Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokkeelev

Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige køkken?

Du vil være dygtig til dit håndværk. Du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og god smag. Du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige køkken, hvor vi bearbejder råvarerne nænsomt, går efter sæson og at reducere madspild.   

Ligesom dig, tænker vi i Studenterhusfondens køkkener lidt længere og ser at vores madproduktion kan være med til at bidrage til fremtidens køkken. Mad skal smage godt, det skal være sundt, nærende og lækkert. Og vi vil gøre os meget umage med vores gode økologiske råvarer, fordi der er al for megen mad og gode råvarer, der i dag går til spilde i stedet for at ende med at gøre gavn i vores maver.

Vi vil se på hele madens vej fra jord til bord. For her kan vi som storkøkken være med til at gøre en forskel.

Lige nu har vi sølv-spisemærket i økologi. Vores mål er fortsat at øge økologiprocenten i vores mad og måltider – og uden at prisen stiger for de studerende, vi laver mad til.

Hvis du tænker på samme måde, så har vi en spændende elevplads til dig.

Om dig
Du skal være ambitiøs, flittig og ansvarsfuld. Og selvfølgelig have interesse i at lære Studenterhusfondens koncept at kende – måske har du endda ideer og kreative evner, der kan være med til at udvikle konceptet. Så ville det være toppen at høre fra dig.

Om os
Studenterhusfonden driver et konferencecenter på Aarhus Universitet samt tre storkøkkener, der leverer daglig madproduktion til flere kantiner på Universitetet. Vi har eget bageri. Og vi har to caféer, hvor vi sælger mad, drikkevarer og delikatesser fra vores egne køkkener.

Om jobbet
Du vil opleve både det grove og det finere køkken hos os. Du refererer til køkkenchefen, men samarbejder tæt med køkkenets team, og du vil møde andre fra Studenterhusfondens øvrige afdelinger; Service, Booking, Administration eller Marketing.

Din arbejdstid ligger som udgangspunkt mellem 07-15 på hverdage, men hvis vi får travlt, får du det også, så vi forventer, at du kan være fleksibel.

Ansøgninger vurderes løbende.  Send din ansøgning mærket "Kokkeelev - Stakladen" til: kk@shf-au.dk  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her