Kokkeelev til Aamanns 1921

Vi søger en kokkeelev til vores restaurant 'Aamanns 1921' beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, som åbnede i august 2017. Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Smagen er i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. 

Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.

 

Om dig

  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne.
  • Du forstår og taler dansk og/eller engelsk.
  • Du er mødestabil og ansvarsfuld.
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerrig
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.

 

Vi tilbyder

  • En spændende og udviklende elevplads i en Michelin anbefalet restaurant.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.

 

 

Aamanns generelt

Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil sende os din ansøgning som elev hos os, så skriv til os på maxim@aamanns.dk.

Skriv Kokkeelev til Aamanns 1921' i mailens emnefelt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330036395Phoenix-c0862afb12019-06-11T00:00:00Kokkeelev til Aamanns 1921

Vi søger en kokkeelev til vores restaurant 'Aamanns 1921' beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, som åbnede i august 2017. Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Smagen er i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. 

Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.

 

Om dig

  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne.
  • Du forstår og taler dansk og/eller engelsk.
  • Du er mødestabil og ansvarsfuld.
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerrig
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.

 

Vi tilbyder

  • En spændende og udviklende elevplads i en Michelin anbefalet restaurant.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.

 

 

Aamanns generelt

Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil sende os din ansøgning som elev hos os, så skriv til os på maxim@aamanns.dk.

Skriv Kokkeelev til Aamanns 1921' i mailens emnefelt.

Vi søger en kokkeelev til vores restaurant Aamanns 1921 beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, som åbnede i august 2017. Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Smagen er i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Om dig Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne. Du forstår og taler dansk og eller engelsk. Du er mødestabil og ansvarsfuld. Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerrig Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Vi tilbyder En spændende og udviklende elevplads i en Michelin anbefalet restaurant. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. Aamanns generelt Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Kontakt os Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil sende os din ansøgning som elev hos os, så skriv til os på maxim@aamanns.dk. Skriv Kokkeelev til Aamanns 1921 i mailens emnefelt.11jobnetc0862afb100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-29T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3540388Aamanns 192111Niels Hemmingsens Gade 191153København KDKDanmark0maxim@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent771813JobNet4999334499933410003-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c0862afbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c0862afbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c0862afb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c0862afb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgØnsker du et spændende job som medarbejder? Hos Aamanns 1921 tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration362005543maxim@aamanns.dkmaxim@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK