Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokkevikar til Roskilde søges for kunde

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032926Phoenix-76128b0b12019-06-03T00:00:00Kokkevikar til Roskilde søges for kunde

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

2019-07-11T16:52:02.473 Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html11jobnet76128b0b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:000000https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html0EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborgEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3536237Vikar og Gastronomi IVS11Sdr.Stationsvej 264000RoskildeDKDanmark0mail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset768744JobNet4995759499575910028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361937072Martin Kurtsøemail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark330076333Vikariat Uddannet kok eller lignende som brænder for madlavningen min. 2 uger i NæstvedRobot à la carte-restaurant, restauranten, ligger i en hvælvet kælder fra det 15. århundrede og serverer sæsonbetonet aftenmenu. Skal være udannet kok eller erfaring fra kokkebranchen

à la carte-restaurant, restauranten, ligger i en hvælvet kælder fra det 15. århundrede og serverer sæsonbetonet aftenmenu.

Skal være udannet kok eller erfaring fra kokkebranchen

Vikargården IVSNæstved2019-08-21T00:00:002019-10-14T00:00:00
330076345Kok eller cater til Næstved Gymnasium og HF's kantineRobot Næstved Gymnasium og HF er et af landets største gymnasier med ca. 1300 elever og 160 ansatte. Skolen lægger vægt på åbenhed og tolerance, på at have et godt miljø for såvel ansatte som studerende, og på at være en lokal skole med et globalt udsyn. Skolen prioriterer samarbejde med lokale virksomheder og institutioner samt internationale samarbejder særdeles højt. Er du uddannet kok eller cater? Har du til at lave spændende mad hver dag? Kan du godt lide, at have kontakt til mange mennesker hver dag? Sætter du pris på, at have tid til familien derhjemme, så er det måske dig, der skal være vore nye kollega i kantinen på Næstved Gymnasium og HF? Vi forventer at du: er faglært med nogle års erfaring, både fra det kolde og varme køkken formår at bevare overblikket i stressede situationer er kreativ hvad angår tilberedning og anretning er imødekommende, omstillingsparat, og kan kommunikere med både elever og ansatte medbringer godt humør, er selvstændig, og tør tage ansvar glæder dig til at servicere kantinens kunder, lytte til deres ønsker, og værdsætter deres ønsker ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer, og er klar til at påtage dig arbejdsopgaver såsom egenkontrol, oprydning og rengøring Vi tilbyder: primære arbejdsopgaver, tilberedning af koldt, varmt og salat godt samarbejde, hvor der plads til at tænke nyt og gerne på tværs af kantinens partier et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og faglige niveau kan ses i serveringerne I køkkenet får du selskab af 3 glade og motiverede kolleger, som dagligt servicerer ansatte og elever. Der er besøg af gæster udefra, interne møder og meget mere vi laver mødeforplejning til. I vores team er vi alle imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok, og ser altid løsningsorienteret på opgaverne. Team-ånden er frisk, og altid med en god tone, så vi sammen får løst vores forskellige opgaver. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tæt sammen med andre i en udfordrende hverdag, hvor videndeling og faglig sparring er en integreret del af samarbejdet, og hvor hverdagen består af mange varierede opgaver. Stillingen er på 32 timer pr. uge. Tiltrædelse: 1. oktober 2019 eller efter aftale. Ansættelse og aflønning i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 samt organisationsaftale med Kost- og ernæringsforbundet. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kantineleder Mark Klausholm mail nghmk@naestved-gym.dk. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Elektronisk ansøgning skal være skolen i hænde senest mandag 2. september 2019 kl. 12, mærkes kantinen og sendes til: skolen@naestved-gym.dk En nærmere beskrivelse af skolen og dens mange aktiviteter kan læses på www.naestved-gym.dk eller skolens facebookside.

Næstved Gymnasium og HF er et af landets største gymnasier med ca. 1300 elever og 160 ansatte. Skolen lægger vægt på åbenhed og tolerance, på at have et godt miljø for såvel ansatte som studerende, og på at være en lokal skole med et globalt udsyn. Skolen prioriterer samarbejde med lokale virksomheder og institutioner samt internationale samarbejder særdeles højt. 

Er du uddannet kok eller cater? Har du til at lave spændende mad hver dag? Kan du godt lide, at have kontakt til mange mennesker hver dag? Sætter du pris på, at have tid til familien derhjemme, så er det måske dig, der skal være vore nye kollega i kantinen på Næstved Gymnasium og HF?

Vi forventer at du:

  • er faglært med nogle års erfaring, både fra det kolde og varme køkken
  • formår at bevare overblikket i stressede situationer
  • er kreativ hvad angår tilberedning og anretning
  • er imødekommende, omstillingsparat, og kan kommunikere med både elever og ansatte
  • medbringer godt humør, er selvstændig, og tør tage ansvar
  • glæder dig til at servicere kantinens kunder, lytte til deres ønsker, og værdsætter deres ønsker
  • ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer, og er klar til at påtage dig arbejdsopgaver såsom egenkontrol, oprydning og rengøring

Vi tilbyder:

  • primære arbejdsopgaver, tilberedning af koldt, varmt og salat
  • godt samarbejde, hvor der plads til at tænke nyt og gerne på tværs af kantinens partier
  • et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og faglige niveau kan ses i serveringerne           

I køkkenet får du selskab af 3 glade og motiverede kolleger, som dagligt servicerer ansatte og elever. Der er besøg af gæster udefra, interne møder og meget mere vi laver mødeforplejning til. I vores team er vi alle imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok, og ser altid løsningsorienteret på opgaverne. Team-ånden er frisk, og altid med en god tone, så vi sammen får løst vores forskellige opgaver.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tæt sammen med andre i en udfordrende hverdag, hvor videndeling og faglig sparring er en integreret del af samarbejdet, og hvor hverdagen består af mange varierede opgaver.

Stillingen er på 32 timer pr. uge.

Tiltrædelse: 1. oktober 2019 eller efter aftale.

Ansættelse og aflønning i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 samt organisationsaftale med Kost- og ernæringsforbundet.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kantineleder Mark Klausholm mail nghmk@naestved-gym.dk.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Elektronisk ansøgning skal være skolen i hænde senest mandag 2. september 2019 kl. 12, mærkes ”kantinen” og sendes til: skolen@naestved-gym.dk

En nærmere beskrivelse af skolen og dens mange aktiviteter kan læses på www.naestved-gym.dk eller skolens facebookside.

Næstved Gymnasium og HFNæstved2019-08-21T00:00:002019-09-02T00:00:00
330064368Kok/chefkok søgesRobot Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

Til Bryghuset no. 5 søges kok/chefkok
Tilberedelse af burger, steak m.m.
Skal kunne arbejde selvstændigt.

Fuldtid eller deltid kan aftales.

Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

HS ErhvervHolbæk2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
330062429Kok til spændende job i Holbæk SportsbyRobot Holbæk Sportsby er kommet rigtig godt fra start, og vi skal fortsat tilbyde alle gæsterne et flot udvalg i vores Caf Restaurant. Derfor søger vi nu en dygtig og kreativ kok. Se mere på www.holbaeksportsby.dk Jobbet Vil du være med til at sætte præg på mad og oplevelser i Holbæk Sportsby, og brænder du for at levere god og sund mad? Du bliver en del af et mindre team i Caf Restaurant, og samtidig en del af vores samlede TEAM Holbæk Sportsby. Du er en ambitiøs og gastronomisk stærk kok, der mestrer evnen til konstant at udvikle produkter, der falder i vores mange forskellige gæsters smag. Lige fra de daglige tilbud i Caf til VIP servering både til mindre og større arrangementer og konferencer. Du deltager også i den daglige betjening af gæster. Rengøring vil være en naturlig del af jobbet. Du refererer til Food Beverage Chefen, og deltager i menuplanlægning, vagtplanlægning, bestilling af varer og kontakt til leverandører. Ledelsesopgaver vil forekomme. Hvem er du? Du er faglært kok med en del erfaring fra restaurant eller kantine Du finder det spændende at arbejde med gode og sunde råvarer Du elsker at være kreativ i udviklingen af attraktive produkter Du trives i et aktivt miljø med glade mennesker i alle aldre Du tilbydes: At blive en del af unikke Holbæk Sportsby en attraktiv og fantastisk arbejdsplads At komme med fra starten og få indflydelse på kulturen i Holbæk Sportsby Personlig udvikling interne og eksterne uddannelser En stilling som sjældent bliver tilbudt Tiltrædelse efter nærmere aftale. Ansøgningerne behandles fortrolig og løbende. Du er velkommen til at kontakte F B Chef Svend Rinken på tlf. 2811 7050, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi skal sammen sikre, at de mange foreninger, gæster, medarbejdere og borgere i Holbæk Sundhedscenter får den bedste oplevelse i Holbæk Sportsby. Fællesskab Samarbejde Bevægelse Sundhed

Holbæk Sportsby er kommet rigtig godt fra start, og vi skal fortsat tilbyde alle gæsterne et flot udvalg i vores Café/ Restaurant. Derfor søger vi nu en dygtig og kreativ kok. Se mere på www.holbaeksportsby.dk

Jobbet

Vil du være med til at sætte præg på mad og oplevelser i Holbæk Sportsby, og brænder du for at levere god og sund mad?

Du bliver en del af et mindre team i Café/ Restaurant, og samtidig en del af vores samlede TEAM Holbæk Sportsby.

Du er en ambitiøs og gastronomisk stærk kok, der mestrer evnen til konstant at udvikle produkter, der falder i vores mange forskellige gæsters smag. Lige fra de daglige tilbud i Café til VIP servering både til mindre og større arrangementer og konferencer. Du deltager også i den daglige betjening af gæster.

Rengøring vil være en naturlig del af jobbet.

Du refererer til Food & Beverage Chefen, og deltager i menuplanlægning, vagtplanlægning, bestilling af varer og kontakt til leverandører. Ledelsesopgaver vil forekomme.

Hvem er du?

  • Du er faglært kok med en del erfaring fra restaurant eller kantine
  • Du finder det spændende at arbejde med gode og sunde råvarer
  • Du elsker at være kreativ i udviklingen af attraktive produkter
  • Du trives i et aktivt miljø med glade mennesker i alle aldre

Du tilbydes:

  • At blive en del af unikke Holbæk Sportsby – en attraktiv og fantastisk arbejdsplads
  • At komme med fra starten og få indflydelse på kulturen i Holbæk Sportsby
  • Personlig udvikling – interne og eksterne uddannelser
  • En stilling som sjældent bliver tilbudt

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Ansøgningerne behandles fortrolig og løbende. Du er velkommen til at kontakte F&B Chef Svend Rinken på tlf. 2811 7050, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi skal sammen sikre, at de mange foreninger, gæster, medarbejdere og borgere i Holbæk Sundhedscenter får den bedste oplevelse i Holbæk Sportsby.

Fællesskab – Samarbejde – Bevægelse – Sundhed

Fonden Holbæk SportsByHolbæk2019-07-22T00:00:002019-09-12T00:00:00
330072536Kok søgesRobot Kok søges til Hotel Strandparken pr. 1 september eller hurtigst muligt. Vi er et travlt hotel, som tilbyder såvel konferencer, selskaber som a la carte. Vi er et ungt team af kolleger, der sætter gæsten i centrum og har faglighed i højsæde. Derfor hjælper alle i vores stab på tværs af faggrupper, når tiden bliver knap - f.eks. går kokkene gerne med i restauranten og serverer, eller napper lidt opvask, ligesom tjenerne også kan løse receptionisternes opgave og hjælpe med at anrette i køkkenet. Vi forventer du er:-selvstændig-kan tage initiativ-kreativ-positiv og fleksibel. Vi tilbyder: -dygtige kollegaer -uformel omgangstone-ansvar -udvikling Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen Er du interesseret, så ring gerne og for at høre mere om jobbet hosStine Sommer Gejel Knudsen,tlf. 59430616 eller mail stine@vilcon.dk. Ansøgningsfrist 30.08.2019

Kok søges til Hotel Strandparken pr. 1 september eller hurtigst muligt.

Vi er et travlt hotel, som tilbyder såvel konferencer, selskaber som a la carte. Vi er et ungt team af kolleger, der sætter gæsten i centrum og har faglighed i højsæde.

Derfor hjælper alle i vores stab på tværs af faggrupper, når tiden bliver knap - f.eks. går kokkene gerne med i restauranten og serverer, eller napper lidt opvask, ligesom tjenerne også kan løse receptionisternes opgave og hjælpe med at anrette i køkkenet.

Vi forventer du er:
-selvstændig
-kan tage initiativ
-kreativ
-positiv og fleksibel.

Vi tilbyder:
-dygtige kollegaer
-uformel omgangstone
-ansvar
-udvikling

Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen

Er du interesseret, så ring gerne og for at høre mere om jobbet hos
Stine Sommer Gejel Knudsen,
tlf. 59430616 eller mail stine@vilcon.dk.

Ansøgningsfrist 30.08.2019

HOTEL STRANDPARKEN ApSHolbæk2019-08-14T00:00:002019-08-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vikariat Uddannet kok eller lignende som brænder for madlavningen min. 2 uger i Næstved

Vikargården IVS

Næstved
à la carte-restaurant, restauranten, ligger i en hvælvet kælder fra det 15. århundrede og serverer sæsonbetonet aftenmenu. Skal være udannet kok eller erfaring fra kokkebranchen
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:14. oktober 2019

Kok eller cater til Næstved Gymnasium og HF's kantine

Næstved Gymnasium og HF

Næstved
Næstved Gymnasium og HF er et af landets største gymnasier med ca. 1300 elever og 160 ansatte. Skolen lægger vægt på åbenhed og tolerance, på at have et godt miljø for såvel ansatte som studerende, og på at være en lokal skole med et globalt udsyn. ...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:2. september 2019

Kok/chefkok søges

HS Erhverv

Holbæk
Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019

Kok til spændende job i Holbæk Sportsby

Fonden Holbæk SportsBy

Holbæk
Holbæk Sportsby er kommet rigtig godt fra start, og vi skal fortsat tilbyde alle gæsterne et flot udvalg i vores Caf Restaurant. Derfor søger vi nu en dygtig og kreativ kok. Se mere på www.holbaeksportsby.dk Jobbet Vil du være med til at sætte præg ...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019

Kok søges

HOTEL STRANDPARKEN ApS

Holbæk
Kok søges til Hotel Strandparken pr. 1 september eller hurtigst muligt. Vi er et travlt hotel, som tilbyder såvel konferencer, selskaber som a la carte. Vi er et ungt team af kolleger, der sætter gæsten i centrum og har faglighed i højsæde. Derfor h...
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:30. august 2019