Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke søges til Havnebakken - restaurant & badehotel

Til Restaurant Havnebakken på Læsø søger vi to kokke til den kommende sæson, en kok fra d. 15/3 til d. 24/10 samt en kok fra d. 1/5 til d. 24/10. Skriv venligst hvilken du søger.

 

Kvalifikationer:

 

  • Vi forvente at du er udlært kok eller at du har stor erfaring fra en lignende stilling, og at du snakker flydende dansk.

 

  • Du kan arbejde selvstændigt, er arbejdsom og kan holde overblikket når det virkelig går stærkt.

 

  • Bidrager med en positiv indstilling og har masser af gå-på-mod.

 

  • Brænder for at lave god mad fra bunden af friske og lokale råvarer.

 

Vi tilbyder:

 

  • Mulighed for indflydelse på vores menu og råvarer samt at bidrage med din kreativitet.

 

  • Billig logi i vores personalehus, som ligger tæt på Havnbakken. Du har eget værelse og deler køkken m. spiseplads, stuen, have samt bad med nogle af dine kollegaer.

 

  • Du bliver en del af et ungt tema, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet.

 

  • God indflydelse på vagtplan. Det er muligt at arbejde sammenhængende dage og have sammenhængende dage fri, hvis du f.eks. ønsker at tage til fastlandet.

 

  • Personaleindkøb - gode rabatter på madvarer, vine, kaffe og køkkensager samt mulighed for halv pris på månedskort til Læsø Kur. Personalerabat v. spisning på Havnebakken m. op til seks personer – halv pris for alle.

 

  • En fantastisk sommer på solskinsøen Læsø, hvor vi er kendt for vores smukke natur, og ikke mindst jomfruhummer og Læsø Salt. Personalet plejer at have godt sammenhold og ofte at lave sociale ting sammen udenfor arbejdstiden.

 

Restaurant Havnebakken er en a la carte restaurant, men huser til tider også forskellige selskaber. Desuden er vi også et lille hotel med 15 værelser. Vi har ca. 70 siddepladser indendørs og ca. 70-80 siddepladser udendørs. Vi åbner d. 21/3 og lukker for sæsonen d. 21/10.

 

Vi er netop i gang med at moderniserer restauranten, receptionen og værelserne samt at få en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Så Havnebakken kommer til flottere ud en nogensinde før! Billeder og nuværende hjemmeside gælder derfor desværre ikke rigtig pt.

 

Havnebakken bestyres af Jimmie Lindgaard, som er uddannet kok og har været køkkenchef på Havnebakken i fire sæsoner.

 

Stilling er på 37 timer pr. uge. Der er mulighed for skattefradrag på 27.200 kr. pr. år (dobbelt husførelse) samt for rejseudgifter.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til Jimmie på 27 52 02 62.

Ansøgning, CV m. billede og minimum to referencer fra tidligere jobs, det kan være skriftlige anbefalinger eller telefonnumre vi kan ringe til, sendes til post@havnebakken.dk. Alt skal gerne sendes i pdf-format.

Samtaler holdes løbende, vi ansætter så snart vi har fundet den rette – ansøgningsfristen er d. 18/2.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Hotel Hjallerup Kro søger kok

HOTEL HJALLERUP KRO ApS

Vi søger faguddannet kok til vores køkkenteam, der har erfaring med a la carte samt selskabsmenuer. Du er i samarbejde med den øvrige stab medansvarlig for at sikre kvaliteten samt udvikle det gastronomiske niveau. Vi forventer at du er struktureret...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Kreativ kok søges til Ruths Gourmet

Ruths Hotel

HØJSP NDTE FORVENTNINGER INDFRIET - Madanmeldelse af Ruths Gourmet Når man tjekker ind på en gourmetrestaurant, så er forventningsbarren sat højt. Og når restauranten ligger i Gl. Skagen i det navnkundige badehotel, som Hans Chr. Ruth etablerede i b...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Ambitiøs Kok med mulighed for Souschef

V - Bistro

Bistro V i Hjørring, søger en dygtig kok med mulighed for souschef Stilling. Er du frisk og klar på en masse ud fordringer så læs her. På Bistro V tilbyder vi hovedsageligt al a carte, men også små selskaber, Diner transportable og Take Away - alt e...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

KOK

Casa Blanca Skagen

Kan du lave sund, spændende og ernæringsrigtig mad, som er veltilberedt, og stimulerer sanserne med både duft og smag? Og har du gode samarbejdsevner, er stabil og fleksibel? Er du god til at arbejde under pres, er du smilende og imødekommende overf...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Kok - helårsstilling.

Dit Smørrebrød Skagen

Dit smørrebrød i Skagen Vi søger kok med erfaring indenfor kolde varme retter. Vi fremstiller og serverer mormor-mad og hjemmelavet smørrebrød. Om dig : Du er smilende og medvirker til en arbejdsplads fyldt med højt humør Du er arbejdssom og har for...