Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokkevikar til Roskilde søges for kunde

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032926Phoenix-76128b0b12019-06-03T00:00:00Kokkevikar til Roskilde søges for kunde

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

2019-07-11T16:52:02.473 Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html11jobnet76128b0b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:000000https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html0EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborgEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3536237Vikar og Gastronomi IVS11Sdr.Stationsvej 264000RoskildeDKDanmark0mail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset768744JobNet4995759499575910028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKokkevikar til Roskilde søges for kunde1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361937072Martin Kurtsøemail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark330076333Vikariat Uddannet kok eller lignende som brænder for madlavningen min. 2 uger i NæstvedRobot à la carte-restaurant, restauranten, ligger i en hvælvet kælder fra det 15. århundrede og serverer sæsonbetonet aftenmenu. Skal være udannet kok eller erfaring fra kokkebranchen

à la carte-restaurant, restauranten, ligger i en hvælvet kælder fra det 15. århundrede og serverer sæsonbetonet aftenmenu.

Skal være udannet kok eller erfaring fra kokkebranchen

Vikargården IVSNæstved2019-08-21T00:00:002019-10-14T00:00:00
330076006Kokkevikar til Ringsted søges for kundeRobot Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden er primært lørdag eftermiddag aften, så stillingen er ideel til dig, hvis du har arbejde i hverdagene andetsteds og gerne vil lave lidt ekstra i weekenden. Der vil som udgangspunkt være tale om 9-timers vagter. Du er ikke forpligtet til at arbejde samtlige lørdage - vi planlægger dit arbejde ud fra dine ønsker og kundens behov. Arbejdet udføres som udgangspunkt på kundens adresse i Ringsted. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende helst med egen bil, da offentlig transport ikke er optimalt i forhold til kundens adresse og arbejdstider. Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vagterne er normalt varslet i god tid, men der kan opstå akut behov, hvorfor det er en fordel, hvis du har mulighed for at springe til i en snæver vending. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden er primært lørdag eftermiddag/aften, så stillingen er ideel til dig, hvis du har arbejde i hverdagene andetsteds og gerne vil lave lidt ekstra i weekenden.

Der vil som udgangspunkt være tale om 9-timers vagter. Du er ikke forpligtet til at arbejde samtlige lørdage - vi planlægger dit arbejde ud fra dine ønsker og kundens behov.

Arbejdet udføres som udgangspunkt på kundens adresse i Ringsted.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – helst med egen bil, da offentlig transport ikke er optimalt i forhold til kundens adresse og arbejdstider.
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vagterne er normalt varslet i god tid, men der kan opstå akut behov, hvorfor det er en fordel, hvis du har mulighed for at springe til i en snæver vending.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSRingsted2019-08-20T00:00:002019-10-15T00:00:00
330064368Kok/chefkok søgesRobot Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

Til Bryghuset no. 5 søges kok/chefkok
Tilberedelse af burger, steak m.m.
Skal kunne arbejde selvstændigt.

Fuldtid eller deltid kan aftales.

Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

HS ErhvervHolbæk2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
330086145udadvendt og engageret kokRobot Vi søger en udadvendt og engegeret kok til at indgå i et lille team af 3 kokke og 2 elever. du skal være en teamplayer og fleksibel, hos Martin s handler det om at være der for hindanden og arbejde sammen som en helhed. ydermere har vi i butikken stor kundekontakt, vi forventer derfor at vores nye kollega er frisk på de udfordringer vores gæster måtte stille os overfor - vi går gerne en ekstra mil hvis det kan gøre en kundes arrangement bedre. vores områder dækker over take away, catering og restaurant. Maden er klassisk bistro og vores catering kan være alt fra en 5 retters med fuld setup for 200 pax eller en enkelt ret til 10. vi køre kun på sjælland, kørekort er ikke et must men en klar fordel. løn efter kvalifikationer.

Vi søger en udadvendt og engegeret kok til at indgå i et lille team af 3 kokke og 2 elever.

du skal være en teamplayer og fleksibel, hos Martin's handler det om at være der for hindanden og arbejde sammen som en helhed. ydermere har vi i butikken stor kundekontakt, vi forventer derfor at vores nye kollega er frisk på de udfordringer vores gæster måtte stille os overfor - vi går gerne en ekstra mil hvis det kan gøre en kundes arrangement bedre.

vores områder dækker over take away, catering og restaurant. Maden er klassisk/bistro og vores catering kan være alt fra en 5 retters med fuld setup for 200 pax eller en enkelt ret til 10. vi køre kun på sjælland, kørekort er ikke et must men en klar fordel.

løn efter kvalifikationer.

 

 

Martin`s v/Martin Pallisgaard JørgensenHolbæk2019-09-09T00:00:002019-10-29T00:00:00
330090329Fuldtidskok på Milling Hotel Søpark, Maribo.Robot Fuldtidskok på Milling Hotel Søpark, Maribo. Er du glad for at lave god mad og vil være en del af et tæt hold, så søger Milling Hotel Søpark, Maribo en alsidig kok som skal være med til at servicere alle vores gæster. Opgaver Være med til at udvilke vores dagens menu buffet Perfektionere vores la carte kort Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet Egenkontrol Varemodtagelse Oplæring af elever og nye kolleger Hvem er du Du er udlært kok (eller har flere års erhvervserfaring) Du kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet og effektivitet Du har lyst til at sætter en ære i altid at levere høj kvalitet. Du erfaring eller og villige til at være alsidig i præsentationen af både la carte, buffeter, selskaber Du taler et nordisk sprog. Vi tilbyder En særlig atmosfære af nærvær, når du arbejder hos Milling Hotels. Vi giver os tid til at hjælpe hinanden. Overenskomst. Ferie før jul til efter nytår. Faglig og personlig udvikling Vores værdier Nærværende service: Det er vores mål, at du altid skal føle dig, som en længe ventet gæst og at du efter et hotelophold hos os, vil tage hjem med en følelse i maven af at have modtaget en personlig og oprigtig beværtning, du sent vil glemme. Hjemlig atmosfære: Det er vigtig at kunne føle sig hjemme, ellers slapper du aldrig rigtig af. Derfor bestræber vi os på at imødekomme dig og dine behov, både i forhold til vores hotelfaciliteter og nærværende personale. Vores tilgang er ganske simpel: Vi handler hurtigt og er altid et skridt foran. Mission: Vores gæster skal altid kunne føle sig hjemme, når de er en del af Milling Hotels. Om Milling Hotels Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der bygger på grundsten af hjemlighed og nærvær. Kæden består i dag af 10 hoteller, alle centralt beliggende i de respektive byer: Odense, Middelfart, Kolding, Maribo, Aarhus og Aalborg. Det kendetegnende ved Milling hotellerne er det oprigtige og nærværende personale der altid vil få dig til at føle dig velkommen og hjemme, hotellernes beliggenhed altid med gå afstand til byliv og grønne områder, samt de ældre bygninger der emmer af sjæl og historie. Når du besøger et Milling Hotel bliver du mødt af en hyggelig virkelighed, det er som at træde ind i tidslomme, hvor gode danske traditioner kommer til sin ret både i indretning, de dygtige køkkener og i den personlige service.

Fuldtidskok på Milling Hotel Søpark, Maribo.

Er du glad for at lave god mad og vil være en del af et tæt hold, så søger Milling Hotel Søpark, Maribo en alsidig kok som skal være med til at servicere alle vores gæster.  

Opgaver

Være med til at udvilke vores dagens menu / buffet

Perfektionere vores á la carte kort

Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet

Egenkontrol

Varemodtagelse

Oplæring af elever og nye kolleger

Hvem er du

Du er udlært kok (eller har flere års erhvervserfaring)

Du kan arbejde selvstændigt – med fokus på kvalitet og effektivitet

Du har lyst til at sætter en ære i altid at levere høj kvalitet.

Du erfaring eller/og villige til at være alsidig i præsentationen af både á la carte, buffeter, selskaber

Du taler et nordisk sprog.

Vi tilbyder

En særlig atmosfære af nærvær, når du arbejder hos Milling Hotels.

Vi giver os tid til at hjælpe hinanden.

Overenskomst.

Ferie før jul til efter nytår.

Faglig og personlig udvikling

 

Vores værdier

Nærværende service:
Det er vores mål, at du altid skal føle dig, som en længe ventet gæst og at du efter et hotelophold hos os, vil tage hjem med en følelse i maven af at have modtaget en personlig og oprigtig beværtning, du sent vil glemme.

Hjemlig atmosfære:
Det er vigtig at kunne føle sig hjemme, ellers slapper du aldrig rigtig af. Derfor bestræber vi os på at imødekomme dig og dine behov, både i forhold til vores hotelfaciliteter og nærværende personale.

Vores tilgang er ganske simpel:
Vi handler hurtigt og er altid et skridt foran.

Mission:
Vores gæster skal altid kunne føle sig hjemme, når de er en del af Milling Hotels.

Om Milling Hotels

Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der bygger på grundsten af hjemlighed og nærvær. Kæden består i dag af 10 hoteller, alle centralt beliggende i de respektive byer: Odense, Middelfart, Kolding, Maribo, Aarhus og Aalborg.

Det kendetegnende ved Milling hotellerne er det oprigtige og nærværende personale – der altid vil få dig til at føle dig velkommen og hjemme, hotellernes beliggenhed – altid med gå afstand til byliv og grønne områder, samt de ældre bygninger – der emmer af sjæl og historie.

Når du besøger et Milling Hotel bliver du mødt af en hyggelig virkelighed, det er som at træde ind i tidslomme, hvor gode danske traditioner kommer til sin ret – både i indretning, de dygtige køkkener og i den personlige service.

 

HOTEL SØPARK, MARIBO A/SMaribo2019-09-16T00:00:002019-11-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vikariat Uddannet kok eller lignende som brænder for madlavningen min. 2 uger i Næstved

Vikargården IVS

Næstved
à la carte-restaurant, restauranten, ligger i en hvælvet kælder fra det 15. århundrede og serverer sæsonbetonet aftenmenu. Skal være udannet kok eller erfaring fra kokkebranchen
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:14. oktober 2019

Kokkevikar til Ringsted søges for kunde

Vikar og Gastronomi IVS

Ringsted
Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden er primært lørdag eftermiddag aften, så stillingen er ideel til dig, hvis du har arbejde i hverdagene andetsteds og gern...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:15. oktober 2019

Kok/chefkok søges

HS Erhverv

Holbæk
Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019

udadvendt og engageret kok

Martin`s v/Martin Pallisgaard Jørgensen

Holbæk
Vi søger en udadvendt og engegeret kok til at indgå i et lille team af 3 kokke og 2 elever. du skal være en teamplayer og fleksibel, hos Martin s handler det om at være der for hindanden og arbejde sammen som en helhed. ydermere har vi i butikken st...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Fuldtidskok på Milling Hotel Søpark, Maribo.

HOTEL SØPARK, MARIBO A/S

Maribo
Fuldtidskok på Milling Hotel Søpark, Maribo. Er du glad for at lave god mad og vil være en del af et tæt hold, så søger Milling Hotel Søpark, Maribo en alsidig kok som skal være med til at servicere alle vores gæster. Opgaver Være med til at udvilke...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:7. november 2019