Kokkerier til kloge hoveder - kok til Mommark Handelskostskole

Vi er et travlt og effektivt køkken med daglig bespisning af elever og kursister. Vi er også et skolehjem med døgnforplejning. Herudover tilbyder vi en bred vifte af specielle menuer, bl.a. til outdoor-arrangementer, hvor det er køkkenpersonalet, der står for undervisningen.

Køkkenet er en del af servicefunktionen på Mommark Handelskostskole, der har til opgave at levere service af høj kvalitet, og som også understøtter skolens primære opgave - undervisning.

Fakta - Stillingen er en fuldtidsstilling – 37 timer – og du skal regne med både dag- og aftenvagter samt få weekendvagter. Tiltrædelse er pr. 1. juni eller 1. august - Mommark Handelskostskole har plads til 250 indkvarterede elever/kursister - Vi tilbyder et arbejdsteam på 10 personer Den ideelle kandidat -er faglært kok eller Cater -har erfaring med kursus- og konferencedrift. -leverer god kvalitet, både i forhold til maden, men også i forhold til dialogen med vores kunder -er positiv og deltager aktivt i teamet -bidrager til fortsat udvikling af køkkenets kvalitet og service -Kan stå for at gennemføre arrangementer hvor kunderne tilbereder maden.

Det er en fordel, at du har eget transportmiddel, da der ikke er offentlig transport på alle tidspunkter af døgnet.

Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at henvende dig til Service- og køkkenchef Hans Henrik Holm, enten pr. mail hhh@bcsyd.dk, eller på telefon 20 22 13 96.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til Business College Syd, Sdr. Landevej 30, 6400 Sønderborg, att. Jonna Hollensen, eller elektronisk til jh@bcsyd.dk, så den er os i hænde senest 24. april 2018. Ansættelsessamtaler finder sted den 25. og/eller den 26 april 2018.

Business College Syd er en moderne og fagligt, bred skole, der har flere ungdoms- og erhvervsuddannelser samt en kursusafdeling.

Vi er organiseret på 2 lokationer. Den ene i Sønderborg på Sdr. Landevej 30, hvor Det Blå Gymnasium og EUD & EUX Business har til huse. Den anden i Mommark med Hovedforløb og Efter-/videreuddannelse. Vi er tilsammen 160 medarbejdere og har ca. 6.500 elever og kursister årligt.

Se mere på www.bcsyd.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok eller anden faglært medarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering

Sønderborg
Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi er i fuld gang med at udvikle og etablere nyt kantinekoncept for en af vores kunder. I den forbindelse søger vi en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejd...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Dygtig kok

GÅRDEJER HENRIK LOFF

Aabenraa
**Dygtig kok søges til spændende ny restaurant** Er du kok med sans for detaljer og perfektion? Er du klar på at tilpasse dig udviklingen i vores spændende univers? Så har vi det rette job til dig. *Hvem er vi?* Vi er indehaver af den succesrige caf...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Øster Højst kro søger kokke eller M/K med stor køkken erfaring.

ØSTER HØJST KRO

Tønder
Øster Højst Kro søger hurtigst muligt 2 kokke eller M K med rigtig stor køkken erfaring. Tilberedning af kolde og varme retter.
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Kok søges til restaurant i Hejlsminde

Anonym arbejdsgiver

Haderslev
Kok søges til restaurant i Hejlsminde 37 timer om ugen. Jobbeskrivelsen: Ala carte, selskaber, fællesspisninger og mad ud af huset Du vil tilberede bla frisk fisk, kvalitetskød, salater, brød, kager, desserter. Alt bliver lavet med ærlighed og kærli...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Køkkenleder med ansvar for drift og personale

Økonomi, Teknik og Miljø

Sønderborg
Har du lyst til at skabe gode madoplevelser og samtidig have ansvar for personale og drift? Så er du måske vores nye køkkenleder til vores to centrale personalekantiner. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på kantinernes kommende profil og id...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018