Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/køkkenmedhjælper

Vi søger hurtigst muligt en erfaren og serviceminded kok/køkkenassistent til fastansættelse. Arbejdstiden er primær aften og weekend (vi har lukket de 3 første uger i juli).

Du skal kunne arbejde selvstændigt og have bred erfaring, da vi laver alt fra buffet, brunch, 3 retters menuer og sælger toast og lignende under fodboldkampe.

Du skal være serviceminded og tage imod vores kunder med et smil.

Al mad bliver lavet fra bunden med kærlighed og respekt for de enkelte råvarer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Så brænder du for god og veltilberedt mad, hvor kunden er i centrum, så er det lige dig vi har brug for.

Har du yderligere spørgsmål, kan du ringe på telefon 41 21 12 00.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825069Phoenix-d5d758ea12018-06-04T00:00:00Kok/køkkenmedhjælper

Vi søger hurtigst muligt en erfaren og serviceminded kok/køkkenassistent til fastansættelse. Arbejdstiden er primær aften og weekend (vi har lukket de 3 første uger i juli).

Du skal kunne arbejde selvstændigt og have bred erfaring, da vi laver alt fra buffet, brunch, 3 retters menuer og sælger toast og lignende under fodboldkampe.

Du skal være serviceminded og tage imod vores kunder med et smil.

Al mad bliver lavet fra bunden med kærlighed og respekt for de enkelte råvarer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Så brænder du for god og veltilberedt mad, hvor kunden er i centrum, så er det lige dig vi har brug for.

Har du yderligere spørgsmål, kan du ringe på telefon 41 21 12 00.

2018-07-31T00:50:34.937 Vi søger hurtigst muligt en erfaren og serviceminded kok køkkenassistent til fastansættelse. Arbejdstiden er primær aften og weekend (vi har lukket de 3 første uger i juli). Du skal kunne arbejde selvstændigt og have bred erfaring, da vi laver alt fra buffet, brunch, 3 retters menuer og sælger toast og lignende under fodboldkampe. Du skal være serviceminded og tage imod vores kunder med et smil. Al mad bliver lavet fra bunden med kærlighed og respekt for de enkelte råvarer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så brænder du for god og veltilberedt mad, hvor kunden er i centrum, så er det lige dig vi har brug for. Har du yderligere spørgsmål, kan du ringe på telefon 41 21 12 00.11Jobnetd5d758ea100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3278342SBI's Klubhus v/Anett Bratved11Parkvej 414200SlagelseDKDanmark155.3995060011.36426500
bratved@stofanet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent583736JobNet48345631000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d5d758eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d5d758eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d5d758ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d5d758ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgBrænder du for at blive Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355427617Anett Bratvedbratved@stofanet.dkDKDanmarkDKDanmark329957797Kok til ZBC Food Hall i SlagelseRobot ZBC søger en fagligt stærk og kreativ kok Til vores Food Halls i Slagelse, hvor teamet kræser for vores cirka 700 spisende gæster dagligt fordelt på 6 enheder, søger vi en fagligt stærk og kreativ person Vi har fokus på mad lavet fra bunden, med gode friske råvarer. Vi ønsker derfor, at du er passioneret, fleksibel og nytænkende inden for dit fag, og har ambitioner og lyst til at udvikle, tænke ud af boksen. Kan du opfylde dette, så er det måske dig vi mangler til vores team. Teamet består pt. af 14 medarbejdere, der alle brænder for at give vores gæster og elever i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne. Arbejdstiden er primært mandag til fredag 7.00 til 14.30, dog kan der være en fast ugentlig dag med aftenvagt 11.30 til 18.30 samt ekstraordinære aften arrangementer. Baggrund for Food Halls Siden august 2017 har ZBC kørt med det nye koncept Food Halls i henholdsvis Roskilde, Ringsted, Slagelse og Næstved. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner, og for at skabe en platform og et åbent værksted for elevernes læring. Siden opstarten af Food Halls har man øget kvaliteten af det output som produceres i de enkelte Food Halls, samtidig med at man har skabt et læringsrum for eleverne, ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for eleverne. Desuden har man med Food Halls ønsket at skabe en synergi mellem de fire Food Halls, og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af ZBC s Food Halls. Vi har nu Food Halls i Slagelse - Næstved - Ringsted - Roskilde - Køge Stort fokus på kobling til fødevareuddannelserne Vi ønsker at Servere sund mad af høj kvalitetHave mere fokus på madspildGøre meget mere ud af Story TellingPræsentere maden endnu mere inspirerende og indbydendeSkabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt Vi vil skabe Unikke kundeoplevelserEndnu flere spændende kreative menuerDen mest optimale oplæring af medarbejderne - hele vejen rundtEndnu mere engagement og stolthed hos vores elever VI SKAL Udfordre hinanden på at optimere vores Food HallHele tiden tænke nytHuske, at vores kunder skal være i centrum Ansættelsesvilkår Stillingen er til besættelse 1. marts 2019 eller snarest derefter, og sker iht. overenskomst indgået mellem Staten og 3F. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse. Ansøgningsfrist Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg job nederst i stillingsopslaget. Der modtages kun ansøgninger via dette link Ansøgningsfristen er den 27. februar 2019, og ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Samtaler afholdes løbende. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger til stillingen i Slagelse Food Hall er du velkommen til at kontakte: Dennis Lundgren Andersen, leder af Food Halls Slagelse på mobil 41721143 eller på mail denl@zbc.dk ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

ZBC søger en fagligt stærk og kreativ kok

 

Til vores Food Halls i Slagelse, hvor teamet kræser for vores cirka 700 spisende gæster dagligt fordelt på 6 enheder, søger vi en fagligt stærk og kreativ person Vi har fokus på mad lavet fra bunden, med gode friske råvarer.

 

Vi ønsker derfor, at du er passioneret, fleksibel og nytænkende inden for dit fag, og har ambitioner og lyst til at udvikle, tænke ud af boksen. Kan du opfylde dette, så er det måske dig vi mangler til vores team.

 

Teamet består pt. af 14 medarbejdere, der alle brænder for at give vores gæster og elever i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

 

Arbejdstiden er primært mandag til fredag 7.00 til 14.30, dog kan der være en fast ugentlig dag med aftenvagt 11.30 til 18.30 samt ekstraordinære aften arrangementer.

 

Baggrund for Food Halls

Siden august 2017 har ZBC kørt med det nye koncept ”Food Halls” i henholdsvis Roskilde, Ringsted, Slagelse og Næstved. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner, og for at skabe en platform og et åbent værksted for elevernes læring.

 

Siden opstarten af Food Halls har man øget kvaliteten af det output som produceres i de enkelte Food Halls, samtidig med at man har skabt et læringsrum for eleverne, ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for eleverne.

 

Desuden har man med Food Halls ønsket at skabe en synergi mellem de fire Food Halls, og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af ZBC’s Food Halls.

 

Vi har nu

  • Food Halls i Slagelse - Næstved - Ringsted - Roskilde - Køge
  • Stort fokus på kobling til fødevareuddannelserne

Vi ønsker at

  • Servere sund mad af høj kvalitet
  • Have mere fokus på madspild
  • Gøre meget mere ud af Story Telling
  • Præsentere maden endnu mere inspirerende og indbydende
  • Skabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt

Vi vil skabe

  • Unikke kundeoplevelser
  • Endnu flere spændende kreative menuer
  • Den mest optimale oplæring af medarbejderne - hele vejen rundt
  • Endnu mere engagement og stolthed hos vores elever

 VI SKAL 

  • Udfordre hinanden på at optimere vores Food Hall
  • Hele tiden tænke nyt
  • Huske, at vores kunder skal være i centrum

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse 1. marts 2019 eller snarest derefter, og sker iht. overenskomst indgået mellem Staten og 3F.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

 

Ansøgningsfrist

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg job" nederst i stillingsopslaget. Der modtages kun ansøgninger via dette link

 

Ansøgningsfristen er den 27. februar 2019, og ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.


Samtaler afholdes løbende.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger til stillingen i Slagelse Food Hall er du velkommen til at kontakte:


Dennis Lundgren Andersen, leder af Food Halls Slagelse på mobil 41721143 eller på mail denl@zbc.dk

 

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

ZBCSlagelse2019-02-08T00:00:002019-02-27T00:00:00
329960882Kokkevikar til Slagelse søges for kundeRobot Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge i dagtimerne mandag-torsdag samt hele dagen fredag, lørdag og søndag aften. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Slagelse Kommune, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokostproduktion. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends Taler et flydende dansk, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende meget gerne i bil af praktiske årsager Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde.

Hovedparten af arbejdet vil ligge i dagtimerne mandag-torsdag samt hele dagen fredag, lørdag og søndag aften.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Slagelse Kommune, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokostproduktion. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Taler et flydende dansk, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSSlagelse2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
329962537Dygtig og kreativ kok.Robot Skipperkroen søger en dygtig og kreativ kok Som kan arbejde selvstændig. Som kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Som kan trives i et travlt miljø og altid være et skridt foran. Som er smilende og udadvendt Jobbet indebærer skiftende arbejdstider, både weekend og hverdage vagtplan 2 5 Løn efter kvalifikationer. Ring til Søren på 58864500 eller send din ansøgning på skipperkroen@skipperkroen.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Skipperkroen søger en dygtig og kreativ kok

  • Som kan arbejde selvstændig.
  • Som kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
  • Som kan trives i et travlt miljø og altid være et skridt foran.
  • Som er smilende og udadvendt

Jobbet indebærer skiftende arbejdstider, både weekend og hverdage – vagtplan 2 / 5

Løn efter kvalifikationer.

Ring til Søren på 58864500  eller send din ansøgning på skipperkroen@skipperkroen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESENSlagelse2019-02-18T00:00:002019-04-15T00:00:00
329958230Madglad kok søgesRobot Vi søger en frisk kok, der kan hjælpe Os, med at drive og videreudvikle vores velbesøgte restaurant på Sjællande Odde. Vi er en fisk- og skaldyrsrestaurant med tilhørende hotel, beliggende i den hyggelige havneby på Sjællands Odde.Et attraktivt ferieområde, der starter allerede i April. Sjællands Odde har meget at byde på, ligefra smuk natur til mange lokale økologiske gårdbutikker Har du lyst at arbejde med:Indførelse af mere økologiFrisk fisk og skaldyrKød i den bedste kvalitetSaucer og dressinger lavet fra bundenHjemmebagt brød og kagerOpsætning af flotte buffeterMad ud af husetSelskaber Så tilbyder vi dig:En god lønIndflydelse på vagtplanUdfordringerUdviklingAnsvar Ser frem til at høre fra dig

Vi søger en frisk kok, der kan hjælpe Os, med at drive og videreudvikle vores

velbesøgte restaurant på Sjællande Odde. 

Vi er en fisk- og skaldyrsrestaurant med tilhørende hotel, beliggende i den hyggelige havneby på Sjællands Odde.
Et attraktivt ferieområde, der starter allerede i April. Sjællands Odde har meget at byde på, ligefra smuk natur til mange lokale økologiske gårdbutikker


Har du lyst at arbejde med:
Indførelse af mere økologi
Frisk fisk og skaldyr
Kød i den bedste kvalitet
Saucer og dressinger lavet fra bunden
Hjemmebagt brød og kager
Opsætning af flotte buffeter
Mad ud af huset
Selskaber

Så tilbyder vi dig:
En god løn
Indflydelse på vagtplan
Udfordringer
Udvikling
Ansvar

Ser frem til at høre fra dig

 

 

 

Den Gyldne HaneSjællands Odde2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329954289Faglært kok med passion for madRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores restaurant i Ringsted.Som kok hos os, bliver du del af et lille dynamisk team, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for vores gæster i restauranten samt cateringvirksomheden Din daglige opgaver bliver: Det varme og kolde køkken, hvor du fastholder, og øger den høje kvalitet Menuplanlægning og udvikling af retter Egenkontrol og bestilling af varer Samarbejde på tværs af partierne Ansvar for elevernes læring og udvikling Du finder det spændende at tage ud som kok og repræsentant for vores restaurant, til store arrangementer herunder blandt andet bryllupper og store firma events. Du er faglært og passioneret, samt har erfaring fra a la carte restaurant og frokost.Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du finder det spændende at arbejde med gode råvarer, og du går ikke på kompromis. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet.Da vi har åbent køkken, forventes det at du er udadvendt og sætter pris på kommunikationen direkte med gæsterne - og gør dette med smil og åbenhed. Det vigtigste for os, er at gæsterne mærker varmen og engagementet vi alle har. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Pålidlig Arbejdssted: Restaurant Kokken og Tyren, Nørregade 38, 4100 Ringsted Arbejdstid: Efter aftale Din ansøgning: Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter til Michael Hørlyck - mail@kokkenogtyren.dk Ansøgninger behandles løbende og i fortrolighed. Ansættelse snarest muligt.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores restaurant i Ringsted.
Som kok hos os, bliver du del af et lille dynamisk team, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for vores gæster i restauranten samt cateringvirksomheden 

Din daglige opgaver bliver:  

  • Det varme og kolde køkken, hvor du fastholder, og øger den høje kvalitet
  • Menuplanlægning og udvikling af retter 
  • Egenkontrol og bestilling af varer
  • Samarbejde på tværs af partierne
  • Ansvar for elevernes læring og udvikling
  • Du finder det spændende at tage ud som kok og repræsentant for vores restaurant,  til store arrangementer herunder blandt andet bryllupper og store firma events.


Du er faglært og passioneret, samt har erfaring fra a la carte restaurant og frokost.
Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du finder det spændende at arbejde med gode råvarer, og du går ikke på kompromis. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet.
Da vi har åbent køkken, forventes det at du er udadvendt og sætter pris på kommunikationen direkte med gæsterne - og gør dette med smil og åbenhed.
Det vigtigste for os, er at gæsterne mærker varmen og engagementet vi alle har.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • Pålidlig 

Arbejdssted: Restaurant Kokken og Tyren, Nørregade 38, 4100 Ringsted 
Arbejdstid: Efter aftale

 

Din ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter til Michael Hørlyck - mail@kokkenogtyren.dk

Ansøgninger behandles løbende og i fortrolighed.  
Ansættelse snarest muligt.

Kokken & TyrenRingsted2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til ZBC Food Hall i Slagelse

ZBC

Slagelse
ZBC søger en fagligt stærk og kreativ kok Til vores Food Halls i Slagelse, hvor teamet kræser for vores cirka 700 spisende gæster dagligt fordelt på 6 enheder, søger vi en fagligt stærk og kreativ person Vi har fokus på mad lavet fra bunden, med god...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Kokkevikar til Slagelse søges for kunde

Vikar og Gastronomi IVS

Slagelse
Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge i dagtimerne mandag-torsdag samt hele dagen fredag, lørdag og søndag aften. Afhængig af dig og din...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Dygtig og kreativ kok.

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESEN

Slagelse
Skipperkroen søger en dygtig og kreativ kok Som kan arbejde selvstændig. Som kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Som kan trives i et travlt miljø og altid være et skridt foran. Som er smilende og udadvendt Jobbet indebærer skiftende arbe...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Madglad kok søges

Den Gyldne Hane

Sjællands Odde
Vi søger en frisk kok, der kan hjælpe Os, med at drive og videreudvikle vores velbesøgte restaurant på Sjællande Odde. Vi er en fisk- og skaldyrsrestaurant med tilhørende hotel, beliggende i den hyggelige havneby på Sjællands Odde.Et attraktivt feri...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Faglært kok med passion for mad

Kokken & Tyren

Ringsted
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores restaurant i Ringsted.Som kok hos os, bliver du del af et lille dynamisk team, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for vores gæster i restauranten sa...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019