Gem job

Kokkeelev til Bistro Sommelier i Københavns Lufthavn

Bistro Sommelier ligger midt i hjertet af Københavns Lufthavn og spreder fransk bistro stemning til rejsende for hele verden. Køkkenchef Paw Bøgh Christensen står i spidsen for et hold dedikerede kokke, der alle har erfaring med at lære fra sig og tage hånd om elever.

Hos os får du løn for den tid du arbejder og du risikerer ikke at arbejde over uden løn. Vi behandler vores elever med respekt og som vi selv gerne vil behandles for vi tager din uddannelse alvorligt.

Vi serverer mad af høj kvalitet med udgangspunkt i det franske køkken. Vi har åbent året rundt og er en del af SSP Danmark, der driver flere restauranter i lufthavnen.

Dine arbejdsopgaver

  • Arbejde med råvarer af høj kvalitet i a la carte køkken
  • Mulighed for at blive udstationeret i en af vore andre restauranter i lufthavnen
  • En afvekslende hverdag med gæster fra hele verden
  • Uddannelse inden for morgen-, frokost- og aftenkøkken
  • Du er en del af alle opgaver i køkkenet, tilpasset til det sted du er i din uddannelse

Forventninger til dig

  • Du er nysgerrig efter at lære mere om dit fag
  • Du kan se fordelene i at arbejde på forskellige tider af dagen og ugen
  • Du har et godt humør
  • Du lader dig ikke slå ud, når du skal prøve noget nyt
  • Du har en straffeattest uden bemærkninger jf. Transportministeriet bek. 979
  • Du taler og forstår et nordisk sprog og engelsk

Vi tilbyder

  • At blive en del af en virksomhed hvor der er styr på tingene og hvor vi følger overenskomsten
  • Sparring og teamwork med søde og sjove kollegaer
  • Mulighed for at komme på udveksling i en af vores andre restauranter
  • At blive en del af SSP, der er en international koncern med masser af udviklingsmuligheder

Bistro Sommelier:

Er en fransk inspireret bistro, der serverer mad af høj kvalitet og tilbyder et pusterum for vores gæster og ikke mindst et venligt smil og en hyggelig bemærkning. Vi har åbent hele året og serverer mad for et bredt udpluk af lufthavnens gæster

Hvem er SSP Danmark?

SSP Danmark er en del af Select Service Partners og har i knapt 60 år været eksperter i mad på farten. Hvert år besøges vores restauranter og lounger i lufthavnen af tusindvis af gæster fra ind og udland, der har brug for en god madoplevelse, hurtig service og et venligt smil. Vi driver flere forskellige brands så der er rige muligheder for afveksling.

Har du lyst til at arbejde sammen med os?
Så send din ansøgning via linket allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig! Klik her for at søge

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

KOKKEELEV

Brdr. Price

Kongens Lyngby
VI LEDER EFTER... Restaurant Brdr. Price Lyngby søger ambitiøse kokkeelever, der leder efter en lærerig og spændende elevplads.  "Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vi servere...
25. maj 2022

gastronomelev med specialet smørrebrød og catering...

Gentofte Hospital

Hellerup
Har du lyst til at være en del af et hold, som står for en god frokostoplevelse af høj kvalitet, for hospitalets medarbejdere og gæster. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus p...
21. maj 2022

kokkeelev

CAFÉ SEBASTOPOL ApS

København N
Vi søger moden og læringsparat kokkelev, med opstart snarest muligt. erfaring indenfor branchen er et plus, Du har interesse for fransk mad og vil gerne arbejde med klassiske franske retter, tilberet med gode, friske råvarer. Vi Tilbyder: fast ...
3. maj 2022

Kokkeelev til Bistro Sommelier i Københavns Lufthavn

Bistro Sommelier ligger midt i hjertet af Københavns Lufthavn og spreder fransk bistro stemning til rejsende for hele verden. Køkkenchef Paw Bøgh Christensen står i spidsen for et hold dedikerede kokke, der alle har erfaring med at lære fra sig og tage hånd om elever.

Hos os får du løn for den tid du arbejder og du risikerer ikke at arbejde over uden løn. Vi behandler vores elever med respekt og som vi selv gerne vil behandles for vi tager din uddannelse alvorligt.

Vi serverer mad af høj kvalitet med udgangspunkt i det franske køkken. Vi har åbent året rundt og er en del af SSP Danmark, der driver flere restauranter i lufthavnen.

Dine arbejdsopgaver

  • Arbejde med råvarer af høj kvalitet i a la carte køkken
  • Mulighed for at blive udstationeret i en af vore andre restauranter i lufthavnen
  • En afvekslende hverdag med gæster fra hele verden
  • Uddannelse inden for morgen-, frokost- og aftenkøkken
  • Du er en del af alle opgaver i køkkenet, tilpasset til det sted du er i din uddannelse

Forventninger til dig

  • Du er nysgerrig efter at lære mere om dit fag
  • Du kan se fordelene i at arbejde på forskellige tider af dagen og ugen
  • Du har et godt humør
  • Du lader dig ikke slå ud, når du skal prøve noget nyt
  • Du har en straffeattest uden bemærkninger jf. Transportministeriet bek. 979
  • Du taler og forstår et nordisk sprog og engelsk

Vi tilbyder

  • At blive en del af en virksomhed hvor der er styr på tingene og hvor vi følger overenskomsten
  • Sparring og teamwork med søde og sjove kollegaer
  • Mulighed for at komme på udveksling i en af vores andre restauranter
  • At blive en del af SSP, der er en international koncern med masser af udviklingsmuligheder

Bistro Sommelier:

Er en fransk inspireret bistro, der serverer mad af høj kvalitet og tilbyder et pusterum for vores gæster og ikke mindst et venligt smil og en hyggelig bemærkning. Vi har åbent hele året og serverer mad for et bredt udpluk af lufthavnens gæster

Hvem er SSP Danmark?

SSP Danmark er en del af Select Service Partners og har i knapt 60 år været eksperter i mad på farten. Hvert år besøges vores restauranter og lounger i lufthavnen af tusindvis af gæster fra ind og udland, der har brug for en god madoplevelse, hurtig service og et venligt smil. Vi driver flere forskellige brands så der er rige muligheder for afveksling.

Har du lyst til at arbejde sammen med os?
Så send din ansøgning via linket allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig! Klik her for at søge

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

KOKKEELEV

Brdr. Price

Kongens Lyngby
VI LEDER EFTER... Restaurant Brdr. Price Lyngby søger ambitiøse kokkeelever, der leder efter en lærerig og spændende elevplads.  "Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vi servere...
25. maj 2022

gastronomelev med specialet smørrebrød og catering...

Gentofte Hospital

Hellerup
Har du lyst til at være en del af et hold, som står for en god frokostoplevelse af høj kvalitet, for hospitalets medarbejdere og gæster. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus p...
21. maj 2022

kokkeelev

CAFÉ SEBASTOPOL ApS

København N
Vi søger moden og læringsparat kokkelev, med opstart snarest muligt. erfaring indenfor branchen er et plus, Du har interesse for fransk mad og vil gerne arbejde med klassiske franske retter, tilberet med gode, friske råvarer. Vi Tilbyder: fast ...
3. maj 2022