Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke søges til Havnebakken - restaurant & badehotel

Til Restaurant Havnebakken på Læsø søger vi to kokke til den kommende sæson, en kok fra d. 15/3 til d. 24/10 samt en kok fra d. 1/5 til d. 24/10. Skriv venligst hvilken du søger.

 

Kvalifikationer:

 

  • Vi forvente at du er udlært kok eller at du har stor erfaring fra en lignende stilling, og at du snakker flydende dansk.

 

  • Du kan arbejde selvstændigt, er arbejdsom og kan holde overblikket når det virkelig går stærkt.

 

  • Bidrager med en positiv indstilling og har masser af gå-på-mod.

 

  • Brænder for at lave god mad fra bunden af friske og lokale råvarer.

 

Vi tilbyder:

 

  • Mulighed for indflydelse på vores menu og råvarer samt at bidrage med din kreativitet.

 

  • Billig logi i vores personalehus, som ligger tæt på Havnbakken. Du har eget værelse og deler køkken m. spiseplads, stuen, have samt bad med nogle af dine kollegaer.

 

  • Du bliver en del af et ungt tema, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet.

 

  • God indflydelse på vagtplan. Det er muligt at arbejde sammenhængende dage og have sammenhængende dage fri, hvis du f.eks. ønsker at tage til fastlandet.

 

  • Personaleindkøb - gode rabatter på madvarer, vine, kaffe og køkkensager samt mulighed for halv pris på månedskort til Læsø Kur. Personalerabat v. spisning på Havnebakken m. op til seks personer – halv pris for alle.

 

  • En fantastisk sommer på solskinsøen Læsø, hvor vi er kendt for vores smukke natur, og ikke mindst jomfruhummer og Læsø Salt. Personalet plejer at have godt sammenhold og ofte at lave sociale ting sammen udenfor arbejdstiden.

 

Restaurant Havnebakken er en a la carte restaurant, men huser til tider også forskellige selskaber. Desuden er vi også et lille hotel med 15 værelser. Vi har ca. 70 siddepladser indendørs og ca. 70-80 siddepladser udendørs. Vi åbner d. 21/3 og lukker for sæsonen d. 21/10.

 

Vi er netop i gang med at moderniserer restauranten, receptionen og værelserne samt at få en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Så Havnebakken kommer til flottere ud en nogensinde før! Billeder og nuværende hjemmeside gælder derfor desværre ikke rigtig pt.

 

Havnebakken bestyres af Jimmie Lindgaard, som er uddannet kok og har været køkkenchef på Havnebakken i fire sæsoner.

 

Stilling er på 37 timer pr. uge. Der er mulighed for skattefradrag på 27.200 kr. pr. år (dobbelt husførelse) samt for rejseudgifter.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til Jimmie på 27 52 02 62.

Ansøgning, CV m. billede og minimum to referencer fra tidligere jobs, det kan være skriftlige anbefalinger eller telefonnumre vi kan ringe til, sendes til post@havnebakken.dk. Alt skal gerne sendes i pdf-format.

Samtaler holdes løbende, vi ansætter så snart vi har fundet den rette – ansøgningsfristen er d. 18/2.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger kokke elever

Foldens Hotel Aps

Frederikshavn
Sommeren begynder snart at banke på døren og det samme gør åbningen af det nye Skagen Hotel . Vi kan næsten ikke vente. I denne anledning søger vi kokke elever med opstart d. 1 7. Her får du muligheden får at arbejde sammen med vores dygtige køkkent...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:12. juni 2018

Faglært Kok til nyåbnet Italiens restaurant søges

Davood

Dygtig faglært KOK søges Vi søger en dygtig erfaren kok med faglig stolthed, der har lyst til at deltage i videreudviklingen af kvalitetsniveauet i vores nyåbnede restaurant Retro Restaurant i Hjørring. Vi tilbyder dig: En fast fuldtidsstilling Stor...
Indrykket:17. maj 2018
Udløbsdato:26. juni 2018

Kok søges til ny restaurant i Frederikshavn

Gærumvejens Pizza Og Grill

Frederikshavn
Til vores kommende nye Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søger vi 1 kok. Du behøver ikke at være faglært kok, men det er et krav, at du har erfaring. Restaurant BLACK STONE vil servere steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Resta...
Indrykket:23. maj 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Kantineleder til EUC Nord

EUC NORD

Hjørring
Kan du få vores personale og gæster til at føle sig værdsat? Så er det måske dig, vi søger til EUC Nords kantiner og satellitkantiner. Brænder du for at skabe et godt arbejdsklima og samtidig være med til at udvikle og påtage dig ejerskabet af kanti...
Indrykket:24. maj 2018
Udløbsdato:12. juni 2018

Restaurant Lilleheden i Hirtshals søger 1 catering- og 1 kokkeelev

RESTAURANT LILLEHEDEN ApS

Hjørring
Skal du være en del at teamet i vores restaurant, så er dette måske noget for dig. Du behøver ikke at have taget grundforløb til nogen af uddannelserne, vi tager dig gerne i mesterlære. Vi vil allerhelst ansætte hurtigst muligt, men venter gerne på ...
Indrykket:24. maj 2018
Udløbsdato:19. juli 2018