Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kokkevikar til Roskilde søges for kunde

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032926Phoenix-76128b0b12019-06-03T00:00:00Kokkevikar til Roskilde søges for kunde

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

2019-07-11T16:52:02.473 Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden kan være dag og aften på alle ugens dage, omend der er mest brug for dig i weekenderne. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse i Roskilde, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende bil er en fordel men ikke et krav, da kunden ligger tæt på offentlig transport Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html11jobnet76128b0b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:000000https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html0EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborgEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3536237Vikar og Gastronomi IVS11Sdr.Stationsvej 264000RoskildeDKDanmark0mail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset768744JobNet4995759499575910028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=76128b0b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKokkevikar til Roskilde søges for kunde1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361937072Martin Kurtsøemail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark330130423Kok/køkkenassistent til Eggeslevmagle SkoleRobot Eggeslevmagle Skole starter kantine op i februar 2020, og i den forbindelse søger vi en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad til skolens elever og personale.Vi har 540 skønne elever og cirka 60 ansatte, og vi søger en ildsjæl, som vil starte kantinen op, så den bliver til glæde for alle, der har deres gang på skolen. Se yderligere information om skolen på vores hjemmeside.Du bliver ansat i en fuldtidsstilling i henhold til gældende overenskomst, hvilket i skolesammenhæng betyder cirka 40 timer om ugen i skoleuger (årligt 1.680 arbejdstimer). Vi forestiller os, at du dagligt møder kl. 7.00-14.15, og at den resterende tid til 40 timer kan anvendes til klassearrangementer om aftenen (nogle uger arbejder du måske 37 timer og i andre uger 43 timer). Stillingen ønskes besat 1. februar 2020.Vi er i øjeblikket ved at få indrettet køkken og kantinemiljø, og det er tanken, at vores nye medarbejder kan være med til at få bestilt indkøbt diverse køkkenredskaber udstyr i løbet af januar måned 2020.Vi ønsker, at du kanarbejde alene i køkkenet og selv stå for salget, der skal foregå i skolens pauserudarbejde en ugemenu med variation, som du lægger på skolens Aulaskabe et salg i kantinen, som dækker din egen løn og udgifter til kantinenmøde skolens elever og personale med et stort smil og udvise tålmodighed, når det krævesvære kreativ i forhold til indtjeningsmuligheder i kantinen - kan forældre bestille fødselsdagskage til klassen hos dig? Kan du lave mad til klassearrangementer på skolen? Har du flere ideer?ÅbningstiderKl. 08.00-08.30 Salg af for eksempel friskbagte boller, smoothie etceteraKl. 10.00-10.20 Salg af brød etcetera Kl. 11.30-12.25 Salg af dagens ret, salatbar etceteraSalg i kantinen foregår med skolekort (altså kontantløst).Yderligere informationerKan du se dig selv i ovenstående, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig. Det er vores forventning, at du kommer og besøger skolen, så du får set køkkenet og talt med os, og vi får set hinanden an. Du kontakter derforskoleleder John Larsen eller viceskoleleder Lia Sandfeld på 58 57 97 50 med henblik på et besøg.Frist11. december 2019 kl. 8.00.Bliver du udvalgt til samtale, skal du være forberedt på, at du skal fremlægge en lille case for os, hvor du overrasker os med en ugemenu med et budget for udgifter og indtægter. Ansættelsessamtalerne holdes den 16. december fra kl. 18.00 på skolens kontor.Eggeslevmagle Skole starter kantine op i februar 2020, og i den forbindelse søger vi en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad til skolens elever og personale.

Vi har 540 skønne elever og cirka 60 ansatte, og vi søger en ildsjæl, som vil starte kantinen op, så den bliver til glæde for alle, der har deres gang på skolen. Se yderligere information om skolen på vores hjemmeside.

Du bliver ansat i en fuldtidsstilling i henhold til gældende overenskomst, hvilket i skolesammenhæng betyder cirka 40 timer om ugen i skoleuger (årligt 1.680 arbejdstimer). Vi forestiller os, at du dagligt møder kl. 7.00-14.15, og at den resterende tid til 40 timer kan anvendes til klassearrangementer om aftenen (nogle uger arbejder du måske 37 timer og i andre uger 43 timer). Stillingen ønskes besat 1. februar 2020.

Vi er i øjeblikket ved at få indrettet køkken og kantinemiljø, og det er tanken, at vores nye medarbejder kan være med til at få bestilt/indkøbt diverse køkkenredskaber/udstyr i løbet af januar måned 2020.

Vi ønsker, at du kan
  • arbejde alene i køkkenet og selv stå for salget, der skal foregå i skolens pauser
  • udarbejde en ugemenu med variation, som du lægger på skolens Aula
  • skabe et salg i kantinen, som dækker din egen løn og udgifter til kantinen
  • møde skolens elever og personale med et stort smil og udvise tålmodighed, når det kræves
  • være kreativ i forhold til indtjeningsmuligheder i kantinen - kan forældre bestille fødselsdagskage til klassen hos dig? Kan du lave mad til klassearrangementer på skolen? Har du flere ideer?

Åbningstider
  • Kl. 08.00-08.30 Salg af for eksempel friskbagte boller, smoothie etcetera
  • Kl. 10.00-10.20 Salg af brød etcetera
  • Kl. 11.30-12.25 Salg af dagens ret, salatbar etcetera
Salg i kantinen foregår med skolekort (altså kontantløst).

Yderligere informationer
Kan du se dig selv i ovenstående, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig. Det er vores forventning, at du kommer og besøger skolen, så du får set køkkenet og talt med os, og vi får set hinanden an. Du kontakter derfor
  • skoleleder John Larsen eller viceskoleleder Lia Sandfeld på 58 57 97 50 med henblik på et besøg.

Frist
  • 11. december 2019 kl. 8.00.
  • Bliver du udvalgt til samtale, skal du være forberedt på, at du skal fremlægge en lille case for os, hvor du overrasker os med en ugemenu med et budget for udgifter og indtægter. Ansættelsessamtalerne holdes den 16. december fra kl. 18.00 på skolens kontor.

 

Slagelse KommuneSkælskør2019-11-25T00:00:002019-12-11T00:00:00
330131201Kok til kantine på SøndermarksskolenRobot Har du en relevant faglig baggrund og erfaring med at kunne lave et sundt, varieret og børnevenligt måltid?Vi søger en 37 timers kostfaglig ansvarlig kok pr. 1. februar2020 eller snarest muligt.I oktober 2017 åbnede Søndermarksskolen sin kantine med tilhørende nyt produktionskøkken, hvor skolens elever og ansatte køber sund mad til en fornuftig pris. Der er dagligt salatbar og et lunt frokostmåltid eller sandwich til ca. 100-150 personer. I formiddagspausen kan de købe boller og sunde snacks.Du vil være drivkraften i vores kantine til vores elever og skal have lyst til at udvikle kantinen løbende samt selvstændigt stå for den daglige drift. Der er en fastansat hjælp i opvasken og elever hjælper i kasselinjen og med opfyldning i salatbaren af et fast hold af elever.Har du lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad? Vil du gerne være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og mod på at smage ny mad? Kan du tilbyde at lave attraktiv mad for børn i alderen 6-15 år inden for et behersket budget? Har et godt humør og lyst til at arbejde i et miljø med børn. Hvis du kan sige ja til disse ting, så er vi det helt rigtige sted for dig. Dine opgaver vil være atstå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af kantinenvære ansvarlig for den daglige produktionstå for mødeforplejning, lave mad til vores skolefest, julefrokost med meresikre, at maden både er sund, attraktiv og med til at skabe nye madvaner hos skolens eleverskabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er madfortsætte med at udvikle skolens kantine til at være et sundt alternativt tilbud til skolens elever og ansatte.Dine kvalifikationeruddannet kokerfaring og interesse for at samarbejde med børn og ungekan arbejde selvstændigt.Vi tilbyderet godt arbejdsmiljø og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores nye tilbud til skolens eleverfamilievenlige arbejdstidermulighed for at præge og være med til at udvikle en sundhedsfremmende pædagogik på vores skoleet nyt køkken med moderne faciliteteren professionel holdning til vores arbejde, men med en uformel tone i dagligdagen.Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.Yderligere oplysningerEr du interesseret i yderligere oplysninger eller ønske om muligt besøg, så kan du kontakte:viceskoleleder Pia Haugaard på tlf. 23 83 21 01.Ansøgningsfristtorsdag den 12. december.Ansættelsessamtaler tirsdag den 17. decemberHar du en relevant faglig baggrund og erfaring med at kunne lave et sundt, varieret og børnevenligt måltid?

Vi søger en 37 timers kostfaglig ansvarlig kok pr. 1. februar2020 eller snarest muligt.

I oktober 2017 åbnede Søndermarksskolen sin kantine med tilhørende nyt produktionskøkken, hvor skolens elever og ansatte køber sund mad til en fornuftig pris. Der er dagligt salatbar og et lunt frokostmåltid eller sandwich til ca. 100-150 personer. I formiddagspausen kan de købe boller og sunde snacks.

Du vil være drivkraften i vores kantine til vores elever og skal have lyst til at udvikle kantinen løbende samt selvstændigt stå for den daglige drift. Der er en fastansat hjælp i opvasken og elever hjælper i kasselinjen og med opfyldning i salatbaren af et fast hold af elever.

Har du lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad? Vil du gerne være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og mod på at smage ny mad? Kan du tilbyde at lave attraktiv mad for børn i alderen 6-15 år inden for et behersket budget? Har et godt humør og lyst til at arbejde i et miljø med børn. Hvis du kan sige ja til disse ting, så er vi det helt rigtige sted for dig.

Dine opgaver vil være at
  • stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af kantinen
  • være ansvarlig for den daglige produktion
  • stå for mødeforplejning, lave mad til vores skolefest, julefrokost med mere
  • sikre, at maden både er sund, attraktiv og med til at skabe nye madvaner hos skolens elever
  • skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad
  • fortsætte med at udvikle skolens kantine til at være et sundt alternativt tilbud til skolens elever og ansatte.

Dine kvalifikationer
  • uddannet kok
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge
  • kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder
  • et godt arbejdsmiljø og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores nye tilbud til skolens elever
  • familievenlige arbejdstider
  • mulighed for at præge og være med til at udvikle en sundhedsfremmende pædagogik på vores skole
  • et nyt køkken med moderne faciliteter
  • en professionel holdning til vores arbejde, men med en uformel tone i dagligdagen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i yderligere oplysninger eller ønske om muligt besøg, så kan du kontakte:
  • viceskoleleder Pia Haugaard på tlf. 23 83 21 01.

Ansøgningsfrist
  • torsdag den 12. december.

Ansættelsessamtaler tirsdag den 17. december

 

Slagelse KommuneSlagelse2019-11-26T00:00:002019-12-12T00:00:00
330134382Faglært kok eller cater til alle køkkenpartierRobot Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, faglært kok eller cater til en af vores kantiner i Kalundborg. OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv. Som faglært kok eller cater hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid i turnus - 4 ugers dagvagt mandag til torsdag fra 06.30-14.30, fredag fra 06.30-14.00 - uge 5 mandag til torsdag fra 11.00-20.30, fredag fri Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team på fem. Sammen skal I servicere ca. 220 daglige gæster. Vi er 5 glade og dygtige kokke, som elsker at lave god mad både klassisk og nyt og med fokus på bæredygtighed og det grønne. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende kok eller cater, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok eller cater med nogle års erfaring gerne fra større køkken og med fokus på det grønne klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk og afslappet i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, faglært kok eller cater til en af vores kantiner i Kalundborg.

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som faglært kok eller cater hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid i turnus - 4 ugers dagvagt mandag til torsdag fra 06.30-14.30, fredag fra 06.30-14.00 - uge 5 mandag til torsdag fra 11.00-20.30, fredag fri
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på fem. Sammen skal I servicere ca. 220 daglige gæster. Vi er 5 glade og dygtige kokke, som elsker at lave god mad både klassisk og nyt og med fokus på bæredygtighed og det grønne. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende kok eller cater, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok eller cater med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og med fokus på det grønne
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk og afslappet i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Fazer Food Services A/SKalundborg2019-12-03T00:00:002020-01-28T00:00:00
330126692KOK/KØKKENLEDER SØGES til restaurant på FeddetRobot KOK KØKKENLEDER SØGES til restaurant på Feddet Feddet Strand Resort, 5-stjernet campingplads og ferieresort v Faxe Bugt søger en fuldtids kok køkkenleder. Som kok køkkenleder kommer du til at indgå i det daglige team på Feddet Strand Resort. Der lægges stor vægt på selvstændighed, på det at være serviceminded og da tempoet ofte er højt, forventes det at du formår at bevare overblikket og det gode humør. Som kok køkkenleder får du mulighed for selv at sætte dit eget præg på tingene, da der her er kort vej fra id til handling. Der lægges stort fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel, hvor det forventes at du går forrest.Man skal påregne skæve arbejdstider (weekender, helligdage og sommerferien) i campingpladsens primære åbningstid fra påske til og med uge 43. Der vil være mulighed for afspadsering i vinterhalvåret, men restauranten vil også være åben i weekender i vinterhalvåret samt i vinterferien i uge 7 8. Generelt forventer vi at du: Er uddannet kok med erfaring fra kantine- eller restaurantionsbranchen Du er serviceminded og enig i at gæsten er vores vigtigste forretning) Besidder stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer Er handlekraftig, ambitiøs og kreativ i dit arbejde Er fleksibel og udviser samtidigt engagement i dit arbejde Både kan arbejde i teams og proaktivt løse opgaver selvstændigt Er helhedsorienteret og i stand til at udvise respekt for andre Er åben og ærlig Taler og skriver fejlfrit dansk og kan føre en samtale på engelsk. Er passioneret for at lede og udvikle medarbejdere og har gerne erfaring hermed Du har gode strukturerede lederevner og kan strukturere din egen og dine medarbejderes hverdag Du har styr på økonomien og kan kalkulere menuer og retter med en fornuftig køkkenprocent Det er desuden en fordel hvis du: Har erfaring med ledelse i restaurantionsbranchen Har kørekort Kan tale tysk Arbejdsopgaver vil være: At lede den daglige drift Sikre god kvalitet af rå- og salgsvarer Udarbejdelse af menuplaner og tilbud til selskaber hvilket altid sker i samarbejde med ledelsen. Personaleansvar Indkøb og lagerstyring Vagtplanlægning og ansættelse Økonomistyring og overholdelse af budget Egenkontrol Andre administrative opgaver Design, farvevalg, skiltning samt udskiftning af inventar sker altid i samarbejde med ledelsen. Stillingen er en fuldtidsstilling hele året rundt og løn afregnes efter kvalifikationer. Der påregnes en gensidig prøvetid på 3 måneder. Tiltrædelse: Snarest Ansøgningsfristen er til vi finder den rigtige person til jobbet. Ansøgning med billede skal sendes til mail: info@feddetcamping.dk, mærket kok køkkenleder Feddet Strand Resort er en af Danmarks største camping- og ferieresorts, beliggende på Sydsjælland. Campingpladsen er en del af Strandegård Gods, som også driver økologisk landbrug og skovbrug. Strandegård Gods ejes af Ivan Reedtz-Thott. www.feddetcamping.dk

KOK/KØKKENLEDER SØGES til restaurant på Feddet

Feddet Strand Resort, 5-stjernet campingplads og ferieresort v/ Faxe Bugt søger en fuldtids kok/køkkenleder. Som kok/køkkenleder kommer du til at indgå i det daglige team på Feddet Strand Resort. Der lægges stor vægt på selvstændighed, på det at være serviceminded og da tempoet ofte er højt, forventes det at du formår at bevare overblikket og det gode humør.

Som kok/køkkenleder får du mulighed for selv at sætte dit eget præg på tingene, da der her er kort vej fra idé til handling. Der lægges stort fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel, hvor det forventes at du går forrest.
Man skal påregne “skæve” arbejdstider (weekender, helligdage og sommerferien) i campingpladsens primære åbningstid fra påske til og med uge 43. Der vil være mulighed for afspadsering i vinterhalvåret, men restauranten vil også være åben i weekender i vinterhalvåret samt i vinterferien i uge 7+8.

Generelt forventer vi at du:

  • Er uddannet kok med erfaring fra kantine- eller restaurantionsbranchen
  • Du er serviceminded og enig i at gæsten er vores vigtigste forretning)
  • Besidder stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer
  • Er handlekraftig, ambitiøs og kreativ i dit arbejde
  • Er fleksibel og udviser samtidigt engagement i dit arbejde
  • Både kan arbejde i teams og proaktivt løse opgaver selvstændigt
  • Er helhedsorienteret og i stand til at udvise respekt for andre
  • Er åben og ærlig
  • Taler og skriver fejlfrit dansk og kan føre en samtale på engelsk.
  • Er passioneret for at lede og udvikle medarbejdere og har gerne erfaring hermed
  • Du har gode strukturerede lederevner og kan strukturere din egen og dine medarbejderes hverdag
  • Du har styr på økonomien og kan kalkulere menuer og retter med en fornuftig køkkenprocent

Det er desuden en fordel hvis du:

  • Har erfaring med ledelse i restaurantionsbranchen
  • Har kørekort
  • Kan tale tysk

Arbejdsopgaver vil være:

  • At lede den daglige drift
  • Sikre god kvalitet af rå- og salgsvarer
  • Udarbejdelse af menuplaner og tilbud til selskaber – hvilket altid sker i samarbejde med ledelsen.
  • Personaleansvar
  • Indkøb og lagerstyring
  • Vagtplanlægning og ansættelse
  • Økonomistyring og overholdelse af budget
  • Egenkontrol
  • Andre administrative opgaver
  • Design, farvevalg, skiltning samt udskiftning af inventar sker altid i samarbejde med ledelsen.

Stillingen er en fuldtidsstilling hele året rundt og løn afregnes efter kvalifikationer. Der påregnes en gensidig prøvetid på 3 måneder.

Tiltrædelse: Snarest

Ansøgningsfristen er til vi finder den rigtige person til jobbet.

Ansøgning med billede skal sendes til mail: info@feddetcamping.dkmærket kok/køkkenleder

Feddet Strand Resort er en af Danmarks største camping- og ferieresorts, beliggende på Sydsjælland. Campingpladsen er en del af Strandegård Gods, som også driver økologisk landbrug og skovbrug. Strandegård Gods ejes af Ivan Reedtz-Thott. www.feddetcamping.dk

FEDDET STRAND RESORTFaxe2019-11-19T00:00:002020-01-10T00:00:00
330133280Kokke elever søgesRobot Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og har ligget på dette naturskønne sted siden år 1198. Det betyder naturligvis, at vi værner om traditionerne, men er dog hele tiden i udvikling, efter hvad tiderne kræver. Derfor vil vi meget gerne have elev, som synes at det er sjovt, at være kreativ og udvikle, men samtidig har vi meget travlt, så du skal også have et godt overblik og kunne arbejde hurtigt under pres. Det er en meget alsidig forretning med mange selskaber, koncerter, kurser og en rigtig travl a la carte. Maden er en blanding af traditionelt krokøkken og det nye nordiske køkken. Du skal indgå i et ungt team bestående af 4 kokke og 3 kokkeelever. Vi sætter pris på et rigtig godt arbejdsmiljø, vi er alle uundværlige ellers ville vi ikke være her. Send en ansøgning med de sidste skolekarakterer og meget gerne udtalelser fra andre steder du har arbejdet. På gensyn Jan Bresnov

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og har ligget på dette naturskønne sted siden år 1198. Det betyder naturligvis, at vi værner om traditionerne, men er dog hele tiden i udvikling, efter hvad tiderne kræver. Derfor vil vi meget gerne have elev, som synes at det er sjovt, at være kreativ og udvikle, men samtidig har vi meget travlt, så du skal også have et godt overblik og kunne arbejde hurtigt under pres.

Det er en meget alsidig forretning med mange selskaber, koncerter, kurser og en rigtig travl a la carte.
Maden er en blanding af traditionelt krokøkken og det nye nordiske køkken.
Du skal indgå i et ungt team bestående af 4 kokke og 3 kokkeelever.

Vi sætter pris på et rigtig godt arbejdsmiljø, vi er alle uundværlige ellers ville vi ikke være her.

Send en ansøgning med de sidste skolekarakterer og meget gerne udtalelser fra andre steder du har arbejdet.

På gensyn
Jan Bresnov

BROMØLLE KRO V/BETTINA BRESNOV-LARSENJyderup2019-12-02T00:00:002020-01-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenassistent til Eggeslevmagle Skole

Slagelse Kommune

Skælskør
Eggeslevmagle Skole starter kantine op i februar 2020, og i den forbindelse søger vi en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad til skolens elever og personale.Vi har 540 skønne elever og cirka 60 a...
Indrykket:25. november 2019
Udløbsdato:11. december 2019

Kok til kantine på Søndermarksskolen

Slagelse Kommune

Slagelse
Har du en relevant faglig baggrund og erfaring med at kunne lave et sundt, varieret og børnevenligt måltid?Vi søger en 37 timers kostfaglig ansvarlig kok pr. 1. februar2020 eller snarest muligt.I oktober 2017 åbnede Søndermarksskolen sin kantine med...
Indrykket:26. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Kalundborg
Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, faglært kok eller cater til en af vores kantiner i Kalundborg. OM JOBBE...
Indrykket:3. december 2019
Udløbsdato:28. januar 2020

KOK/KØKKENLEDER SØGES til restaurant på Feddet

FEDDET STRAND RESORT

Faxe
KOK KØKKENLEDER SØGES til restaurant på Feddet Feddet Strand Resort, 5-stjernet campingplads og ferieresort v Faxe Bugt søger en fuldtids kok køkkenleder. Som kok køkkenleder kommer du til at indgå i det daglige team på Feddet Strand Resort. Der læg...
Indrykket:19. november 2019
Udløbsdato:10. januar 2020

Kokke elever søges

BROMØLLE KRO V/BETTINA BRESNOV-LARSEN

Jyderup
Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og har ligget på dette naturskønne sted siden år 1198. Det betyder naturligvis, at vi værner om traditionerne, men er dog hele tiden i udvikling, efter hvad tiderne kræver. Derfor vil vi meget gerne have elev, som...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:23. januar 2020