Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke søges til Havnebakken - restaurant & badehotel

Til Restaurant Havnebakken på Læsø søger vi to kokke til den kommende sæson, en kok fra d. 15/3 til d. 24/10 samt en kok fra d. 1/5 til d. 24/10. Skriv venligst hvilken du søger.

 

Kvalifikationer:

 

  • Vi forvente at du er udlært kok eller at du har stor erfaring fra en lignende stilling, og at du snakker flydende dansk.

 

  • Du kan arbejde selvstændigt, er arbejdsom og kan holde overblikket når det virkelig går stærkt.

 

  • Bidrager med en positiv indstilling og har masser af gå-på-mod.

 

  • Brænder for at lave god mad fra bunden af friske og lokale råvarer.

 

Vi tilbyder:

 

  • Mulighed for indflydelse på vores menu og råvarer samt at bidrage med din kreativitet.

 

  • Billig logi i vores personalehus, som ligger tæt på Havnbakken. Du har eget værelse og deler køkken m. spiseplads, stuen, have samt bad med nogle af dine kollegaer.

 

  • Du bliver en del af et ungt tema, hvor samarbejde og godt humør er i højsædet.

 

  • God indflydelse på vagtplan. Det er muligt at arbejde sammenhængende dage og have sammenhængende dage fri, hvis du f.eks. ønsker at tage til fastlandet.

 

  • Personaleindkøb - gode rabatter på madvarer, vine, kaffe og køkkensager samt mulighed for halv pris på månedskort til Læsø Kur. Personalerabat v. spisning på Havnebakken m. op til seks personer – halv pris for alle.

 

  • En fantastisk sommer på solskinsøen Læsø, hvor vi er kendt for vores smukke natur, og ikke mindst jomfruhummer og Læsø Salt. Personalet plejer at have godt sammenhold og ofte at lave sociale ting sammen udenfor arbejdstiden.

 

Restaurant Havnebakken er en a la carte restaurant, men huser til tider også forskellige selskaber. Desuden er vi også et lille hotel med 15 værelser. Vi har ca. 70 siddepladser indendørs og ca. 70-80 siddepladser udendørs. Vi åbner d. 21/3 og lukker for sæsonen d. 21/10.

 

Vi er netop i gang med at moderniserer restauranten, receptionen og værelserne samt at få en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Så Havnebakken kommer til flottere ud en nogensinde før! Billeder og nuværende hjemmeside gælder derfor desværre ikke rigtig pt.

 

Havnebakken bestyres af Jimmie Lindgaard, som er uddannet kok og har været køkkenchef på Havnebakken i fire sæsoner.

 

Stilling er på 37 timer pr. uge. Der er mulighed for skattefradrag på 27.200 kr. pr. år (dobbelt husførelse) samt for rejseudgifter.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til Jimmie på 27 52 02 62.

Ansøgning, CV m. billede og minimum to referencer fra tidligere jobs, det kan være skriftlige anbefalinger eller telefonnumre vi kan ringe til, sendes til post@havnebakken.dk. Alt skal gerne sendes i pdf-format.

Samtaler holdes løbende, vi ansætter så snart vi har fundet den rette – ansøgningsfristen er d. 18/2.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Talentfuld kok med ambitioner og god smag

STRANDGAARDEN BADEHOTEL ApS

Læsø
Vi har brug for en dygtigt kok, som vil stå i spidsen for vort lille køkkenteam på Strandgaarden Badehotel fra maj 2019. Her kan du udvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med, at vi har en god sommer sammen. Jobbet er måsk...
Indrykket:19. september 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Moden og selvstændigt arbejdende kok/køkkenasistent.

DRONNINGLUND HOTEL APS

Brønderslev
Til Dronninglund Hotel søger vi en uddannet kok Køkkenassistemt, som har lyst til at arbejde i et modent team. Du skal producere dansk mad til udbringning til pensionister. Ansættelsen er på 30 timer. Mødetiden er kl 6-14, 4 dage om ugen. Enkelte af...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Kok søges til helårsstilling på Bodilles Kro, Skagen

Restaurant Bodilles Kro I/S v/Dorte Jeanette Jensen, Peter Hansen og Grethe Ring Jensen

Frederikshavn
Bodilles kro søger en faglært kok med erfaring fra a la carte køkken, som er struktureret og synes det er spændende og udfordrende at lave mad i et køkken med mange spidsbelastninger. Du skal samarbejde med vores fast stab af faglærte kokke og kokke...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Kok, erfaren køkkenhjælper, køkkenassistent, cater.

Restaurant Smørgåsen ApS

Frederikshavn
Restaurant Smørgåsen som er beliggende midt i Frederikshavns gågade - søger ny ambitiøs kollega. Smørgåsen er i hverdagen en smørrebrødsrestaurant hvor alt laves fra bunden og af bedste kvalitet. Restauranten tilbyder samtidig også selskaber og stør...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:27. oktober 2018