Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/køkkenassistent/økonoma til det Arresødal Slotskøkken, OK-Fonden, Frederiksværk

Kok/køkkenassistent/Økonoma til det Arresødal Slotskøkken, OK-Fonden, Frederiksværk

Har du kærlighed for sunde og lækre måltider - mad lavet fra bunden og sætter du pris på menneskelige relationer, bæredygtighed og æstetik.
Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed.  Bidrager du aktivt til det gode arbejdsmiljø og sparring i hverdagen. Så kan det være dig, der er vores nye kok/køkkenassistent/økonoma på Arresødal Slotskøkken.

Om os
Arresødal Slotskøkken er beliggende i hovedbygningen på Arresødal Slot, Frederiksværk. Arresødal Slotskøkken er en del af OK-Fonden, som er en non-profit orga­ni­sation med landsdækkende arbejde inden for det social­psy­kia­triske område, seniorfæl­les­ska­ber, plejehjem og hospice – og med mottoet: ”Livet skal leves, hele livet”.
 
Arresødal Slotskøkken producere mad til Arresødal Hospice og Arresødal Slot, som er et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud. Slotskøkkenet producere mad til ca. 55 personer dagligt. Der bliver lagt vægt på sund, nærende og varieret kost.
 
Om jobbet
Vi fokuserer på en helhedsorienteret og koordineret indsats og forventer, at du evner at bidrage med stor faglighed, engagement og god energi. Dine primære opgaver vil være at sikre alsidige, sunde og indbydende måltider. Du vil indgå i et team på to, hvor der udover det direkte køkkenarbejde på sigt vil være en pædagogisk opgave i det at inddrage beboerne fra Arresødal Slot i både forberedelse og i produktionen. Stillingen er på 37 timer ugentlig. Stillingen har en tidsbegrænsning på 12 måneder, med evt. mulighed for forlængning. Arbejdstiden er hovedsagelig i dagtiden. Der er weekendfri.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet kok, ernæringsassistent eller Økonoma.
  • fungerer godt i teamsamarbejdet og bidrager til tværfaglige indsatser/løsninger
  • evner at fremme konstruktive, fagligt funderede beslutninger i dilemmafyldte situationer
  • formår at bevare roen i tilspidsede situationer
  • er tillidsvækkende og har et personligt 'drive'
  • arbejder selvstændigt med systematik og overblik
  • Har humor

  • Vi tilbyder:
  • godt arbejdsmiljø og engagerede kollegaer
  • et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling
  • en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens
  • indflydelse på udvikling af en sund og rehabiliterende mad og måltids indsats.
    Yderligere oplysninger
    Stillingen ønskes besat pr. snarest muligt eller 1 februar 2020

    Stillingen søges elektronisk senest d. 18.12. 2019. Samtaler afholdes d. 20. december 2019.
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til chef for Arresødal Slotskøkken og Arresødal Slot bo- og behandlingstilbud for psykisk sårbare,
Merete Cenius på tlf. 23 42 04 43


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330132948Phoenix-c68bd3c512019-11-29T16:02:51.993Kok/køkkenassistent/økonoma til det Arresødal Slotskøkken, OK-Fonden, FrederiksværkKok/køkkenassistent/Økonoma til det Arresødal Slotskøkken, OK-Fonden, Frederiksværk

Har du kærlighed for sunde og lækre måltider - mad lavet fra bunden og sætter du pris på menneskelige relationer, bæredygtighed og æstetik.
Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed.  Bidrager du aktivt til det gode arbejdsmiljø og sparring i hverdagen. Så kan det være dig, der er vores nye kok/køkkenassistent/økonoma på Arresødal Slotskøkken.

Om os
Arresødal Slotskøkken er beliggende i hovedbygningen på Arresødal Slot, Frederiksværk. Arresødal Slotskøkken er en del af OK-Fonden, som er en non-profit orga­ni­sation med landsdækkende arbejde inden for det social­psy­kia­triske område, seniorfæl­les­ska­ber, plejehjem og hospice – og med mottoet: ”Livet skal leves, hele livet”.
 
Arresødal Slotskøkken producere mad til Arresødal Hospice og Arresødal Slot, som er et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud. Slotskøkkenet producere mad til ca. 55 personer dagligt. Der bliver lagt vægt på sund, nærende og varieret kost.
 
Om jobbet
Vi fokuserer på en helhedsorienteret og koordineret indsats og forventer, at du evner at bidrage med stor faglighed, engagement og god energi. Dine primære opgaver vil være at sikre alsidige, sunde og indbydende måltider. Du vil indgå i et team på to, hvor der udover det direkte køkkenarbejde på sigt vil være en pædagogisk opgave i det at inddrage beboerne fra Arresødal Slot i både forberedelse og i produktionen. Stillingen er på 37 timer ugentlig. Stillingen har en tidsbegrænsning på 12 måneder, med evt. mulighed for forlængning. Arbejdstiden er hovedsagelig i dagtiden. Der er weekendfri.

Vi forventer, at du:
  • er uddannet kok, ernæringsassistent eller Økonoma.
  • fungerer godt i teamsamarbejdet og bidrager til tværfaglige indsatser/løsninger
  • evner at fremme konstruktive, fagligt funderede beslutninger i dilemmafyldte situationer
  • formår at bevare roen i tilspidsede situationer
  • er tillidsvækkende og har et personligt 'drive'
  • arbejder selvstændigt med systematik og overblik
  • Har humor

  • Vi tilbyder:
  • godt arbejdsmiljø og engagerede kollegaer
  • et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling
  • en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens
  • indflydelse på udvikling af en sund og rehabiliterende mad og måltids indsats.
    Yderligere oplysninger
    Stillingen ønskes besat pr. snarest muligt eller 1 februar 2020

    Stillingen søges elektronisk senest d. 18.12. 2019. Samtaler afholdes d. 20. december 2019.
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til chef for Arresødal Slotskøkken og Arresødal Slot bo- og behandlingstilbud for psykisk sårbare,
Merete Cenius på tlf. 23 42 04 43

2019-12-18T12:50:16.613 Kok køkkenassistent Økonoma til det Arresødal Slotskøkken, OK-Fonden, FrederiksværkHar du kærlighed for sunde og lækre måltider - mad lavet fra bunden og sætter du pris på menneskelige relationer, bæredygtighed og æstetik.Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed. Bidrager du aktivt til det gode arbejdsmiljø og sparring i hverdagen. Så kan det være dig, der er vores nye kok køkkenassistent økonoma på Arresødal Slotskøkken.Om osArresødal Slotskøkken er beliggende i hovedbygningen på Arresødal Slot, Frederiksværk. Arresødal Slotskøkken er en del af OK-Fonden, som er en non-profit orga ni sation med landsdækkende arbejde inden for det social psy kia triske område, seniorfæl les ska ber, plejehjem og hospice og med mottoet: Livet skal leves, hele livet . Arresødal Slotskøkken producere mad til Arresødal Hospice og Arresødal Slot, som er et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud. Slotskøkkenet producere mad til ca. 55 personer dagligt. Der bliver lagt vægt på sund, nærende og varieret kost. Om jobbetVi fokuserer på en helhedsorienteret og koordineret indsats og forventer, at du evner at bidrage med stor faglighed, engagement og god energi. Dine primære opgaver vil være at sikre alsidige, sunde og indbydende måltider. Du vil indgå i et team på to, hvor der udover det direkte køkkenarbejde på sigt vil være en pædagogisk opgave i det at inddrage beboerne fra Arresødal Slot i både forberedelse og i produktionen. Stillingen er på 37 timer ugentlig. Stillingen har en tidsbegrænsning på 12 måneder, med evt. mulighed for forlængning. Arbejdstiden er hovedsagelig i dagtiden. Der er weekendfri.Vi forventer, at du: er uddannet kok, ernæringsassistent eller Økonoma. fungerer godt i teamsamarbejdet og bidrager til tværfaglige indsatser løsninger evner at fremme konstruktive, fagligt funderede beslutninger i dilemmafyldte situationer formår at bevare roen i tilspidsede situationer er tillidsvækkende og har et personligt & 39 drive& 39 arbejder selvstændigt med systematik og overblik Har humor Vi tilbyder: godt arbejdsmiljø og engagerede kollegaer et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens indflydelse på udvikling af en sund og rehabiliterende mad og måltids indsats.Yderligere oplysningerStillingen ønskes besat pr. snarest muligt eller 1 februar 2020Stillingen søges elektronisk senest d. 18.12. 2019. Samtaler afholdes d. 20. december 2019. Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til chef for Arresødal Slotskøkken og Arresødal Slot bo- og behandlingstilbud for psykisk sårbare,Merete Cenius på tlf. 23 42 04 4310Phoenixc68bd3c5101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-18T00:00:000010https://ok-fonden.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=a5c6d4cd-c460-4591-8803-39882c34d6af0EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandGribskov3666101Arresødal Slot11Arresødalvej 1003300FrederiksværkDKDanmarkORS/c68bd3c5_logo.jpegORS/Small/c68bd3c5_logo.jpeg0
mce@ok-fonden.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset863427EmplyMinimum pakken - 35 dage5571302a-0f73-4ba8-992d-e510ea5289de_229100029-11-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c68bd3c5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c68bd3c5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c68bd3c5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c68bd3c5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKok/køkkenassistent/økonoma til det Arresødal Slotskøkken, OK-Fonden, Frederiksværk12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363640896Merete Ceniusmce@ok-fonden.dkDanmarkDanmark330158915CABAS søger 2 køkkenuddannede på hhv. 25 og 30 timerRobot NYT navn 1.1.2020 er CABAS - forhenværende navn Center for Job og Oplevelse.CABAS i Helsingør Kommune søger 2 køkkenuddannede kolleger til henholdsvis 25 og 30 timer pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter.CABAS består bl.a. af en række køkken og cafe´ tilbud inden for servicelovens §103 (beskyttet beskæftigelse), fordelt på enheder på henholdsvis skolekøkkenerne på skolerne Rønnebær Allé og Borupgårdskolen i Helsingør, køkken Cafe´ i Snekkersten Idrætscenter samt Skovcafe Nyruphus på kongevejen i Espergærde.Til vores køkkener søger vi 2 køkkenuddannede kolleger med pædagogisk flair. Stillingerne er på henholdsvis 25 og 30 timer pr. uge. Skriv venligst ØVERST i din ansøgning, hvilket antal timer du søger.Du bliver en del af et køkkenteam med 8 kollegaer (kokke, ernæringsassistenter m.fl.), hvor vi i fællesskab dækker køkken- og cafedriften på 4 forskellige matrikler.Der vil i stillingerne, indgå weekendarbejde hver 8. weekend samt 4-7 aftenvagter fordelt på 8 uger.Vi søger personer der:Har en køkkenfaglig uddannelseHar interesse i varieret sund og fedtfattigt mad inden for de økonomiske rammerHar overblik, er struktureret og kan overholde deadlinesHar erfaring med at anvende IT på minimum brugerniveauHar erfaring med varebestilling via nettet, rengøring og egenkontrolHar en pædagogisk tilgang til borgernes forskellighed og evnerHar erfaring med at arbejde pædagogisk eller parathed til at lære detHar lyst til et udfordrende job med mennesker, træning og læring i centrumEr indforstået med at skulle yde hjælp vejledning til borgernes blandede behov, hvis det skulle opstå.Har kørekort og egen bilOm os:Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med skiftende og forskelligartede opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved menneskelig mangfoldighed og hvor vi lægger vægt på en uformel omgangstone og samarbejde på tværs af fagligheder. CABAS rummer en række tilbud inden for beskyttet beskæftigelse (§103), Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU Lov 564), Afklaringsforløb (LAB §32) samt Samværs og aktivitetstilbud (§104).Løn- og ansættelsesvilkår:Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.Kontakt og ansøgning:Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Lars Westergaard telefonnummer 49 28 48 08.Du kan finde mere information om CABAS på www.cabas.dk . Vi har en forventning om, at du har læst vores hjemmeside, inden en evt. samtale.Ansøgningsfrist mandag 10. februar 2020. Stillingen søges udelukkende via Jobnet eller Helsingør kommunes hjemmeside. Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 18. februar 2020 fra kl. 10:30. Vi ser frem til, at modtage din ansøgning.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere fagligt og personligt.9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek OplevHelsingor og se selv.NYT navn 1.1.2020 er CABAS - forhenværende navn Center for Job og Oplevelse.

CABAS i Helsingør Kommune søger 2 køkkenuddannede kolleger til henholdsvis 25 og 30 timer pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter.

CABAS består bl.a. af en række køkken og cafe´ tilbud inden for servicelovens §103 (beskyttet beskæftigelse), fordelt på enheder på henholdsvis skolekøkkenerne på skolerne Rønnebær Allé og Borupgårdskolen i Helsingør, køkken/Cafe´ i Snekkersten Idrætscenter samt Skovcafe Nyruphus på kongevejen i Espergærde.

Til vores køkkener søger vi 2 køkkenuddannede kolleger med pædagogisk flair. Stillingerne er på henholdsvis 25 og 30 timer pr. uge. Skriv venligst ØVERST i din ansøgning, hvilket antal timer du søger.
Du bliver en del af et køkkenteam med 8 kollegaer (kokke, ernæringsassistenter m.fl.), hvor vi i fællesskab dækker køkken- og cafedriften på 4 forskellige matrikler.

Der vil i stillingerne, indgå weekendarbejde hver 8. weekend samt 4-7 aftenvagter fordelt på 8 uger.

Vi søger personer der:
  • Har en køkkenfaglig uddannelse
  • Har interesse i varieret sund og fedtfattigt mad inden for de økonomiske rammer
  • Har overblik, er struktureret og kan overholde deadlines
  • Har erfaring med at anvende IT på minimum brugerniveau
  • Har erfaring med varebestilling via nettet, rengøring og egenkontrol
  • Har en pædagogisk tilgang til borgernes forskellighed og evner
  • Har erfaring med at arbejde pædagogisk eller parathed til at lære det
  • Har lyst til et udfordrende job med mennesker, træning og læring i centrum
  • Er indforstået med at skulle yde hjælp/vejledning til borgernes blandede behov, hvis det skulle opstå.
  • Har kørekort og egen bil

Om os:
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med skiftende og forskelligartede opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved menneskelig mangfoldighed og hvor vi lægger vægt på en uformel omgangstone og samarbejde på tværs af fagligheder. CABAS rummer en række tilbud inden for beskyttet beskæftigelse (§103), Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU Lov 564), Afklaringsforløb (LAB §32) samt Samværs og aktivitetstilbud (§104).

Løn- og ansættelsesvilkår:
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.

Kontakt og ansøgning:
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Lars Westergaard telefonnummer 49 28 48 08.
Du kan finde mere information om CABAS på www.cabas.dk . Vi har en forventning om, at du har læst vores hjemmeside, inden en evt. samtale.
Ansøgningsfrist mandag 10. februar 2020. Stillingen søges udelukkende via Jobnet eller Helsingør kommunes hjemmeside. Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 18. februar 2020 fra kl. 10:30. Vi ser frem til, at modtage din ansøgning.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

Helsingør KommuneHelsingør2020-01-16T00:00:002020-02-10T00:00:00
330156548Sushi chef HillerødRobot Sushi chef Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok : Krav: - Stabil - Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Imødekommende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk

Sushi chef

Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok  :

Krav:

- Stabil

- Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet

- Erfaring fra japansk køkken er en fordel.

- Imødekommende

- Kan godt lide at arbejde i travlt situationer

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk

ØSTENS KONGE ApSHillerød2020-01-14T00:00:002020-03-06T00:00:00
330151565Kok eller CaterRobot Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega! Hvad består arbejdet i? Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere. Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed. Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har. Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider. Om dig: Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde. Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer Du kan arbejde selvstændigt Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau Om os: Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører. Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer. Er det noget for dig? Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering. Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk Ansøgningsfrist:Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00. Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup

Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega!

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer.

Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider.

Om dig:
• Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
• Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
• Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
• Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
• Du kan arbejde selvstændigt
• Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau

Om os:
• Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
• Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.

Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup

HJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApSSlangerup2020-01-08T00:00:002020-03-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

CABAS søger 2 køkkenuddannede på hhv. 25 og 30 timer

Helsingør Kommune

Helsingør
NYT navn 1.1.2020 er CABAS - forhenværende navn Center for Job og Oplevelse.CABAS i Helsingør Kommune søger 2 køkkenuddannede kolleger til henholdsvis 25 og 30 timer pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter.CABAS består bl.a. af en række køkken og c...
Indrykket:16. januar 2020

Sushi chef Hillerød

ØSTENS KONGE ApS

Hillerød
Sushi chef Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok : Krav: - Stabil - Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Imødekommende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer Tiltrædelse: snarest Løn efte...
Indrykket:14. januar 2020

Kok eller Cater

HJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApS

Slangerup
Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega! Hvad består arbejdet i? Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til ...
Indrykket:8. januar 2020