Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke søges til Havnebakken - restaurant & badehotel

Til Restaurant Havnebakken på Læsø søger vi to kokke til den kommende sæson, en kok fra d. 15/3 til d. 24/10 samt en kok fra d. 1/5 til d. 24/10. Skriv venligst hvilken du søger.

 

Kvalifikationer:

 

  • Vi forvente at du er udlært kok eller at du har stor erfaring fra en lignende stilling, og at du snakker flydende dansk.

 

  • Du kan arbejde selvstændigt, er arbejdsom og kan holde overblikket når det virkelig går stærkt.

 

  • Bidrager med en positiv indstilling og har masser af gå-på-mod.

 

  • Brænder for at lave god mad fra bunden af friske og lokale råvarer.

 

Vi tilbyder:

 

  • Mulighed for indflydelse på vores menu og råvarer samt at bidrage med din kreativitet.

 

  • Billig logi i vores personalehus, som ligger tæt på Havnbakken. Du har eget værelse og deler køkken m. spiseplads, stuen, have samt bad med nogle af dine kollegaer.

 

  • Du bliver en del af et ungt tema, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet.

 

  • God indflydelse på vagtplan. Det er muligt at arbejde sammenhængende dage og have sammenhængende dage fri, hvis du f.eks. ønsker at tage til fastlandet.

 

  • Personaleindkøb - gode rabatter på madvarer, vine, kaffe og køkkensager samt mulighed for halv pris på månedskort til Læsø Kur. Personalerabat v. spisning på Havnebakken m. op til seks personer – halv pris for alle.

 

  • En fantastisk sommer på solskinsøen Læsø, hvor vi er kendt for vores smukke natur, og ikke mindst jomfruhummer og Læsø Salt. Personalet plejer at have godt sammenhold og ofte at lave sociale ting sammen udenfor arbejdstiden.

 

Restaurant Havnebakken er en a la carte restaurant, men huser til tider også forskellige selskaber. Desuden er vi også et lille hotel med 15 værelser. Vi har ca. 70 siddepladser indendørs og ca. 70-80 siddepladser udendørs. Vi åbner d. 21/3 og lukker for sæsonen d. 21/10.

 

Vi er netop i gang med at moderniserer restauranten, receptionen og værelserne samt at få en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Så Havnebakken kommer til flottere ud en nogensinde før! Billeder og nuværende hjemmeside gælder derfor desværre ikke rigtig pt.

 

Havnebakken bestyres af Jimmie Lindgaard, som er uddannet kok og har været køkkenchef på Havnebakken i fire sæsoner.

 

Stilling er på 37 timer pr. uge. Der er mulighed for skattefradrag på 27.200 kr. pr. år (dobbelt husførelse) samt for rejseudgifter.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til Jimmie på 27 52 02 62.

Ansøgning, CV m. billede og minimum to referencer fra tidligere jobs, det kan være skriftlige anbefalinger eller telefonnumre vi kan ringe til, sendes til post@havnebakken.dk. Alt skal gerne sendes i pdf-format.

Samtaler holdes løbende, vi ansætter så snart vi har fundet den rette – ansøgningsfristen er d. 18/2.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329746408Phoenix-5ee2e9f812018-01-24T02:07:05.350Kokke søges til Havnebakken - restaurant & badehotel

Til Restaurant Havnebakken på Læsø søger vi to kokke til den kommende sæson, en kok fra d. 15/3 til d. 24/10 samt en kok fra d. 1/5 til d. 24/10. Skriv venligst hvilken du søger.

 

Kvalifikationer:

 

  • Vi forvente at du er udlært kok eller at du har stor erfaring fra en lignende stilling, og at du snakker flydende dansk.

 

  • Du kan arbejde selvstændigt, er arbejdsom og kan holde overblikket når det virkelig går stærkt.

 

  • Bidrager med en positiv indstilling og har masser af gå-på-mod.

 

  • Brænder for at lave god mad fra bunden af friske og lokale råvarer.

 

Vi tilbyder:

 

  • Mulighed for indflydelse på vores menu og råvarer samt at bidrage med din kreativitet.

 

  • Billig logi i vores personalehus, som ligger tæt på Havnbakken. Du har eget værelse og deler køkken m. spiseplads, stuen, have samt bad med nogle af dine kollegaer.

 

  • Du bliver en del af et ungt tema, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet.

 

  • God indflydelse på vagtplan. Det er muligt at arbejde sammenhængende dage og have sammenhængende dage fri, hvis du f.eks. ønsker at tage til fastlandet.

 

  • Personaleindkøb - gode rabatter på madvarer, vine, kaffe og køkkensager samt mulighed for halv pris på månedskort til Læsø Kur. Personalerabat v. spisning på Havnebakken m. op til seks personer – halv pris for alle.

 

  • En fantastisk sommer på solskinsøen Læsø, hvor vi er kendt for vores smukke natur, og ikke mindst jomfruhummer og Læsø Salt. Personalet plejer at have godt sammenhold og ofte at lave sociale ting sammen udenfor arbejdstiden.

 

Restaurant Havnebakken er en a la carte restaurant, men huser til tider også forskellige selskaber. Desuden er vi også et lille hotel med 15 værelser. Vi har ca. 70 siddepladser indendørs og ca. 70-80 siddepladser udendørs. Vi åbner d. 21/3 og lukker for sæsonen d. 21/10.

 

Vi er netop i gang med at moderniserer restauranten, receptionen og værelserne samt at få en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Så Havnebakken kommer til flottere ud en nogensinde før! Billeder og nuværende hjemmeside gælder derfor desværre ikke rigtig pt.

 

Havnebakken bestyres af Jimmie Lindgaard, som er uddannet kok og har været køkkenchef på Havnebakken i fire sæsoner.

 

Stilling er på 37 timer pr. uge. Der er mulighed for skattefradrag på 27.200 kr. pr. år (dobbelt husførelse) samt for rejseudgifter.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til Jimmie på 27 52 02 62.

Ansøgning, CV m. billede og minimum to referencer fra tidligere jobs, det kan være skriftlige anbefalinger eller telefonnumre vi kan ringe til, sendes til post@havnebakken.dk. Alt skal gerne sendes i pdf-format.

Samtaler holdes løbende, vi ansætter så snart vi har fundet den rette – ansøgningsfristen er d. 18/2.

 

2018-02-13T01:00:39.397 Til Restaurant Havnebakken på Læsø søger vi to kokke til den kommende sæson, en kok fra d. 15 3 til d. 24 10 samt en kok fra d. 1 5 til d. 24 10. Skriv venligst hvilken du søger. Kvalifikationer: Vi forvente at du er udlært kok eller at du har stor erfaring fra en lignende stilling, og at du snakker flydende dansk. Du kan arbejde selvstændigt, er arbejdsom og kan holde overblikket når det virkelig går stærkt. Bidrager med en positiv indstilling og har masser af gå-på-mod. Brænder for at lave god mad fra bunden af friske og lokale råvarer. Vi tilbyder: Mulighed for indflydelse på vores menu og råvarer samt at bidrage med din kreativitet. Billig logi i vores personalehus, som ligger tæt på Havnbakken. Du har eget værelse og deler køkken m. spiseplads, stuen, have samt bad med nogle af dine kollegaer. Du bliver en del af et ungt tema, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet. God indflydelse på vagtplan. Det er muligt at arbejde sammenhængende dage og have sammenhængende dage fri, hvis du f.eks. ønsker at tage til fastlandet. Personaleindkøb - gode rabatter på madvarer, vine, kaffe og køkkensager samt mulighed for halv pris på månedskort til Læsø Kur. Personalerabat v. spisning på Havnebakken m. op til seks personer halv pris for alle. En fantastisk sommer på solskinsøen Læsø, hvor vi er kendt for vores smukke natur, og ikke mindst jomfruhummer og Læsø Salt. Personalet plejer at have godt sammenhold og ofte at lave sociale ting sammen udenfor arbejdstiden. Restaurant Havnebakken er en a la carte restaurant, men huser til tider også forskellige selskaber. Desuden er vi også et lille hotel med 15 værelser. Vi har ca. 70 siddepladser indendørs og ca. 70-80 siddepladser udendørs. Vi åbner d. 21 3 og lukker for sæsonen d. 21 10. Vi er netop i gang med at moderniserer restauranten, receptionen og værelserne samt at få en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Så Havnebakken kommer til flottere ud en nogensinde før! Billeder og nuværende hjemmeside gælder derfor desværre ikke rigtig pt. Havnebakken bestyres af Jimmie Lindgaard, som er uddannet kok og har været køkkenchef på Havnebakken i fire sæsoner. Stilling er på 37 timer pr. uge. Der er mulighed for skattefradrag på 27.200 kr. pr. år (dobbelt husførelse) samt for rejseudgifter. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til Jimmie på 27 52 02 62. Ansøgning, CV m. billede og minimum to referencer fra tidligere jobs, det kan være skriftlige anbefalinger eller telefonnumre vi kan ringe til, sendes til post@havnebakken.dk. Alt skal gerne sendes i pdf-format. Samtaler holdes løbende, vi ansætter så snart vi har fundet den rette ansøgningsfristen er d. 18 2.11Jobnet5ee2e9f8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-12T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandLæsø3085257HAVNEBAKKEN A/S11Havnebakken 129940LæsøDKDanmark157.2952740010.92474200
post@havnebakken.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent512280JobNet47485061000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ee2e9f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ee2e9f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ee2e9f8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ee2e9f8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352482222Jimmie Lindgaardpost@havnebakken.dkDKDanmarkDKDanmark329944004Har du en passion for at lave velsmagende mad til mange gæster? Så søger ISS en kok til vores kunde i Sæby.Robot ISS søger en dygtig og ambitiøs kok med stor interesse for at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et team på 4 kolleger som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses i høj kvalitet og bidrager til den positive stemning og gode holdånd i køkkenet. Kantinen bespiser ca. 200-300 gæster dagligt, og herudover kan der forekomme enkelte selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. Du kommer primært til at beskæftige dig med kantinens varme og lune retter, mødeforplejning samt produktion til salatbuffeten. Herudover forventer vi, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning på lige fod med resten af teamet. Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag. Du er den kok, vi søger? Brænder du for at lave mad og kan du levere mad af høj kvalitet også selvom der skal produceres mad til mange mennesker? Så er det muligvis dig, vi leder efter. Den rette kandidat opfylder følgende: Du er passioneret omkring sit fag og sætter en ære i at producere og nytænke mad Uddannet kok med erfaring indenfor kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen Mødestabil og serviceminded teamplayer der altid sætter kunden i fokus Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 7. februar 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef Tommy Berthelsen på tlf. 2563 9014 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.ISS søger en dygtig og ambitiøs kok med stor interesse for at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et team på 4 kolleger som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses i høj kvalitet og bidrager til den positive stemning og gode holdånd i køkkenet.

Kantinen bespiser ca. 200-300 gæster dagligt, og herudover kan der forekomme enkelte selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. Du kommer primært til at beskæftige dig med kantinens varme og lune retter, mødeforplejning samt produktion til salatbuffeten. Herudover forventer vi, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning på lige fod med resten af teamet.

Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag.

Du er den kok, vi søger?
Brænder du for at lave mad og kan du levere mad af høj kvalitet – også selvom der skal produceres mad til mange mennesker? Så er det muligvis dig, vi leder efter.
Den rette kandidat opfylder følgende:
  • Du er passioneret omkring sit fag og sætter en ære i at producere og nytænke mad
  • Uddannet kok med erfaring indenfor kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen
  • Mødestabil og serviceminded teamplayer der altid sætter kunden i fokus
Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 7. februar 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef Tommy Berthelsen tlf. 2563 9014

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SFrederikshavn2019-01-16T00:00:002019-02-07T00:00:00
329941948Kokke til sommersæsonenRobot Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen. I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der lave mad til både gæster og besætning. Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi også gerne have mulighed for at tilknytte dig som afløser. Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke, hvis du bare har evnerne. Primære arbejdsopgaver: Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild Deltage i varebestilling og lagerføring Egenkontrol i henhold til lovgivning Proviantering Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer Bidrage ved status og vareoptælling Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen Rengøring i egen afdeling Dine kompetencer: Gastronomisk uddannelse kok, bager, slagter eller lignende er et krav. Gerne bosat i Nordjylland i Danmark. Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig. Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien. Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden. Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav. Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib. Din personlighed: I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW Faglighed: Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed vores gæsters smagsløg skal også på en rejse. Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs. Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre. Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig. Vi tilbyder: En ny familie til søs Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i EU. Gode kollegaer og plads til personlig udvikling Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib 360-graders havudsigt Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren. Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger. Hvis du kan se dig selv i kabyssen og vil have nye sommereventyr, så skynd dig at sende en ansøgning. For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden. Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen på HR@fjordline.com. Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne. Rederiet Fjord Line Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen. Vores mission hedder Moving People , og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad. Prisvindende færger passer på miljøet Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92 reduktion af NOx-udledning, 100 reduktion i udledning af svovl og 98 reduktion af partikler Meget mere end blot færgeoverfart Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien. I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag. Parat til fremtidens færgefart I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis som altid i Fjord Line med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen.


I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der lave mad til både gæster og besætning.
Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi også gerne have mulighed for at tilknytte dig som afløser.

Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke, hvis du bare har evnerne.


Primære arbejdsopgaver:
  • Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning
  • Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild
  • Deltage i varebestilling og lagerføring
  • Egenkontrol i henhold til lovgivning
  • Proviantering
  • Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer
  • Bidrage ved status og vareoptælling
  • Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen
  • Rengøring i egen afdeling


Dine kompetencer:
  • Gastronomisk uddannelse – kok, bager, slagter eller lignende – er et krav.
  • Gerne bosat i Nordjylland i Danmark.
  • Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig.
  • Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien.
  • Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden.
  • Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav.
  • Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og/eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.


Din personlighed:
I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW

  • Faglighed: Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed – vores gæsters smagsløg skal også på en rejse.
  • Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs.
  • Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
  • Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.


Vi tilbyder:
  • En ny familie til søs
  • Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i EU.
  • Gode kollegaer og plads til personlig udvikling
  • Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib
  • 360-graders havudsigt
  • Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren.
  • Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger.


Hvis du kan se dig selv i kabyssen og vil have nye sommereventyr, så skynd dig at sende en ansøgning.


For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.


Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen på HR@fjordline.com.
Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne.



Rederiet Fjord Line
Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen.
Vores mission hedder "Moving People", og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad.

Prisvindende færger passer på miljøet
Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92% reduktion af NOx-udledning, 100% reduktion i udledning af svovl og 98% reduktion af partikler

Meget mere end blot færgeoverfart
Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien.
I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service – en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag.

Parat til fremtidens færgefart
I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis – som altid i Fjord Line – med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.
FJORD LINE DANMARK A/SHirtshals2019-01-14T00:00:002019-02-03T00:00:00
329936594Kantineleder - AabybroRobot Til vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale. Hvem er du? Du har erfaring med kantinedrift. Du har en køkkenfaglig uddannelse Du kan planlægge kantinedriften på både kort og lang sidt Du kan arbejde selvstændigt og er pålidelig og arbejdsom. Du er rummelig og god til at kommunikere i en god tone med vores kursister, lærere og øvrige medarbejdere. Du er fleksibel og omstillingsparat, da ikke to dage er ens. Du får? Et spændende job med selvstændigt ansvar på kantinen i forhold til udbyd af varer og økonomi. Du har frihed til at sætte dit præg på kantinedriften. Et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor du hver dag vil være i kontakt med mange forskellige kursister, lærere og medarbejdere. Det praktiske: Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse snarest muligt. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for kostfagligt uddannet personale Køkken. Ansøgningsfrist er d. 19. januar-2019. Du skal søge stillingen via link på vores hjemmeside: http: www.vucnordjylland.dk main vores-organisation ledige-stillingerTil vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale.

Hvem er du?
  • Du har erfaring med kantinedrift.
  • Du har en køkkenfaglig uddannelse
  • Du kan planlægge kantinedriften på både kort og lang sidt
  • Du kan arbejde selvstændigt og er pålidelig og arbejdsom.
  • Du er rummelig og god til at kommunikere i en god tone med vores kursister, lærere og øvrige medarbejdere.
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, da ikke to dage er ens.

Du får?
  • Et spændende job med selvstændigt ansvar på kantinen i forhold til udbyd af varer og økonomi.
  • Du har frihed til at sætte dit præg på kantinedriften.
  • Et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor du hver dag vil være i kontakt med mange forskellige kursister, lærere og medarbejdere.

Det praktiske:
  • Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse snarest muligt.
  • Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for kostfagligt uddannet personale – Køkken.
  • Ansøgningsfrist er d. 19. januar-2019.
Du skal søge stillingen via link på vores hjemmeside:
http://www.vucnordjylland.dk/main/vores-organisation/ledige-stillinger
Jammerbugt afdelingAabybro2019-01-04T00:00:002019-01-19T00:00:00
329920596Kok til Color Hotel SkagenRobot Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. Vi forventer: Du er faglært kok og brænder for faget Du kan holde hovedet koldt også når vi har travlt Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse Vi tilbyder: Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø Fast helårsstilling med god vagtplan Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta) Løn efter kvalifikationer og personalegoder Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden caf og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. Velkommenhed og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel ja, det er selve vores DNA. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.

Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. 

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. 

Vi forventer:

  • Du er faglært kok og brænder for faget
  • Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel
  • Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse

Vi tilbyder:

  • Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø
  • Fast helårsstilling med god vagtplan
  • Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta)
  • Løn efter kvalifikationer og personalegoder


Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk

Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. 

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på www.skagenhotel.dk

Color Hotel Skagen A/SSkagen2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Har du en passion for at lave velsmagende mad til mange gæster? Så søger ISS en kok til vores kunde i Sæby.

ISS Facility Services A/S

Frederikshavn
ISS søger en dygtig og ambitiøs kok med stor interesse for at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet. Du bliver en del af et team på 4 kolleger som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses i høj kvalitet og bidrager til den positive stemni...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:7. februar 2019

Kokke til sommersæsonen

FJORD LINE DANMARK A/S

Hirtshals
Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen. I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. De...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:3. februar 2019

Kantineleder - Aabybro

Jammerbugt afdeling

Aabybro
Til vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale. Hvem er du? Du har erfaring med kantinedrift. Du har en køkkenfaglig uddannelse Du kan planlægg...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:19. januar 2019

Kok til Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen A/S

Skagen
Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og væ...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019