Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokkeelev til Hotel pinenhus

Vi søger en Kokkeelev.

 

Vi søger en lærevillig kokkeelev til Hotel Pinenhus som er Danmarks bedst beliggende hotel blot et stenkast fra Limfjorden. Vi er et moderne hotel med 67 værelser, hvor vi kan bespise op til 500 gæster.    

Hotellet har 22 medarbejder, der alle vil gøre sit til, at du vil føle dig velkommen.

 

Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden

 

Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden- med plads til smil og grin.

Vi forventer:

Som kokkeelev på Hotel Pinenhus skal du være udadvendt, smilende, positiv og serviceminded.

God til at samarbejde med vores unge team, som består at 3 andre kokkeelever og 3 udlærte kokke, samt de andre afdelinger på hotellet.

Desuden forventer vi, at du er præsentabel, mødestabil og har lyst til at arbejde efter fælles mål og gøre en forskel og give vores gæster den bedste oplevelse.

 

Kørekort er et plus, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Ansættelse snarest eller efter aftale.

 

Er dette noget for dig vil du få en elevplads som kok, hvor du vil få ansvar og mulighed for indflydelse.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning med CV og foto til Kent Bak, kb@pinenhus.dk – tlf. 22450345


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330087032Phoenix-67acc49d12019-09-10T00:00:00Kokkeelev til Hotel pinenhus

Vi søger en Kokkeelev.

 

Vi søger en lærevillig kokkeelev til Hotel Pinenhus som er Danmarks bedst beliggende hotel blot et stenkast fra Limfjorden. Vi er et moderne hotel med 67 værelser, hvor vi kan bespise op til 500 gæster.    

Hotellet har 22 medarbejder, der alle vil gøre sit til, at du vil føle dig velkommen.

 

Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden

 

Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden- med plads til smil og grin.

Vi forventer:

Som kokkeelev på Hotel Pinenhus skal du være udadvendt, smilende, positiv og serviceminded.

God til at samarbejde med vores unge team, som består at 3 andre kokkeelever og 3 udlærte kokke, samt de andre afdelinger på hotellet.

Desuden forventer vi, at du er præsentabel, mødestabil og har lyst til at arbejde efter fælles mål og gøre en forskel og give vores gæster den bedste oplevelse.

 

Kørekort er et plus, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Ansættelse snarest eller efter aftale.

 

Er dette noget for dig vil du få en elevplads som kok, hvor du vil få ansvar og mulighed for indflydelse.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning med CV og foto til Kent Bak, kb@pinenhus.dk – tlf. 22450345

2019-11-02T00:51:17.590 Vi søger en Kokkeelev. Vi søger en lærevillig kokkeelev til Hotel Pinenhus som er Danmarks bedst beliggende hotel blot et stenkast fra Limfjorden. Vi er et moderne hotel med 67 værelser, hvor vi kan bespise op til 500 gæster. Hotellet har 22 medarbejder, der alle vil gøre sit til, at du vil føle dig velkommen. Du vil komme til at tilberede råvarer af høj kvalitet, og du får rig mulighed for at udvikle dig og lære det klassiske håndværk inden for gastronomiens verden Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden- med plads til smil og grin. Vi forventer: Som kokkeelev på Hotel Pinenhus skal du være udadvendt, smilende, positiv og serviceminded. God til at samarbejde med vores unge team, som består at 3 andre kokkeelever og 3 udlærte kokke, samt de andre afdelinger på hotellet. Desuden forventer vi, at du er præsentabel, mødestabil og har lyst til at arbejde efter fælles mål og gøre en forskel og give vores gæster den bedste oplevelse. Kørekort er et plus, så du ikke er afhængig af offentlig transport. Ansættelse snarest eller efter aftale. Er dette noget for dig vil du få en elevplads som kok, hvor du vil få ansvar og mulighed for indflydelse. Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning med CV og foto til Kent Bak, kb@pinenhus.dk tlf. 2245034511jobnet67acc49d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandSkive3604869HOTEL PINENHUS ApS11Pinen 37870RoslevDKDanmark0
kb@pinenhus.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent819736JobNet5041193504119310006-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67acc49dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=67acc49dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67acc49d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67acc49d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKokkeelev til Hotel pinenhus12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362658926kb@pinenhus.dkkb@pinenhus.dkDKDanmarkDKDanmark330123541Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam.Robot Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør. Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup. Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbejder med områder på selskaber og bryllupper. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Der er tale om en stilling på deltid med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend. God løn efter kvalifikationer.

Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør.  Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup.

Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbejder med områder på selskaber og bryllupper.

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Der er tale om en stilling på deltid med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend. God løn efter kvalifikationer.

Lille Restrup Hovedgaard ApSAalestrup2019-12-12T00:00:002019-12-26T00:00:00
330123535Forpagter til sognegårdRobot Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde. I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet om det gælder faciliteter og eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt. Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger! Opgaverne vil primært omfatte: Drive en sund forretning. Afholde sognets fællesspisninger. Deltagelse i byfester og lignende arrangementer. Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering. Mulighed for at opbygge en mad ud af huset forretning . Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus. Derudover lægger vi vægt på, at du: Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche. Har lyst til at skabe din egen forretning. Har et imødekommende sind. Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov. Vil være et aktiv for lokalområdet. Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler. Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse. Kan du se dig selv i dette job? Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139. Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Stillingen:

 

Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde.

 

I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet – om det gælder faciliteter og/eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt.

Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger!

 

Opgaverne vil primært omfatte:

 

Drive en sund forretning.

Afholde sognets fællesspisninger.

Deltagelse i byfester og lignende arrangementer.

Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering.

Mulighed for at opbygge ”en mad ud af huset forretning”.

Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche.

Har lyst til at skabe din egen forretning.

Har et imødekommende sind.

Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov.

Vil være et aktiv for lokalområdet.

Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler.

Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse.

 

Kan du se dig selv i dette job?

Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Conbrio ApSHolstebro2019-12-12T00:00:002019-12-31T00:00:00
330139108Vil du være vores nye kok?Robot Er du faglært kok og brænder du for at lave god og lækker mad? Så er det måske dig, der skal være ny kok på vores Hotel Sådan er Hotel Marina Hotel Marina er en del af Danske Hoteller, som består af 21 hoteller fordelt over hele Danmark. Hotel Marina er et hyggeligt hotel ved Grenaa strand. Vi har mange forskellige slags gæster, fester, Par på tur, familie weekends, konferencer, håndværkere og mange andre. Fælles for alle er at de elsker god mad. Du brænder for at lave god mad til både fest, pensions gæster og a la carte Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Du ser frem til at glæde vores gæster med variation i menuer hver dag. Kort og godt om dig. Du er faglært kok. Du har erfaring. Du er stabil og ansvarsfuld. Du er livsglad og initiativrig. Du kan arbejde selvstændigt. Du kan lide at lave mad og det er passion for dig. Du er en god og omsorgsfuld kollega. Du har det store overblik, er en inspirator for dine kolleger. Send gerne billede med ansøgning. Vi afholder samtaler løbende.

Er du faglært kok og brænder du for at lave god og lækker mad? Så er det måske dig, der skal være ny kok på vores Hotel

Sådan er Hotel Marina

Hotel Marina er en del af Danske Hoteller, som består af 21 hoteller fordelt over hele Danmark.

Hotel Marina er et hyggeligt hotel ved Grenaa strand. Vi har mange forskellige slags gæster, fester, Par på tur, familie weekends, konferencer, håndværkere og mange andre. Fælles for alle er at de elsker god mad.

Du brænder for at lave god mad til både fest, pensions gæster og a la carte

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Du ser frem til at glæde vores gæster med variation i menuer hver dag.

  • Kort og godt om dig.
  • Du er faglært kok.
  • Du har erfaring.
  • Du er stabil og ansvarsfuld.
  • Du er livsglad og initiativrig.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du kan lide at lave mad og det er passion for dig.
  • Du er en god og omsorgsfuld kollega.
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dine kolleger.

Send gerne billede med ansøgning.

Vi afholder samtaler løbende.

HOTEL MARINA AF 1.8.2014 ApSGrenaa2019-12-12T00:00:002020-01-31T00:00:00
330133283Ny platform søger ledige til alternativt job!Basic Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening. Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform. Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse. Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling. Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag. Der forventes at du som person: - har erfaring med slibning af knive - er selvtænkende og løsningsorienteret - kan fremstå præsentabelt - kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person Materielle krav: - Kørekort B - Egen bil - Eget slibeudstyr Sådan søges jobbet: Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: Anders Weinreich Tlf.nr.: 2870 9206 Email: anden63@gmail.com Jesper Laier Tlf.nr:: 2088 0766 Email: jesperlaier@hotmail.com Vi glæder os til at høre fra dig - Skarsliberen.dk

Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse.

Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive.

Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening.

Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform.

Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse.

Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling.

Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag.

Der forventes at du som person:

- har erfaring med slibning af knive

- er selvtænkende og løsningsorienteret

- kan fremstå præsentabelt

- kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person

Materielle krav:

- Kørekort B

- Egen bil

- Eget slibeudstyr

Sådan søges jobbet:

Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk

Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: 

Anders Weinreich

Tlf.nr.: 2870 9206

Email: anden63@gmail.com

 

Jesper Laier

Tlf.nr:: 2088 0766

Email: jesperlaier@hotmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig

- Skarsliberen.dk

Skærsliberen I/SAarhus C2019-12-02T00:00:002020-01-23T00:00:00
330132751Ambitiøs erfaren kok med godt overblikRobot Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande! Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30 Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra storkøkken i hotel- restaurationsbranchen Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande!

Tiltrædelse: 1. januar 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

· Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30

· Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere

· Der er mange forskellige opgaver; det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.

· Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne

· Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

· Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd


Kort og godt om dig og dit nye job

· Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen

· Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel

· Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer

· Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning

· Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver

· Du har en forståelse for at holde struktur og orden

· Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder

· Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.


Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. januar 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SBrande2019-12-12T00:00:002020-01-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam.

Lille Restrup Hovedgaard ApS

Aalestrup
Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør. Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup. Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbej...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:26. december 2019

Forpagter til sognegård

Conbrio ApS

Holstebro
Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Vil du være vores nye kok?

HOTEL MARINA AF 1.8.2014 ApS

Grenaa
Er du faglært kok og brænder du for at lave god og lækker mad? Så er det måske dig, der skal være ny kok på vores Hotel Sådan er Hotel Marina Hotel Marina er en del af Danske Hoteller, som består af 21 hoteller fordelt over hele Danmark. Hotel Marin...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. januar 2020

Ny platform søger ledige til alternativt job!

Skærsliberen I/S

Aarhus C
Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men brug...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:23. januar 2020

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Bra...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:24. januar 2020