Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/køkkenmedarbejder med erfaring og madglæde til Botilbuddet Hornemanns Vænge

Ønsker du at arbejde på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor ambitionen er at skabe nærende, økologiske og velsmagende måltider til beboerne? Har du lyst til at være en del af et engageret og kompetent køkkenteam, hvor fleksibilitet, hjælpsomhed og stabilitet er nøgleordene i samarbejdet? Og har du lyst til et arbejdsliv uden aftenarbejde, og hvor du kun arbejder hver 3. weekend?
 
Botilbuddet Hornemanns Vænge er et tilbud, hvor der bor 40 beboere med sindslidelser og i visse tilfælde også fysiske funktionsnedsættelser. Beboerne har brug for sund og varieret kost, som er indbydende og lækker, og vi ønsker at udvikle mulighederne for mere individuelle tilbud til beboere med særlige ernæringsmæssige behov. Køkkenet tilbyder hver dag tre hovedmåltider og tre mellemmåltider samt særarrangementer ved højtider/festlige lejligheder.
 
Vi kan tilbyde
  • Et køkken med elite-smiley  
  • Et køkken, som præsterer en økologiprocent på over 90 
  • Et alsidigt arbejde, der indbefatter alle led i driften af et køkken, modtagelse af varer, produktion af mad, servering samt oprydning, opvask og rengøring
  • En arbejdsplads, hvor den anerkendende tilgang er gennemgående
  • Familievenlige arbejdstider  
Vi forventer, at du
  • har en relevant uddannelse som f.eks. kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed, ernæringsassistent eller lign.
  • har erfaring med og glæder dig ved madproduktion og kan tilberede dejlig økologisk mad fra bunden, efter sæson, med høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet
  • har lyst til at gå forrest i forbindelse med kostsammensætning til beboere med særlige behov
  • trives i et konstruktivt og tværfagligt samarbejde med køkkenteamet og de øvrige faggrupper i huset
  • kan udføre køkkenrengøring/-hygiejne og egenkontrol i henhold til gældende retningslinjer
  • er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, struktureret og stabilt
  • har lyst til at servere måltiderne for og indgå i dialog med beboerne i husets café
Løn- og ansættelsesvilkår    
Aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Køkkenet har åbent alle ugens dage året rundt. Du og de to eksisterende kokke deles om at dække vagterne fra kl. 7.00-18.30, og du arbejder hver 3. weekend fra kl. 10.00-19.00.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. juli 2018.
 
Yderligere information  
Du er velkommen til at kontakte tilbudsleder Gitte Hesselvig på 4236 0508 eller afdelingsleder Ditte Rasselnberg på 2156 9681.
Læs evt. mere på www.centercity.dk
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 7. maj 2018  
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 15. maj 2018
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793397Phoenix-f333446112018-04-13T17:00:27.383Kok/køkkenmedarbejder med erfaring og madglæde til Botilbuddet Hornemanns Vænge
Ønsker du at arbejde på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor ambitionen er at skabe nærende, økologiske og velsmagende måltider til beboerne? Har du lyst til at være en del af et engageret og kompetent køkkenteam, hvor fleksibilitet, hjælpsomhed og stabilitet er nøgleordene i samarbejdet? Og har du lyst til et arbejdsliv uden aftenarbejde, og hvor du kun arbejder hver 3. weekend?
 
Botilbuddet Hornemanns Vænge er et tilbud, hvor der bor 40 beboere med sindslidelser og i visse tilfælde også fysiske funktionsnedsættelser. Beboerne har brug for sund og varieret kost, som er indbydende og lækker, og vi ønsker at udvikle mulighederne for mere individuelle tilbud til beboere med særlige ernæringsmæssige behov. Køkkenet tilbyder hver dag tre hovedmåltider og tre mellemmåltider samt særarrangementer ved højtider/festlige lejligheder.
 
Vi kan tilbyde
  • Et køkken med elite-smiley  
  • Et køkken, som præsterer en økologiprocent på over 90 
  • Et alsidigt arbejde, der indbefatter alle led i driften af et køkken, modtagelse af varer, produktion af mad, servering samt oprydning, opvask og rengøring
  • En arbejdsplads, hvor den anerkendende tilgang er gennemgående
  • Familievenlige arbejdstider  
Vi forventer, at du
  • har en relevant uddannelse som f.eks. kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed, ernæringsassistent eller lign.
  • har erfaring med og glæder dig ved madproduktion og kan tilberede dejlig økologisk mad fra bunden, efter sæson, med høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet
  • har lyst til at gå forrest i forbindelse med kostsammensætning til beboere med særlige behov
  • trives i et konstruktivt og tværfagligt samarbejde med køkkenteamet og de øvrige faggrupper i huset
  • kan udføre køkkenrengøring/-hygiejne og egenkontrol i henhold til gældende retningslinjer
  • er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, struktureret og stabilt
  • har lyst til at servere måltiderne for og indgå i dialog med beboerne i husets café
Løn- og ansættelsesvilkår    
Aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Køkkenet har åbent alle ugens dage året rundt. Du og de to eksisterende kokke deles om at dække vagterne fra kl. 7.00-18.30, og du arbejder hver 3. weekend fra kl. 10.00-19.00.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. juli 2018.
 
Yderligere information  
Du er velkommen til at kontakte tilbudsleder Gitte Hesselvig på 4236 0508 eller afdelingsleder Ditte Rasselnberg på 2156 9681.
Læs evt. mere på www.centercity.dk
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 7. maj 2018  
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 15. maj 2018
 
2018-05-07T22:50:05.497 Ønsker du at arbejde på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor ambitionen er at skabe nærende, økologiske og velsmagende måltider til beboerne? Har du lyst til at være en del af et engageret og kompetent køkkenteam, hvor fleksibilitet, hjælpsomhed og stabilitet er nøgleordene i samarbejdet? Og har du lyst til et arbejdsliv uden aftenarbejde, og hvor du kun arbejder hver 3. weekend? Botilbuddet Hornemanns Vænge er et tilbud, hvor der bor 40 beboere med sindslidelser og i visse tilfælde også fysiske funktionsnedsættelser. Beboerne har brug for sund og varieret kost, som er indbydende og lækker, og vi ønsker at udvikle mulighederne for mere individuelle tilbud til beboere med særlige ernæringsmæssige behov. Køkkenet tilbyder hver dag tre hovedmåltider og tre mellemmåltider samt særarrangementer ved højtider festlige lejligheder. Vi kan tilbyde Et køkken med elite-smiley Et køkken, som præsterer en økologiprocent på over 90 Et alsidigt arbejde, der indbefatter alle led i driften af et køkken, modtagelse af varer, produktion af mad, servering samt oprydning, opvask og rengøring En arbejdsplads, hvor den anerkendende tilgang er gennemgående Familievenlige arbejdstider Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som f.eks. kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed, ernæringsassistent eller lign. har erfaring med og glæder dig ved madproduktion og kan tilberede dejlig økologisk mad fra bunden, efter sæson, med høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet har lyst til at gå forrest i forbindelse med kostsammensætning til beboere med særlige behov trives i et konstruktivt og tværfagligt samarbejde med køkkenteamet og de øvrige faggrupper i huset kan udføre køkkenrengøring -hygiejne og egenkontrol i henhold til gældende retningslinjer er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, struktureret og stabilt har lyst til at servere måltiderne for og indgå i dialog med beboerne i husets café Løn- og ansættelsesvilkår Aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Køkkenet har åbent alle ugens dage året rundt. Du og de to eksisterende kokke deles om at dække vagterne fra kl. 7.00-18.30, og du arbejder hver 3. weekend fra kl. 10.00-19.00. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. juli 2018. Yderligere information Du er velkommen til at kontakte tilbudsleder Gitte Hesselvig på 4236 0508 eller afdelingsleder Ditte Rasselnberg på 2156 9681. Læs evt. mere på www.centercity.dk Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 7. maj 2018 Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 15. maj 201810Phoenixf3334461101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-07T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=150326&DepartmentId=21670&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3215333Botilbuddet Hornemanns Vænge11Hornemanns Vænge 92500ValbyDKDanmarkORS/f3334461_logo.pngORS/Small/f3334461_logo.png0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent554867KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3334461https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3334461https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3334461&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3334461&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008221Dansk3Læse/ tale512214Køkkenassistent18Hotel og restauration354346498mediacenter@of.kk.dkDKDanmarkDKDanmark329964096Køkkenmedhjælper til Eventyrlandet i VanløseBasic Vi mangler en køkkenmedhjælper til Eventyrlandet måske er det dig! Eventyrlandet er en integreret institution 0-6 år og en del af Klynge D, Radius. Eventyrlandets børn er fordelt på to matrikler med tre børnehavestuer, to basisgrupper og to vuggestuestuer. I klyngen vægter vi et bredt samarbejde på tværs. Dette praktiserer vi ved køkkenmøder og pædagogiske udvalg på tværs af enheder, hvor vi bruger hinandens kompetencer til sparring og pædagogisk refleksion samt ved planlagte arrangementer for hele klyngen. Vi søger en køkkenmedhjælper 25 timer om ugen fra den 1. april 2019 eller hurtigst muligt derefter, med mødetid kl. 7.30 hver dag. Du skal være indstillet på at møde op i afdeling Troldehøj på Skjulhøj Alle og lave maden klar med vores 37-timers ernæringsassistent for derefter at følge med maden til afdeling Elverdal på Jyllingevej, hvor der skal anrettes og efterfølgende ryddes op. Lige nu transporteres maden af vores tekniske team, men vi har et ønske om, at maden fremover transporteres på en el-ladcykel. Vi vægter fokus på, hvordan vi samarbejder og via udvekslinger kan løse opgaven på bedst mulige måde. Vi arbejder aktivt med anerkendende følgeskab, hvilket kort fortalt handler om at tænke, tale og handle til gavn for organisationen og for arbejdsfællesskabet, uanset hvilken funktion eller ansættelse man har. Vi ønsker en medarbejder, som er velfunderet og har interesse i ernæringsrigtig kost for de 0-6 årige gerne har erfaring fra lignende jobs vil være med til at lave fantastisk og varieret mad, der giver børnene mulighed for forskellige smags- og sanseoplevelser og har forståelse for, at børn kan opleve en anden smagsoplevelse end tiltænkt har overblik og kan indgå i samarbejde med medarbejdere og ledelse samt vores øvrige køkkenpersonale i klyngen er mødestabil Stillingen ønskes besat den 1. april 2019 eller snarest derefter. Hvis du har spørgsmål, så kan pædagogisk leder, Annette Gwinner, kontaktes på 2049 1593. Lyder ovenstående som noget for dig, så send en motiveret ansøgning, hvori du fortæller mere om, hvorfor du er interesseret i stillingen. Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 7. marts 2019 Samtaler vil blive afholdt snarest derefter.
Vi mangler en køkkenmedhjælper til Eventyrlandet – måske er det dig!  
 
Eventyrlandet er en integreret institution 0-6 år og en del af Klynge D, Radius.
Eventyrlandets børn er fordelt på to matrikler med tre børnehavestuer, to basisgrupper og to vuggestuestuer. I klyngen vægter vi et bredt samarbejde på tværs. Dette praktiserer vi ved køkkenmøder og pædagogiske udvalg på tværs af enheder, hvor vi bruger hinandens kompetencer til sparring og pædagogisk refleksion samt ved planlagte arrangementer for hele klyngen.
 
Vi søger en køkkenmedhjælper 25 timer om ugen fra den 1. april 2019 eller hurtigst muligt derefter, med mødetid kl. 7.30 hver dag. Du skal være indstillet på at møde op i afdeling Troldehøj på Skjulhøj Alle og lave maden klar med vores 37-timers ernæringsassistent for derefter at følge med maden til afdeling Elverdal på Jyllingevej, hvor der skal anrettes og efterfølgende ryddes op. Lige nu transporteres maden af vores tekniske team, men vi har et ønske om, at maden fremover transporteres på en el-ladcykel.
 
Vi vægter fokus på, hvordan vi samarbejder og via udvekslinger kan løse opgaven på bedst mulige måde. Vi arbejder aktivt med anerkendende følgeskab, hvilket kort fortalt handler om at tænke, tale og handle til gavn for organisationen og for arbejdsfællesskabet, uanset hvilken funktion eller ansættelse man har.
 
Vi ønsker en medarbejder, som
  • er velfunderet og har interesse i ernæringsrigtig kost for de 0-6 årige  
  • gerne har erfaring fra lignende jobs  
  • vil være med til at lave fantastisk og varieret mad, der giver børnene mulighed for forskellige smags- og sanseoplevelser og har forståelse for, at børn kan opleve en anden smagsoplevelse end tiltænkt  
  • har overblik og kan indgå i samarbejde med medarbejdere og ledelse samt vores øvrige køkkenpersonale i klyngen  
  • er mødestabil  
Stillingen ønskes besat den 1. april 2019 eller snarest derefter.  
  
Hvis du har spørgsmål, så kan pædagogisk leder, Annette Gwinner, kontaktes på 2049 1593. 
 
Lyder ovenstående som noget for dig, så send en motiveret ansøgning, hvori du fortæller mere om, hvorfor du er interesseret i stillingen.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 7. marts 2019
Samtaler vil blive afholdt snarest derefter.
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngEventyrlandet i Klynge RadiusVanløse2019-02-21T13:03:26.2532019-03-07T00:00:00
329964152Ambitiøs, ansvarsfuld og madglad kostfaglig eneansvarlig til Børnehuset GAIA på Amager, 37 timer ugentligtBasic Genopslag Vi har 123 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Vi er ca. 50 medarbejdere, der skal have et pædagogisk måltid sammen med børnene. Du vil få ansvaret for køkkenet og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Børnehuset GAIA. Du skal sikre, at der hver dag serveres sunde og velsmagende måltider, som børn og voksne ser frem til. Du kommer til at stå for den daglige drift af køkkenet sammen med de øvrige medarbejdere i køkkenet og med ledelsen af børnehuset. Udover dig er der ansat en køkkenassistent og en køkkenmedhjælper. I fællesskab skal I være med til at udvikle børnenes madmod. Vi har et køkkenudvalg, der består af pædagogiske medarbejdere, ledelsen og køkkenmedarbejderen. Stillingen ønskes besat fra den 1. april eller snarest muligt derefter. Dine primære opgaver vil være Planlægning af madplan i dialog med det pædagogiske personale og ledelsen Den daglige produktion af mad lavet fra bunden med høj grad af økologiske produkter og råvarer Sund og velsmagende mad, der følger sæsonerne Løbende holde dig opdateret om ny viden, anbefalinger og krav indenfor området At arbejde ud fra Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund kost til børn i daginstitutioner Bestille og godkende indkøb af madvarer via den digitale indkøbsplatform Kvantum Styre og overholde køkkenets økonomi og budget Skabe spændende, varieret og indbydende madoplevelser, der repræsenterer årstiderne Udarbejde og vedligeholde egenkontrol Samarbejde med kolleger og ledelse i et tillidsfuldt og ligeværdigt arbejdsfællesskab. Din profil Du har en relevant gastronomisk uddannelse, og du har erfaring med at lave mad til små børn i daginstitutionsregi Du har bred viden om den ernæringsrigtige mad, som er med til at sikre børnenes sundhed, samt forme og stimulere børnenes smagspræferencer og madoplevelser Du skal både kunne arbejde selvstændigt og sammen med andre Du arbejder struktureret, har overblik og ordenssans og kan håndtere pressede situationer Du kan lide at være omgivet af børn, kolleger og nysgerrige spørgsmål Du har solide gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt. Yderligere oplysninger om Børnehuset GAIA kan findes på vores hjemmeside eller ved at kontakte pædagogisk leder Christine Moefelt på 4043 9653. Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattest og tages referencer. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 8. marts 2019
Genopslag
 
Vi har 123 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Vi er ca. 50 medarbejdere, der skal have et pædagogisk måltid sammen med børnene. Du vil få ansvaret for køkkenet og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Børnehuset GAIA. Du skal sikre, at der hver dag serveres sunde og velsmagende måltider, som børn og voksne ser frem til.
 
Du kommer til at stå for den daglige drift af køkkenet sammen med de øvrige medarbejdere i køkkenet og med ledelsen af børnehuset. Udover dig er der ansat en køkkenassistent og en køkkenmedhjælper. I fællesskab skal I være med til at udvikle børnenes madmod. Vi har et køkkenudvalg, der består af pædagogiske medarbejdere, ledelsen og køkkenmedarbejderen.  
 
Stillingen ønskes besat fra den 1. april eller snarest muligt derefter.  
 
Dine primære opgaver vil være
  • Planlægning af madplan i dialog med det pædagogiske personale og ledelsen  
  • Den daglige produktion af mad lavet fra bunden med høj grad af økologiske produkter og råvarer  
  • Sund og velsmagende mad, der følger sæsonerne  
  • Løbende holde dig opdateret om ny viden, anbefalinger og krav indenfor området  
  • At arbejde ud fra Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund kost til børn i daginstitutioner  
  • Bestille og godkende indkøb af madvarer via den digitale indkøbsplatform Kvantum  
  • Styre og overholde køkkenets økonomi og budget  
  • Skabe spændende, varieret og indbydende madoplevelser, der repræsenterer årstiderne  
  • Udarbejde og vedligeholde egenkontrol  
  • Samarbejde med kolleger og ledelse i et tillidsfuldt og ligeværdigt arbejdsfællesskab.
Din profil  
  • Du har en relevant gastronomisk uddannelse, og du har erfaring med at lave mad til små børn i daginstitutionsregi  
  • Du har bred viden om den ernæringsrigtige mad, som er med til at sikre børnenes sundhed, samt forme og stimulere børnenes smagspræferencer og madoplevelser  
  • Du skal både kunne arbejde selvstændigt og sammen med andre  
  • Du arbejder struktureret, har overblik og ordenssans og kan håndtere pressede situationer  
  • Du kan lide at være omgivet af børn, kolleger og nysgerrige spørgsmål  
  • Du har solide gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt.
Yderligere oplysninger om Børnehuset GAIA kan findes på vores hjemmeside eller ved at kontakte pædagogisk leder Christine Moefelt på 4043 9653.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattest og tages referencer.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 8. marts 2019
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngBørnehuset GAIAKøbenhavn S2019-02-21T14:02:09.4532019-03-08T00:00:00
329963429Er du faglært indenfor cateringfaget og på udkig efter et job med muligheder? Så søger ISS en faglært køkkenmedarbejder til kunde i Glostrup.Robot Mad handler om passion Du kan med din faglærte uddannelse (gerne kok, cater eller smørrebrødsjomfru) og erfaring indenfor kantinebranchen få lov til at udfolde dine evner indenfor faget. Med udgangspunkt i sæsonens råvare får du ansvar for at tilberede kvalitets mad der er lavet fra bunden, gerne tilsat kreativitet og fantasi. Du bliver en del af et team på 12 personer, hvor I sammen dagligt servicerer ca. 1100 gæster med en åben og serviceminded tilgang. I vil sammen levere mad- og serviceoplevelser i høj kvalitet, så kunden vil bemærke, at vi har en passion for mad og ikke går på kompromis med kvaliteten selvom vi laver mad til mange mennesker. Derudover vil du sammen med dit team sørge for, at den daglige rengøring og opvask i arbejdsområderne bliver varetaget. Fokus på kvalitet, kreativitet og kundekontakt Vi kan tilbyde dig en hverdag hvor god kundeservice og kreativitet er i højsæde og bliver værdsat. Du vil få mulighed for at præge opsætning af buffeten med din nytænkende og kreative tankegang og du vil kunne udleve dit servicegen og imødekommende tilgang overfor kunden i dagligdagen, blandt andet når buffeten skal opfyldes og spørgsmål til menuen skal besvares. Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge med arbejdstiderne mandag til fredag fra kl. 06.30 14.30 (aftenarbejde kan forekomme). Vi tilbyder dig udviklingsmuligheder Som kok hos ISS kan vi tilbyde dig et job, hvor du får mulighed for at udvikle dig gennem blandt andet kurser, uddannelser og sparring. Vi tror nemlig på, at faglig og personlig udvikling er nogle af de ingredienser, der har betydning for, om du er glad for at gå op arbejde og er engageret. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden den 1. marts 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Køkkenchef Mette Vang på tlf. 61 94 51 83 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Mad handler om passion
Du kan med din faglærte uddannelse (gerne kok, cater eller smørrebrødsjomfru) og erfaring indenfor kantinebranchen få lov til at udfolde dine evner indenfor faget. Med udgangspunkt i sæsonens råvare får du ansvar for at tilberede kvalitets mad der er lavet fra bunden, gerne tilsat kreativitet og fantasi.

Du bliver en del af et team på 12 personer, hvor I sammen dagligt servicerer ca. 1100 gæster med en åben og serviceminded tilgang. I vil sammen levere mad- og serviceoplevelser i høj kvalitet, så kunden vil bemærke, at vi har en passion for mad og ikke går på kompromis med kvaliteten selvom vi laver mad til mange mennesker. Derudover vil du sammen med dit team sørge for, at den daglige rengøring og opvask i arbejdsområderne bliver varetaget.

Fokus på kvalitet, kreativitet og kundekontakt
Vi kan tilbyde dig en hverdag hvor god kundeservice og kreativitet er i højsæde og bliver værdsat. Du vil få mulighed for at præge opsætning af buffeten med din nytænkende og kreative tankegang og du vil kunne udleve dit servicegen og imødekommende tilgang overfor kunden i dagligdagen, blandt andet når buffeten skal opfyldes og spørgsmål til menuen skal besvares.

Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge med arbejdstiderne mandag til fredag fra kl. 06.30 – 14.30 (aftenarbejde kan forekomme).

Vi tilbyder dig udviklingsmuligheder
Som kok hos ISS kan vi tilbyde dig et job, hvor du får mulighed for at udvikle dig gennem blandt andet kurser, uddannelser og sparring. Vi tror nemlig på, at faglig og personlig udvikling er nogle af de ingredienser, der har betydning for, om du er glad for at gå op arbejde og er engageret.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden den 1. marts 2019.
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Køkkenchef Mette Vang tlf. 61 94 51 83

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.
ISS Facility Services A/SGlostrup2019-02-20T00:00:002019-03-01T00:00:00
329962558Køkkenmedarbejder til Morgencafé for HjemløseRobot Morgencafé for Hjemløse søger en ny køkkenmedarbejder, der har erfaring med madlavning og lyst til at arbejde med mange forskellige typer af mennekser Om os Morgencafé for Hjemløse er et socialpædagogisk tilbud for hjemløse og socialt udsatte i København. Vi laver dagligt morgenmad, madder og varm frokost til ca. 80 120 personer. Vi serverer typisk god dansk mad. Morgencaféen rummer ud over café også en række andre tilbud såsom sundhed, tøjuddeling, rådgivning mv. Om dig Du vil stå for at tilberede god og nærrigsrig mad til brugerne med hjælp fra frivillige og brugere. Derudover skal du i samarbejde med cafélederen være med til at udarbejde madplaner, organisere indkøb, køkkenrengøring mv. Du skal derudover bidrage til, at de hjemløse og udsatte mennesker, der kommer i Morgencaféen, føler sig velkomne og være klar til at give en støttende hånd. Vi søger en person, der: Har erfaring og evt. uddannelse inden for madlavning Har hygiejnekursus (vi har en elite-smiley) Besidder empati og stor rummelig over for andre mennesker Er mødestabil og tager ansvar for dine arbejdsopgaver Har lyst og evt. erfaring i at arbejde med frivillige Evt. erfaring med udsatteområdet, køkkenarbejde fra en institution eller andet pædagogisk arbejde er en fordel men ikke et must Vi tilbyder Et spændende job med mulighed for at sætte præg på dine arbejdsopgaver Engagerede kollegaer og frivillige Et arbejde, hvor du kan gøre en forskel for udsatte mennesker Sociale arrangementer med ansatte og frivillige Arbejdsvilkår Stillingen er 18-20 timer ugentligt i fordelt på 3-4 dage efter aftale. Arbejdstiden vil ligge inden for Morgencaféens åbningstid, hverdage kl. 7-13. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Yderligere information Er du interesseret og ønsker yderligere information, kan du kontakte os på telefon: 45 20102127 Send ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger til kontakt@morgencafeen.dk senest d. 14 3 2019

Morgencafé for Hjemløse søger en ny køkkenmedarbejder, der har erfaring med madlavning og lyst til at arbejde med mange forskellige typer af mennekser

Om os

Morgencafé for Hjemløse er et socialpædagogisk tilbud for hjemløse og socialt udsatte i København. Vi laver dagligt morgenmad, madder og varm frokost til ca. 80 – 120 personer. Vi serverer typisk god dansk mad. Morgencaféen rummer ud over café også en række andre tilbud såsom sundhed, tøjuddeling, rådgivning mv.  

Om dig

Du vil stå for at tilberede god og nærrigsrig mad til brugerne med hjælp fra frivillige og brugere. Derudover skal du i samarbejde med cafélederen være med til at udarbejde madplaner, organisere indkøb, køkkenrengøring mv. Du skal derudover bidrage til, at de hjemløse og udsatte mennesker, der kommer i Morgencaféen, føler sig velkomne og være klar til at give en støttende hånd.  

 Vi søger en person, der:

  • Har erfaring og evt. uddannelse inden for madlavning
  • Har hygiejnekursus (vi har en elite-smiley)
  • Besidder empati og stor rummelig over for andre mennesker
  • Er mødestabil og tager ansvar for dine arbejdsopgaver
  • Har lyst og evt. erfaring i at arbejde med frivillige
  • Evt. erfaring med udsatteområdet, køkkenarbejde fra en institution eller andet pædagogisk arbejde er en fordel men ikke et must

Vi tilbyder

  • Et spændende job med mulighed for at sætte præg på dine arbejdsopgaver
  • Engagerede kollegaer og frivillige
  • Et arbejde, hvor du kan gøre en forskel for udsatte mennesker
  • Sociale arrangementer med ansatte og frivillige

 Arbejdsvilkår

Stillingen er 18-20 timer ugentligt i fordelt på 3-4 dage efter aftale. Arbejdstiden vil ligge inden for Morgencaféens åbningstid, hverdage kl. 7-13.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.  

Yderligere information

Er du interesseret og ønsker yderligere information, kan du kontakte os på telefon: +45 20102127

Send ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger til kontakt@morgencafeen.dk senest d. 14/3 2019

 

Fonden Morgencafé for HjemløseKøbenhavn NV2019-02-18T00:00:002019-03-14T00:00:00
329960784Gastrotrucker søges til charmerende food trucks!Robot Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket. Dine praktiske opgaver vil være: Varetage produktion anretning af mad Betjene og være ansvarlig for kasse, egenkontrol mm. Rengøre og klargøre vores food trucks Vi forventer at du: er smilende og udadvendt så vores gæster får en god oplevelse. kan holde hovedet koldt og være positiv når der er travlt. kan arbejde mange timer, både hverdage, men også i weekenden specielt i sommerhalvåret. Erfaring fra caf - eller restaurationsbranchen er et plus. Du vil blive en del af et ungt, lille og dedikeret team, som vil servere mad til diverse arrangementer, events og festivaler fra en charmerende food truck. Interesseret? Hvis stillingen har fanget din interesse, så send os din ansøgning og CV til Daniel Lauridsen med emnet Gastrotrucker på daniel@gastrotrucken.dk Ansøgningsfristen er d. 1. april 2019. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket.

 

Dine praktiske opgaver vil være:

  • Varetage produktion/anretning af mad
  • Betjene og være ansvarlig for kasse, egenkontrol mm.
  • Rengøre og klargøre vores food trucks

 

Vi forventer at du:

  • er smilende og udadvendt – så vores gæster får en god oplevelse.
  • kan holde hovedet koldt og være positiv når der er travlt.
  • kan arbejde mange timer, både hverdage, men også i weekenden – specielt i sommerhalvåret.

 

Erfaring fra café- eller restaurationsbranchen er et plus.

 

Du vil blive en del af et ungt, lille og dedikeret team, som vil servere mad til diverse arrangementer, events og festivaler fra en charmerende food truck.

 

Interesseret?

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send os din ansøgning og CV til Daniel Lauridsen med emnet "Gastrotrucker" på daniel@gastrotrucken.dk

Ansøgningsfristen er d. 1. april 2019. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

 

Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Gastrotrucken ApSNordhavn2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper til Eventyrlandet i Vanløse

Eventyrlandet i Klynge Radius

Vanløse
Vi mangler en køkkenmedhjælper til Eventyrlandet måske er det dig! Eventyrlandet er en integreret institution 0-6 år og en del af Klynge D, Radius. Eventyrlandets børn er fordelt på to matrikler med tre børnehavestuer, to basisgrupper og to vuggestu...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019

Ambitiøs, ansvarsfuld og madglad kostfaglig eneansvarlig til Børnehuset GAIA på Amager, 37 timer ugentligt

Børnehuset GAIA

København S
Genopslag Vi har 123 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Vi er ca. 50 medarbejdere, der skal have et pædagogisk måltid sammen med børnene. Du vil få ansvaret for køkkene...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Er du faglært indenfor cateringfaget og på udkig efter et job med muligheder? Så søger ISS en faglært køkkenmedarbejder til kunde i Glostrup.

ISS Facility Services A/S

Glostrup
Mad handler om passion Du kan med din faglærte uddannelse (gerne kok, cater eller smørrebrødsjomfru) og erfaring indenfor kantinebranchen få lov til at udfolde dine evner indenfor faget. Med udgangspunkt i sæsonens råvare får du ansvar for at tilber...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Køkkenmedarbejder til Morgencafé for Hjemløse

Fonden Morgencafé for Hjemløse

København NV
Morgencafé for Hjemløse søger en ny køkkenmedarbejder, der har erfaring med madlavning og lyst til at arbejde med mange forskellige typer af mennekser Om os Morgencafé for Hjemløse er et socialpædagogisk tilbud for hjemløse og socialt udsatte i Købe...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Gastrotrucker søges til charmerende food trucks!

Gastrotrucken ApS

Nordhavn
Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket. Dine praktiske opga...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019