Kokkeelev til køkkenet på Hvidovre Hospital

Vil du være vores første kokkeelev?

Danmarks største a la carte restaurant er placeret på Hvidovre Hospital, og vi søger vores første kokkelev. Vi laver mad til ca. 450 patienter og vores fornemste opgave er, at gøre maden smagfuld og lækker til vores patienter. Køkkenet er åbent fra kl. 6.30 – 19.30 på alle dage hele året rundt.
Vi laver alt fra bunden. Blandt andet koger vi selv fonder, laver pålæg, ryger, sylter og bager. Så hos os får du lært kokkefaget fra bunden og vi kan garantere, at hospitalsmad ikke er kedeligt at lave. Vi har 84% økologi, arbejder med sæsonens råvarer og løbende fokus på madspild. Køkkenet består af en produktionsafdeling, kold afdeling, a la carte afdeling, bageri samt et diætkøkken. Du skal primært være i produktionen samt i a la carte afdelingen, men du kan også komme til at snuse til bageriet samt til diætkøkkenet.

Vi tilbyder muligheden for at tage en uddannelse med:

  • attraktive arbejdstider
  • et engageret læringsmiljø med dygtige kokke
  • læring af kokkefaget fra bunden
  • plads til at fordybe sig i samarbejde med kokkene
  • viden om mad til syge på hospital kombineret med højt fagligt niveau
  • viden om hygiejneregler

Af dig forventer vi, at du er:
  • motiveret for at tage uddannelsen
  • engageret og har lyst til at lære
  • seriøs og brænder for at lære kokkefaget
  • mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende

Opstart
Du vil kunne starte med det samme såfremt du opfylder de nedenstående adgangskrav.

Adgangskrav
Du skal have gennemført grundforløbet for gastronomer.
Hvis du har relevant erhvervserfaring, er det en fordel.

Er du over 25 år, og har du relevant erhvervserfaring (minimum 1 års erfaringen som ikke er ældre end 4 år), skal du have lavet en realkompetencevurdering og en uddannelsesplan på en erhvervsskole for at kunne blive elev hos os.

Løn og udgifter
Du får løn under hele uddannelsen – se overenskomsten for gastronomelever. Du skal regne med at bruge ca. kr. 2.500 til indkøb af lærebøger og andet undervisningsmateriale i løbet af dit første år af uddannelsen. Men vi sørger for at du får et knivsæt og sikkerhedssko når du har overstået din prøveperiode.


Har du spørgsmål til elevpladsen kan du henvende dit til produktionsleder Jan Bannebjerg på telefonnr. 38 62 67 88.

Du kan læse mere om kokke uddannelsen hos erhvervsskolerne f.eks. HRS eller ZBC

Vi glæder os til at møde dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011933Phoenix-88a3437212019-05-01T00:00:00Kokkeelev til køkkenet på Hvidovre HospitalVil du være vores første kokkeelev?

Danmarks største a la carte restaurant er placeret på Hvidovre Hospital, og vi søger vores første kokkelev. Vi laver mad til ca. 450 patienter og vores fornemste opgave er, at gøre maden smagfuld og lækker til vores patienter. Køkkenet er åbent fra kl. 6.30 – 19.30 på alle dage hele året rundt.
Vi laver alt fra bunden. Blandt andet koger vi selv fonder, laver pålæg, ryger, sylter og bager. Så hos os får du lært kokkefaget fra bunden og vi kan garantere, at hospitalsmad ikke er kedeligt at lave. Vi har 84% økologi, arbejder med sæsonens råvarer og løbende fokus på madspild. Køkkenet består af en produktionsafdeling, kold afdeling, a la carte afdeling, bageri samt et diætkøkken. Du skal primært være i produktionen samt i a la carte afdelingen, men du kan også komme til at snuse til bageriet samt til diætkøkkenet.

Vi tilbyder muligheden for at tage en uddannelse med:
  • attraktive arbejdstider
  • et engageret læringsmiljø med dygtige kokke
  • læring af kokkefaget fra bunden
  • plads til at fordybe sig i samarbejde med kokkene
  • viden om mad til syge på hospital kombineret med højt fagligt niveau
  • viden om hygiejneregler

Af dig forventer vi, at du er:
  • motiveret for at tage uddannelsen
  • engageret og har lyst til at lære
  • seriøs og brænder for at lære kokkefaget
  • mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende

Opstart
Du vil kunne starte med det samme såfremt du opfylder de nedenstående adgangskrav.

Adgangskrav
Du skal have gennemført grundforløbet for gastronomer.
Hvis du har relevant erhvervserfaring, er det en fordel.

Er du over 25 år, og har du relevant erhvervserfaring (minimum 1 års erfaringen som ikke er ældre end 4 år), skal du have lavet en realkompetencevurdering og en uddannelsesplan på en erhvervsskole for at kunne blive elev hos os.

Løn og udgifter
Du får løn under hele uddannelsen – se overenskomsten for gastronomelever. Du skal regne med at bruge ca. kr. 2.500 til indkøb af lærebøger og andet undervisningsmateriale i løbet af dit første år af uddannelsen. Men vi sørger for at du får et knivsæt og sikkerhedssko når du har overstået din prøveperiode.


Har du spørgsmål til elevpladsen kan du henvende dit til produktionsleder Jan Bannebjerg på telefonnr. 38 62 67 88.

Du kan læse mere om kokke uddannelsen hos erhvervsskolerne f.eks. HRS eller ZBC

Vi glæder os til at møde dig!
Vil du være vores første kokkeelev? Danmarks største a la carte restaurant er placeret på Hvidovre Hospital, og vi søger vores første kokkelev. Vi laver mad til ca. 450 patienter og vores fornemste opgave er, at gøre maden smagfuld og lækker til vores patienter. Køkkenet er åbent fra kl. 6.30 19.30 på alle dage hele året rundt. Vi laver alt fra bunden. Blandt andet koger vi selv fonder, laver pålæg, ryger, sylter og bager. Så hos os får du lært kokkefaget fra bunden og vi kan garantere, at hospitalsmad ikke er kedeligt at lave. Vi har 84 økologi, arbejder med sæsonens råvarer og løbende fokus på madspild. Køkkenet består af en produktionsafdeling, kold afdeling, a la carte afdeling, bageri samt et diætkøkken. Du skal primært være i produktionen samt i a la carte afdelingen, men du kan også komme til at snuse til bageriet samt til diætkøkkenet. Vi tilbyder muligheden for at tage en uddannelse med: attraktive arbejdstider et engageret læringsmiljø med dygtige kokke læring af kokkefaget fra bunden plads til at fordybe sig i samarbejde med kokkene viden om mad til syge på hospital kombineret med højt fagligt niveau viden om hygiejneregler Af dig forventer vi, at du er: motiveret for at tage uddannelsen engageret og har lyst til at lære seriøs og brænder for at lære kokkefaget mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende Opstart Du vil kunne starte med det samme såfremt du opfylder de nedenstående adgangskrav. Adgangskrav Du skal have gennemført grundforløbet for gastronomer. Hvis du har relevant erhvervserfaring, er det en fordel. Er du over 25 år, og har du relevant erhvervserfaring (minimum 1 års erfaringen som ikke er ældre end 4 år), skal du have lavet en realkompetencevurdering og en uddannelsesplan på en erhvervsskole for at kunne blive elev hos os. Løn og udgifter Du får løn under hele uddannelsen se overenskomsten for gastronomelever. Du skal regne med at bruge ca. kr. 2.500 til indkøb af lærebøger og andet undervisningsmateriale i løbet af dit første år af uddannelsen. Men vi sørger for at du får et knivsæt og sikkerhedssko når du har overstået din prøveperiode. Har du spørgsmål til elevpladsen kan du henvende dit til produktionsleder Jan Bannebjerg på telefonnr. 38 62 67 88. Du kan læse mere om kokke uddannelsen hos erhvervsskolerne f.eks. HRS eller ZBC Vi glæder os til at møde dig!11jobnet88a34372100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-02T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=218052&DepartmentId=12245&MediaId=4754&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHvidovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3514078Hvidovre Hospital11Kettegård Alle 302650HvidovreDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset749615JobNet4978860497886010026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88a34372https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=88a34372https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88a34372&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88a34372&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgSom medarbejder hos Hvidovre Hospital bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration361575425Jannoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK