Gem job

Kokkeelev eller caterelev til Københavns Universitet

Drømmer du om en gastronomisk karriere som kok eller cater? Og vil du have den bedste uddannelse indenfor gastronomi?

Vi søger to kok eller cater elev til Københavns Universitets kantiner ved Islandsbrygge

Da vi har en elev der næsten er færdig, og vi gerne vil have en ekstra, søger vi to elever.

Danmarks sejeste elevprogram Kulinariet?

Hos Compass Group ønsker vi at gøre dig til én af Danmarks bedste gastronomer. Derfor har vi skabt Kulinariet, som giver dig de bedste betingelser for en gastronomisk uddannelse i verdensklasse. Vi har tradition for at stå på vinderpodiet, når der afholdes konkurrencer.

Som elev på Kulinariet kan vi tilbyde dig:

  • Jobgaranti efter endt uddannelse
  • Høj faglighed både i praktikken og på skolen
  • Gode karrieremuligheder
  • Et socialt sammenhold mellem eleverne
  • Mulighed for internationale praktikophold
  • Talentspor, hvor du også kan komme til internationale konkurrencer
  • Arbejdstid i primært dagtimerne
  • Elevløn under uddannelsen

Vores forventninger til dig

  • Du brænder for gastronomi og gode råvarer
  • Du interesserer dig for smag, konsistens, farver, udseende, råvarer og sammensætning af alle elementerne til den gode spiseoplevelse
  • Du er ambitiøs, flittig, ansvarsfuld, lærenem og videbegærlig
  • Du skal have energi og lyst til at tage ansvar for både daglige pligter og særlige opgaver
  • Du skal være indstillet på, at opgaver som rengøring og oprydning også er en del af hverdagen i køkkenet
  • Du skal have lyst til at sige ja til at prøve nye idéer af, og være bevidst om, at dit humør påvirker dine kolleger
  • Og så skal du selvfølgelig have lyst til at lære

På Kulinariet bliver du udfordret på det gastronomiske og med fokus på faglig stolthed. På den måde vil vi give dig de rette kompetencer til at blive en gastronom af højeste klasse. Læs mere på www.kulinariet.nu

På universitetet er der 4 kantiner du vil rotere mellem i din uddannelse, og de forskellige fokus. De to største Wicked Rabbit, som er vores prisbelønnede vegetariske kantiner. En super klassisk kantine med pålæg, sild, klassiske retter osv. Den sidste skal være et folkekøkken med tallerkenanretning og fælles spisning en aften om ugen.

Om sommeren vil du som kokkeelev du komme på vores a la carte restaurant på Frederiksberg, så du for trænet dine evner i et bon ryk, og spændingen ved sæsonrestaurantens forudsigelse.

Vi sammensætter et introduktionsforløb, så du er bedst muligt klædt på, og med en klar uddannelsesplan sikrer vi, at du når alle dine teoretiske og praktiske mål. Du modtager også et online introduktionsprogram via vores medarbejder-app, så du fra dag ét kan føle dig hjemme på din nye arbejdsplads.

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad der motiverer dig, og hvorfor du skal være vores nye elev.

Vi ansætter løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

gastronomelev med specialet smørrebrød og catering...

Gentofte Hospital

Hellerup
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus på bæredygtighed, madspild og økologi hvor vi har sølvmærket. Vi arbejder med FN's verdens mål. I din læretid vil din primær arbejdsplads...
16. september 2022

Kokkeelev

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Kongens Lyngby
Brænder du for gastronomi og har du lyst til at kickstarte din karriere i Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske vores nye kokkeelev på Hotel Frederiksdal ved Kgs. Lyngby, hvor vi har gode værdier og godt kollegaskab i centrum. Hotellet er beligge...
2. september 2022

Kokkeelev til Bib-Gourmand restaurant i København ...

Norrlyst ApS

Frederiksberg
Til vores restaurant i hjertet af København, søger vi en ildsjæl, som kan være med til at udvikle sig sammen med vores restaurant og sætte sit eget store præg på driften, menukortet og beslutningerne i køkkenet. Dertil er du med til at skabe den helt...
13. september 2022

Kokkeelev eller caterelev til Københavns Universitet

Drømmer du om en gastronomisk karriere som kok eller cater? Og vil du have den bedste uddannelse indenfor gastronomi?

Vi søger to kok eller cater elev til Københavns Universitets kantiner ved Islandsbrygge

Da vi har en elev der næsten er færdig, og vi gerne vil have en ekstra, søger vi to elever.

Danmarks sejeste elevprogram Kulinariet?

Hos Compass Group ønsker vi at gøre dig til én af Danmarks bedste gastronomer. Derfor har vi skabt Kulinariet, som giver dig de bedste betingelser for en gastronomisk uddannelse i verdensklasse. Vi har tradition for at stå på vinderpodiet, når der afholdes konkurrencer.

Som elev på Kulinariet kan vi tilbyde dig:

  • Jobgaranti efter endt uddannelse
  • Høj faglighed både i praktikken og på skolen
  • Gode karrieremuligheder
  • Et socialt sammenhold mellem eleverne
  • Mulighed for internationale praktikophold
  • Talentspor, hvor du også kan komme til internationale konkurrencer
  • Arbejdstid i primært dagtimerne
  • Elevløn under uddannelsen

Vores forventninger til dig

  • Du brænder for gastronomi og gode råvarer
  • Du interesserer dig for smag, konsistens, farver, udseende, råvarer og sammensætning af alle elementerne til den gode spiseoplevelse
  • Du er ambitiøs, flittig, ansvarsfuld, lærenem og videbegærlig
  • Du skal have energi og lyst til at tage ansvar for både daglige pligter og særlige opgaver
  • Du skal være indstillet på, at opgaver som rengøring og oprydning også er en del af hverdagen i køkkenet
  • Du skal have lyst til at sige ja til at prøve nye idéer af, og være bevidst om, at dit humør påvirker dine kolleger
  • Og så skal du selvfølgelig have lyst til at lære

På Kulinariet bliver du udfordret på det gastronomiske og med fokus på faglig stolthed. På den måde vil vi give dig de rette kompetencer til at blive en gastronom af højeste klasse. Læs mere på www.kulinariet.nu

På universitetet er der 4 kantiner du vil rotere mellem i din uddannelse, og de forskellige fokus. De to største Wicked Rabbit, som er vores prisbelønnede vegetariske kantiner. En super klassisk kantine med pålæg, sild, klassiske retter osv. Den sidste skal være et folkekøkken med tallerkenanretning og fælles spisning en aften om ugen.

Om sommeren vil du som kokkeelev du komme på vores a la carte restaurant på Frederiksberg, så du for trænet dine evner i et bon ryk, og spændingen ved sæsonrestaurantens forudsigelse.

Vi sammensætter et introduktionsforløb, så du er bedst muligt klædt på, og med en klar uddannelsesplan sikrer vi, at du når alle dine teoretiske og praktiske mål. Du modtager også et online introduktionsprogram via vores medarbejder-app, så du fra dag ét kan føle dig hjemme på din nye arbejdsplads.

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad der motiverer dig, og hvorfor du skal være vores nye elev.

Vi ansætter løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

gastronomelev med specialet smørrebrød og catering...

Gentofte Hospital

Hellerup
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus på bæredygtighed, madspild og økologi hvor vi har sølvmærket. Vi arbejder med FN's verdens mål. I din læretid vil din primær arbejdsplads...
16. september 2022

Kokkeelev

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Kongens Lyngby
Brænder du for gastronomi og har du lyst til at kickstarte din karriere i Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske vores nye kokkeelev på Hotel Frederiksdal ved Kgs. Lyngby, hvor vi har gode værdier og godt kollegaskab i centrum. Hotellet er beligge...
2. september 2022

Kokkeelev til Bib-Gourmand restaurant i København ...

Norrlyst ApS

Frederiksberg
Til vores restaurant i hjertet af København, søger vi en ildsjæl, som kan være med til at udvikle sig sammen med vores restaurant og sætte sit eget store præg på driften, menukortet og beslutningerne i køkkenet. Dertil er du med til at skabe den helt...
13. september 2022