Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke søges til Løgstør hoteller

Løgstør Parkhotel og Løgstør Badehotel søger netop nu kokke.

Løgstør Parkhotel er i rivende udvikling, og har for nyligt overtaget Løgstør Badehotel samt Hotel Nilles kro ved Sabro. Derfor har vi brug for flere gode folk.

I øjeblikket søger vi kokke til de to Løgstør hoteller.

Fuldtidsstilling, løn efter kvalifikation, et job med mulighed for udvikling og en chance for at sætte dit præg på vores køkken. Et job med frihed under ansvar.

 

-

Chefs wanted!

Full time at Løgstør Parkhotel and Løgstør Badehotel. Send us your CV and tell us about yourself. Education is required.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329767040Phoenix-44e1d84212018-02-26T15:03:22.277Kokke søges til Løgstør hoteller

Løgstør Parkhotel og Løgstør Badehotel søger netop nu kokke.

Løgstør Parkhotel er i rivende udvikling, og har for nyligt overtaget Løgstør Badehotel samt Hotel Nilles kro ved Sabro. Derfor har vi brug for flere gode folk.

I øjeblikket søger vi kokke til de to Løgstør hoteller.

Fuldtidsstilling, løn efter kvalifikation, et job med mulighed for udvikling og en chance for at sætte dit præg på vores køkken. Et job med frihed under ansvar.

 

-

Chefs wanted!

Full time at Løgstør Parkhotel and Løgstør Badehotel. Send us your CV and tell us about yourself. Education is required.

2018-04-23T00:50:48.787 Løgstør Parkhotel og Løgstør Badehotel søger netop nu kokke. Løgstør Parkhotel er i rivende udvikling, og har for nyligt overtaget Løgstør Badehotel samt Hotel Nilles kro ved Sabro. Derfor har vi brug for flere gode folk. I øjeblikket søger vi kokke til de to Løgstør hoteller. Fuldtidsstilling, løn efter kvalifikation, et job med mulighed for udvikling og en chance for at sætte dit præg på vores køkken. Et job med frihed under ansvar. - Chefs wanted! Full time at Løgstør Parkhotel and Løgstør Badehotel. Send us your CV and tell us about yourself. Education is required.11Jobnet44e1d842100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-22T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugtEuropaDanmarkJyllandNordjyllandVesthimmerland3121528Rimbach ApS11Toftebjerg Alle 69670LøgstørDKDanmark156.953439809.25190200
anita.larche@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent530904JobNet47828271000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=44e1d842https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=44e1d842https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=44e1d842&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=44e1d842&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353307057Anita Larcheanita.larche@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329942441Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, SabroRobot Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro Vi har travlt på vores hoteller derfor søger vi endnu en kok til vores køkkenteam. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år. Beskrivelse af jobbet: Sammen med resten af køkkenteamet står I for at tilberede lækker mad til vores mange gæster. I vores køkken laver vi alt fra finere gourmet til stor buffet. Vi er kendt for vores gode køkken. Vores Løgstørhotellers køkkener bærer desuden præg af det maritime miljø vi befinder os i. Det kommer til udtryk i både vores a la carte på havnefronten og ved vores store fisk- og skaldyrsbuffet på Løgstør Parkhotel. Udover tilberedningen af maden, er det også køkkenets ansvar at sørge for det daglige rengøring af køkkenet. Vi forventer et køkken der altid er ordentligt og rent. I er sammen med til at udvikle menuer og især den kreative frihed i køkkenet er noget vi vægter højt. Du har mulighed for at sætte dit præg på vores hoteller. Vores forventninger til dig: Du er erfaren indenfor faget. Du er ansvarsbevidst Du er mødestabil Du er engageret Vi tilbyder: En fleksibel arbejdsplads Frihed under ansvar Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling Løn efter kvalifikation Et stort team af medarbejdere Mulighed for kreativ udfoldelse

Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro

Vi har travlt på vores hoteller – derfor søger vi endnu en kok til vores køkkenteam.

Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro i Sabro. Vi sætter et stort præg på turistlivet i Løgstør og Vesthimmerland og du kan være med til at præsentere vores skønne område for de mange tusind gæster vi har besøg af hvert år.


Beskrivelse af jobbet:

 • Sammen med resten af køkkenteamet står I for at tilberede lækker mad til vores mange gæster. I vores køkken laver vi alt fra finere gourmet til stor buffet. Vi er kendt for vores gode køkken. Vores Løgstørhotellers køkkener bærer desuden præg af det maritime miljø vi befinder os i. Det kommer til udtryk i både vores a’la carte på havnefronten og ved vores store fisk- og skaldyrsbuffet på Løgstør Parkhotel.

 

 • Udover tilberedningen af maden, er det også køkkenets ansvar at sørge for det daglige rengøring af køkkenet. Vi forventer et køkken der altid er ordentligt og rent.

 

 • I er sammen med til at udvikle menuer og især den kreative frihed i køkkenet er noget vi vægter højt. Du har mulighed for at sætte dit præg på vores hoteller.

 

Vores forventninger til dig:

 • Du er erfaren indenfor faget.
 • Du er ansvarsbevidst
 • Du er mødestabil
 • Du er engageret

Vi tilbyder:

 • En fleksibel arbejdsplads
 • Frihed under ansvar
 • Mulighed for at udvikle dig i en virksomhed i udvikling
 • Løn efter kvalifikation
 • Et stort team af medarbejdere
 • Mulighed for kreativ udfoldelse
Rimbach ApSLøgstør2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329942415Kok/Gastronom - Hvalpsund FærgekroRobot Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give de bedste oplevelser for vores gæster. Som kok forventer vi, du har interesse for kreativ gastronomi og nye tilberedningsformer. Du vil være med til at udvikle vores forretning, i samarbejde med det team vi har i dag. Vi forventer, du har overblik og ikke lader dig stresse i travle perioder. Som kok kommer du til at arbejde både med A la carte, selskaber, kurser og møder samt Gourmet- og weekendophold. Du får medansvar for vores kokkeelever, og vil være medbestemmende på udviklingen af vores menukort. Vi forventer du er udlært kok. Taler flydende dansk. Du skal kunne se dig selv i et kreativt køkken med respekt for råvarer og økonomi. Omsætningsmæssigt ligger A la carte og Selskaber ca. på højde. Derfor er det vigtigt du har interesse for begge. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi har en glad, venlig og familiær omgangstone. Vi hjælper hinanden, for at give den bedste oplevelse for gæsterne. Arbejdstiden planlægges efter vagtplan. Der er mulighed for at overnatte på kroen, hvis man ønsker det. Tiltrædelse efter aftale dog senest 1 3-2019. Da det er en stilling der kan give anledning til spørgsmål, beder vi dig maile en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at maile spørgsmål på: post@hvalpsund-faergekro.dk Se evt. mere på: http: www.hvalpsund-faergekro.dk

Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give de bedste oplevelser for vores gæster.  

Som kok forventer vi, du har interesse for kreativ gastronomi og nye tilberedningsformer. Du vil være med til at udvikle vores forretning, i samarbejde med det team vi har i dag. Vi forventer, du har overblik og ikke lader dig stresse i travle perioder. Som kok kommer du til at arbejde både med A la carte, selskaber, kurser og møder samt Gourmet- og weekendophold.

Du får medansvar for vores kokkeelever, og vil være medbestemmende på udviklingen af vores menukort.  

Vi forventer du er udlært kok. Taler flydende dansk.

Du skal kunne se dig selv i et kreativt køkken med respekt for råvarer og økonomi. Omsætningsmæssigt ligger A la carte og Selskaber ca. på højde. Derfor er det vigtigt du har interesse for begge.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi har en glad, venlig og familiær omgangstone. Vi hjælper hinanden, for at give den bedste oplevelse for gæsterne.

Arbejdstiden planlægges efter vagtplan.  

Der er mulighed for at overnatte på kroen, hvis man ønsker det.  

Tiltrædelse efter aftale dog senest 1/3-2019.

Da det er en stilling der kan give anledning til spørgsmål, beder vi dig maile en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at maile spørgsmål på: post@hvalpsund-faergekro.dk  

Se evt. mere på:  http://www.hvalpsund-faergekro.dk

HVALPSUND FÆRGEKRO ApSFarsø2019-01-14T00:00:002019-02-28T00:00:00
329957564KokRobot Kokke køkkenhjælpere søges til: Cafe Laden Restaurant Salino Restaurant Futten i Blokhus Arbejdspladsen ligger i Blokhus Nordjylland vi søger 5 køkkenhjælpere kokke til vores 3 restauranter cafe. Vi er en restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer. Da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med kokkene skal Du være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter en person som har de faglige kvalifikationer og erfaringer i et a la carte køkken samt buffet og selskaber stort set det hele hvad der sker på en restaurant. Hermed er arbejdet meget alsidigt og spændende.Du kommer både til og stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et godt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.
 • Kokke/køkkenhjælpere søges til:
 • Cafe Laden
 • Restaurant Salino 
 • Restaurant Futten
 • i Blokhus 

Arbejdspladsen ligger i Blokhus Nordjylland vi søger 5 køkkenhjælpere/kokke til vores

 3 restauranter & cafe.

Vi er en restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer.

Da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med  kokkene skal Du være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter en person som har de faglige kvalifikationer og erfaringer i et a la carte køkken samt buffet og selskaber stort set det hele hvad der sker på en restaurant. Hermed er arbejdet meget alsidigt og spændende.Du kommer både til og stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et godt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.

Futten I/SBlokhus2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329944401KokRobot Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster. Din daglige arbejdsplads: NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden. Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt. Den ideelle kandidat: Uddannet kok med minimum 1 års erfaring Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse Erfaring med at håndtere elever Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning Omstillingsparat Fleksibel Engageret og disciplineret Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer Dine primære opgaver bliver: Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne. Derudover: Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv. Medansvarlig for varebestilling Menuplanlægning og sammensætning Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring Forberede og tilberede menuerne Afvikle arrangementer Vi tilbyder: NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Løn efter aftale. Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet. Din ansøgning: Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster.

Din daglige arbejdsplads:

NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden.

Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt.

Den ideelle kandidat:

 • Uddannet kok med minimum 1 års erfaring
 • Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau
 • Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse
 • Erfaring med at håndtere elever
 • Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning
 • Omstillingsparat
 • Fleksibel
 • Engageret og disciplineret
 • Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer

Dine primære opgaver bliver:

Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne.

Derudover:

 • Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder
 • Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv.
 • Medansvarlig for varebestilling
 • Menuplanlægning og sammensætning
 • Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring
 • Forberede og tilberede menuerne
 • Afvikle arrangementer

Vi tilbyder:

NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef/indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet.

Din ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 

NORevent ApSRanders NV2019-01-17T00:00:002019-03-14T00:00:00
329939505Kawayi Sushi søger sushikokkeRobot Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem kl. 10.00-16.00)

Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob.

Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan.

Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com

For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem kl. 10.00-16.00)

 

Kawayi Sushi IVSAalborg SV2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro

Rimbach ApS

Løgstør
Kok søges til Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Hotel Nilles Kro, Sabro Vi har travlt på vores hoteller derfor søger vi endnu en kok til vores køkkenteam. Vi er en virksomhed i stor udvikling. Det seneste år er vi udvidet med 2 nye hoteller, L...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Kok/Gastronom - Hvalpsund Færgekro

HVALPSUND FÆRGEKRO ApS

Farsø
Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give de bedste oplevelser for vores gæster. Som kok forventer vi, du har interesse for kreativ gastronomi og nye tilberedningsform...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok

Futten I/S

Blokhus
Kokke køkkenhjælpere søges til: Cafe Laden Restaurant Salino Restaurant Futten i Blokhus Arbejdspladsen ligger i Blokhus Nordjylland vi søger 5 køkkenhjælpere kokke til vores 3 restauranter cafe. Vi er en restaurant med mange gæster, så det er yders...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Kok

NORevent ApS

Randers NV
Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster. Din daglige arbejd...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Kawayi Sushi søger sushikokke

Kawayi Sushi IVS

Aalborg SV
Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem ...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019