og Turbinehallen også har Restaurant Malt i Ceresbyen samt ...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:27. maj 2019

Restaurant Egå Marina søger uddannet kok

EKC EGÅ ApS

Egå
Om os I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt. Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lave...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

Kok søges til Früd

FRÜD ApS

Aarhus C
Kok, FR D Aarhus - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde Hos FR D, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det st...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:4. juni 2019