Kokkeelev søges

Har du lyst til at lære noget nyt hver dag, mens du arbejder med mad og mennesker? Har du energien og det drive, der skal til for at følge med vores andre elever i et professionelt køkken? Så er du måske vores nye kokkeelev.

Niveauet hos os er er højt og ambitionen er, at vi hele tiden bliver bedre. Derfor skal du være kreativ, lærenem og lyttende.

Du vil komme igennem alle de discipliner, der findes i et restaurationskøkken; såsom planlægning, indkøb, salg og ikke mindst det at lave masser af lækker mad. Du får prøvet det hele og kommer i lære hos en køkkenchef, der har mange års erfaring i et solidt køkkenteam. Derudover bliver du en del af en arbejdsplads med humor og 100% fokus på at skabe gode oplevelser for vores gæster.

Vi forventer, at du er en person, der har stor passion for at lave mad, og har et mål med uddannelsen. Du skal kunne kommunikere på enten dansk eller engelsk, og får løn efter kvalifikationer.

Har du lyst til at bidrage til at gøre Bandholm Hotel til stedet, hvor man foretrækker at tage hen og spise – så giver vi dig muligheden for at lære mange spændende ting i et køkken.

Henvendelse vedr. stillingen sker ved at skrive en ansøgning og CV til info@bandholmhotel.dk

Vi indkalder relevante kandidater løbende til samtale, og stillingen kan derfor være besat, inden ansøgningsfristen udløber.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.