Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokke til Dansk restaurant ( også ufaglærte )

I danmarks, måske, smukkeste havn - ligger Restaurant Lynetten!

Lynetten tager udgangspunkt i det gode, danske, køkken som vi alle elsker! Lige fra mormor's frikadeller til den store wienerschnitzel, dette kombineret med masser lækker smørrebrød til frokost - gør at vi er en alsidig virksomhed som har åbent til både frokost og aften - året rundt! Derudover har vi et smukt selskabslokale som tager op mod 200 personer - her afholdes masser bryllupper firma fester og store arrangementer!

Restauranten er åbent året rundt, så du har dermed også arbejde året rundt.

Som udgangspunkt arbejder vi 5-2, men dette ændrer vi gerne såfremt andet passer bedre med dine planer.

 

Om dig;

  • Du er uddannet kok eller har masser køkkenerfaring
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder;

  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • En glad arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel er omgangspunktet.
  • Fast arbejde - året rundt
  • Mulighed for at veksle mellem flere af vores restauranter - hvis man ønsker nye udfordringer.

 

Skal dette være dig? skal du ikke tøve med at kontakte os!! Kasper@couloir.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Lidt om os;

 

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

– Anders Vang & Kasper Nielsen


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330009686Phoenix-10c291be12019-04-21T00:00:00Kokke til Dansk restaurant ( også ufaglærte )

I danmarks, måske, smukkeste havn - ligger Restaurant Lynetten!

Lynetten tager udgangspunkt i det gode, danske, køkken som vi alle elsker! Lige fra mormor's frikadeller til den store wienerschnitzel, dette kombineret med masser lækker smørrebrød til frokost - gør at vi er en alsidig virksomhed som har åbent til både frokost og aften - året rundt! Derudover har vi et smukt selskabslokale som tager op mod 200 personer - her afholdes masser bryllupper firma fester og store arrangementer!

Restauranten er åbent året rundt, så du har dermed også arbejde året rundt.

Som udgangspunkt arbejder vi 5-2, men dette ændrer vi gerne såfremt andet passer bedre med dine planer.

 

Om dig;

  • Du er uddannet kok eller har masser køkkenerfaring
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder;

  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • En glad arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel er omgangspunktet.
  • Fast arbejde - året rundt
  • Mulighed for at veksle mellem flere af vores restauranter - hvis man ønsker nye udfordringer.

 

Skal dette være dig? skal du ikke tøve med at kontakte os!! Kasper@couloir.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Lidt om os;

 

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

– Anders Vang & Kasper Nielsen

2019-06-02T03:53:02.490 I danmarks, måske, smukkeste havn - ligger Restaurant Lynetten! Lynetten tager udgangspunkt i det gode, danske, køkken som vi alle elsker! Lige fra mormor s frikadeller til den store wienerschnitzel, dette kombineret med masser lækker smørrebrød til frokost - gør at vi er en alsidig virksomhed som har åbent til både frokost og aften - året rundt! Derudover har vi et smukt selskabslokale som tager op mod 200 personer - her afholdes masser bryllupper firma fester og store arrangementer! Restauranten er åbent året rundt, så du har dermed også arbejde året rundt. Som udgangspunkt arbejder vi 5-2, men dette ændrer vi gerne såfremt andet passer bedre med dine planer. Om dig Du er uddannet kok eller har masser køkkenerfaring Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. En glad arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel er omgangspunktet. Fast arbejde - året rundt Mulighed for at veksle mellem flere af vores restauranter - hvis man ønsker nye udfordringer. Skal dette være dig? skal du ikke tøve med at kontakte os!! Kasper@couloir.dk Vi glæder os til at høre fra dig Lidt om os Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten to restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev to til tre Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste Anders Vang Kasper Nielsen11jobnet10c291be100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-16T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3511689Restaurant Lynetten11Refshalevej 2001432København KDKDanmark0
kasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent747650JobNet4977303497730310021-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10c291behttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=10c291behttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10c291be&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=10c291be&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgKokke til Dansk restaurant ( også ufaglærte )12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361545040Kasper Nielsenkasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark330078627Indisk kok / Indian Chef søgesBasic Vi søger en dygtig kok til Bharat indian cuisine, bell. på store kongensgade med åbning ultimo september. Vil du være en del af et dynamisk og dedikeret team, der kun tænker på at servere den bedste mad til vores gæster. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de bedste råvarer til rådighed, som vi handler lokalt og i udlandet. Du SKAL have erfaring i indisk madlavning, være boende i Danmark eller europa (Du skal kunne fremvise dansk arbejdstilladelse eller europæisk statsborgerskab). Tiltrædelse snarest.Løn efter aftale. Send en ansøgning via knappen Send ansøgning . Eller ring til Danny Dhir på 53371237 Se mere på vores ansøgersite: https: ssvalby.brandero.comVi søger en dygtig kok til Bharat indian cuisine, bell. på store kongensgade med åbning ultimo september.

Vil du være en del af et dynamisk og dedikeret team, der kun tænker på at servere den bedste mad til vores gæster.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de bedste råvarer til rådighed, som vi handler lokalt og i udlandet.

Du SKAL have erfaring i indisk madlavning, være boende i Danmark eller europa (Du skal kunne fremvise dansk arbejdstilladelse eller europæisk statsborgerskab).

Tiltrædelse snarest.
Løn efter aftale.

Send en ansøgning via knappen "Send ansøgning". Eller ring til Danny Dhir på 53371237



Se mere på vores ansøgersite: https://ssvalby.brandero.com

ORS/Small/452e8a67_logo.pngSS Valby ApSValby2019-08-26T17:02:28.4902019-09-29T00:00:00
330089701Kok til vores madskole på Skolen i SydhavnenBasic Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Ansættelsen er fra den 1. november 2019 eller snarest muligt 37 timer ugentlig (Den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger). Om Skolen i Sydhavnen Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015. Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen, og i forhold til skolens profilering udadtil. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse. Om Madskolen Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion, og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der samtidig være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt. Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus kig evt. forbi denne side https: www.kbhmadhus.dk . Om dig Du skal være en god madhåndværker Du skal have erfaring med sidemandsoplæring Du skal have erfaring med storproduktion Du skal være pædagogisk og tålmodig Du skal være med på at maddanne vores elever Du skal kunne tilpasse dig i et team med bred faglighed, hvor vi løfter i flok Vores maddogmer er Vi laver alt mad fra bunden Vi laver mad af råvarer efter sæson Vi laver mad som mætter Vi skaber balance på tallerken Vi skaber nye madhåndværkere Vi bruger økologiske råvarer og har guldmærket i økologi Vi er rollemodeller og værter Dine kvalifikationer Uddannelse som kok Erfaring med menuplanlægning og indkøb Erfaring med produktion af mad til mange Evt. erfaring i at arbejde med børn Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole Et køkkenteam på fem personer vi er et ungt, dynamisk, engageret og passioneret team med forskellige madfagligheder, der ønsker at være med til at give eleverne nogle velsmagende, sunde måltider og læren om maddannelse og køkkentekniker Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde Gode personaleforhold Vi har en professionel holdning til vores arbejde med en uformel tone i dagligdagen Yderligere information Kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com skolenisydhavnen. Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis og evt. udtalelser. Søg via nedenstående link senest mandag den 30. september 2019 Vi forventer at holde ansættelsessamtalerne den 7. oktober 2019.

Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet.

Ansættelsen er fra den 1. november 2019 eller snarest muligt 37 timer ugentlig (Den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger).

Om Skolen i Sydhavnen
Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.

Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen, og i forhold til skolens profilering udadtil.

Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse.

Om Madskolen
Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion, og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der samtidig være plads til at eksperimentere – samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt.

Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus – kig evt. forbi denne side https://www.kbhmadhus.dk/.

Om dig

  • Du skal være en god madhåndværker
  • Du skal have erfaring med sidemandsoplæring
  • Du skal have erfaring med storproduktion
  • Du skal være pædagogisk og tålmodig
  • Du skal være med på at maddanne vores elever
  • Du skal kunne tilpasse dig i et team med bred faglighed, hvor vi løfter i flok

Vores maddogmer er

  • Vi laver alt mad fra bunden
  • Vi laver mad af råvarer efter sæson
  • Vi laver mad som mætter
  • Vi skaber balance på tallerken
  • Vi skaber nye madhåndværkere
  • Vi bruger økologiske råvarer og har guldmærket i økologi
  • Vi er rollemodeller og værter

Dine kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Erfaring med menuplanlægning og indkøb
  • Erfaring med produktion af mad til mange
  • Evt. erfaring i at arbejde med børn

Vi tilbyder

  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole
  • Et køkkenteam på fem personer – vi er et ungt, dynamisk, engageret og passioneret team med forskellige madfagligheder, der ønsker at være med til at give eleverne nogle velsmagende, sunde måltider og læren om maddannelse og køkkentekniker
  • Familievenlige arbejdstider
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Gode personaleforhold 
  • Vi har en professionel holdning til vores arbejde med en uformel tone i dagligdagen

Yderligere information
Kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com/skolenisydhavnen.

Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest mandag den 30. september 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtalerne den 7. oktober 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i SydhavnenKøbenhavn SV2019-09-13T15:02:28.7772019-09-30T00:00:00
330076388KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.



Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/80419caa_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-08-21T11:01:43.0302019-10-04T00:00:00
330071040Blue Elephant Copenhagen søger Kokke./ looking for chefsRobot Vi søger 1-2 kokke til vores travle køkken. Du har kendskab erfaring med det thailandske asiatiske køkken. Du er flittig og stabil, og kan håndtere travlhed. Arbejdstiden er fordelt på 5 dage, mandag til lørdag. Vi har lukket om søndagen. Komunikationen foregår på Thai eller engelsk. Du skal kunne tale og forstå mindst et af disse sprog We are looking for 1-2 chefs for our busy kitchen. You have the knowledge experience of Thai Asian cuisine. You are diligent and stable, and can handle the hustle and bustle. The working hours are divided into 5 days, Monday to Saturday. We have closed on Sundays. Communication takes place in Thai or English. You must be able to speak and understand at least one of these languages.

Vi søger 1-2 kokke til vores travle køkken. Du har kendskab/erfaring med det thailandske/asiatiske køkken. Du er flittig og stabil, og kan håndtere travlhed. Arbejdstiden er fordelt på 5 dage, mandag til lørdag. Vi har lukket om søndagen. Komunikationen foregår på Thai eller engelsk. Du skal kunne tale og forstå mindst et af disse sprog

We are looking for 1-2 chefs for our busy kitchen. You have the knowledge / experience of Thai / Asian cuisine. You are diligent and stable, and can handle the hustle and bustle. The working hours are divided into 5 days, Monday to Saturday. We have closed on Sundays. Communication takes place in Thai or English. You must be able to speak and understand at least one of these languages.

THAI RESTAURANT A/SKøbenhavn S2019-08-10T00:00:002019-10-03T00:00:00
330068554fuldtids kokRobot Uddannet kok søges til cafe restaurante i kastrup. Vi er et ungt team som søger en super frisk, motiveret og engageret kok snarest muligt. Er det dig ?

Uddannet kok søges til cafe/restaurante i kastrup. Vi er et ungt team som søger en super frisk, motiveret og engageret kok snarest muligt. Er det dig ?

Cafe Kystens PerleKastrup2019-08-06T00:00:002019-09-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indisk kok / Indian Chef søges

SS Valby ApS

Valby
Vi søger en dygtig kok til Bharat indian cuisine, bell. på store kongensgade med åbning ultimo september. Vil du være en del af et dynamisk og dedikeret team, der kun tænker på at servere den bedste mad til vores gæster. Du får rig mulighed for at u...
Indrykket:26. august 2019
Udløbsdato:29. september 2019

Kok til vores madskole på Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

København SV
Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Ansættelsen er fra den 1. november 2019 eller snarest muligt 37 timer ugentlig (Den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt p...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:30. september 2019

KOK I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

Blue Elephant Copenhagen søger Kokke./ looking for chefs

THAI RESTAURANT A/S

København S
Vi søger 1-2 kokke til vores travle køkken. Du har kendskab erfaring med det thailandske asiatiske køkken. Du er flittig og stabil, og kan håndtere travlhed. Arbejdstiden er fordelt på 5 dage, mandag til lørdag. Vi har lukket om søndagen. Komunikati...
Indrykket:10. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

fuldtids kok

Cafe Kystens Perle

Kastrup
Uddannet kok søges til cafe restaurante i kastrup. Vi er et ungt team som søger en super frisk, motiveret og engageret kok snarest muligt. Er det dig ?
Indrykket:6. august 2019
Udløbsdato:27. september 2019